desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 22 mai 2019

18-22 mai 2019, zilele trecute

Iar au intrat unii în engleză peste mine, cu o idee veche - pot fi ei din orice nație: ”Nu va fi posibil niciodată, nici într-o mie de ani - ea a fost mereu cea mai bună”
?? Ce însemnă asta, am spus?
Ei de obicei nu răspund. Numai de cîteva ori au dat să răspundă în toată viața mea și numai unul dintre ei, acum 2 ani a dialogat cu mine în gînd. Azi mi-au răspuns pe ocolite că se pare că (dar eu nu cred, ei spun că e evident) că unii au creat un fel de mit negativ despre mine pentru a îi păcăli pe proști, inclusiv în limba engleză. Ei spun că acelea ”toate” la care se referă ăia sînt de fapt celelalte femei, care sînt mereu rele, în timp ce eu am fost mereu numai binele și din cauza aceasta am fost deasupra lor. (??) Ei zic că binele e mereu deasupra răului (adică eu !!) dar cei răi mereu sînt nemulțumiți etc. și lovesc mereu. Mi-au mai spus adesea că, fiind eu binele, ei au inventat mereu că eu eram răul, adică ceea ce erau celelalte femei. Mai spun ei că eu am fost puritatea și inocența absolute și numai binele și de aceea nici nu puteam bănui că ceilalți îmi vor răul sau că mint despre mine. Alții spuneau mai înainte că ei nici măcar acum, după atîția ani, nu au înțeles că eu am fost viața. Sau că eu le dau mereu viață și puterea și ei totuși mă lovesc mereu, fiindcă sînt proști. Etc.

Alții zic că eu, de-a lungul veacurilor, (?? adică cele care au fost martirizate înaintea mea) au fost mereu binele și perfecțiunea, dar oamenii mereu fac același lucru - inventează încontinuu minciuni și lucruri urîte și aberații și mă omoară. Alții sînt mai drastici - că de data asta dispare ultima șansă pentru nu știu ce lucru bun. Bun, acestea le-am mai spus, notînd ideile lor, au mai spus la fel de multe ori. Spun și eu din nou adevărul pe care l-am mai spus mereu: Mi se pare ciudat că, deși am fost evident izolată cu forța și singură aproape complet 35 de ani, deși evident un om bun și inteligent și sărac și singur, ei totuși au inventat încontinuu minciuni despre mine, nu pot înțelege cum pot unii să creadă aberații. Și încă ceva necesar de spus: aceste minciuni și aberații despre mine nu erau necesare în ordinea lumii și nu era necesar să fiu omorîtă. Foarte mulți par să creadă așa, dar nu era și nu e așa. Era simplu să fie adevărul, strictul necesar, cum am scris eu în rezumate succinte despre mine și aș fi fost liberă precis, adică mi s-ar fi dat dreptul la muncă (oricăt de umilă) și la studii (sau măcar la muncă) și nu m-ar fi otrăvit nimeni și nu s-ar fi întîmplat nimic rău pentru nimeni. Ar fi fost fericirea, eu am fost mereu, dovedibil, un om perfect normal. Să faci binele pentru un om bun nu duce niciodată, indiferent de orice, la lucruri rele sau necazuri în societate.

Un scenariu adesea repetat de ei, de mult timp:
”Tu nu ai fost numai cea mai bună dintre toate, ai fost totodată cea mai inteligentă.” ”Vor distruge absolut totul și, după ce vor distruge totul, vor vedea că nu se mai poate face nimic. Atunci se vor chinui să o ridice din nou și nu va mai fi posibil.”
Cum adică să mă ridice?
”Tu te ridici întotdeauna singură.”??
”Fugi de-aici că cine ar crede așa ceva?” mereu repetă asta, e o frază de-a nașului meu, Dzeu să îl ierte.
”Mă mir că nu i-e rușine.” ??
”tu nu ai avut nici cea mai mică greșeală toată viața și ei au fost mințiți că tu ai greșit adesea.” ??

”Tu ai fost cel mai bun om cu putință și ai atras cea mai mare ură cu putință, și știi de ce? Fiindcă au mințit depre tine. Cei inteligenți au mințit pe cei proști și aceia proști cred întrutotul minciunile idioților etc. Poporul nu are absolut nicio vină, (chiar dacă în final unuii dintre ei au înțeles cîte ceva, desigur nu mult). Ei au fost mințiți de intelectuali porci care vor să mori. Tu ești omorîtă dintr-un simplu și unic motiv: faptul că au mințit tocmai despre tine încontinuu și nu vrea niciunul să recunoască, toți preferă să mori. Tu ești singurul om nedreptățit clar.”
”Nu sînt de acord, aceia, puțini, care au mințit cunoscîndu-mă totuși, pe lîngă cei care au mințit doar prin conformism sau fiindcă nu au avut inteligență să înțeleagă ce e minicună și ce e adevăr și drept, sînt mai vinovați și, prin urmare, și ei sînt nedreptățiți - ei au numai ceeea ce e bun și eu din 84 sînt torturată zi de zi și nu am avut niciun drept, de la început.

20 mai
ordinea de zi: ciorbă de salată - în curînd
ordinea de după-masă: limba și literatura română, manual de liceu mai vechi, lectură
ordinea de seară: Chopin sau altceva, eventual
sper că nu veți crede că eu cred că vă interesează ce vreau să fac azi, dar totuși
ce frumoși și inteligenți și măieștri sînt totuși oamenii, ce frumos să vezi miracolul că pot face și drege ciorbe și fiecare lucrușor bine făcut - nu știu dacă cineva înțelege ce simt sau gîndesc, fiindcă e într-adevăr un miracol frumos - dar poate dvs. nu simțiți aceeași bucurie, care nu e narcisică, chiar dacă pare infantilă și nu are cum să fie niciodată ceva rău - e bine să privești lumea ca pe un miracol fantastic și frumos și să fii o parte asemenea ei - din păcate mereu am gîndit și simțit așa cu adevărat, a fost starea mea de a fi, dar oamenii m-au respins total, a fost o eroare

22 mai
aseară:
”vezi-ți de treabă, cum să fie adevărat? e vai de capul ei.”
și totuși, mereu a fost cum am spus eu și eram capabilă și de muncă și de studii, așa cum am spus; și această idee a mai fost spusă de ei asupra mea

”tu ești considerată ceva rău numai fiindcă unii au mințit despre tine.”

”geniile din clasa socială de jos sînt foarte rar acceptate și numai dacă sînt bărbați, femeile niciodată (decît dacă au bani și poziție socială)”

”deși adevărul e numai cum ai spus tu, oamenii cred cu totul altceva, ceva care nu are legătură cu viața ta.” ce??

Este adevărat că dacă dvs. și alții m-ar fi cunoscut, nu aș fi fost omorîtă și precis ar fi fost dreptate și aș fi fost acceptată să muncesc și să studiez. Absolut sigur. Ei spun mereu că, deși am fost binele curat, dvs. nu puteți vedea adevărul și credeți că am fost mereu sau uneori ceva rău. Dar eu nu aveam cum să obțin dreptul la muncă și la studii singură. E adevărat că am fost doar ce e bun, dar acestea trebuia să le cer, cum am și făcut mereu. Fără aceste lucruri nimeni nu avea cum să înțeleagă adevărul sau să mă cunoască și exact așa a fost. Am înțeles asta încă din 84.

Alții spun că dvs. credeți că situația mea e din cauză că am fost f_tă de toți (??) și de aceea sînt omorîtă, cînd, în realitate, totul e cum am spus eu - și nu trebuia să fiu omorîtă nici fiindcă am fost f-tă. Împărtășim aceleași valori ale binelui și frumosului și adevărului, zi de zi găsesc în postările dvs. exact viața mea sau gîndurile mele. Ceea ce e bun, nu ceea ce e rău, nu lucrurile prin care unii încearcă să mă lovească fără rost. Nu mai exemplific. Acest lucru nu se întîmplă fiindcă sînt nebună sau fiindcă am fost f-tă și nu se întîmplă deoarece dvs. îmi transmiteți inconștient acele gînduri sau imaginea obiectelor sau faptelor din viața dvs., ci fiindcă sîntem asemenea. Nu e nimic rău. Unii spun că dvs. sînteți doar părticele din viața mea, dar nu e așa. Alții cred că eu aș fi formată din părticele din viața dvs. și nici asta nu e adevărat, pot și dovedi. Sîntem la fel în ceea ce e bun prin forța împrejurărilor, trăim în aceeași cultură. Nu are rost să îmi doriți moartea cu ideea că veți fi liberi de influența mea sau cu alte idei drept pretext. E o idițoțenie să vrei moartea unui om bun. Sîntem oameni buni, dar eu sînt respinsă și de dvs. și de alții fără motiv. Nu cîștigă nimeni nimic prin moartea mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...