desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 17 iunie 2019

17 iunie 2019

azi noapte:
”tu îi privești pe ei de sus și vezi realitatea așa cum e, dar ei s-au atașat de tine prin minciună și te-au condamnat fără să știe nimic despre tine”
”partea hidoasă e că toți te lovesc mereu ca să cadă tot în tine”
”tu ajungi întotdeauna în vîrf și ei atunci te lovesc monstruos mereu și mereu”
”orice sărbătoare religioasă înseamnă tortura asupra ta”
”tu ai fost un înger adevărat și ei cred că ai fost un înger fals.”
Nu mi se pare deloc anecdotic, așa cum exprimați voi.
”ieri te-au torturat nu din cauza Rusaliilor, ci din cauza aniversării morții lui Eminescu. Pe măsură ce anii treceau, se înmulțeau năpestele asupra ta, prin diverse simboluri și idei pe care ei le leagă de tine prin minciună”
”tu mori numai din cauza faptului că ei toți cred minciuni despre tine.”
bine, dar... nu avea cum să creadă nimeni adevărul, fiind eu izolată total, evident cu forța - cum să fi fost cu alții din moment ce ei conștient spuneau că ”a izola un om înseamnă a îl omorî”? Din moment ce evident am cerut mereu - direct sau indirect, prin ceea ce am fost, și ei au refuzat mereu dreptul meu de a trăi.
E ca și cum voi mă acuzați mereu pentru faptul că oamenii mă torturează și mă omoară. Și nu știu cine sînteți și ce doriți.
Afară tinerii răi iar zbiară.

”deși tu ești un om perfect bun, inteligent și normal, totuși ai fost torturată încontinuu toată viața și de aceea nimeni nu te vrea și toți vor să mori” ??!
”așa s-a hotărît, să fii omorîtă” ??!
”absolut totul e lucrat pe creierul tău” ??!
”un om foarte inteligent, omorît de niște porci/idioți”
Aseară au spus din nou că singurul motiv pentru care toți vor să mor e faptul că sînt inteligentă și chipurile din această cauză m-au chinuit toată viața, cum zicea familia mea încă de cînd eram copil. E total absurd, e o aberație, poate în felul acesta proștii credeau că sînt narcisică sau că am delir de grandoare, orgoliu, etc. E total ilogic, e imposibil ca oamenii să omoare un om că e mai inteligent ca alții. Ei totuși zic că proștii toți cred că eu sînt proastă, deci e alt motiv.

Zilele trecute au intrat din nou cu ideea că ”pentru noi e o extrem de mare rușine și de aceea trebuie să te omorîm”
Azi din nou ”e o rușine foarte mare, tu ești un om fără nicio pată”
Această ideea a rușinii, nu faptul că au mințit a fost singruul lucru peste care nu am cum să trec și singurul motiv al omorîrii mele, la fel au făcut din 2006 încontinuu.
Toți așează, toți așezați ideea rușinii deasupra și nu îi-vă pot convinge să îmi lăsați viața, sau că merita să trăiesc.
E complet imoral, între timp- m-au otrăvit și mi-au uzat organele interne, și chiar și creierul oarecum,dar mai și îmbătrînesc - dar încă sînt normală și inteligentă și m-au torturat dureros și în chinuri numai fiindcă ei toți au deasupra oricărui ideal ideea că e rușine ca victima să trăiască, că asta chipurile le distruge prețioasa reputație.
Nimic altceva. Eu am fost și sînt un om perfect. Dar, repet, oricare ar fi motivele poe care le invocați ca să mă omorîți, ele de fapt nu au substrat real, nu sînt legate de ralitate. V-am spus de mult că v-am iertat întotdeauna. Totuși, toate lucrurile și idealurile bune din lume voi le îngenuncheați în fața ideii unora că trebuie să mă omoare ca să spele rușinea lor, adică îngenuncheați tot ce e bun unei idei a proștilor complet imorali, poate nici nu vă dați seama de aceasta fiindcă credeți alte idei, asta e, vă spun sigur, nimic altceva, la început nici eu nu am crezut, toate celelalte motive de a fi eu omorîtă sînt iraționale și delir. Iar motivul acesta o ororare, de asemnea fără pic de sens. Și așa au trecut 35 de ani și eu am rămas la fel ca suflet și rațiune și gînd bun - și voi tot loviți și ei zic mereu că oamenii nu suportă nici faptul că exist, numai fiindcă unii au greșit față de mine. Motivul acesta era in nuce încă din 84.
”Toți vor să mori și de fapt nu știu absolut nimic despre tine.”
”În mod normal oamenii ca tine sînt respectați, dar ei au aruncat toți nebunii din lume, toți porcii și tot răul asupra ta.”
”tu nu ai nicio vină că te-ai născut săracă.”
Nimeni nu are nicio vină că m-am născut săracă, dar putea să fie dreptate și ei nu au vrut. Am explicat clar și cînd eram mai tînără și mai capabilă și au refuzat să îmi dea orice loc de muncă deși puteam dovedi că eram în stare și au mințit, și dreptul legal de a munci și orice alt lucru esențail vieții - măcar relații cu alți pacienți psihiatrici, deși sînt la fel de răi ca ăia din afara spitalului, au refuzat cu minciună și acte false, au refuzat orice activitate, chiar fără bani, au refuzat ajutorul medical și au mințit legat de atacurile mele de inimă sau de oligoanurie, au refuzat dreptul la studii deși puteam au refuzat să mă accepte să am orice activitate, chiar fără bani, au refuzat să nu mă mai tortureze îăn blocul de locuințe și să nu mă mai otrăvească, au refuzat 1 leu -2 pe stradă de pîine etc. Au refuzat direct, nu doar prin faptul că am fost respinsă de pe orice site pe internet, cînd puteam de fapt să am activitate bună și frumoasă.

”e adevărat că întotdeauna oamenii îl otrăvesc și omoară monstruos pe Dumnezeu/ pe ea?”
”Nu e adevărat, dar ”de data asta” au fost complet nebuni.”
”Tu ai ieșit în lume drept un om extrem de bun și inteligent deoarece te-ai născut la sfîrșit de mileniu. La orice sfîrșit de mileniu ei scot în lume tot ce e mai bun” ???
Nu înțeleg această idee a lor, deci nu o pot respinge. Mi-au spus așa de 2 -3 ori. Știu prea bine că numerele și codurile numerice de orice fel au o importanță foarte mare, dar nu știu de ce și cum sfîrșitul de mileniu înseamnă că am fost perfectă și cu multe calități. E adevărat că am avut sufletul foarte frumos și caracterul perfect, e adevărat că am fost, ca femeie, inteligentă, mai ales în planul ideilor abstracte, teoretice - mai mult filologie și filozofie, e adevărat că am avut o personalitate perfect îmbinată și armonioasă, dar nu știu dacă asta e din cauză că mileniul era pe sfîrșite.
Fiind eu un om inteligent, nu aveam cum să fiu nebună, și ei au recunoscut aceasta.
De mulți ani, unii mă lovesc și totuși repetă mereu:
”cea mai monstruoasă povestre din lume e întrutotul adevărată.”
”Întotdeauna totul a fost numai și numai cum spune ea”
”Îți dai seama ce s-ar întîmpla dcaă lumea ar înțelege adevărul?” da, îmi dau seama, nimic.

ei vor să te omoare din cauza unor interese extrem de meschine ale lor, nu din cauză că oamenii ar înțelege ceva sau din cauza rușinii.”
Da, s-ar putea să fie și asta parțial adevărat. Oricum oamenii proști nu pot înțelege nimic, chiar dacă li se spune un lucru clar - nu pot judeca acel lucru. Cît despre rușine - e monstruos cum sînt torturată și otrăvită - puteam dovedi - și ei merg mai departe întru chinuri tot mai mari asupra mea, încă de cînd eram tînără, și chiar puteam fi un om util și apreciat pentru ce sînt în realitate, dar lor efectiv nu le pasă și fac orice rău hidos, poate din cauza unor interese meschine, în timp ce eu mă gîndeam mereu la alții înainte să mă gîndesc la mine și tremuram de bucurie la ideea că puteam ajuta sau lumina viața unui om bun. Însă ei mereu invocă motivul rușinii, deci ceva extrem de josnic, gîndiți-vă logic.
”ele sînt scroafe care se simt superioare ție prin prostie și răutate.” Nu am gîndit nimic rău vreodată și nu cred că femeile cu care am contact distant pe facebook sînt scroafe. Nu le cunosc. Lor nu le place de mine, dar nu mă cunosc oricum. Nu avem nimic în comun decît faptul că ele arată uneori că ar fi bune între ele, sau interesate de cultură și natură, exact cum am fost eu mereu, desigur în afară de sentimentalismele de mahala, gen poezie minulesciană, pe care unele le afișează mereu, poate fiindcă sînt la modă.

”tu ești mereu la fel și mereu tu însăți dar ei cred mereu că tu ești altceva sau că te schimbi (sau mint despre asta).”

”sînt bătrîn, dar n-am văzut așa ceva”
”poporul nu te vrea, Cristina” ??
”În viața ta nu a existat nimic bizar niciodată, Cristina ”
”Nu există așa ceva. Nimeni nu ar fi putut rezista la atîta suferință și necaz. E precis nebună, nu are cum să fie adevărat.” ??!
”orice om normal s-ar fi sinucis.” ??!
”idioții cred că România e o țară a întunericului și tu ești singura lumină și tocmai de aceea trebuie să mori”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...