desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 28 martie 2019

28 martie 2019

”Pe tine te-au respins de cînd ai venit în București, în 84, proștii cred că înainte de 89 nu era la fel, dar era la fel.”
În sfîrșit adevărul.
”Ei nu pot înțelege cum ai fost tu așa chinuită toată viața.” ???! Și ce dacă? Cine sînt ei?

”toată lumea vrea ca lucrurile să rămînă la fel și ca ea să se sinucidă”
”Ea nu a avut niciun episod psihiatric, nicio greșeală, nici măcar gînduri rele și ei toți mint din 84. Nimeni nu vrea să o accepte.” ”Ea întotdeauna a fost la fel, nu a avut nicio schimbare de caracter, niciun salt sau problemă existențială, nicio modificare de concepții și totul a rămas pentru ea la fel din 84. Ea nu mai poate suporta după 35 de ani de singurătate, și ei evident o omoară și o obligă la sinucidere, deși e unul dintre cei mai buni oameni care au existat vreodată.”
”ei toți au devenit monștri”
”nu se poate face nimic, ea întotdeauna a avut dreptate și ei toți mint.”
”ea nu o are de mult timp decît pe maică-sa și mama ei nu vrea /sau nu mai poate să recunoască adevărul” Unii ziceau că mama a fost și e complet nebună, că i-au spălat creierul sau că nu vrea să recunoască adevărul, de parcă asta ar conta.
”oamenii au devenit extrem de cîinoși.”
”tu ești soluția la problemele lor și ei vor să mori.”??? Nu înțeleg ce soluție aș fi eu la problemele altora. Ei spun că oamenilor nu le pasă decît de ei înșiși și că au multe necazuri și că au mințit că eu sînt de vină pentru necazurile lor, dar că nedreptatea strigătoare la cer asupra vieții mele (așa zic ei) nu înseamnă nimic pentru ceilalți și îmi vor moartea, chiar dacă mie mi-a păsat de ceilalți mereu. Nu înțeleg ce soluție aș fi eu, cum zic ei, dacă aș fi în viață și acceptată, soluție la problemele lor. Oricum pot spune cu certitudine că posed încă mult mai mult bine în suflet și frumusețe infinită în emoții și gîndire și intelectul mai înalt decît mint ei mereu.
”toți sînt porci, Cristina, necazuri au numai cîțiva, ceilalți o duc bine.”

”poporul nu a mințit despre tine, poporul a fost mințit despre tine”
”Au făcut totul pe dos. În loc s-o sprijine, au torturat-o monstruos.”
”Țara e întotdeauna în mîinile unor porci care mint despre tine și te chinuiesc.”
”Deși tu nu ai fost niciodată proastă, lumea asta crede despre tine.” ??? imposibil, am fost evident singură și absolut toate aparențele au fost aproape mereu în favoarea binelui și adevărului.

”Ei au susținut cu mult aplomb că ea a fost cu totul altceva decît a fost. Ea nu a fost niciodată acel ceva și nici altceva decît este acum.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...