desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 24 aprilie 2019

19-21 aprilie 2019

Ieri mi-au spus, din nou, în gînd, că, deși eu nu știu nimic despre și nu am avut nicio legătură cu sexualitatea sau cu politica, totuși oamenii m-au asociat cu aceste 2 pacoste.
Deci totul e cum am spus eu din 84 - trebuie să fie adevărul și dreptatea, deci și libertatea pentru mine, fiindcă am fost într-adevăr un om perfect, păsihologii și psihiatrii mint, puteam dovedi ușor.normla că dacă ar fi știut cum am fost mereu ca suflet și intelect, m-ar fi acceptat să am dreptul la muncă și la studii și oamenii nu m-ar fi otrăvit și nu m-ar fi izolat. Ei spun peste mintea mea că nu se poate face nimic, că absolut toți vor ca eu să mă sinucid.
Da, am fost un om perfect, nu e grandomanie, e adevărul și da, există oameni perfecți, eu am fost unul dintre ei. Păcat că toți vor să mor, ceea ce foarte clar. Fusese ceva foarte bun și frumos și mereu am fost fericită să fiu împreună cu alți oameni. Oamenii nu sînt doar bestii, cum spun unii proști.

”Tu ai fost omul cel mai bun și mai echilibrat cu putință și ai fost vînată și torturată o viață întreagă, ce dracu vrei să înțeleagă oamenii din chestia asta?”

”Trebuiau să o omoare.” Și ieri și zille trecute au tot intrat ăia care spun, de mulți ani, că trebuie să mă omoare. Ei ziceau că ”Ăia care nu au greșit nimic sînt cei mai periculoși ” Probabil că ăștia sînt nebuni sau proști care cred că eu am fost nebună.

Copii din curtea blocului, deși e frig și umezeală, stau afară și tot urlă.

”Ți-ai ratat toate șansele, Cristina. ” Ce șanse crezi tu că am avut eu pînă acum? ”Niciuna.” Deci, vedeți.

”Noi nu credem că te-au fi acceptat dacă ar fi știut cum ești tu ca om sau ca intelectual. Tu într-adevăr nu ai avut nicio greșeală aproape 50 de ani, ei nu sînt ca tine, tu ai fi fost prea intransigentă.” Fleoșc, de parcă asta conta! E adevărat, nu am avut nici cea mai mică greșeală aproape 50 de ani, nici măcar de gîndire, pot explica și povesti, dar totuși am fost un om capabil de multă fericire și muncă cu drag mare de oameni, și chiar cu simțul umorului și mare flexibilitate, nu doar echilibru și cumințenie. Ei zic că eu am fost prea deșteaptă și prea bună și oamenii de aceea au mințit mereu despre mine. Eu consider, pe bună dreptate, că meritam chiar și dreptul la studii superioare, puteam dovedi oricînd, și nu m-am schimbat niciodată din 84, doar m-am maturizat. Dar măcar dreptul la muncă. Ei spun iar că e inadmisibil, că nu se poate, fiindcă oamenii TREBUIE să creadă că sînt nebună etc. Așa zic ei mereu, dar nu au dreptate.

aprilie 20
Amar în gură și sete încontinuu, noapte de noapte, de vreo 2 săptămîni.

Cristina nu a greșit absolut nimic toată viața. Trebuiau să o distrugă complet.” ??? Trebuia invers, fiindcă aș fi fost un om util cu adevărat. Ei mereu zic invers și zic că toată lumea gîndește că trebuie să mor fiindcă e o rușine faptul că eu nu am greșit nimic și ei m-au persecutat o viață întreagă.
”Ea a fost într-adevăr un om extrem de bun, dar niciun bărbat nu ar fi luat-o de nevastă, fiindcă era extrem de inteligentă.” Bine, dar nici chiar așa ceva. Am fost perfecțiunea și ei întîrzie de 35 de ani dreptul la studii și/sau barem la muncă, timp în care ei m-au torturat continuu cum am povestit și m-au ținut închisă, flămîndă cu adevărat, izolată cu forța, torturată și otrăvită în mod cert dovedibil.
”Dintre toate, tocmai pe tine i s-a cășunat.” Cui? Dintre toate ce?

aprilie 21
Azi noapte, 20-21 aprilie 2019, mi-a fost foarte rău și chiar și acum încă mai am dureri.
Inițial am adormit normal și apoi m-am trezit la 3 noaptea din cauza unor colici abdominale foarte puternice. Durerea a persistat cam pînă la 9 dimineața, dar groaznice au fost numai primele 2-3 ore. Eu am mai avut colici foarte puternice în trecut, destul de des, dar niciodată așa rău ca noaptea trecută, probabil a fost o otravă foarte puternică, din suc de grapefruit sau cele cîteva căpșuni cumpărate de cu seară.
Cu mai bine de 10 ani în urmă m-am plîns de colici medicului de familie și nu mi-a dat nici tratatment, nici să fac investigații. Apoi mulți ani nu am mai avut, dar au fost alte belele, de asemenea netratate și nediagnosticate. M-am tot plîns degeaba.
Foarte probabil a fost otravă și de aceea au fost unii peste gîndurile mele cu ideea că poporul m-a condamnat la moarte, cînd în realitate nu am greșit nimic, absolut sigur, și am fost binele desăvîrșit toată viața. Trebuia să fie adevărul și dreptatea, cum a fost evident încă din 1984. Nimeni nu m-ar fi otrăvit sau izolat.
După vreo oră de durere colică înfiorătoare, încît am strigat singură în casă, am avut greață, arsură și reflux gastro-esofagian foarte amar. Cu chiu cu vai am reușit să iau 2 pastile de Movalis, ce aveam în casă, fiindcă din cauza durerii mă mișcam foarte greu, cu speranța că îmi va mai calma durerea. Nici nu șitu ce ar trebui luat pentru colici abdominale. Am adormit greu, chinuită și apoi am luat Metoclopramid dimineața. Am avut și scaun, ca întotdeauna după colici, de data asta mixt, dar nu m-am uitat.

Aceeași idee a lor: ”De data asta ei (?cine) au făcut cea mai monstruoasă crimă cu putință/din istorie/etc. Tu nu ai greșit nimic și ei, prin otrava asupra ta, au lovit mulți alți oameni și au distrus multe lucruri.”
Eu sînt încă în viață.
Mi-am cumpărat o crenguță de liliac de 5 lei dar s-a uscat în noaptea în carte am fost clar otrăvită zic eu - datorită tipului clar acut al tulburării și violenței și modului de desfășurare. Sau poate era ceva otravă dinăuntrul meu de data asta. Mi-am luat apoi garoafe cu numai 2 lei firul, fiind Floriile, și au înflorit în glastră și rezistă. Doresc cititorilor mei Sărbători fericite, anticipat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...