desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 18 iunie 2019

18 iunie 2019

zi am spus că poate voi merge la Voluntari dacă voi putea - nu am putut.
Am spus că nu voi mai nota pe facebook sau pe blogul meu ce spun ei sau cum sufăr fizic și sufletește, dar totuși scriu. Mă simt foarte scîrbită, ca orice om care nu a avut nicio greșeală și nicio șansă în viață, un om agresat monstruos. Ei spun că absolut toți vor să mor, ceea ce e clar.
Azi m-am simțit numai olecuță mai bine și mi-e greu și să scriu, mi-e tare urît și greu să încerc să fac ceva, fiind singură de prea mult timp, aproape 35 de ani. Mi-e tare silă și mi-e tare trist. Mă simt și fizic foarte slăbită și am o stare cerebrală goraznică, poate din cauza lipsei de oxigen din zillele trecute.

Pisica și ea și-a mai revenit, ca și cum au trecut efectele otrăvii. ”tu nu ai fost otrăvită, ai fost f_tă în centrii respiratori.” Mi-au mai zis așa, nu știu ce să zic, nu știu dacă e adevărul.
”tu ești un om extrem, extrem de inteligent, dar ai fost f_tă aproape încontinuu și nu ai cum să înțelegi de ce.”
”tu ai spus numai adevărul, ei au spus numai miniciuni”
”ei nici măcar acum nu au înțeles că tu nu ai fost nebună niciodată.”
”au îndobitocit întreg poporul, Cristina.”
”tu nu ai lovit niciodată pe nimeni și ei te-au lovit încontinuu.” Da, asta e adevărat. Aproape încontinuu din 1984.
”indiferent de orice ea (adică eu) trebuie omorîtă”
Nu de mult spuneau invers, tot foarte des ”indiferent de orice, ea trebuie acceptată”
”tu ai fost masacrată încontinuu 35 de ani și abia acum începi să îți pierzi speranța, ca orice om perfect nevinovat”
”ei te-au f-t înfiorător, precum în zilele trecute, în tot organismul, de sute de ori, și pur și simplu ei nu vor să te lase să trăiești”
”simpla ta existență îi deranjează fiindcă tu ai avut întotdeauna dreptate.”
”ei vor lovi din nou și din nou și din nou pînă cînd te vor omorî” ( o rudă de-a mea avea o moștenire la Noul Român, zis și Nou. ”ei comit asupra ta o crimă mîrșavă” - da, este unul dintre motivele pentru care tata insista pe denumirea Mîrșa a unei alte localități în apropierea Făgărașului, nu rîdeți, e adevărul.

”tu ești mult mai deșteaptă decît cei care te distrug, Cristina.”
”famila Popa trebuie să recunoască tot adevărul”
Adesea ei repetă propoziții despre familia Popa, fratele mamei și verii mei. Au început să zică că ei sînt porci, la fel cum ei zic mereu că pe mine mă distrug cei mai monstruoși porci din istorie.

Am explicat de mai multe ori despre cîmpul lexical, noțiune creată de mine, care probabil a fost studiată de mulți înaintea mea, lucrări pe care eu nu le-am citit. Mai știți că justificau faptul că îmi vor moartea cu ideea că am avut sex oral - dar nu a fost chiar așa și nu am avut nicio greșeală de fapt. Repet, 2 sau 3 greșeli aparente întreaga viață, dar nici acelea. Am explicat pe larg pe blogul despre viața mea cele 10-15 motive foarte clare și importante care mă disculpă de acea vină fabricată de alții. Un singur lucru uitasem să notez, și notez acum - forța cuvîntului. Și e un lucru cert, atunci nu știam. Acolo era localitatea Tîrgu Lăpuș - deci se lega de ideea de labă chioară a tatei, cînd eu nu știam ce înseamnă labă în argou. Aparent m-am masturbat o dată întreaga viață, dar de fapt nici atunci nu am fost vinovată. Zilele trecute, chiar după ce mi-au amintit de acel lucru, a apărut în calea mea o femeie care vorbea despre cîinele ei Lăbuș. Mai demult ieșise pe stradă un bărbat care mi-a scuipat în față cu răutate - Lăpuș. Aceste cuvinte - nume se leagă și de legenda voievodului Lăpușneanu, despre care Negruzzi a scris nuvela lui celebră, răsfoită de mine zilele trecute. În 1989, fără nicio legătură cu viața mea, o mătușă bătrînă, tanti Piri, mi-a spus că eu sînt ca vodă Lăpușneanu ”dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau”. Această idee se leagă de faptul că eu eram un om perfect normal și nu deliram, dar unii și în ultimii 10 ani au spus mereu, fără nicio noimă, că ”poporul nu te vrea”. Bine, dar nu am avut nicio legătură cu politica. Au zis că nu contează, fiindcă pur și simplu sînt geniu, un geniu bun și cuminte și poporul simte că eu sînt deasupra și nu mă vrea fiindcă nu le place de mine. Cît despre cîmpul lexical, e simplu și e un lucru frumos, dar nu mai pot explica acum totul, sînt prea obosită. Chiar dacă ei m-au dus intenționat la Tîrgu Lăpuș și nu la alt tîrg, totuși am dreptate, în țesătura întreagă a societății, inclusiv dacă tanti Piri, sau cine îi locuia creierul, să zicem că știa despre cum voi fi eu dusă la Tîrgu Lăpuș peste ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...