desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 23 aprilie 2019

22 aprilie 2019 partea a doua

Din nou frînturi de adevăr și frînturi din gîndurile celor care mai intră peste gîndul meu.

Azi, pe Moșilor, au intrat din nou unii în engleză cu ideea categorică ”Spune-le că ea trebuie omorîtă. Nu a greșit absolut nimic toată viața.”
”Din nou cei din categoria veche: ”Ne-am făcut de tot căcatul. Toată lumea o să rîdă de noi. Nu o să ne mai respecte nimeni niciodată.” Indiferent de orice, ăștia nu s-au terminat din 2006-2007.
”Una dintre marile puteri ale lumii vrea să mori.” Aberații politice, nu am avut nicio legătură cu aceste idei sau cu politica. ”Ei s-au adîncit foarte mult în minciună și pentru ei nu mai există cale înapoi, de aceea te omoară.” ???
”E vorba de niște psihologi și medici infecți care te omoară. Ei nu pot înțelege nimic.”
”Pentru idioți nu contează decît că ești nevinovată și tu vorbești de valoarea ta sau drepturile omului sau dreptul la muncă sau studiu.”
”Tu nu ai înțeles la început că pentru oameni e exact invers. Tu credeai că, fiind nevinovată, nu te vor omorî, dar ei gîndesc invers, că e rușine că te-au judecat greșit sau că au fost păcăliți despre tine și de aceea te omoară.”?? Nu, nu e adevărat. Posibil ca unii oameni sau aproape toți să fie imorali la un moment dat, dar nu e caracteristică general-umană.
”oamenii au fost și sînt păpușile noastre, noi la început am crezut că și tu ești ca ei și nu am înțeles ce ești tu.”
”Tu ești cel mai bun om care a existat vreodată, dar oamenii cred despre tine exact opusul a ceea ce ești.”
”o crimă așa monstruoasă și nimeni nu reacționează”. Nici nu trebuie să reacționeze nimeni. La ce mi-ar folosi reacția lor? La ce bun analrhia și dezordinea? Nimeni nu trebuie să răzbune moartea nimănui niciodată și eu sînt încă în viață! Normal e să fie adevărul succint recunoscut, să fiu acceptată cum am spus din 84, să trăiesc ca om liber, într-adevăr meritam, cum ma cerut din 84, atît dreptul la muncă cît și dreptul la studii superioare, cum au zis psihologii și medicii că nu am. M-au respins toți și în mod direct, deși au fost foarte puțini oameni în realitate în viața mea, inclusiv în ultimii ani. Dar simplu poate fi adevărul, putea oricînd în trecut să fie. Eu nu m-am schimbat deloc, doar am mai îmbătrînit.
”Ei, neînțelegînd că tu ești geniu, te-au tratat drept putere politică în care loveau.” Repet, nu am avut nicio legătură cu politica, nu aveam cum, fiind un om total singur și sărac și prea inteligent cu adevărat pentru iluzii sau delir politic. Este foarte simplu de înțeles că orice geniu are și o anumită componentă sau ”putere” politică. Ei au inventat că porcii m-au folosit pentru ideile lor politice sau pentru puterea lor politică sau numai pentru gunoiul lor de manipulare a opiniei publice, inclusiv politic. Dar e greșit evident, chiar dacă așa ar fi fost, că nu mă puteau accepta din cauza asta, nu era nicio problemă, puteam primi libertatea și dreptul, repet, la muncă și studii, pînă nu era prea tîrziu. Eu chiar am avut și creativitate ca intelectual, dar ei au refuzat absolut totul, nu am avut nicio șansă. Poeziile mele nu au fost bune deloc, dar era evident că eram izolată de moarte în mod forțat, că scriam sub tortură și otravă grea și că în realitate puteam mult mai mult. E simplu - orice geniu are, ca personalitate și o latură politică. Și Iorga, ca geniu istoric a avut, dar și Victor Hugo sau orice geniu literar. Îndrăznesc să spun că și geniile care funcționează mai mult în alte sisteme de semne și limbaje, matematice sau altele, tot au și ei latura politică a personalității, chiar dacă nu urmăresec știrile în mass media. Dar de fapt orice om inteligent peste un anumit nivel al intelectului are și o latură social-politică. Eu eram evident binele, nu aveau de ce să mă omoare.
”O femeie săracă nu poate fi doamnă.” Asta în engleză. Unul în română zice atunci că ”Au reînviat toate credințele greșite.” ”Și vor dispărea cu moartea ei?” ”Nu, ea a fost numai ceea ce e bun”. Dacă într-adevăr au reînviat toate credințele greșite sau s-au adîncit, e logic că nu vor dispărea cu moartea mea.
”tu te vei sinucide anul ăsta, fiindcă nu există niciun om care să te vrea.” Nici nu avea cine, încă din 84.
Oamenii au reacționat față de mine prin aberații post-factum. De pildă azi zicea unul ”Nu trebuiau să refuze asmenea femeie.” De aici poate apărea moda ideii de a refuza un om sau altul. Așa au inventat mai demult ideea unui program de reeducare în care eram, a unei condamnări, etc. În realitate, ei pleacă de la fapte reale destul de crude pe care apoi le interpretează și le vor băturte în cuie legat de viața mea, deși nu era deloc necesar ca ele să rămînă așa. La fel cum nu e și nu era necesar să mă omoare nimeni. Încă din copilărie erau extrem de săracă și atunci ei au zis că au inventat că sărăcia familie mele era de ”fațadă”, mai apoi, din 84, de la 13 ani, eram supusă unui tratament monstruos din partea părinților și ei mi-au zis că au inventat că eu eram nebună sau pedepsită, ca să justifice așa violențe și faptul că nimeni nu mă ajuta. era exact ca și acum, nici acum nimeni nu ”mă vrea”, cum zic ei, și abuzurile pot fi și acum dovedite. În continuare ei zic că oamenii au inventat mii de minciuni pentru a jusitfica fiecare lucru rău care a fost făcut asupra mea. Unii zic că eu scriam mereu adevărul, dar și ce e bun și frumos, nu doar legat de mine însămi, ci în general și că unii oameni răi inventau altă și altă minciună legat de orice adevăr spus de mine.
”Tu ai fost un om singur care a fost supus din 84 unui tratament de exterminare.” ”Nimeni nu are încredere într-un om chinuit o viață întreagă, de aceea toți de lovesc și vor să mori, crezînd că răul din viața lor e din cauză că tu ai înnebunit dincauza otrăvii etc.” Era de ajuns să mă accepte, că nu ar mai fi fost nici otrava. Eram și tînără. Puteam dovedi că am avut mereu intelectul bun și într-adevăr, evident, un caracter perfect și frumos - lucru care rezultă pentru cei inteligenți chiar și numai din ceea ce am scris pe blogurile mele. Desigur, am avut și am, un suflet extrem de frumos și bogat, dar acest lucru nu poate fi dovedit, fiind o percepție subiectivă. Dar era un lucru foarte util în muncă și relația cu ceilalți, lucruri care mi-au fost refuzate. Pot doar să spun că e vorba de mine însămi, nu de alte ”spirite” sau lucruri din cărți, și că e ceva extrem de bun și frumos, luminos, a fost unul dintre motivele faptului că nu m-am sinucis (așa cum spuneau unii că ar fi fost normal), și am sperat că oamenii se vor trezi la realitate și gînd bun și omenie. În plus, într-adevăr, nu am avut nici cea mai mică greșeală și niciun gînd rău toată viața și am făcut tot ce putea fi bun. În aparență am avut doar 2 sau 3 momente în care am greșit toată viața, în ciuda torturii și otrăvii, dar nici acelea nu au fost decît minciuna altora în realitate.
Mi se spune că oamenii au fost toți îndobitociți și au ajuns să delireze că e bine să mă omoare. Sau că eu aș fi greșit ceva etc.
Cel mai rău lucru care mi s-a întîmplat azi e că au încălzit din nou puternic caloriferele, după cîteva zile mai bune, deși erau 17 grade Celsius după masa la termometru stradal, oricum clar era cald.
”A fost un război înfiorător.” De mult au fost și ăștia. Nu a fost niciun război.
”mama ta nu se mai poate trezi.”
”cei răi te-au avut în mînă de la început și te-au masacrat monstruos și lumea toată i-a crezut pe ei”
Mai demult spuneau: ”ea e un bastard periculos care trebuie eliminat.”
”Tu ai fost tot ce e mai bun și ei cred că tu ești răul.”
”Toți oamenii buni, cu excepția celor care au fost corupți, au fost omorîți sau distruși, tu ești ultima.”
”Oamenii buni nu sînt acceptați decît dacă sînt destul de proști să fie uneltele celor răi.” Asta înseamnă că nu mai sînt buni.
Întreaga lume a înnebunit” ”Nu, oamenii au fost întotdeauna nebuni.” Păreri contrarii și extreme. Același lucru.
”Tu nu ai avut parte de nimic toată viața din cauza bărbatului care și-a bătut joc de tine cînd aveai 17 ani. ” ”Reputația lui etc.” Aiurea, nu e adevărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...