desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 3 noiembrie 2015

ieri 2 noiembrie 2015

Nu scriu mai mult, sunt obosită și am grețuri.
După ce mi-a crescut burta m-a apucat setea, nu înainte.
Ieri am băut 13 litri de apă și ceva în 24 de ore. Aș fi putut muri. Știu, poate nu mă credeți, dar e adevărat, medicul a spus că nu mă poate ajuta fără analize și analizele nu am putut să le fac fiindcă mai întâi nu erau fonduri bănești la policlinică, mai apoi nu aveam bani pentru hrană deloc, deci analizele ar fi fost neconcludente, apoi m-am hrănit ca de obicei cu pâine înmuiată în apă cu zahăr presărat pe deasupra ( nu aveam niciun ban, citiți postările anterioare), apoi iar nu au fost fonduri, iar azi nu am putut merge fiindcă am dormit până pe la 1-2 după masa, iar ieri nu am putut merge fiindcă mi-a fost tare rău.

Sunt tristă, nu am greșit absolut nimic toată viața și am fost un om de valoare și inteligentă și am muncit mult în zadar. Am iubit și am respectat oamenii și viața în zadar.

Intră unii porci (oameni abjecți) peste mine și îmi transmit gânduri aberante, de exemplu că ”oamenilor li s-a spus că tu Cristina ai burta umflată din cauză că ești nebună, că ai probleme psihice”. DOAMNEEE...!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...