desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 12 aprilie 2019

12 aprilie 2019

”Nimeni nu te vrea, toți abia așteaptă să mori”
Ei așa zic, dar eu voi încerca și anul acesta din nou să îmi cer drepturile de om liber, să cer din nou dreptul la muncă și la studii. Eu nu am fost descurajată de aceste persoane care intră cu idei de moarte peste mintea mea și am încercat mereu să cer drepturile, pe care de fapt le meritam de la început. După ce voi scrie acel rezumat pe care am vrut să îl scriu de aproape 2 luni, voi scrie din nou un Suplex al meu, încă un memoriu în care îmi voi cere drepturile, cum am făcut mereu din 1984, poate de data aceasta vor înțelege. Îl voi scrie din nou de mînă, îl trag la xerox în cîteva exemplare și apoi îl voi înmîna și trimite unde voi putea, cu ajutorul lui Dumnezeu. Voi scrie și pe calculator acel memoriu-cerere. E oribilă căldura la calorifere, zi și noapte, am visat o viață întreagă să îmi pun calorifere normale, dar trebuia să mă accepte societatea, și atunci și mama ar fi acceptat să vindem proprietăți în indiviziune, cum tot promite de mulți ani și eu oricum aș fi putut să vînd apartamentul pe numele meu, așa cum e normal, pentru a îmi plăti studiile de om liber. Tot ce am spus despre tortura din acest apartament e adevărul, dar nu contează. Eu încă mai sper, fiindcă nu am greșit nimic. Am făcut mereu tot posibilul, nu am ce să îmi reproșez.
Ei zic că idioții cred că ei îmi întrețin delirul, cînd ei de fapt spun doar adevărul.
”Toți oamenii săraci sînt eliminați dintre intelectuali.”
”Tu mereu ai fost ceea ce pari, dar ei te văd altfel. Tu ai rămas la fel și ei credeau că tu te schimbi, deși ai fost dintre cei mai constanți oameni.”
”Tu ai fost un om torturat încontinuu o viață întreagă, cum crezi tu că ei te pot accepta?”
”Oamenii buni au fost complet îndobitociți și au rămas numai niște porci care știu adevărul despre tine și îi joacă pe toți pe degete.” ”Deși nu îți vine să crezi, idioții au încercat să te studieze pe tine psihologic, fiindcă ei așa sînt îndobitociți în facultate.”?? ”Tu nici acum nu înțelegi? Oamenii ca tine sînt de obicei acceptați și respectați. (???) Ți se pare normal să fii tu omorîtă așa, din moment ce mereu ai fost așa cum ești acum?” Cum adică? ”Adică toți mint despre tine.” Ei spun de mult așa.
Spuneau încă de acum 10 ani că eu nu am fost niciodată nebună și de aceea nimeni nu vrea să își asume responsabilitatea. Între timp, am fost chinuită și otrăvită zilnic, și am pierdut atîta bucurie și lumină ce aveam de trăit și muncit și citit. Nu s-ar fi întîmplat nimic rău pentru nimeni dacă mi s-ar fi dat drepturile cerute de fapt din 1984.
”Numai Bucureștiul are ceva cu tine și minte despre tine, restul țării a înțeles adevărul și nu are nimic cu tine.”???
Alții mă băteau la cap că întreaga lume minte despre mine, nu doar țara mea.

Pisi a mea a intrat într-o pungă de plastic și nu mai putea ieși... a alergat înnebunită prin toată casa cu capul în pungă și a sărit în cada de baie unde a înțepenit de frică, pînă am scos-o.

Cu mici excepții, ieri și azi am terminat toată curățenia necesară și savurez plăcerea unei case mai curate, cu dureri de șale groaznice. :) Doresc tuturor domnițelor să se bucure și ele de minunea curățeniei din tot sufletul, mai ales că a venit și primăvara.

Pielea feței mele e din nou roșie și ustură tare și arde - temperatura ușor crescută. Merg din nou la medicul de familie marți și îi spun și de acest lucru. Poate mă va ajuta. Aceste simptome s-au îndesit și au devenit supărătoare. e adevărat că unii intră peste mintea mea din nou cu ideea că eu am fost condamnată la moarte fiindcă unii au mințit despre mine, deși nu am greșit absolut nimic și că ar fi din cauza otrăvii. Nu știu, dar e adevărat că era și anul trecut și acum cîțiva ani, dar la Voluntari la mama nu m-am înroșit deloc vreo trei luni. Azi noapte l-am visat pe tata, care a murit în 2005. Era cutremur mare în București și dispărea jumătate din oraș. Tata, care de obicei nu vorbea cu mine niciodată din 84, îmi spunea în vis: ”De ce te lași omorîtă? De ce nu te te lupți cu soarta?” Altcineva spunea: ”Acum am înțeles că în acest caz trebuie să părăsească orașul.”

Iar au intrat ăia care sînt obsedați, de cel puțin 10 ani că ”o să pierdem tot” ca și ăia că ”o să distrugă absolut totul” Nimeni nu a distrus nimic, nimeni nu a pierdut nimic.
Și în franceză azi cu ideea că eu nu sînt nebună și că nu se poate face nimic, fiindcă toți mint. Tot în franceză au preluat ideea că eu sînt otrăvită, dar foarte lent, la fel cum ziceau în română și în engleză anterior.
E logic că nu am fost niciodată nebună, dar ei de mulți ani vor să dea impresia că vin peste mine să cerceteze, și mereu ajung la concluzia că nu sînt nebună și nu se poate face nimic din cauza minciunii. De ce nu formulează această ipoteză de la bun început, ca să nu mai repete aceeași eroare? Sau, dacă au ceva nelămuriri, de ce nu vorbește nimeni cu mine? Aiureli, ei sînt pur și simplu oameni nesimțiți și agresivi. Eu niciodată nu am vorbit urît și aiurea cu nimeni. Nici în gînd.

Am luat 2 panadol și m-am uns cu Sindolor și am așteptat pe pat realxată, dar durerea lombară nu trece. Nu șitu sigur dacă nu e din cauza rinichilor din cauza vreunei substanțe toxice. Am mai avut cu mult timp în urmă dureri lombare, bineînțeles după ce m-am mutat în acest bloc cu diverse toxice, i-am spus mereu medicului de familie, fiindcă dormeam greu noaptea, și mi-a recomandat doar Movalis, fără nicio investigație sau trimitere. Aștept la rînd pentru RMN osos din ianuarie parcă sau începutul lui februarie, pe vreo trei liste, între timp mi-au explirat trimiterile. Unii dintre acei medici, care au făcut o greșeală urîtă cînd am vorbit cu ei la telefon, nu mai povestesc acum, m-au programat pentru 1 aprilie, dar era vorba că vor suna, am primit doar un mesaj silnețios,care a trecut neobservat, duminică, 31 martie, deci cu o zi înainte, cînd nu aș fi putut niic să mă pregătesc să ajung a doua zi, darmite să iau trimitere, deci am pierdut rîndul. Ca întotdeauna, intră tot felul de draci peste mintea mea, care speculează lucruri rele, cum ar fi că medicii vor să ascundă adevărul despre mine, așa cum e obiceiul lor de creaturi cornute să inventeze numai răul.
Unii spun mereu că eu am fost un om excepțional, cum se naște la 1000 de ani etc. E adevărat totuși că am fost un om perfect, nu e orgoliu, și am fost mereu plină de lumină și gînd bun față de oameni. Nu am avut fantasme că mă vor omorî, nici nu mi-a venit să cred, avînd firească încredere în oameni. Poate se vor trezi și vor înțelege că am fost mereu în stare să muncesc și merit și dreptul la studii ca om liber, cum am susținut mereu din 84. Ceea ce încă sînt e ceva foarte frumos și bun, ca întotdeauna, și pot dovedi aceasta și faptul că am fost mereu așa. Ei mereu spun că asupra mea oamenii fac cea mai monstruoasă crimă din istorie. Bine, dar sînt încă în viață!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...