desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 17 aprilie 2019

15-16 aprilie 2019

15 aprilie
Am fost la magazin și am cumpărat sonatele lui Beethoven pe CD interpretate de Glenn Gould cu doar 50 de lei 6 CDuri și de asemenea sonata Kreutzer și Schumann interpretate de Enescu cu 30 de lei. Stăteam prost la sonate pe CDuri. Cele românești sînt mai ieftine! Oricum, nu am fost cuminte azi, am cheltuit enorm pentru bugetul meu, prin urmare nu prea voi mai mînca și nu (prea) voi mai fuma. Urați-mi post muzical de Paști fericit. M-am bucurat mult azi, fiindcă am văzut oameni pe stradă și în magazin.

A fost unul dintre lucrurile cele mai urîte din toate cîte le-am văzut în viață - arderea catedralei Notre Dame din Paris, Ile de la Cite. Iertați lipsa accentelor în graba scrisului.
Știu, eu sînt persona non grata, cum spunea tata încă de cînd aveam 18 ani, și eu nici acum nu înțeleg ce voia să zică prin asta, de ce lumea trebuia să se poarte cu mine cum a zis tata, e adevărat, încă din 84. Nu era necesar să mă omoare nimeni, cum toți recunosc că am dreptate acum. Am postat de mult azi linkul spre incendiu, descoperit de mine întîmplător, dar, ca întotdeauna, nimeni nu e interesat de mine sau de ce sînt eu în realitate, în schimb cîțiva au postat like-uri la povestea despre viața mea intimă azi, în oraș. Așa am fost tratată mereu din 84 și mereu pe facebook din 2010, cînd am intrat pe internet. Acum iar intră unii cu ideea că ”toată lumea crede că eu aș fi ceva rău, deși eu am fost numai binele” E adevărat că am fost numai binele, dar nu pot crede aberația că toată lumea crede că eu aș fi ceva rău. E complet ilogic. Ei zic că nu e ilogic, fiindcă toți cred minciuni despre mine. (?!) Că toți au inventat minciuni etc., deși evident am fost torturată din 84 și puteam dovedi tot, inclusiv normalitatea mea absolută. Dar nu mă mai plîng, am înțeles, cum am spus de multe ori, că nimeni nu mă place, tot ce am postat pe facebook a fost mereu respins. Nu am avut ce face, a trebuit să postez pe facebook, singurătatea a fost totală, altfel desigur nu intram deloc pe facebook, fiind complet izolată în viața reală. Oricum facebook nu mi-a ușurat singurătatea, dacă dispare acum, voi continua pe bloguri un timp. E adevărat că am fost un om perfect, dar nu e niciun ritual de ucidere a omului bun etc.

Încă o dată, ce mizerie și ce lucru neplăcut, chiar trist, arderea parțială a acestei clădiri frumoase în primul rînd prin istoria ei pe retina lui Dumnezeu.

15-16 aprilie, noaptea
Mi-e foarte foarte rău și nu știu dacă voi supraviețui. Inima continuu galop, creierul atacat groaznic. Coloana vertebrală tremură, doare. Ei zic că familia mea e familie de monștri și că vor să mă omoare. Nu știu, nu pot dovedi că sînt sau nu monștri. Ei zic că au răsturnat totul asupra mea și că au dat foc la Notre Dame în scopul de a mă omorî pe mine. Dar trebuie să gîndiți corect logic: eu nu am de unde să știu ce înțeleg aceste persoane prin ”monștri”

16 aprilie
Mi-am revenit cu greu din chinurile din noaptea trecută, m-am trezit pe la 3 după masa, dar abia acum mi-am revenit puțin și va trebui să încerc să mă culc, dar mă îndoiesc că voi adormi.
Din frînturile lor de gînduri asupra mea:
”Nu te vor vecinii tăi, tu nu ai văzut cum te tratează?”
Au mai fost și din ăștia, cu ideea asta, nu știu ce vor de la mine.
”Oamenii nu te pot accepta, fiindcă ei ți-au făcut foarte mult rău și tu într-adevăr nu ai fost niciodată nebună și nu ai greșit absolut nimic.” ??!
Au mai fost de mult și din ăștia, deci soluția e, cum am spus din 84, adevărul și dreptatea, am fost un om perfect cu adevărat, pot încă dovedi. Ar fi desigur libertatea și dreptul de a munci și studia, cum am cerut din 84, direct sau indirect, și pot încă dovedi că nu am greșit nimic și mi s-au refuzat cele 2-3 drepturi fundamentale.
”tu ai fost întotdeauna tu însăți dar ei sînt așa de idioți, încît cred că cineva/unii îți controlează ție gîndirea.” ??!
”ei cred că pînă și poeziile tale îți sînt dictate de alții.” ??!!
”She is a nuisance for everyone.”
”They got me”
”O să ne adoarmă din nou pe toți”??
”Tu ești un om complet singur lovit încontinuu de o lume întreagă.”
Aseară: ”Ei sînt milionari în euro și tu ești cerșetoare.” ??!! Și ce dacă?
”Nimeni nu poate să îți acorde încredere, fiindcă tu ai fost chinuită prea mult.” ?? Altă scuză oribilă pentru ideea lor că trebuie să mă omoare.

Am ieșit la supermarket și au intrat din nou peste mintea mea ăia care latră merteu de moarte. Au făcut așa timp de 14 ani în viața mea, dar asta nu e important, mai important e că au existat otrăvuri și multe lucruri rele concrete criminale, cum am povestit și aș fi explicat din nou în rezumatul succint pe care am intenționat să îl scriu și îl voi scrie dacă va fi posibil.
”Toată lumea te urăște fără motiv real, numai fiindcă toți au mințit despre tine.”
”Nimeni nu vrea să MAI trăiești.”
”Toată omenirea vrea să mori.”???
Stăteam la coadă la casă și au intrat iar ăia cu ideea ”e foarte rău” - ei zic că ăștia au fost psihiatri nebuni, care par să constate că mi-e mie rău, dar de fapt cu cîteva secunde înainte să vină ei cu ideea aceea nu mi-era așa de rău. Ei și alții ca ei, cu idei gen constatare a realității, de fapt aduc răul asupra mea. Nările iar mă gîdilă, ca și ieri și zilele trecute.
Odată cu senzația neplăcută pe pielea narinelor, intră ceva rău sexual (atingere rea, foarte ușoară, aproape imperceptibilă, genul care mereu aduce rău mare în organism și creier) și ceva rău peste capul meu. Unii zic că ”un nebun infect te f_te în draci” sau cam așa ceva. Mi-au mai făcut așa, prin nări, de foarte multe ori în trecut, poate e și aerul toxic, cum a fost în mod sigur uneori.
Alții că ”toată omenirea te f_te” ”oamenii normali sînt mereu f_ți de nebuni” ??
”Tu suferi fiindcă porcii nu vor să recunoască adevărul” ?? Asta e culmea, cum să omori un om fiindcă alții nu vor să spună adevărul? Nu e o scuză. Omul trebuie tratat drept ceea ce este, indiferent de alții. În cazul meu era clar adevărul despre mine.
”Mie îmi pare rău de ea.” Mereu le pare rău.
În 35 de ani nu te-au acceptat nici ca femeie de serviciu.
În 35 de ani ei nu au înțeles nici măcar că tu ai fost mereu binele, niciodată răul.

17 aprilie 2019
Am reușit să mă trezesc la ora 9 dimineața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...