desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 22 iunie 2019

20-22 iunie 2019

20 iunie, 2019

Acum sint la mama la Voluntari - am fost monstruos otrăvita, abia am ajuns aici. Nu am avut nicio greșeală toată viața. Nici nu m-au lăsat să scriu tot, și puteam termina, nu ar fi fost mult de scris și nu am fost niciodată nebuna, voi mințiți mereu, inclusiv pe Facebook.

Ei spun că absolut toți ați fost păcăliți de porci.
Ei spun că eu am fost otrăvita fără nicio greșeală si mi s-au dat doze letale si idioții au fost intrigați că eu nu am murit si atunci m-au condamnat la moarte, crezând că eu sint un monstru inteligent, un fel de robot controlat de alții. Astfel au crescut superstițiile și nebunia lor legate de mine, fiind ele legate și de celelalte deliruri ale lor, de exemplu de politică și manipulare și ei cred că dacă mă omoară devin liberi, sau scapă de influenta mea, deși am fost numai binele dar ei nu știu.

Deci e o idioțenie totala - ei mă otrăvesc a priori fără să știe nimic și apoi cred că au înțeles ceva și au alt pretext sa ma omoare. Am ajuns aseară aici și azi am găsit papucii mei de plastic gros complet chirciti, nu îi mai pot purta. Precis au pus ceva toxic pe ei, ideea lor e că idioții mă otrăvesc și aici la Voluntari în aerul din casă ca să mor și sint intrigați că nu am murit încă. Ei mai spun că mama mea crede la fel, ea fiind nebuna legat de politică. Ei zic că oamenii m-au tratat drept obiect si neom datorita credinței lor greșite.

La fel și unul din psihiatrii mei spunea, in mod ilogic ca ei îi place de mine CA OM si altcineva îi răspundea BINE, DAR. Ei zic că ultima dată când m-au băgat la balamuc cu ajutorul otravii, m-au băgat cu scopul de a mă studia ca fenomen, ei fiind complet idioți. Și tata avea ideea că eu eram fenomen și mă maltrata, fiind nebun, zic ei, și pacalind pe alții despre mine. Mi-au spus că unii idioți cred ca eu sint strigoi.

EI mai spun că mama mea e complet nebuna și proastă si crede tot așa, că eu aș fi monstru robot și vrea să mor. Și oamenii o compătimesc, când doar eu sufăr și ea e creatura monstruoasa fără inimă. Ei spun că e evident logic că ceilalți sint roboti, nu eu, că eu sint om viu și că lumea lor nu poate exista fără mine sau alții ca mine. Unii spun că eu am fost singurul om viu și în plus evident binele și că familia mea și restul m-au ținut ca pe un animal de circ, pentru asa zis interesele lor politice sau altele.

Da, e absolut logic, ei sint roboți nu eu. Nu mai explic. De fapt sint oameni, dar și roboti în același timp și astfel eu nu am murit încă. Nu explic tot, vă las să înțelegeți că invers e imposibil. Ei spun că de fapt eu mențin viata celorlalți și astfel nici ei nu au murit de unele otrăvuri cei cunoscuți mie. (?) Totodată ei spun că eu reprezint și susțin tot ce e bun în lume și oamenii, deși nu văd deloc adevărul, au aruncat răul asupra mea și mă omoară. Au spus că nu am reușit să îi fac pe oameni să mă prețuiască și că toți cred că eu sint exact invers decât sint in realitate. Am fost mereu deschisă, modestă, calma și cu drag de viață, fără nicio pretenție sau ambiție, am spus și gândit și făcut numai binele, am avut cu adevărat toate calitățile si virtuțile, și totuși nu mi-au lăsat viața deloc - desigur nu mă deranja saracia etc.

Nu aveam cum sa ma afirm, impun etc, cum zic ei, nu am avut nici dreptul la muncă.

Ei spun că această credință greșită i-a făcut sa mă maltrateze inuman de parcă nu sint om și să mă izoleze complet. Practic numai mama mea m-a respins mințind despre mine, restul, inclusiv dvs mă omorâți fără să știți nimic despre mine. Aproape nicio relație în afară de mama toată viața . Ideea e că familia mea și vecinii au dobândit putere în societate fiindcă m-au ținut în gheare și astfel mă omoară fără să îi pese nimănui. Și toți mint.
Br/> Un fel de Dumnezeu în sclavie totala, un om viu și bun și inteligent, pe care cei care îl otrăvesc și omoară îl cred extrem de prost sau idiot, fiindcă ei nu au cap.
În același timp toți sint obsedați că e o rușine imensă pentru România să omoare așa monstruos pe Dumnezeu (așa au zis) - dar mi se pare absurd. Alții că e rușine pur și simplu că sint om foarte bun, normal și fără nicio pată și că ei mint și mă omoară în chinuri și numai idioții nu au înțeles că sint om adevărat. Alții spun că România îl omoară întotdeauna pe Dumnezeu. Și in engleza au spus uneori că eu am fost "the most humane" god etc - adică ma vedeau tot neom sau zeu sau Dumnezeu și insistau pe faptul adevărat că am fost calda, apropiată de oameni și plina de omenie. Deci nici ei nu înțeleg că am fost om normal și inteligent toată viața. Azi mama îmi spune că pe 15 iulie se duce sa stea mai mult de o săptămână în casa varului ei, și că mă lasă singură la Voluntari. Oricum nimeni nu vorbește cu mine. Nu m-au mai lăsat să scriu rezumatul acela pe scurt, mai mult din ultimii ani, de la sfârșitul lunii februarie, când eram în oraș, și nici alte treburi. Otravă monstruoasa, ieri abia mi-am strâns bagajele și m-a adus mama aici.
În acel rezumat as fi scris și despre vărul mamei Ovidiu, la care se va duce ea, în mod bizar, sa păzească casa, o casă unde de asemenea mirosea rău.

Ovidiu, ca și Nelu, fratele mamei, face pe nebun ul, un lucru care de asemenea tot pe mine mă lovește indirect. Am fost o dată în casa lui (el are foarte mulți bani) și am văzut un scaun precum cel vechi și ieftin cu care am crescut în copilărie în casa bunicii. Pe peretele scării lui interioare era oglinda din adolescenta. I-am spus mamei ca seamănă perfect cu acea oglindă, ea mi-a spus că e chiar acea oglindă, deși cu ani în urmă m-a mințit că s-a spart sau altceva și sigur nu mi-a spus adevărul. La fel și Nelu, fratele ei, agata în gradina mirifica a copilăriei mele in sat, obiecte cert dovedibil, dintre lucrurile vechi ale bunicii din Voluntari
Evident ce delir au ei dar eu sint cea omorâtă fără vină și ei mă tratează drept nebună și nu vor sa vorbească cu mine și în mod prostesc ei, ca și voi și alții, cred că eu sint proastă.
Deci ei spun din nou că de data asta mama și alții i-au păcălit absolut pe toți și mi se dau doze foarte mari de otravă și toți cred că eu trebuie să mor de mult , deși nici acum (poate) nu e necesar să mor.
Tot răul din lume, spun ei, e din cauza răului asupra mea, dar nu trebuie sa ma omoare.
"tu ai fost cauza binelui, nu răul."
Ideea de acum e că mama ma va lăsa singura in Voluntari, fără să am nici cui da telefon de o viață va să fiu mai rău otrăvita să mor sau ea etc. Oricum salvarea medicala nu ar veni, cum au făcut și cu tata și cu mine de multe ori.
Ei mai spuneau în trecut că nimeni nu vrea nici să audă adevărul, darmite să mă accepte în societate sau să vorbească cu mine și absolut toți vor să mor în mod evident, după cum și spun porcii mereu. Că pentru prosti au inventat că am fost condamnată la moarte sau că sint nebună . Deși nu am greșit nimic.
Au spus că, de-a lungul timpului au fost numai încă 2 Dumnezeu - persoana care au fost masacrați așa oribil, cu atâta ura și înverșunare întreaga viață, omorâtă așa monstruos . Că ceilalți au reușit să fie acceptați cât de cât, dar eu nu am reușit să am nici măcar un singur om în viața mea - prieten sau relație cât de cât sau sau realizare a mea, de a face ceva în lume. Adică nimic toată viața sau să fiu puțin lăsată în pace. Ei recunosc că am avut sufletul frumos, ca nu am greșit nimic și am fost inteligenta, dar nimeni nu m-a vrut. Ei spun că în copilăria mea existau încă oameni buni, dar acum toți sint corupți si toți cred numai iluzii întunecate despre mine, nimeni nu e dispus să creadă în mine sau în lucrurile bune, cum a fost viața mea absolut mereu. Că tot poporul considera că eu trebuie să fiu omorâtă ca să ascundă ei rușinea că m-au maltratat în trecut tot pe mine, ca să faureasca ei un viitor fără pata pentru copiii lor. Ei zic că pentru oameni nu are nicio importanta decât faptul că vor să ascundă rușinea că au greșit și nu contează nevinovăția absoluta, caracterul perfect al victimei, sufletul bun și frumos, intelectul bun și capacitatea victimei de relații bune cu alții, de muncă sau creație (puteam unele lucruri) și nici dreptatea sau binele sau adevărul sau drepturile omului, ci doar idealul ascunderii rușinii și cosmetizarii realității pentru un viitor mai bun. Că toți sunt exact ca mama mea în acest sens. Alții cred că oricum nu folosește la nimic, că oricum li se va spala creierul când voi muri și vor fi din nou buni.
Alții zic că e doar o crima mârșava și jegoasa și ăștia poate sint chiar familia mea, cu care eu m-am purtat bine dar ei mi-au făcut mai multe rele decât am povestit. Poate nu sunt vinovați, poate e din cauza voastră și a restului societății.
Unii credeau că familia mea îmi da viața și apoi mă folosește și mă omoară.
Deci ei zic din nou că, deși eu am fost mai bună decât cei dinaintea mea, eu nu am reușit să conving pe absolut nimeni de ceea ce e bun, ca nimeni nu tine la mine, nimeni nu ma respectă, nimeni nu mă place, nimeni nu are milă, nimeni nu vrea să trăiesc, nimeni nu are nevoie de mine de o viață întreagă și mai își și bat joc de mine, pe lingă faptul că mă omoară.
Am fost un om foarte apropiat de oamenii simpli și umili, dar puteam să vorbesc și să mă port bine și cu cei inteligenți.
Unii spun că prostii cred mereu in politică, care nu are suport real, și nu au altă religie, iar religiile ma omoară cam din aceleași motive.

Erau mereu niște idioți care spuneau în engleză peste mintea mea "you failed", ca să îi păcălească pe oameni că eu sint proastă, încrezuta, demonstrativa, paranoica, ipocrita, etc deși se putea ușor dovedi că nu am fost niciodată așa. E adevărat, am fost perfecțiunea, chiar dacă am spus și asta la un moment dat.
Porcii spuneau că, dacă nu mă omoară va fi un dezastru social și economic.
"politicienii sint nebuni rai și asasini, citește istorie, și toți te omoară"????

"De data asta tu ai dovedit și explicat totul foarte clar și ei au vrut numai să mori, întreagă viața ta."

Probabil există și idioți care cred că, fiind eu închisă, izolată mulți ani, evident continuu otrăvita și torturata, din aceste cauze mă apuca scrisul adevărului pe internet. Poate ei cred că am fost sau sint nebună, dar evident sint prosti fiindcă ei vorbesc în mintea mea, nu mine, ca și cum sint foarte proasta.

În realitate eu nu am stat cu mâinile în sân, ci am oferit putere de muncă ieftină - a mea - și am cerut și vorbit clar și ei direct, nu în fantezia mea m-au respins deși se putea dovedi că eram în stare de diverse lucruri și că nu fusesem niciodată nebuna sau rea și nu gresisem nimic. Întreaga viață.

Mamei mele îi e tare rău și iar spune că va muri și rămân complet singură și mor și eu și da vina iar pe mine fiindcă ea mereu a dat vina pe mine cu voce tare - lucruri fără legătură cu viața mea, - poate nu e vina ei și poate nu crede cu adevărat ceea ce spune. Are dureri de cap mari de mult timp și nu o pot ajuta medicii. Cred că tot din cauza otrăvurilor.
Voi posta o poza cu papucii chirciti.

21 iunie 2019
azi noapte mi-au stricat telefonul mobil fără să îl folosesc, așa că scriu de la laptopul mamei - un lucru cît se poate de predictibil, fiindcă ieri, în ultima mea postare pe facebook, nu terminasem totul de scris.
Voi mai nota azi și apoi într-adevăr nu voi ai scrie, orice ar fi, Cred ați înțeles că ei mă moară și că oricum sînt complet singură.
din nou mi se spune că e foarte clar, că i-au păcălit absolut pe toți că eu snt nebună și astfel pot să mă omoare nstingheriți.
”Oamenii nu trebuie să înțeleagă niciodată că tu ești de fapt otrăvită. Proștii cred că tu ești distrusă fiincă ești monstruos f_tă.”
În oraș m-au otrăvit monstruos la ultima mea ședere acolo și era ceva toxic cu miros urît și pe holul blocului, altfel decît înăuntru. Înăuntru era monstruos - și aerul era încins și pielea ustura groaznic, cum nu s-a mai întîmplat, și toate celelalte simptome, aici deloc Dar e probabil otravă și aici. Acolo era evident și era ceva foarte rău.
Unii zic că oamenii au iluzia că ei se simt mai bine cînd eu sînt chinuită și de fapt e invers.
”tu ești sngura rațiune normală, restul toți sînt nebuni. Tu ești sursa rațiunii lor bune, dar ei cred exact invers.”
”la fiecare adevăr spus de tine ei au inventat altă mincună.”
”tu ai fost dată pe mîna unor porci monstruoși care te omoară.”
Cum adică dată?
”mulți cred că ești nebună și în același timp ei cred că rebuie să te omoare.”
”tu ai scris numai lucruri adevărate, pline de miez, de sens, și lucruri bune și frumoase, dar proștii nu pot înțelege și cred ce li s-a spus, anume că tu delirezi în scris pe internet și că scrii minciuni sau lucruri rele, pe care oamenii nu trebuie să le știe și acesta e încă un pretext să te omoare.”
De pidă faptul că ai scris că nu ești robot în modul în care înțeleg nebunii aceasta, că adică tu nu ai murit încă de la otravă, dar ei sînt și roboți și oameni este un lucru cert și logic, scris de mulți alții în științele comunicării, teoria informației, eseuri, filozofie, literatură. Proștii cred că tu ești idioată.

Durerea lombară (rinichii?) e prea mare și creierul mi-e strivit și nu mai pot nota nimic, aveam de scris de ieri, le am notate ideile pe un caiet, nu mai e mult, dar nu mai pot, voi încerca mîine și apoi nu mă voi mai conecta deloc la internet - probabil - chiar dacă otrava va fi puternică.
”nebunii nu pot înțelege că tu ești Dumnzezu, ei cred că tu ești doar un om extrem de bun și inteligent, pe care ei trebuie să îl omoare pentru minciunile lor politice sau de altă natură.”
Unii cred că cei care cred că tu ești Dumnezeu sint nebuni periculoși și tu trebuie să mori.
Am mai explicat că nu trebuie să mă omoare chiar dacă sînt Dumnezeu, am fost un om perfect.
”nenorocirea e că tu chiar ești Dumnezeu, și de aceea ei nu te vor lăsa să trăiești.”
voi continua mîine probabil, telefonul mi s-a reparat

Papucii mei, in care nu mai încap - cei bleumarin - plasticul e scorojit. Există 2 variante - ori din cauza otrăvii din aer ori din cauza unui vrăjitor rau, care s-a folosit în acest sens de chinuirea creierului meu, lucru de fapt datorat otrăvii reale din oraș pusa in apartamentul meu - fiindcă toți știu că vrăjile se fac prin masacrul asupra unor creiere sacrificate. Acum papucii nu intra deloc. Ei zic ca doar cei mai chinuiți nebuni din spital sint folosiți astfel. Și că eu eram un om prea bun și inteligent pentru asta. Dar eu nu aveam ce face contra otrăvii. "Familia ta e o familie de vrăjitoare infecte." Prostii omoară pe cei băgați la balamuc ca să nu aibă vrăjitorii materie primă - dar de fapt nu e o soluție. Papucii albi îmi sint puțin mari de la început, dar ceilalți s-au strâmtat și micșorat destul de mult

Pe pe tine toți te văd drept pradă și lucru de vânat, proasto." Nu am fost niciodată proastă, nu știu ce drac de idiot e asta am înțeles totul singură de mult timp. Și am avut și inteligenta bună pentru studii intelectuale superioarae - ce vina am eu că ei sint prosti?

E adevărat - prostii lovesc creierul victimei atunci când e mai puternic și " vrăjitorii' nu îl pot atinge și în acest mod oferă material unor oamenii rai, dar poate de data asta e doar otravă foarte puternică. Mai există și varianta că mama sau vecinii, cae au acces la curtea și casa noastră, au lăsat mai mult papucii la soare, sau în soluție chimică puternică, fiindcă acum 10 zile erau perfect buni, dar poate că au făcut acest lucru, cum au mai făcut adesea astfel de lucruri, fiind manipulați de alții sau de gînduri mîrșave, ca să dea impresia că eu delirez legat de papuci deși sînt singură, nu din cauza vreunei rele intenții personale, fiindcă momentul era propice datorită otrăvii puternice, pentru ca oamenii să nu înțeleagă, cum spun ei, că sînt omorîtă și otrăvită - deci să mușamalizeze, așa cum spun ei mereu, deși erau toate dovezile, dar nebunii pot crede că eu eram izolată din nu știu ce alt motiv, nu din cauză că ei voiau să mă omoare.
”în blocul tău trăiesc niște creaturi extrem de întnecate, ei te otrăvesc și te omoară,nu noi (?)”
Eu nu cred rău despre mama, nici nu am crezut niciodată, ea evident e o femeie singura și săracă si bătrână și în mod evident aerul e rău și la ea în dormitor acum. Unii zic că ea este sau a fost vrăjitoare bună. E evident că restul lumii mă omoară și în trecut a fost la fel.
Unii cred ca mama ma otrăvește cu scopul de a îmi lua puțina brumă de putere in lumea reală pe care eu o adun uneori, ca și in ultimele luni, prin tăcere, lectură, muzică, mișcare, și gânduri bune sincere, inclusiv prin simplul fapt că am fost mereu om normal și inteligenta și am înțeles totul singura.
Ei spun ca porcii i-au păcălit pe toți că eu sint proasta nebuna și rea cu scopul de a fura toată puterea și înțelegerea de la mine pentru a o da unor creaturi infecte, foarte rele, proaste și ipocrite. Unii ziceau că toată lumea știe ca ei așa fac ca sint și hoți de la omul sărac și bun, nu doar asasini.
Încă o data adevărul despre mama, Mi-a făcut enorm de mult rău prin violență fizica și verbală încă din 1984, mi-a promis că mă omoară și mă închide la balamuc de atunci fără vreo greșeală din partea mea și mi-a spus că toată lumea o va crede pe ea orice imi va face si cu toții mă vor omorî și vor minți și așa a fost. Evident eu nu am crezut niciun rău despre ea, cum ar fi că e vrăjitoare rea sau diavol așa cum cred idioții. Mereu am judecat corect și evident am spus numai adevărul și puteam dovedi totul.
Ei spun "nu a delirat niciodată dar e nebuna"??? Adică eu.
Mult timp au zis că oamenii nici după 35 de ani nu au înțeles ce fel de om e mama (agresiv, viclean, grobian, lipsit de bun simt și cultura, egoist, fanfaron etc) în cele mai mici detalii de comportament față de mine dar nu chiar totdeauna și ce fel de om sint eu, inclusiv interesul și dragostea de cultura sau blândețea și calmul perpetuu și normalitatea și înțelegerea toată viața etc. Noi avem în comun câteva trăsături bune și frumoase de caracter pe care nu le enumăr.
Eu nu am avut niciodată critică sau dispreț față de grobianismul sau incultura mamei.Sau față de comportamentul ei cu 2 fețe, deși chiar și pe ceilalți îi bîrfea. Mi s-a întîmplat doar la începutul adolescenței mele de copil singur să mă deranjeze oarecum faptul că lumease uita urît cînd mergeam cu ea la spectacole, fiindcă era lipsită de bun simț și mahalagioaică uneori. Apoi noral că nu mi-a păsat. Cînd eram tînără, ca oricare om inteligent, m-a mirat faptul că se purta așa bne cu ceilalți și așa de violent cu mine, că juca teatru de față cu ei vorbind de față cu mine și cu ei că eram nebună (indirect) și chiar proastă (altfel decît mă trata între noi și tata și insinua că eu, culmea, eram nervoasă. Unii au recunoscut în mintea mea că eram o fiică perfectă, dar că părinții mă urau și mă chinuiau, poate fiindcă eram copil ilegitim.
Mama e de fapt singurul om care m-a ajutat și acceptat toată viața și nu e ea de vină precum ceilalți. Totuși ei zic mereu că toți ma omoară datorita nebuniei mamei.
Mama ta are de mult comportamente sinucigașe - da, e adevărat, chiar și noaptea asta - și oamenilor li s-a spus că tu ai moștenit de la ea boala psihică. M-am dus și am închis politica de la TV la ea că oricum dormea și am închis ușa ei defectă catre un hol tare împuțit unde au stat și papucii mei deformați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...