desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 27 iunie 2019

27 iunie 2019

Iată, este 27 iunie 2019, o zi foarte călduroasă, ora 6 seara. Am promis că voi scrie din nou tot adevărul pe facebook pentru ultima oară, absolut sigur ultima oară - în data de 28 sau 29 iunie. Nuștiu dacă veți citi, dar ar fi poate mai bine să citiți, unii spun că oamenii au fost îndoctrinați să nu citească adevărul că ar înnebuni sau altceva. Oricum nu am pe nimeni și nimeni nu vorbește cu mine în afară de mama, care știți cum este. Mama a plecat în oraș din Voluntari, la mine la apartament, unde eu nu mă voi mai întoarce probabil niciodată. Voi scrie absolut totul azi, îmi va lua cîteva ore, deocamdată durerea lombară e foarte slabă. Cei mai mulți spun că eu am fost condamnată la moarte de un idiot, deși nu am greșit absolut nimic și din cauza asta am fost otrăvită în ochii lumii și nimeni nu a vrut să mă salveze, ci toți s-au ”luptat” să mă omoare. Ideea e că e o rușine că am fost condamnată la moarte și lucrul acesta nu se poate schimba. Alții au inventat că absolut toată lumea delirează despre mine și de aceea trebuie să fiu omorîtă, deși nu e logic. Voi scrie absolut tot ce intenționasem să scriu de acum o săptămînă, dar nu a fost posibil. Dacă aveți vreo întrebare, mă puteți contacta la numărul meu de telefon 0747228311 sau la mailul meu Crismonimold1971@gmail.com Ei spun că nimeni nu a vorbit cu mine toată viața și nimeni nu a întrebat nimic fiindcă așa li s-a poruncit de către niște nebuni sau așa cred ei că e bine, ca să nu iasă adevărul rușinos al omorîrii mele colective a iveală și nu cumva să înțeleagă cineva adevărul. Eu încă mai sper, nu am greșit absolut nimic și nu am avut nicio tulburare psihică sau caracterul urît și am fost un om bun și inteligent mereu.

Deci, rămăsesem la ideea din acel al treilea punctuleț - că Dumnezeu, felul în care mă numesc ei Dumnezeu, sau om foarte inteligent și bun, este un lucru dat ca atare, așa cum e luna și cum e soarele pe cer. Un lucru care nu poate fi ales sau schimbat. De multe ori intrau nebuni peste mine cu ideea că ”tu ai pierdut absolut totul” deși nu am pierdut nimic niciodată, de acum 12 ani chiar, dar continuau să mă otrăvească și să mă tortureze și toate celelalte orori, pe care le-am povestit parțial. Alții aveau ideea că ”nu trebuiau să o schimbe, era idioata perfectă” - tot de multe ori această idee, de mult timp. Mi s-a spus că ei credeau că eu aveam nu știu ce putere politică și că trebuia să fiu idioată, deși eu eram extrem de inteligentă și nu avusesem nicio putere politică sau legătură cu politica niciodată. Oricum cred că puteți intui că ei aveau zi de zi mii de idei absolut absurde și delirante, pe care le repetau mereu, care acum s-au rarefiat aproape total și eu nu am înnebunit niciodată datorită lor și acum sînt la fel cum am fost mereu.

Deci, cum spuneam, Dumnezeu este un lucru ca atare, și poate fi acceptat numai așa cum este, la fel cum e un om bun oarecare (și eu am fost chiar un om perfect), cum e o oaie, un copac, o carte etc. Ei spuneau adesea că e evident că am fost un om foarte inteligent și un om foarte bun și de fapt Dumnezeu exact asta este - un om extrem de bun și extrem de inteligent. Cei mai mulți cred că eu aș fi Dumnezeu fiindcă exista legătura mea cu toate lucrurile și ideile și cărțile încă din naștere, că eram amplasată încă din fașă în mijlocul spiritualității românești și universale. În realitate eu sînt ceea ce sînt fiindcă m-am născut așa, nu fiindcă am fost amplasată și e adevărat că am fost un om foarte bun și inteligent încă din naștere, absolut totul e moștenit, nu e un lucru care să se formeze prn educație sau prin martiriu îndelungat, nu voi explica asta în detaliu. Un singur lucru se dobîndește cu vîrsta - înțelegerea lumii așa cum este și a absolut tot adevărul legat de viața mea și unii idioți cred în mod greșit că eu nu trebuia să înțeleg nimic și că ”răul” pleacă de la înțelegerea mea corectă a realității, cum zicea tata, dar nu e adevărat. Faptul că am înțeles absolut totul de mult nu e nimic rău, era chiar un lucru foarte bun și frumos.
De foarte multe ori mi-au spus că întotdeauna am fost numai eu și că oamenilor li s-au spus încontinuu minciuni despre mine, astfel încît ei cred că eu am fost proastă, rea și nebună sau că aș fi greșit ceva și de fapt eu nu am greșit absolut nimic și nu sînt sursa niciunui rău. I-au îndoctrinat de pildă că trebuie să mă omoare fiindcă am fost închisă la balamuc și multe alte aberații, și că ei toți știu că oamenii închiși la balamuc, dacă sînt total nevinovați, mereu se plîng că nu au niciun drept legal de a munci și de fapt ei trebuie omorîți. Mi-au spus de multe ori că nu poate fi decît una singură întotdeauna, așa cum e soarele, ”numai una” cum spunea Coșbuc și că eu eram aceea. Dar, spun ei mereu, oamenii au fost mințiți despre cum sînt eu și li s-a băgat în cap ideea că ei au de ales între două sau mai multe și că idioții, inclusiv familia mea, credeau mereu că trebuie să îmi ia ”puterea” sau visau de veacuri această aberație, că în mod real (eu nu știu nimic despre asta) ei credeau mereu că mă dau jos, credeau, încă de cînd eram la grădiniță și în școala generală, că eu sînt exclusă în favoarea altor fetițe sau băieți, altor femei sau rude, sau, dacă eram închisă, torturată, băgată la balamuc sau otrăvită, proștii credeau că trebuie să fie așa ca să ”strălucească adevăratul Dumnezeu” sau să fie la ”putere” altcineva mai inteligent decît mine, cînd, în mod evident, am fost mereu numai eu, din copilărie, și era absolut imposibil să mi se substituie cineva, cum credeau nebunii că trebuie să fie. Ei spun deci că proștilor li s-a dat iluzia că au două sau mai multe opțiuni și că credeau că cineva vrea să mă impună cu forța,credință întreținută chipurile pentru a fi manipulați ei prin deliruri politice sau religioase. În realitate acest delir nu era creat PENTRU CA unii să îi controleze pe proști. Nebunii politici au doar iluzia controlului asupra proștilor.

Ei justifică chiar și faptul că mă omoară prin delir de acest tip, cu ideea că moartea mea va duce la ceva mai bun, sau la un Dumnezeu mai tînăr, sau că va fi alta din familia mea etc., cînd de fapt va fi următoarea sau următorul Dumnezeu pe care ei nu îl pot selecționa sau alege și nu îl vor vrea niciodată și mereu și îl vor ascunde cum vor putea. Idioții într-adevăr mi-au aruncat adesea ideea că lor nu le place cînd ceva sau cineva le este impus și credeau mereu că pe mine mă impune cineva sau o forță politică, cînd de fapt eu eram și sînt ceea ce sînt prin merit și în mod natural, firesc, fără nicio forțare și doar ceilalți le sînt impuși cu forța și în mod voit, iar eu evident am fost ceva prin mine însămi, ceva respins în cele mai mici detalii din copilărie, cu toate calitățile, dar despre care toți au mințit ceva rău - deci nu aveam cum să am dreptul la muncă și la studii și ceva bani, măcar de hrană.

Idioții, mi s-a spus adesea, credeau, din cauza delirurilor politice și altora de acest tip, că sărăcia mea și persecuția erau ”de fațadă”, ca să li se impună chipurile persoana mea, deși nu era logic. Unii spuneau că mie trebuiau să îmi dea totul. (??) Ei spun că eu nu știu, dar aici așa se porcedează - li se dau celor inteligenți de toate. Și că pe mine nu m-au vrut deloc, deși am fost clar cea mai bună și inteligentă mereu și de aceea mă omoară. Este o concepție greșită. Omul trebuie să aibă drepturile umane fundamentale, altfel e crimă. Normal că m-aș fi afirmat ușor dacă aveam dreptul la muncă și la studii. Ei zic că asta nu s-a putut, din cauza minciunilor psihologilor și psihiatrilor, care nici nu au stat de vorbă cu mine și nici nu m-au întrebat nimic, ca și restul oamenilor. Ar fi trebuit să accepte autoritatea și inteligența mea, normal că puteam dovedi că nu am greșit absolut nimic și că nu am fost nebună defel. Acum ei cred că eu sînt ”o problemă pentru omenire” fiindcă am fost abuzată mereu, cînd de fapt eu nu am fost decît soluția mereu, și am fost un fel de Dumnezeu sau Dumnezeu mereu, nimic altceva. Continuu în următoarea postare.

Un alt aspect la care m-am referit era sensul expresiilor din popor, automatisme cum ar fi ”tu nu ai uzul rațiunii” și toate celelalte. În realitate proștii, după cum știe toată lumea deșteaptă, folosesc cuvintele aiurea, de-a valma, fără să aibă înțelegerea a ceea ce spun. Aproape toate expresiile folosite inconștient de ei, lucruri caraghioase sau rele, spun de fapt povești despre ceva ce s-a întîmplat real mai demult sau sînt atașate de sensuri pozitive despre mine sau despre alte persoane de odinioară. Astfel încît, fără să își dea seama, idioții care mă insultă cu minciuni spun în realitate doar binele despre mine, fiindcă despre mine nu se pot spune decît binele și adevărul.
Deoarece unii nebuni au tot inventat că eu aș fi fost nebună, ei se leagă de detalii infime din scrierile mele despre viața mea, scrise uneori în condiții foarte grele de otravă. De pildă, am scris nu de mult că eu eram sinteza logică, iar ceilalți mici particule. Idioții au interpretat că eu eram sinteza delirurilor oamenilor despre mine, despre lume sau despre Dumnezeu.E altceva - ca orice om inteligent, absolut orice om inteligent și cu gîndirea foarte frumoasă și sufletul mereu luminat și bun, eu am fost o sinteză logică a unui lucru bun și frumos numit civilizație, atît societatea, cît și natura cunoscută de om - lucru absolut dovedibil de-a lungul anilor. Unii zic că orice geniu e așa, sau alții că orice Dumnezeu e așa. Eu zic că eu am fost așa și voi explica mai clar. Nu voi polemiza pe tema dacă există sau nu genii feminine. Ei spuneau că eu eram clar cutura și civilizația, dar imbecilii credeau că eu reprezint barbaria. Deoarece eram evident un om logic și cu gîndire frumoasă, atunci ei au inventat delirul că gîndirea mea nu e a mea personală, deși eu am fost dovedibil un om autonom și normal. Au spus că au inventat că eu eram altcineva sau un spirit al unui geniu mort încă de cînd eram copil. Idioții cred orice aberație, spun ei, și toți proștii au tendința să creadă mereu numai răul, deși numai binele a fost mereu adevărul despre mine. De aceea toți oamenii te omoară - ei nu au cap și în loc să creadă ce e bun și normal, cred mereu aberații fără fond. Eu personal vă spun un secret, am mai spus asta: dacă vreodată vă tentează nu știu ce mistere sau lucruri greu de înțeles, puteți paria pe ceea ce e bun - întotdeauna adevărul și esența lucrurilor și înțelesul lor e numai ce e bun și curat.

Un alt detaliu e că am scris ce spuneau că la un moment dat întreaga așa-zis vină cade, e transferată din nou asupra lui Dumnezeu. Idioții credeau că mă refeream la faptul că la un moment dat eu sau celelalte deveneam Dumnezeu sau preluam nu știu ce putere ocultă. În realitate e vorba de ceva real și clar de dovedit - că la un moment dat oamenii toți încep să mă omoare în mod țintit, că li se spune clar că eu sînt aceea, în timp ce pînă atunci ei nu știau cine eram ca persoană, ca om, dar tot pe mine mă acuzau. Eu am fost ceea ce sînt din naștere. Dintr-un moment anume ei mă condamnă la moarte și mă masacrează pe o scenă luminată și nimănui nu i-e milă și toți cred minciuni.
Cei mai mulți cred că acel moment al preluării sarcinii de mine a fost cînd a murit cea dinaintea mea, respectiv la cutremurul din 77, cînd aveam 6 ani. Dar că de fapt eram Dumnezeu din naștere, nu Cristos, ci un fel de Dumnzeu ca în orice religie. Nu știu. Nu pot dovedi că în 77 s-a petrecut ce spun ei - dimpotrivă pare clar că nici atunci nu a fost vreo schimbare, fiindcă eram grav bolnavă de otită cu febră mare, și pare că au dreptate numai cei care spun că am fost cea ce sînt din naștere și poate au dreptate că mereu l-au omorît pe Dumnezeu la fel, dar nu era o trebuință sau o nevoie, ci din prostie.
Legătura mea ca om sau Dumnezeu, cum preferați, cu creștinismul și cu celelalte religii apare din evenimente ale vieții mele - de pildă cu creștinismul faptul că am avut o tentativă de sinucidere și am trecut prin moarte, ca Cristos. Unii spun că întotdeauna a existat un singur Dumnezeu persoană și mereu a fost la fel, chiar și pe vremea religiei politeiste sau înainte de preluarea de către civilizația europeană. Că la un moment dat acel Dumnezeu a fost omorît sau obligat să încerce să se omoare prin diverse chinuri sau minciuni, cum au făcut și cu mine și atunci s-a creat religia creștină. E adevărat că aparent am avut doar 3 greșeli toată viața, dintre care acea tentativă de sinucidere, dar de fapt nici atunci nu am greșit cu adevărat. Civilizația crește ca un bulb de ceapă și păstrează toate achizițiile spirituale din trecut în foile ei, la fel cum cetățile dispărute păstrează morminte, ziduri etc. Aparent o civilizație dispare numai cînd nucleul ei spiritual moare sau e decimat. Dar apare alta. Eu nu cred că civilizația noastră e în pericol acum, dar nici nu trebuie să mă omoare. Încă mă pot accepta, dar ei au zis mereu că e inacceptabil, fiindcă mi-au făcut prea mult rău. Iar acum, cum am povestit, ei zic că de data asta, adică de curînd, m-au otrăvit prea tare și acum nu mai pot ei curăța otrava. Acum iar doare rău.

Faptul că mereu l-au omorît pe Dumnezeu la fel, cum zic ei, nu era și nu e un motiv să mă omoare așa monstruos, dar nu am cum să îi fac să gîndească logic.
Ei spun că ar fi monstruos dacă oamenii ar înțelege că eram Dumnezeu, și că cei care știu ceva mă omoară clar și nu mă vor fiindcă ei nu vor un Dumnezeu persoană, adică om , mai rău chiar - femeie - și pe deasupra româncă, deși asta nu conta de fapt.

Tu ai fost în mod cert cel mai bun om din istorie, dar, de data asta, ei au corupt și îndobitocit întreaga omenire și te omoară monstruos. Deși tu nu ai avut parte de nimic bun întreag viață de la 13 ani, deși nu ai avut nici bani deloc și pe nimeni toată viața, deși ai fost torturată evident încontinuu și nu ai avut nici condiții de viață aproape deloc, deși ai fost evident un om foarte bun și inteligent și normal, deși nu ai gîndit măcar ceva greșit sau rău, deși ai cerșit doar bani de pîine - deci în ansamblu nu ai avut parte de absolut nimic și oamenilor li s-a dat totul material și cultural, totuși ei te omoară monstruos. ”Tu nu ești decît un Dumnezeu care moare omorît ca toți ceilalți, perfectă ca toți ceilalți dinaintea ta, fără vină ca toți cei dinaintea ta. Izolată complet, tu nu aveai cum să convingi pe nimeni și ei mint monstruos despre tine. De fapt, spre deosebire de alții, tu ai avut internetul, dar cei de pe facebook nu înțeleg absolut nimic și cred aberațiile unor porci. A fost una dintre rarele șanse ale lui Dumnezeu, adică a ta, de a convinge lumea să nu îl omoare și nu ai reușit. Chiar dacă internetul nu va dispărea, e îndoielnic că următorul Dumnezeu va mai avea această șansă. ” ”de data asta au fost cei mai mari idioți din istorie - tu le-ai oferit totul și ei, în loc să te salveze, s-au ”luptat” 35 de ani să te omoare. Noi am sperat pînă la capăt că vor înțelege.”

Continuu în următoarea postare. Ceea ce am scris azi era doar un preambul la postarea mea ultimă pe facebook, care chiar ar fi fost ultima, e păcat că citiți doar pe picături și astfel dispare orice șansă posibilă ca dvs. să înțelgeți, dar nu am ce face.

Nu mai am cum continua din nou, durerea fizică e prea mare.
Din păcate ei au stricat din nou postarea mea la care am scris acum, cuvintele apar altfel decît le-am scris eu - ei spun că idioții cred că eu aberez și că trebuie să mă omoare și se leagă de cuvintele mele și distorsionează cum apar pe internet, ca să se lege de sistemul meu nervos în scopul idiot și dement de a mă omorî. În momentul în care ei intră în organismul meu prin această metodă, ei reinițiază cancerul sau celelalte distrugeri de țesut pe care ei le-au provocat prin otrava reală din apartamentul meu din oraș și durerea crește la coloana vertebrală și membrele îmi amorțesc. În mod de-a dreptul idiot, ultima postare frumoasă și adevărată a mea e ciopîrțită și totdată ei mă omoară urmînd firul metabolic al otrăvii de care ei se leagă în organsimul meu, fiind soldați infecți convinși că trebuie să mor, fără să știe nimic despre adevăr. Deci va trebui să renunț - ei pur și simplu nu mă lasă să scriu, ca și rîndul trecut. Păcat, era chiar finalul. Singurul lucru pe care l-am avut toată viața. Așa au distrus absolut totul din 84, dar nu trebuia.
De data asta convingerea lor a fost că tu nu trebuie să ai absolut nimic bun în viață și ei trebuie să distrugă absolut tot ce faci sau vrei să faci, continuu, din 84, în timp ce ei aveau totul. De aceea, cum au făcut încontinuu din 84, îți distrug ei acum ultima ta postare curată și adevărată pe facebook, mai ales că totul ar fi fost clar. Nu ai cum să îi convingi să îți lase măcar aceste ultime postări, toți au înnebunit.

În momentul acesta iar sînt corecte postările mele, dar acum nu mai pot scrie, durerea inițiată din nou de ei e monstruoasă, în urma otrăvii despre care nu voi explica dn nou în detaliu cum a fost. Sigur, vă dați seama ce se întîmplă și cum e leagă ei de otravă și de distrugerile inițiate de otravă anterior în organismul meu cu cap normal, spre deosebire de ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...