desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 30 iunie 2019

30 iunie 2019

Așadar, cu pași moi de omidă prin istorie.. din nou pe facebook să scriu ultimele lucruri pe care trebuie să le scriu, azi și cel mult mîine. Unii spun că eu nu pot înțelege, dar oamenii (care?) cred răul despre mine și eu de fapt am fost și am gîndit numai ce e bine și frumos. ? Azi noapte m-am trezit cu înțepătură în piept, undeva adînc în partea medial-stîngă a pieptului. A intrat unul în engleză cu ideea ”how deep is this shit?” A intrat unul în engleză cu ideea ”how deep is this shit/?” Cu greu, dar mi-a trecut. Apoi m-am așezat în pat, cu lumina stinsă. Mama a venit iar pîș-pîș din dormitorul ei să se uite la mine și un idiot a intrat peste mintea mea cu ideea că ea vine să vadă dacă mai respir. Mi-a mai făcut așa în trecut, cînd la fel îmi fusese rău noaptea și apoi ea a venit la fel să se uite la mine. Iar a intrat unul cu ideea că ”ei o să te zgîlțîne așa pînă cînd te omoară.” Acum sper că Adelina Fleva sau alte persoane nu vor comenta ”Doamne ajută” la postarea aceasta, lăsînd impresia că Dumnezeu trebuie să îi ajute să mor eu. Vă spun sigur că nu e așa, nimeni nu trebuie să mă omoare sau să îmi vrea moartea, veți înțelege poate tot ce e frumos și bun și aceste ultime postări ale mele, plus blogul despre viața mea.

Continuu în curînd.

Ați văzut poate că eu nu am reușit să scriu zilele trecute totul, așa cum intenționasem, într-adevăr pentru ultima oară pe facebook și pe blogul meu. Desigur, oamenii proști pot crede că eu sînt proastă și nebună și că cred că oamenilor le e milă de mine sau că vor să fie ce drept și normal și să nu fiu omorîtă în continuare sau că oamenii nu sînt interesați de scrierea adevărului curat de către mine, cînd e evident că ei au fost mințiți că eu fabulez sau delirez, e evident că nimeni nu citește și nu vorbește cu mine, că nici nu vor să citească într-un mod bizar, că ei aparent cred că eu sînt nebună sau că trebuie să fiu omorîtă, sau că proștii cred că eu am delir de grandoare și cred că e de valoare ceea ce notez eu acum (dar chiar este, se poate dovedi, împreună cu ce am scris deja și azi-mîine vor fi ultimele postări), că idioții cred că li se întîmplă ceva rău dacă citesc adevărul, sau că trebuie să ascundă, cînd e invers, că proștii cred că dacă ar vorbi cu mine ar încuraja așa zis delirul meu etc.
Continuu imediat

Rămăsesem la ideea sau conceptul de Dumnezeu aplicat mie - așa cum spuneau mulți, veți înțelege absolut tot ce e necesar cînd voi termina de scris.
”eu, dacă aș fi în locul tău, m-aș sinucide și i-aș da dracului pe toți, să simtă pe pielea lor etc.”
Nu. Este absurd, de ce să mă răzbun pe niște proști? Ei oricum sînt ca niște copii și nu vor înțelege binele sau frumosul sau adevărul niciodată.
Ei spuneau că mie nu mi-au dat credit nici măcar că nu mă sinucid și eu am fost de fapt perfecțiunea morală și tot restul. Ei spun că oamenii sînt așa de proști încît ei cred invers, că ei sînt muritori și eu nemuritoare. Că idioții au inventat ideea de persoană ”suicidară”, ceea ce e o aberație totală, fiindcă niciun om nu poate fi suicidar, dar unii oameni se sinucid din cauza unor necazuri extrem de mari, iar ei cred că eu sînt nebună fiindcă am necazuri imense din 84 și totuși nu am murit. Etc.
”pe ei îi deranjează să nu fie treji, de aceea ei te omoară.” Spuneau că ei vor să fie treji, adică liberi, și că eu nu înțeleg aceasta, și ei de aia mă lovesc din 84, cu ideea trezirii și eliberării lor.
Nu știu. Cînd am citit puțin din Noica, demult, am făcut desigur conexiunea cu slujba din biserică și vorbele preoților - ”adormiți ÎNTRU Domnul.” Este ceea ce spuneau ei mereu, și zilele trecute, că lumea - întreg sistemul - e imposibilă fără Dumnezeu viu - adică, să zicem, eu - voi explica totul mai clar și veți vedea că nu iau numele lui Dumnezeu în deșert, e altceva. Ideea e că eu am fost mereu acest lucru și nu am devenit Dumnezeu, ci am fost din naștere și așa e mereu și așa a fost mereu și așa va fi.
Ei spun că și cele dinaintea mea nu au fost defel nebune, dar proștii așa credeau, astfel încît, de-a lungul vieții mele, proștii au avut și au și delirul că eu TREBUIE să înnebunesc cu adevărat, motiv pentru care s-au purtat ciudat și cu respingere mereu, inclusiv pe facebook, fără să vadă nimic din ce era bun și frumos din partea mea în mod evident. Unii au numai idei urîte și greșite, care nu folosesc la nimic.
În momentul acesta iar îmi umblă în postări și strică cuvintele scrise de mine, poate aceste postări se vor reface, deocamdată ei nu vor să mă lase să scriu, așa cum au făcut și în dățile trecute, zilele trecute. Acum toate posătările mele pe facebook sînt stricate, incorecte, modificate.
Iată, vă arăt acum cum răspîndesc ei delirul lor întunecat: ”Da de ce îi distrug Cristinei orice lucru făcut de ea, oricît de mic? ” Fiindcă nu se poate altfel. De fiecare dată cînd ea reușește ceva, noi cădem.” Aiurea. Nu cade nimic. E exact invers tot ce cred ei. Ultimul lucru de făcut din viața mea și singurul pe care îl am după o viață întreagă de bine și lumină și martiriu, sînt aceste ultime postări, în care voi scrie și lucruri frumoase și bune, nu doar adevărul și ei îmi strică acum din nou și conținutul acestor postări, fără niciun rost. Ideea e că oricum nimeni nu e interesat, dar numia din cauză că au fost mințiți absolut toți, ceea ce eu nu cunosc. Ei spun că ăștia cu ideea că ei cad sînt nebuni politici. Dacă aț fi citit, dvs. sau un om bun cele ce urmează plus restul, ați fi înțeles desigur că nu tebuia să mă omorîți absolut cert și totul ar fi fost bine și frumos, chiar dacă m-au masacrat încontinuu 35 de ani. Păcat că au distrus absolut cel mai mic lucru din viața mea, și acum, după cum vedeți aceste ultime postări ale mele. Oare chiar nu înțelegeți? Dacă vor lăsa iar postările scrise corect, voi continua.

Din nou postările sînt corecte. Oricum, voi scrie totul azi și mîine, m-am hotărît, chiar dacă nu apare corect ce am scris, fiindcă transfer conținutul pe blogul despre viața mea și astfel acolo, cel puțin, va fi corect. Aici pe facebook numai uneori se citește corect. Oricum, ei nu intră în editarea postării, doar apare greșit la lectură sau apare corect, cum am scris eu dar pagina scrisă de mine este corectă, nemodificată.

Deci, :) ceea ce am scris eu bun și frumos și adevărat evident nu a fost numai despre mine, a fost adesea despre lume și despre oameni, deși cei mai mulți poeți de internet sînt oameni egocentrici. Dar nu le-a plăcut nici acest lucru, un lucru sincer, curat și bun. Mie mi-a plăcut de multe lucruri în viață, și foarte mult de oameni.
Pentru a nu mai fi confuzie, să scriu mai întîi pentru ultima oară din nou despre blocul de locuințe unde stăteam în oraș.
Unii spuneau că acolo stă o ”scroafă” foarte infectă care nu poate înțelege și de aceea mor eu. Sau că e bloc de idioți infecți sau cei mai mari porci din istorie etc. Că, dacă ei ar fi înțeles adevărul, atunci eu aș fi fost liberă și fericită de mult.
Pe mine m-au torturat și otrăvit clar, dovedibil adesea, în 3 blocuri de locuințe, din 1984. De aceea au inventat delirul că am fost condamnată la moarte deși nu am greșit nimic sau că sînt geniu neacceptat etc.
O idee greșită, pentru proști, erau așa zisele secrete ale oamenilor din bloc - de pildă faptul că ei nu îmbătrîneau deloc, cea ce eu nu știam la început, în 2006, cînd m-am mutat cu ei. Ideea era că trebuie să mor fiindcă, trecînd anii, eu am văzut acest lucru pe care nu îl știam și că oamenii normali și buni nu sînt lăsați să înțeleagă ce sînt acei vecini nemuritori și veșnic tineri. Pe mine nu mă deranja deloc și bineînțeles că nu aș fi relatat acest lucru, care oricum va fi mereu scris în literatură în multe forme și oamenii inteligenți mereu vor ști că literatura spune adevărul. O altă idee era că eu știam că ei otrăvesc și cum otrăvesc ei oameni și de aceea iar trebuia să mor. Sau că ei mi-au dat muultă otravă și erau îngroziți că nu muream ca celelalte femei /bărbați omorîți de ei și tocmai de aceea continuau să mă otrăvească. Desigur, variații erau impuse de faptul că eu eram chiar Dumnezeu sau o persoană cu anumite atribute divine și ăia răi dădeau vina tot pe mine pentru faptul că ei nu îmbătrîneau, adică mă foloseau drept țap ispășitor, și se foloseau de circumstanța că stăteam acolo, deși eram doar torturată din 84, în mod evident nevinovată și neacceptată niciodată. O altă idee era că ei credeau că vor reuși să îmbătrînească dacă eu voi muri sau pînă va crește următoarea, sau pînă va fi f_tă următoarea etc. Eu nu știu
Unii spuneau că eu, spre deosebire de vecini, am îmbătrînit mai mult decît normal, datorită otrăvii și torturii.
În ce privește rezistența mea la otravă, este un lucru foate logic - fiind eu un om cu creierul inteligent și complex, cu memorie destulă și destulă înțelepciune și înțelegere a lumii. Creierul omului viu - și eu am fost sigur om, nu robot, cum au inventat idioții datorită rezistenței la otravă, - este legat la restul lucrurilor moarte sau vii. Celelalte lucruri din sistem împreună cu intelectul omului inteligent îl apără foarte simplu de otrava asupra organismului și în mod cert omul rezistă la otravă conform inteligenței și bunătății și binelui său sufletesc. Dar nimeni nu trebuie otrăvit.

Mai e ideea că acei vecini, fiind în apropierea mea, ca persoană cu unele atribute divine - ceea ce e tot un lucru omenesc - ar avea mai multă influență sau putere în societate, lucru pe care l-au folosit tot în scopul ”distrugerii” mele.
S-ar putea ca unii să aibă delir politic, sau alții legat de ei, nu știu, sînt legați de țări precum Italia și Germania.
Dacă, (repet dacă), considerați că eram un fel de Dumnezeu, atunci poate considerați și istoria din manualele școlare, evident legată de toți oamenii inteligenți, și puterile axei sau puterile centrale și diverse aberații omenești numite războaie.
Toate foile de ceapă ale lucrului frumos și bun numit civilizație se așeză logic una peste alta și în devenirea spirituală - logică și afectivă - a omului bun, cum am fost eu. Omul trăiește de toate chiar dacă stă pe loc, indiferent unde stă și cu ce oameni e vecin și înțelege totul la maturitate, în cazul meu după vîrsta de 35 de ani.

Este posibil ca unii să se întrebe de ce a pedepsit Dumnezeu oamenii cu 2 războaie oribile în secolul 20, al globalizării, mass mediei etc. Poate că nu a fost nicio pedeapsă, poate a fost doar o evoluție necesară. Deoarece al doilea război mondial imită caricuratural, ca o parodie, pe primul, îi putem vedea mai degrabă caracterul psihologic sau aberant. Acum iar au intrat unii cu ideea că ”toate geniile mor la fel”, fiindcă pe ei, se pare că de cînd eram copil, nu îi interesează decît cum mor, fără să îmi fi lăsat viață practic deloc. Și eram tînără, nu de 48 de ani ca acum și bună și deșteaptă etc. în zadar, ei numai asta gîndeau.
Conceptele de puterile axei sau centrale se leagă de astronomie în primul rînd (și de alte lucruri) , și de poziția centrală și axată a omului (vitruvian)- dumnezeu, în Univers, în lume și de logica întregului sistem etc. Fiindcă cu toții sîntem oameni, nu vite, sîntem cu toții legați de concepte și de cuvinte sau alte sisteme de semne și simboluri și fiindcă sîntem vii avem cu toții un program, (genetic etc.) pe lîngă structura logică a substanțelor din care sîntem compuși.

Cum, ar spune unii, oare Dumnezeul dinaintea ta a fost otrăvit și torturat cu gaze la baie ca în înregistrările despre Procesul de la Nurenberg, așa cum ți-au făcut ție? Adică de aia a fost războiul și bombele atomice erau cînd te omorau pe tine? Mama mea și un coleg de liceu și tata posibil, erau obsedați de procesul acela, nu mai explic. Nu șitu cu certitudine, dar știu sigur că, dacă ea a existat ca și mine, ceea ce apare ca posibil din anumite dovezi care par să spună asta, ea a suferit foarte mult, poate tot izolată și tratată drept resursă de război sau ”unica viață” etc. Ea posibil a fost maltratată și torturată cu otravă și toate celelalte, așa cum erau torturați cei din lagăre în război. Pe mine m-au chinuit continuu, zi de zi din 1984. Ea posibil a murit cînd a explodat bomba la Hiroshima, și la Nagasaki. Unii cred (nu eu) că atunci erau 2 - de aceea 2 bombe - și că, atunci cînd sînt două, războiul e inevitabil, nu se poate altfel. Acestă idee e periculoasă sau rea - din cauza asta ei cred și acum că mereu sîntem două și că pe mine m-au chinuit o viață întreagă fără vină ca să evite un război.

Nu are cum să fie așa, mi se pare oarecum ilogic. De ce neapărat două și nu cinci. Și de ce să trebuie să mă omoare în tortură etc.? Conceptul de om-dumnezeu, de fapt exact cum am fost eu, chiar dacă nu chiar întreaga idee de Dumnezeu, cum voi explica, nu trebuie să fie 2 femei. Nu cunosc nicio teorie religioasă de acel gen, fiindcă dihotomia dumnezeu - diavol se referă la altceva, voi explica mai clar. Dumnezeu și diavolul sau Binele și Răul se referă de fapt la antiteza spirit-materie, nu la două puteri dumnezeiești, iar războiul mondial, ca și istoria civilizațiilor, chiar mai multe civilizații în același timp ”istoric”, nu pot fi explicate decît prin existența unui singur dumnezeu. Voi eplica mai încolo puțin. Eu consider că ea, dacă exista, a murit fie la Hiroshima, fie doar după a doua bombă sau s-a întîmplat altceva, sînt și alte posibilități. Dar ”ea” nu putea fi decît una, de la naștere, nu de la pubertate, la moarte. E adevărat că există gemeni, dar nu cred așa ceva despre atunci, nu pare logic, și au fost 2 războaie, dintre care al doilea ca o farsă tragică pe scena politică a nebunilor. Oricum, erau nebuni, și ideea lor de ”soluție finală” era o aberație, dacă așa era, și faptul că toți erau tot o apă și un pămînt, aliați și dușmani totodată, cu americani și ruși cu tot și nu vedeau nici măcar asta. Toți distrugeau același lucru, viața, chiar la fel - fie bombe, fie lagăre etc.Trupul ei/lor (dar în continuitate, nu simultan, dacă au fost două) a fost sfîrtecat desigur de luptele diverselor părți ale spiritului ei între ele. Nu ea avea schizo-frenie, ci oamenii tîmpiți. Idioții zic că Dumnezeu e mereu deconspirat că e Dumnezeu și e omorît.

Deoarece sistemul întreg funcționează perfect, la milimetru și milisecundă etc., adică totul e organizat și determinat și necesar, atunci vă spun drept că singurul lucru pe care îl poate face sau schimba omul cu adevărat, singura putere reală a omului este bunătatea și bunul simț și caracterul și demnitatea umană prin dreptate, bine, adevăr, omenie, umanism în sensul bun al cuvîntului, respect față de drepturile omului și față de adevăr și deptate și puritate - adică încercarea mereu valabilă și meritorie a omului să fie om adevărat, așa cum se spunea cînd eram copil. Ei acum cred altceva. Nu avea nicio legătură cu politica, dar apoi toți cei care m-au maltratat și respins au îmbrățișat idei întunecate. Și niciodată nu TREBUIAU să mă omoare, cum susțin ei, și prin minciună și crimă monstruoasă tot nu obțin nimic niciodată, dar ei așa cred. E greșit ce cred ei, eu am crezut mereu corect, dăruind iubire și gînd bun. Tot ce pot schimba oamenii în sistemul implacabil este să fie fericiți, să aibă milă, respect, iubire față de semeni, nu doar de ei înșiși.

Continuu în postarea următoare.

Deci, în postarea anterioară m-am referit la diverse chestiuni politice sau istorice. Dar mai adaug cîteva clarificări pe aceeași temă. Unii zic că oamenii mereu fac la fel - îl lovesc mereu pe adevăratul Dumnezeu, cu ideea că ea (eu) este în competiție sau luptă cu altul sau alta. Ei spun că am greșit cînd m-am referit la sfârtecarea trupului ei la Hiroshima, că era vorba de creierul ei. Normal, nu pot detaila sau scrie absolut exact, dar e logic. Toate cele scrise de mine sînt în mare chestiuni intelectuale, pe care proștii le pot diseca ca idei, numindu-mă pe mine nebună sau delirantă. După ce voi termina cele de spus azi și mîine absolut niciun om inteligent nu va crede că am avut vreodată gîndire greșită sau patologică, în această lume în care oamenii educați în diverse științe descoperă încă din tinerețe că teoriile științifice nu au calitatea de a fi coerente logic (și eu am găsit odinioară), în timp ce concepția mea despre lume este completă și coerentă, ca a oricărui om rațional și lucid.

Spuneam despre politică.
”dar ea de ce nu a putut să joace teatru ca noi, ca să fie pe placul proștilor și să se ridice în societate?” ”ea nu avea cum, fiindcă era între nebuni politici și, dacă ar fi jucat teatru politic, oricum ar fi omorît-o.”
Dintre ei sînt mulți cei care au înțeles că ”politica e o minciună despre Cristina” , cum au zis de mult timp, și multe alte concluzii de acest tip.
Avînd în vedere situația omului inteligent în lume, politica este subsistemul destul de vulgar (pentru proști) - partea cea mai superficială a adevărului despre mine, lucru pe care îl fac intelectualii mai puțin dotați din punct de vedere la forței creative sau de cuprindere a înțelesului lumii. Din păcate, după cum probabil puteți bănui, pe mine m-au tratat drept sacrifiiu sau pion politic, cu ideea că păcăleau proștii că eu aș reprezenta interese politice ale unor grupări sau state sau subiecți multinaționali și internaționali. Bineînțeles erau unii care credeau că eram România, Europa, SUA, Rusia (fiindcă sînt torturată și închisă din 1984, anul începerii perestroikăi etc.), Franța etc. Alții, în mod scîrbos, considerau că eram Dumnezeu, că în mod sigur nu eram/reprezentam România (încă de cînd eram copil), dar fiindcă vobeam românește mulți aveau diverse idei și că trebuiau să mă folosească nebunii sau managerii politicii, pentru o bună administrare sau pentru organizarea politică în general. Total, aproape total izolată și chinuită continuu, deși încă tînără și capabilă de frumos și fericire și lucruri bune. Că nebunii, porcii politici erau dezamăgiți că eu eram ”deasupra” lor și aveau impresia că erau manipulați sau controlați sau că pierdeau controlul - pe care propriu-zis nu îl au niciodată, căci politica este cea mai evidentă minciună ca subsistem al lumii Logosului, rațiunii omenești imperfecte și logicii implacabile a sistemului. Faptul că aș fi fost un fel minge sau obiect cu care se jucau, precum Charlie Chaplin, e o minciună, o iluzie a lor. Normal că nu. Și nimeni nu trebuia să mă lovească. Eu, de data asta cel puțin, adică în cursul vieții mele, nu am avut nici cea mai mică ingerință în chestiuni politice, nici în cele pentru proști, gen mass media, nici în cele pentru genii politice reale, (dacă există).
Unii nebuni au legat idei paranoice despre politică de evenimente ale vieții mele în permanență, crezînd că eu eram proastă sau nebună. Eu am fost ceea ce sînt ca Dumnezeu (voi explica) absolut sigur din naștere și diverse evenimente din viața mea (cutremur, pubertate, revoluție, spital de psihiatrie, radio europa - altele nu au fost în aparență) nu au însemnat nimic din punct de vedere politic. Nu de mult a țipat o chinezoaică tare în urechea mea pe stradă. De curînd au țipat în spermarket unii în arabă sau așa ceva, nu știu ce limbă era. Viața mea a fost tratată zi de zi drept pradă și nu am fost respectată deloc, fiind și cerșetoare fără bani de hrană. Ideea lor e că diverși actori politici au interese divergente pe trupul și creierul meu, adică speră să o ducă ei mai bine decît alții, să fie mai puternici decît alții peste creierul meu și de aceea lovesc cu toții mereu viața mea pașnică și normală. De mult au zis că toți au convenit că sînt nebună, să nu am niciun drept în lume și să mă omoare, ca să poată ei să manipuleze mai bine interesele lor politice și furia nebunilor din țările lor pînă mor eu și să protejeze oarecum creșterea următoarei. Ei spun că de data asta Franța este țara care mi- dat naștere (ca Dumnezeu) dar eu nu reprezint nicio forță politică și ulterior toți mă omoară. Alții zci că mama mea nu e Franța cum cred proștii, ci România. Nu cunosc, dar știu că, de-a lungul veacurilor, inclusiv nu de mult, oamenii auavut deliruri legate de imperii, regi și regine etc. - și au legat acest lucru de circul politic din România în raport cu mine, vînată pe stradă și în taxiuri de nebuni politici.
E adevărat că pentru ei contează mai mult atributul de ”lume” dintre cele cuprinse în cnceptul de Dumnezeu, nu atributul de gîndire sau spirit și altele) o lume care apare ca fiind integrată în creierul și trupul meu. Acest atribut era sigur din naștere la fel, nu a fost dobîndit și nu a suferit transformări majore. Nu s-a micșorat sau mărit, voi explica. Dar toți lovesc mereu, cu ideea absurdă mereu că trebuie să scape lumea de persoana mea. Conectarea mea cu lumea e din naștere, voi explica.
”toate femeile ”mari” mor otrăvite”
Acum mi se spune că originea mea e, cel puțin parțial, armenească. E adevărat că date despre biserica armenească sînt legate de viața mea, dar la fel și celelalte lucruri, ele fiind în același sistem, le-am găsit în oraș și peste tot.
Această așa zisă mărire a mea nu se datorează unei hiperbole a imaginii mele publice și nici faptului că ei m-au f_t, ceea ce nici nu știu cum se face - unii zic că m-au f_t toți. Să explic mai clar - lîngă mine, în oraș, există Mega Image. Sute de mii de simboluri se leagă și de această idee. Nu e fiindcă m-au persecutat mereu sau că au mințit despre mine. Chestiunile psihologice nu au importanță. Este adevărat că transmisiile mediatice sînt instantaneu legate de viața mea reală, dar nu au legătură cu gîndirea mea personală și sînt un fenomen normal, nu patologie psihică, datorită inteligenței și mereu va fi la fel în lume. E adevărat că răul din lume e datorat răului asupra mea, dar nu aveau de ce să vrea eliminarea mea, absolut sigur nu era niciun motiv. Era mai bine să mă fi acceptat, dar ei mereu invocau faptul că mi-au făcut rău în trecut, deși nu e logic. Politica e în mod sigur legată de straturi superficiale ale arhitectonicii cerebrale, sau oricum superficiale din punct de vedere al funcționalității, ca tipare sau structuri neurocognitive sau neuropsihologice cum se spunea odată. Fiind eu om normal și bun și inteligent mereu, am sintetizat și înțeles totul frumos și cu drag de viață de mult timp, fiind mult deasupra sau mai profund ca om, ca gîndire și rațiune, în cu totul alte subsisteme față de porcăriile politice pentru idioți și oameni răi, parte și ele din alcătuirea lumii.

Poate mai țineți minte că anul trecut, cînd au fost la începutul lui august manifestații politice, am început să nu mai urinez și îmi era tare rău și idioții spuneau că trebuie să mor, așa cum spun ei mereu. Nu mai explic.

Ei spun - am înțeles de ce tu spui de la naștere, dar, ca și mine, știi adevărul despre embriogeneză. Numai parțial, dar desigur e logic, nu voi detalia, luați dvs. un manual de embriologie și citiți, că eu le-am dat, cărțile mele din facultatea de medicină.

Ei mă scuipau mereu cu ideea că ”bine, dar de ce tu?” Inutil de explicat, e logic. Ei nu au vorbit cu mine niciodată, dar au lovit mereu, uneori cu ideea că voiau să înțeleagă și de aceea mă distrugeau, sau fiindcă nu înțelegeau. Ce aberație. Niciodată nu m-a întrebat nimeni nimic, nici în gînd, ei scuipă numai ură și minciună în gînd. Puteau să mă întrebe frumos și clar, concret, țintit, orice și eu aveam răspunsul pentru aproape orice întrebare. Nici psihiatrii nu m-au întrebat nmic. Au fost vreo 2-3 cu interogatorii succinte în gîndul meu, foarte puțin și eu nu spuneam decît adevărul, dar lipsa mea desăvîrșită de geșeală și altruismul meu perfect ieșeau la lumină și atunci ei se retrăgeau și spuneau că ei știu acum ce trebuie să facă, fiind o rușine pentru ei faptul că mă omoară complet nevinovată.
Alții spuneau ”da de ce în România?” E simplu, dar ar fi mult de spus. Nici eu nu știu tot. Deoarece absolut fiecare detaliu contează, probabil e important și faptul că aici e climă temperată - paralela 45 și emisfera nordică și încă vreo cîteva detalii geofizice.

Am un fel de flegmon la antebrațul stîng de cîteva zile. Local, temperatură crescută.
Unii cred că oamenii sînt mizeria din organismul meu - microbi, otravă, noxe din țigări și aer sau apă. Nu e așa. E adevărat că uneori spiritele inteligente ale oamenilor corespund unor microorganisme, am avut impresia că ei sînt tot mai mici ca dimensiune pe măsură ce devin mai inteligenți, dar acest lucru nu îl știu sigur.
Nu oamenii sînt mizerie. E adevărat că m-au ”împuțit”, cum spun ei, cu otravă șit praf și slin în apartamentul meu din oraș, care dovedibil erau puse de ei mereu, cu scopul declarat de a mă omorî, dar ei nu sînt mizeria, doar se leagă de acea mizerie și inițializează durere sau boală fizică în organismul meu. Se revoltă în calitatea lor de subsisteme ale organismului meu. Vor să fie mai deștepți decît sînt. Să progreseze. Fiind un om inteligent și relativ tînăr, chiar dacă nu aveam un picior, eu nu aș fi cedat bolilor fizice și aș fi doborît microbii ușor, dacă nu m-ar fi torturat ei mișelește cu zgomote, furtul obiectelor, izolare, lipsa drepturilor, sărăcie grea - fără bani de tramvai un timp destul de lung.
Cît despre speciile vegetale, ele au fost mereu legate de povestea vieții mele, așa cum speciile animale sînt în mod vizibil. Oamenii care nu cunosc lumea deloc își pot imagina că eu eram legată doar de lumea animală, dar e și clar și logic că nu putea fi așa. Pot povesti ce s-a întîmplat și cum au fost și plantele parte din viața mea în mod misterios sau fabulos, pe vremea cînd eu nu înțelesesem încă nimic. Consider că așa este pentru orice om inteligent, sau poate pentru orice femeie în situația mea. Voi explica.

Continuu mîine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...