desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 18 aprilie 2019

17 04.2019

Psihologii au creat o lume de monștri care te urăște pe tine, în calitatea ta de Dumnezeu. ”
”Părinții tăi sînt vinovați fiindcă au aruncat primii cu piatra în tine, prin violența lor din 84 asupra ta. Ceilalți au călcat doar pe urmele părinților tăi.”
”Proștii cred că odată cu moartea ta dispare un spirit întunecat, cînd, în realitate, tu ai fost un om extrem de bun și luminos. ” Ei spun că ”de data asta” unii idioți au vrut să distrugă întreg sistemul cu o forță centrală ca Dumnezeu, respectiv eu. Ceea ce e imposibil. Prin asocierea mea cu ideea de Dumnezeu ei mă pun în poziție centrală în mod neurofuncțional față de cultura și natura actualei civilizații omenești. Eu consider că orice om inteligent, femeie sau bărbat (și eu puteam dovedi că eram inteligentă deși tata zicea din copilărie că nu voi reuși să ”dovedesc” nimic) repet, orice om inteligent cu adevărat este un om foarte bun și are acea poziție centrală față de cele văzute și cele nevăzute, față de spirit și natură. Eu, fiind cu adevărat un om perfect, nici nu am încercat să dovedesc în scris pe internet - că era absurd - ceea ce am fost mereu. Dra nu meritam moartea și respingerea totală cu care am fost tratată, fiind totodată cu adevărat exact ceea ce oamenii respectă și admiră și ei cu adevărat, chiar și din ceea ce am putut deduce din internetul din ultimii ani. Nu mai explic.

Ei zic că cea dinaintea mea a fost idioată și nebună și de aceea oamenii m-au izolat de la 13 ani și mă ”văd” cu totul altfel decît sînt. Alții spun că asta e o minciună, că toate cele dinaintea mea au fost binele și înțelepciunea ca și mine, dar oamenii ”mereu”/”totdeauna” au făcut aceeași oribilă crimă.

Și ce dacă. Chiar dacă așa e, eu sînt încă, aici și acum.
Ei zic că ei sînt așa idioți, încît nici nu au înțeles că răul nu sînt eu, ci faptul că eu sînt total respinsă și omorîtă, deși sînt un om normal și perfect nevinovat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...