desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 5 aprilie 2019

5 aprilie 2019

Atît anul trecut, cît și în ultimii 5 ani, din cînd în cînd mă înroșeam la față și mă ustura rău pielea feței și buzele și nările și se înăspreau, ca și azi. Ei ziceau că și acel simptom era tot din cauza otrăvii, și acum la fel, fiindcă, spun ei, poporul vrea să mă omoare, ca să scape de rușinea faptului că au mințit despre mine. Mi se spune așa din 2006, cînd m-am mutat în acest bloc. Am stat cam 3 luni la Voluntari și nu m-am înroșit niciodată și nu m-a usturat nimic. Acum și degetele mîinii drepte mai ales le mișc tare greu și abia tastez cu 2-3 degete din nou. Ei ziceau că e tot din cauza otrăvii.
Ei spuneau și în trecut și azi că:
”Porcii au mințit despre tine ca să capete susținere politică” ??
”Una dintre minciunile create despre tine e că tatăl tău, care nici nu era tatăl tău, ar fi fost ceva ce el nu a fost niciodată.” Ce? Nebun, sau ceva legat de politică? Nu mi-au spus.
”oamenii au fost mințiți că tu știai nu știu ce secrete și tu nu știai absolut nimic.”
”Deși viața ta a fost cu adevărat perfectă și nu ai avut nicio greșeală, proștii cred că tu ai greșit de mai multe ori, fiindcă așa li s-a spus”
”Tu nu ai înțeles încă faptul că tot poporul minte despre tine și că toți au ceva cu tine.”
”Despre tine nu au mințit 30 de ani sau 35, ci 40, de cînd ai mers la școală.”
”Ai fost un om perfect, dar modul în care te-au tratat oamenii te exclude din societate.”
”Adio, am înțeles totul, e total nevinovată” Din ăștia au fost de mult, de multe ori.
”Tu ai fost un om foarte inteligent și foarte bun și ei au fost mințiți că tu ești proastă și rea și nebună.”
”explică-le că pe minciună nu se poate întemeia nimic și că trebuie să recunoască tot adevărul” Cine? Cui să explic? Cine e ăsta, ce vrea de la mine?
”oamenii cred că tu ai fost nebună sau că ești nebună” ?? Puteam dovedi că nu am fost niciodată nebună, în cele mai mici detalii.
”Tu ești singurul om normal.” ?? nici chiar așa, sînt om normal, dar nu cred că sînt singurul.
Eu nu cred faptul că oamenii cred minciuni despre mine, evident am fost IZOLATĂ, și nu oricum, ci FORȚAT, deci nimeni nu putea să creadă nu știu ce aberații despre mine, că am greșit ceva sau că sînt rea sau nebună și se poate vedea că am fost aproape singură din 84. Cum naiba să crezi minciuni despre o femeie singură și săracă o viață întreagă? Ei zic că am fost un om prea sărac de mică, evident chinuită de părinți zi de monstruos și că, datorită acestor necazuri prea mari, proștii credeau că e vreo schemă politică legat de mine sau că aș fi nebună, fiindcă eram maltratată prea inuman. Bine, dar era evident că nu aveam ce face și nu aveam unde să fug. Și era mereu evident că aveam rezultate bune la învățătură și că aveam răbdare și iubire caldă față de oameni, bunătate și intelect bun în cele mai mici detalii, nu aveau cum să creadă acele lucruri monstruoase la care se referă.
Acum abia mai mișc degetele. Cum dracu să crezi în epoca asta, în care toți știu ce înseamnă mass media sau imagine publică a cuiva, cum naiba să crezi răul despre o femeie pe care nu o cunoști numai fiindcă unii zic ceva rău? A fost evident că am încercat mereu să obțin dreptul la muncă și la studii și am fost respinsă direct, nu doar pe internet, nu m-au lăsat să scriu acel rezumat luna trecută și acum degetele abia mai le mișc, am avut mereu dreptate, nu am avut vise sau ambiții niciodată. Ei zic că celelalte femei nu sînt ca mine, că ele au ambiții irealizabile și voință de ”putere” și că ele m-au distrus, nu bărbații, fiindcă femeile proaste mereu le distrug pe cele deștepte. Eu nu cred, deși există destule exemple în literatură, totuși nu cred că și în cazul meu. Nu mai dau exemplele, dacă doriți mă întrebați.
Pe stradă și la supermarket și azi din nou multă aglomerație, așa cum mi-au făcut mereu din 2007, efectiv stau între 4-5 supermarketuri plus bănci și cazinouri și vreo 10 farmacii în zonă și astfel oamenii răi au mereu pretexte să vină și să mă scuipe chiar pe stradă, direct în față, în timp ce mi se spune că porcii mint despre mine și asmut poporul asupra mea. Aceleași persoane necunoscute, de multe ori, ies mereu în calea mea, odată cu mulțimea.
Acum au intrat din nou ăia de acum vreo 10 ani care spun ”tu trebuie să mori pentru ca ei să renască”
”oamenii sînt total îndobitociți despre tine.” Bine, atunci înseamnă că trebuie să fie adevărul, oricine poate fi dezdobitocit.
”tu ai spus numai adevărul, dar toată lumea crede aberațiile unui porc/scroafă care au mințit mereu despre tine.”??
”Spune-le că psihologii au devenit monștri, inumani.”
”Cazul tău era caz clar de otrăvire tratat drept boală psihică”
”Nu are dreptate.” Unii mereu latră așa, deși eu nu spun și nu gîndesc nimic.
”Cum vrei tu să te creadă lumea, cînd tu ai fost maltratată inuman și torturată de fapt o viață întreagă?”
”Cum crezi tu că ei te pot accepta, tu ai suferit prea mult.”?!!! Ăștia sînt porcii ăia care au pretextul să mă omoare fiindcă am suferit prea mult.
”tu nu ai avut nici cea mai mică greșeală toată viața (da, e adevărat, pot încă dovedi chiar), dar nimeni nu te crede (?) fiindcă ceilalți toți au greșit și au aruncat mereu vina asupra ta.” Nu înțeleg, care ceilalți? Cum adică aruncatul vinii? Și de ce crede acest om că eu trebuia să fiu crezută de nu știu cine, chiar așa, de cine? - sau de unde i-a venit ideea că eu eram paranoică și încercam să dovedesc ceva? Am fost un om mereu normal, nu am crezut niciodată că lumea îmi vrea răul, sau că mă judecă fără motiv, dar ei zic că eu trebuia să îmi dau seama că așa este. Dar eu nu aveam cum să ghicesc ce umblă în mintea celor ca acest om. Poate e adevărat că toți mint despre mine, cum zice el, dar acest lucru nu a avut legătură cu viața mea și nu aveam cum să știu.
”toți proștii cred că numai cei răi sînt deștepți și oamenii au înțeles ce fel de om ești și de aia te resping, ei cred că ăia răi sînt mai deștepți.” ?
Acesta seamănă mult cu cei care tot spun mereu aberații că țara sau poporul nu mă vor, de parcă aș fi fost om politic sau personalitate publică.

Au mai fost și mai demult unii care spuneau, ca și acum:
”Tu ai fost ținută izolată și torturată 35 de ani; între timp nu doar românii, ci și porcii din alte țări și-au păcălit propriile popoare tot despre tine, pentru interesele lor politice” ???
”mereu (?) e aceeași poveste - un om sărac și bun și nevinovat masacrat de o lume de porci.”
”Tu ai fost cel mai nevinovat om cu putință și ei vor să mori. ”
Da e adevărat, a fost real în mine o imensă lumină și frumusețe și intelect bun mai mult decît credeți, fără orgolii, e adevărul. Nici măcar nu am gîndit vreodată ceva rău despre cineva, de aceea mă miră și mai tare faptul că ei inventează minciuni urîte despre mine, cum am spus, am încă toate dovezile că eu am dreptate și că ei se înșeală.
Ei nici nu mă cunoșteau măcar. Ei spun că eu sînt naivă, fiindcă toți știu că psihiatrii și psihologii nu mă cunoșteau, că toți știu că psihiatria e instituție punitivă și eu fusesem condamnată la moarte nevinovată și fără știința mea.
Unii spuneau ”tu ești binele adevărat și ei cred că ești doar efigia binelui ” ? Adică un fel de om gol sau ipocrit? Pot încă dovedi că mereu a fost adevărul curat, niciodată nu am mințit și nu am fost ipocrită și nici victima unei autoînșelări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...