desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 19 iunie 2019

19 iunie 2019

”familia ta vrea să te omoare fiindcă tu nu ai greșit niciodată nimic și e o rușine pentru ei”
”așa le-au omorît pe toate dinaintea ta” ???
Acum respir greu, aerul e iar greu și transpir foarte lipicios, dar nu e așa rău ca în zille trecute.
”tu ești cel mai bun om care a existat vreodată și ei te omoară.”
”au adus cei mai mari asasini din lume asupra ta”

Azi au intrat iar cei cu delir politic și de libertate a lor prin moartea mea. Ideile pe care eu le notez un pic mai jos sînt întrutotul creația lor și ei nu au înnebunit daotrită mie, ci în ciuda mea. Repet, eu am fost mereu rațiunea corectă și bună. ei au repetat aceste idei de mult timp asupra mea, dar le-au scos acum din nou de la naftalină, ca să prindă și să păcălească alți proști și nebuni.
În primul rînd ei spun că în 89 a fost o lovitură de stat și din cauza asta am fost eu lovită. Azi au zis din nou ”lovitură de stat după lovitură de stat, mă mir că mai rezistă.” ”da, ea nu avea cum să se mențină, fiind total lipsită de drepturi și de bani.” Au zis că și zilele trecute, fiind eu lovită monstruos, tot asta a fost.
Am întrebat mai demult ce vor să spună prin asta. Au zis că eu reprezint statul român jumulit mereu de porci din alte țări și supus mereu unor brutale lovituri de stat, adică asupra mea, cum a fost și în 89. Sînt nebuni, mai degrabă eram Dumnezeu, dar absolut sigur nu am fost statul român. Ei zic că asta am fost dar că eu sînt proastă și nu înțeleg. Aiurea, sînt nebuni, ei sînt doar o părticică mică din delirul lor politic.

”Cum ai zis tu că e o ambiție prostească a noastră, faptul că te lovim se datorează unei dorințe legitime de libertate” Vrea să zică faptul că ei mă consideră pe mine simbol politic, eu am scris ce spuneau alții că e o ambiție prostească a lor să mă omoare fără vină și alții spun că e ceva normal, fiindcă e ceva legitim să vrea ei libertatea și că dacă mă omoară pe mine vor avea libertatea dorită. Am întrebat din nou, și în trecut, cum adică. Ei zic că poporul mă percepe pe mine drept închisoare a lor. Cum adică? Din cauză că te-au f_t și cei f_ți trebuie omorîți, fiindcă ei devin închisoare pentru cei care i-au f-t. Ei au greșit că te-au f_t, dar nu sînt ei de vină și toți consideră că tu trebuie să mori fiindcă te-au f-t, ca să fie ei din nou liberi, fiindcă înainte să te f-tă erau liberi. Eu nu știu ce e f-tul și cum mă f_t ei pe mine, fiindcă eu nu am f-t pe nimeni niciodată și nici moartă nu aș fi făcut așa ceva. normla că nu mi-am dorit niciodată să fiu f-tă, nici să fiu violată de la distanță sexual. ”Noi nu avem nicio vină că părinții noștri te-au f_t, noi nu sîntem liberi fiindcă părinții moștri te-au f-t, și ei au greșit, ce e drept, dar noi nu am greșit nimic și merităm libertatea.” Deci ei cred că nu sînt ei liberi fiindcă părinții lor m-au f_t. ”F..ui mama ei de Românie”, așa vorbea cu bunicul meu din sat vecinul mamei, pentur a îl antrena la discuții, probabil nu își bătea joc de el - nu știu sigur. Apoi bunicu povestea despre copilăria mea și faptul că eu nu voiam să taie el vițeul de bivol și mă rugam de ei. Cîdn erma mică, bunica de lîngă bucurești mă trezea unoeri cu vorbele lui Eminescu ”ce-ți doresc eu ție dulce Romînie. eu trebuia să merg din decembrie la analize pentur diabet și nu m-au lăsat, fiind mereu torturată și otrăvită în mod clar uneori, cum a fost de exemplu foarte clar de Florii, dacă nu zilele acestea.
Bine, dar ce aveți cu mine? Nu am învinovățit pe nimeni. Libertatea ar trebui să fie un drept fundamental, eu chiar am fost sclavă din 84 cu adevărat, adică de la 13 ani.

”Tu nu ești închisoare pentru ei fiindcă te-au f-t, ci fiindcă cunoști anumite secrete, care îi țin pe ei în închisoare.” Nu, nu cunosc niciun secret. nici nu am cunoscut niciodată. ”Ăla e un idiot care i-a păcălit pe porci că tu cunoști secrete și de aia trebuie să te omoare sau de aia te-au condamant la moarte. Singurul lor secret ești tu, faptul că te-au masacrat monstruos și tu ești foarte inteligentă și nevinovată și bună. Restul delirează. ”Într--adevăr tu nu cunoști niciun secret și nimeni nu ți-a spus absolut nimic toată viața, ești curată ca lacrima, dar oamenii de joasă speță cred sau au fost mințiți că tu cunoști lucruri secrete, fiindcă sînt ei proști.
Da, confirm, nimeni nu mi-a spus nici verbal, nici în gînd după moartea tatei niciun secret. Înainte de moartea lui nu le percepeam gîndurile de rahat deloc.
”pe ei nu i-a deranjat că ai fi știut tu ceva, ci faptul că erai mai deșteaptă”
”pe ei i-a deranjat faptul că tu erai mai deșteaptă decît odraslele lor de bani gata și apoi au continuat să te lovească ca să ascundă răul ce ți-au făcut.”
Explic din nou. Ei au venit cu ideea asta că ei cred - că eu țin lumea în închisoare prin secrete - chiar mai demult, cînd cunoașterea mea filozofică asupra lumii nu era completă. tot ce ma înțeles a fost numai prin mine însămi, prin prpriul meu intelect, dar ei zic că tocmai asta i-a deranjat. Absolut sigur nu mi-a arătat nimeni nimic și nu mi-a sugerat nimeni absolut nimic. Am fost doar un om bun și mereu oamenii buni înțeleg singuri lumea.
”Libertatea, ceea ce cred ei că e libertatea, nu a existat și nu va exista niciodată.”
Dar atunci ce au cu mine? Nimeni nu a vorbit cu mine nimic aproape toată viața, puteam răspunde clar la orice întrebare. Ar fi putut să îmi spună în ce fel se simt ei întemnițați de trupul sau spiritul meu, ce fel de înrîurire îi deranjează și aș fi putut să le explic totul clar.
”nu îi deranjează absolut nimic din viața ta, pur și simplu sînt idioți și au fost mințiți toată viața ta.”
”ei au fost mereu liberi, tu ai fost mereu în închisoare și tortură, și ei nu vor să îți dea libertatea, că atunci ar fi fost și ei liberi.”
Cum adică să îmi dea libertatea: să-mi dea dreptul la muncă sau altceva? ”altceva.” ce? nu vrea să spună.
”În societate numai nebunii sînt închiși și nu au drepturi, restul sînt liberi întrutotul. ”
”ei sînt închisoarea ta, nu tu ești închisoarea lor și vor să mori în închisoare și nevinovată, cum ți-au ursit din copilărie membrii familiei tale.” Proștii te percep drept închisoare doar fiindcă ești mai inteligentă, asta e tot și nu te vor în societate, așa cum pe alți intelectuali i-au acceptat.
Au mai zis azi încă un lucru pe care l-au tot repetat în trecut legat de nebunia libertății, dar l-am uitat acum, acum sînt slăbită. Am ieșit pe stradă și iar au ieșit ăia cu ”cea mai sîngeroasă domnie care a existat vreodată”
Altul mă apără: ”ea nu a fost niciodată doamnă, e o cerșetoare săracă și singură chinuită de 35 de ani de toți, încontinuu, ea nu a avut absolut nicio putere asupra nimănui niciodată.”

otravă înfiorătoare - nu mai explic totul, știu că proștii nu cred

zgomot de elicoptere la ora 5 dimineața, ca să zică ei că e otravă pulverizată dar e posibil adevărul

Unul din motivele faptului că nu te vor e că porcii intră peste tine și văd prin ochii tăi exact cînd tu ești dărîmată la pămînt, și atunci ei cred că ești nebună etc.
Acum voi merge la Voluntari și nu mai notez aici nimic, poate niciodată: noaptea trecută m-au masacrat monstruos și m-au lovit cerebral cu multe dintre delirurile lor. La un moment dat aexistat ceva bun și binele e mereu vîrful realității. Ei au lovit cu ideea că era ridicol, că e paralel cu realitatea, că nu are noimă ceea ce spun eu Și au distrus acel lucru din memoria mea, un lucru logic pe care l-am înțeles și eu însămi, un lucru frumos. Este adevărat că dicnolo de toate aceste deliruri (interpertări greșite) și minicuni ale lor se află adevărul cert, pe care cei inteligenți îl pot vedea imediat și anume că toate acestea sînt deliruri și nimic altceva. Niciodată nu am fost nebună sau proastă - dar ei nu vor înțelege niciodată. Ei cred că ei au înțeles rolul meu de ”dumnezeu”, dar că mă tratează inuman și fără milă și fără respect, crezînd multiple aberații politice și altele, toate deșertăciune. În plus, eu am fost evident un om normal, bun și inteligent, oricît de dumnezeu aș fi fost și ei mint de fapt toae ororile despr emine și nu avea rost să mă omare nici cu ideea că altfel nu se va mai naște alta, așa cum au spus uneori. Că deși eram ”dumnezeu” ei mă omoară hidos, pentru interese meschine, ei fiind total nebuni - iar eu pentru ei doar o forță brută a naturii, un animal, o vită etc., deoarece au înțeles legătura mea cu foțele telurice și ale naturii. Din cauza aceasta ei nu se vor trezi niciodată. Repert cu tristețe, deși nu mă credeți, în afară de adevărul că toate acelea sînt deliruri, mai există și alte adevăruri supraordonate foarte frumoase despre mine și sînt chiar adevărul, nu sînt idei narcisice sau delir, eu nu am avut niciodată delir și nu am fost ”grandomană”, cum zic proștii, niciodată. Niciodată nu îmi voi putea aminti lucrul pe carte l-au șters aseară, deși era un lucru logic și adevărat. Dacă l-aș fi scris ar fi fost o perfectă încheiere a ideilor lor și ei nu m-ar mai fi putut lovi absolut niciodată. În plus, oamenii cu adevărat inteligenți ar fi înțeles și ei realitatea, dețși eposiboil să nu existe niciun om inteligent care să citească blogul acesta. Oricum ei vor trăi în vise mereu și nu era viața mea un pericol pentru acest lucru și nu au de fapt nevoie de moartea mea, ei cred în mod greșit că trebuie să mor. Moartea mea nu îi va vindeca de nebunie sau delir, asta ma mai spus, dar, repet cu tristețe, acel lucru pe care ei l-au lovit ieri în creierul meu era adevărul curat, limpede și foarte frumos, dincolo de care ei nu ar fi mai lovit. Absolut sigur dacă scriam acel lucru frumos ei nu ar fi mai dorit să mă lovească niciodată și nu mai era nimic de spus, nici de ei împotriva mea, nici de mine ca explicație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...