desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 1 aprilie 2019

1 aprilie, ora 2 noaptea

Foarte, foarte rău: știu, e evident că sînt omorîtă, sînt izolată complet de atîția ani, 35 de fapt, fără să fiu nebună și fără să fi greșit ceva. Dacă aș fi fost lăsată să scriu rezumatul acela, ați fi văzut clar că am avut mereu dreptate și că adevărul e întotdeauna frumos și binele. Pe internet am fost absolut complet respinsă, în afară de cîteva citiri pe facebook, aș fi explicat cum, deci tot singură ca și în viața reală, deci e clar că sînt omorîtă.
Ei zic că mi-au dat din nou otravă. e adevărat, abia mai mișc degetele, cîte unul la fiecare mînă. Probabil plexul brahial a fost din nou prins. E adevărat, la Voluntari nu pățeam nimic, deci s-ar putea să fie și otravă. În trecut a fost în mod sigur. Amețeală puternică și sete oribilă iar. Beau în zadar, gîtul e uscat rău.
Ei zic din nou ”o să distrugă totul” și ziceau așa de mult timp, alții ziceau că numai din cauză că mă otrăveau, ca să îi facă pe proști să creadă că efectul otrăvii asupra mea era altceva, pentru ca idioții să creadă că eu sînt nebună sau ceva rău.
Vă implor din nou în genunchi să îmi lăsați viața, cum am implorat de sute de ori. Mă rog lui Dumnezeu să vă dea gîndul bun. Am fost un om cu caracter perfect, și o imensitate de frumusețe sulfetească, dar totodată nu am greșit nimic și am fost și o personaă inteligentă. E adevărat, nu mi-au dat muncă dreptul la muncă și studii, dar le meritam și pot și acum dovedi că nu am fost niciodată nebună. Au fost doar cîțiva membri ai familiei mele care m-au respins, poate din ignoranță, poate sînt nevinovați. Dacă scriam acel rezumat ar fi fost clar.
Ei spun că e foarte clar că toți vor să mor și că sînt omorîtă pe șest, pentru că ei consideră că eu trebuie să mor pentru a apăra minciunile unora și că dacă mor, atunci ei vor reuși să instaureze minciuna. Am fost respinsă fiind săracă și fără familie, dar în cazul meu trebuiau să mă accepte, am fost chiar perfecțiunea, pot dovedi.
E greșit, aș vrea să înțelegeți că e greșit, dar acum nu mai pot scrie, amorțesc, ei zic că e otravă iar... S-ar putea să aibă dreptate cei care spuneau că i-au îndobitocit pe oameni ca să mă omoare, e păcat, e greșit, în fine, am totală dreptate.
Iar au intrat cu ideea că nu voi mai apuca ziua de mîine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...