desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 6 octombrie 2020

6 octombrie 2020

6 octombrie 2020
Bună seara, deși scriu extrem de greu, abia mișc degetele și nu prea sunt lucruri frumoase de spus despre starea de fapt în viața mea.

Am mers din nou la Gheață în Voluntari și am fost privită ostentativ pe stradă, cu agresivitate și ură mi s-au aruncat, de un individ aparent de origine germană, vorbele ”asta o fi... mamaie” și apoi o huiduială. Alții mai înainte se tot holbau și vehiculau amenințări indirecte cu moartea.

Ei spun că toți mă urăsc și vor să mor, fiindcă au fost mereu mințiți, păcăliți de americani etc.
Altul spune că am fost deconspirată, deși am fost puritatea și binele desăvârșit și nu aveau ce să deconspire. Ei totuși insistă mereu cu ideea că eu am fost binele întrutotul mereu, dar oamenii cred fără motiv că eu aș fi fost sau aș fi ceva rău și de aceea vor să mor. Fiind mereu singură, nimeni nu putea ști cum sunt eu.

Am cătuat băncile să șed pe o stradă și era una mustind de catran, ei au scos băncile, ca și cum voiau să etc. Azi mi-e mai rău ca înainte, am burta și mai umflată.
Mai demult spuneau că lumea mă percepea pe mine ca pe un fel de vampir, când, în realitate ei, cei care mă torturau storceau energia și vlaga din mine, eu am fost doar un om curat și inteligent. Din câte am înțeles, oamenii inteligenți nu au interesul și nici nu au cum să îi lovească pe proști, iar proștii se pot uni să lovească omul bun și inteligent. Azi această ură și ideea lor că acum ei știu care sunt - mi-au spus că e din cauză că toți mint și au mințit.

Ei spun că tot la fel sunt și eu cu cei din familia mea - de exemplu Irina, Cosmin care sunt verii mei.
Studiind arborele genealogic al familiei mele - rudele apropiate cu origine în satul dintre Făgăraș și Sibiu - am descoperit anumite legi care existau dinainte de a mă naște eu, sau de când eram mică și nu au nicio legătură cu mine, nu sunt din cauza mea. Anume:

Bunicul născut pe 12 aprilie și fiul lui pe 10, bunicul moare în 11 aprilie, de Paști. Bunica, mama mamei (din câte se spune), născută la începutul lui iulie, pe 7 sau 8. Nora ei, fata fiului, născută pe 13 iulie. Bunica moare exact le 13 iulie, la 67 de ani. Vărul meu, fiul norei, născut pe 18 septembrie, iar mama mea pe 22 septembrie. Verișoara mea Irina, născută pe 28 august, iar nașul meu din București a murit pe 29 august. Dar el nu făcea parte din familia aceasta a mea. Deci ei insinuează că familia mea era compusă din vampiri și eu la fel cu ei deși om bun. ??
Oricum, Irina și Cosmin au fost acceptați, s-au căsătorit, eu nu am avut parte de nimic. Sunt oameni. Nici ei nu trebuie persecutați și nici copiii lor.
Ei spun că după o viață întreagă de calvar și suferință m-am ales doar cu ura lumii.
Este posibil să existe oameni care să se simtă la închisoare datorită faptului că sistemul sau lumea în care trăim ne obligă să devenim ceva în funcție de cuvinte sau numere, aparent ilogic și supranatural. Unii oameni nu pot să își asume cu ușurință condiția de om. Eu am înțeles aceste lucruri mai demult - poate mai țineți minte că se spune că Lucian Blaga de pildă a murit cu puțin înainte de ziua lui de naștere. Tot așa se spune că Laura, muza lui Petrarca a murit exact după 20 de ani de la ziua în care o întâlnise Petraraca.
Toate aceste date, inclusiv cele din familia mea pot să nu fie întâmplătoare, poate fi vorba de crime, omucideri exact în anumite zile, pentru a crea teamă și teroare asupra oamenilor buni.
Eu nu am nicio vină și poate nici rudele mele sau o parte din ei - dar ei spun că toate degetele acuzatoare sunt îndreptate asupra mea.
Uneori diferite coincidențe pot fi faste, nu nefaste, poate fi vorba de îngeri nu de draci.

7 octombrie 2020
ei spun că datorită ultimei mele postări de ieri, despre date importante din cronologia familiei mele, toți mă consideră definitiv nebună. Eu am întrebat de ce - ei spun că fiindcă acele date sunt adevărul.
Bine, dar tot restul blogului meu de memorii e adevărul.
Ei spun că așa sunt toate cazurile psihiatrice, că e vorba de un fenomen periculos și ciudat, că de aceea vor toți eventual să mă omoare.
Îmi amintesc de diverse idei de acest gen despre astfel de cazuri - cum ar fi poveștile despre comunicarea cu cei de pe alt tărâm (morți) sau chiar o carte mai ușoară, precum ”despre dragoste și umbră” a scriitoarei Isabel Allende, unde o femeie posedată sexual puternic de la distanță este hărțuită de jandarmeria locală și apoi omorâtă.
Alții spuneau că nu am fost decât un geniu bun și oamenii cred invers. Oricum am fost un om bun.

Acest gen de date nu se referă doar la familia mea cu origine în sat, ci și la alte persoane. Un văr al mamei, Gheorghe, a murit de Crăciun, dar familia a modificat data ulterior, au zis la telefon, nu știu dacă și în acte, că a murit de Anul Nou. El a fost un om bun cu mine, cum am povestit și m-a respins abia după anul 1990, probabil cu ideea că eram spurcată.
O mătușă bătrână, soră a bunicii, mamă a tatei, tanti Piri, a murit de anul nou în 2007.

Iar au început să mă scuipe cu idei agresive -au spus că trebuie să îmi retrag acuzațiile, adică să șterg blogul meu de memorii, ceea ce nu voi face.
Eu nu am acuzat pe nimeni și m-au forțat să scriu totul, numai adevărul, prin otravă, tortură zilnică, amenințări, și prin luarea abuzivă a drepturilor când eram încă în stare de studii sau muncă - măcar pe internet. Izolare continuă. Ei zic că toată lumea a înțeles că e adevărul ce am scris eu. Posibil, însemană că aceștia cred că eu aș fi obsedată să dovedesc adevărul. Ei zic că sunt așa nebună, încât am povestit și cum m-au chinuit la pi... adică modficări anatomice de la distanță. Dar e adevărat și ce am povestit despre acea femeie ginecolog și ce mi-a făcut în toamna lui 2018, ei sunt nebuni și modul în care s-a purtat era un abuz.
Acum, sincer, ce rău am făcut spunând ceea ce era evident adevărul despre niște oameni răi? Oameni care masacrează o femeie complet singură și săracă, chiar fără bani de hrană mai mulți ani? Dacă nu aș fi fost închisă, din 84 practic, dacă aș fi avut drepturile, atunci oamenii m-ar fi acceptat și ar fi știut ce fel de om sunt - dar în schimb m-au izolat complet, cu ideea că vor să mă omoare și să mușamalizeze adevărul și tot ce era bun și frumos despre mine. De fapt, nu a fost nimic rău în viața mea, adică eu am fost binele și normalitatea mereu. Veți înțelege și mai bine dacă apuc să termin blogul - acum mă torturează cerebral oribil. Setea e groaznică, iar mama spunea din întâmplare că ”asta o să moară de sete”, privind spre mine și vorbind despre o cățea.
Oricum, m-ar fi omorât sigur dacă nu scriam blogul, începând cu 2013. Și chiar dacă îl șterg acum, tot asta vor vrea.
Ei au tot spus adesea că numai nebunii sunt tratați așa, deci nu e nicio problemă sau motiv să se schimbe sau să mă lase în pace.

Azi, 7 octombrie 2020, spre seară
Mai bine puțin, dar cu momente grele de rău cerebral. Unii insinuează că aș avea cancer hepatic, probabil de la otrava administrată.
Ei spun că, deși nu am fost nebună niciodată, totuși toate forțele politice ale omenirii sunt împotriva mea. Eu fiind singură, dar fără să reprezint ceva politic.
Ei spun că numai nebunele pot fi aranjate. ??
Alții spuneau că oamenii proști cred că eu sunt o problemă globală a omenirii, deși nimeni nu a vorbit cu mine niciodată.

Absolut toate acuzațiile la adresa ta sunt false (din nou).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...