desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 12 octombrie 2019

12 octombrie 2019

Ora 5 jumate după masa, 12 octombrie 2019

ieri seara au început din nou:
Tu ai fost un om extrem de bun și frumos și nu ai făcut niciun rău, dar toată lumea minte despre tine.

Tu nu știi ce înseamnă f-tul fiindcă tu nu ai f-t pe nimeni. Ei, în momentul în care te-au f-t, au intrat în conexiune cu trupul tău și au rămas legați de corpul tău, de aceea ei vor să mori și te otrăvesc, ca să nu sufere din cauza îngreunării corpului lor cu trupul tău. Nimeni nu vrea să te omoare ca să scape de spiritul sau de gândirea ta, toți vor să scape de corpul tău.

Tot ce spui tu are sens și e adevărat, dar pentru ei nu contează decât un singur lucru - faptul că te-au f_t și vor să te omoare din această cauză. Aberațiile politice și toate nebuniile create despre tine nu înseamnă nimic pentru ei, pentru ei contează numai acest lucru. Ei spun că toate femeile f_te sunt otrăvite și omorâte astfel. Idioții cred că ele mor din cauza f-tului, că sunt omorâte prin f_t, dar ele de fapt fac cancer sau alte boli sau mor numai din cauza otrăvii, care li se dă ca să moară. Pe tine din cauza asta te-au băgat la balamuc: ca să te otrăvească ulterior.

Nici cele spuse mai sus nu sunt adevărate cu totul. Ei ți-au spus aseară așa fiindcă tu acum ai rană la bont. Și te doare și abia mergi.
Da, e adevărat, am rană și abia merg de 2 zile. Luni trebuie să merg în oraș la consult la cardiologie fiindcă am reușit să obțin un consult gratuit prin casa de asigurări și chiar acum am făcut rană la picior, ceea ce nu mi s-a întâmplat de mulți ani.

Tu ai fost un om f_t încontinuu de o lume întreagă de mulți ani. Ei te-au putut f_te încontinuu fiindcă tu nu sufereai fizic puternic. Datorită durerii tale, pe moment, ei nu te mai f_t (adică să te chinuiască cerebral) fiindcă nu suportă durerea ta fizică. Ei intră încontact cu trupul tău în momentul în care te chinuiesc cerebral prin f_t. E adevărat că f-tul lor e facilitat de otrava care ți se dă. Azi creierul tău e mai limpede fiindc ei te-au f-t mai puțin din cauza rănii tale. Nu toți oamenii f_ți sunt omorâți, unii sunt lăsați să trăiască, dar pe tine nu te-au vrut din cauza minciunilor despre tine.
Da, e posibil. Dar azi am înghițit iar otravă - gust rău la hrană și greață etc.
Azi au făcut mare zgomot afară - muzică lăutărească la volum foarte mare - unul au spus atunci că el s-a sinucis când au început să îi facă așa, deși pe mine mă torturează cu zgomote din vara lui 89. Ei sugerează că tot din cauza durerii mele în trup au făcut zgomot mare la spitalul de psihiatrie cu picamere după ce mi-am pierdut piciorul. De asemenea vecinii tineri - pe care mama, o femeie foarte rea, îi numește copii deși nu are sentimente bune față de nimeni - au făcut zgomot cu drujba mult timp să taie un cireș.
Zgomotul de muzică urâtă a fost făcut, zice mama, de o nuntă de țigani.

Despre funcționarea mea ca ”Spirit”. Ei spun că eu sunt singurul spirit din lume, adică singurul spirit viu și că existența mea e necesară. Totuși oamenii mă lovesc de moarte din 84.

Se părea că ei - proștii - credeau că trebuie să mă omoare ca să nu devină sau să fie ca mine, unii așa spuneau. Li se părea mereu că eu sut altfel decât sunt. În realitate ei nu sunt ca mine, fiindcă dacă erau ca mine mă acceptau de mult și nu mă omorau. Nici nu m-ar fi otrăvit. Ei au fost mereu complet diferiți, vă spun cu certitudine și nu aveau cum să se molipsească de felul meu de a fi - era complet imposibil. Eu nu aveam cum să îi molipsesc, nu aveam cum să le transmit sentimentele mele frumoase și înțelesul bun al lucrurilor. Și nici adevărul. Eu nici nu știam că ei vorbesc în gând. Nu am avut niciodată delir și nici vreun înțeles rău în minte sau în suflet. Am avut mereu dreptate.

Legătura mea cu restul lumii a fost mereu informațională/spirituală, cum am mai explicat. Dacă în viața mea apărea cifra 2, ea se reflecta multiplicat în lumea celorlalți oameni dar numai ceea ce era legat de ideea numărului 2, fără sensurile personale, intelectuale sau emoționale ale cifrei 2 în viața mea. Nu mai explic, e mai mult de spus.
Ei spun că proștii mă omoară din cauza minciunilor despre mine create de alți proști. Între ei se transmit sensurile fiindcă ei au viață socială directă. Una dintre aceste minciuni era că eu eram nebună sau că eram proastă sau aveam delir sau nu îmi funcționa mintea bine sau eram tristă sau depresivă sau rea și astfel ei credeau că, fiind eu geniu sau dumnezeu, ei trebuie să mă omoare, ca să nu îi influențez eu rău cu gândirea mea bolnavă sau rea. Era o minciună crasă, fiind cert că eram demult izolată, deci nimeni nu a vorbit cu mine apăroape niciodată (doar câteva ocazii toată viața) și nu mă cunoștea absolut nimeni. Dacă eram geniu sau dumnezeu, atunci era logic că pentru binele altora ar fi trebuit să mă accepte într-un grup sau o activitate cât de cât. Oricât de puțin, cum am implorat o viață. În realitate, eu nu aveam cum să îi influențez defel, dar chiar dacă ar fi fost așa, ei nu trebuiau să mă omoare, fiindcă eu eram chiar binele perfect și normalitatea absolută. Sentimentele mele au fost luminoase și caracterul perfect, dar vă spun cu certitudine că aceste lucruri nu se pot transmite. Numai ideile ca informație se transmit, nu se pot transmite sensuri sau conținuturi ale ideilor sau semnificație și conotație emoțională.
Repet, eu nu pot să le transmit celorlalți lucruri frumoase sau bune sau adevărul, acestea le pot înțelege numai cei care vorbesc cu mine - adică nimeni - sau cei inteligenți care au citit tot ce am scris eu. Numai ideile pure vehiculează conținuturi sau sensuri, iar sensurile nu pot transmite ideea în sine. Oamenii proști cred invers din cauza ego-ului sau eului lor puternic care le spune că sentimentele sau motivația lor personală sau propriile lor înțelesuri sunt cauza motrice a gândirii sau acțiunii lor. Pentru ei convingerile și interesele lor par importante și cauză unică a acțiunii și ei nici nu pot percepe cum stau înșirați toți ca mărgelele pe sfoara limbajului verbal în lumea ideilor pure și a spiritului.

Tu ești doar un intelectual bun și tot ceea ce spun ei despre tine e minciună. Ei nu te-au vrut, din 1984. Adică părinții tăi și după ei toți ceilalți. Te-au lovit din 84 mereu și nimeni nu te-a acceptat ca om, proștii te lovesc fiindcă nimeni nu ți-a acordat credit niciodată, deși ai fost normală și deșteaptă, prin urmare ești desupra lor și de aceea ei toți te lovesc, fiindcă ești considerată căcat.?? Bine, dar nimeni nu știe nimic despre mine. Tocmai de aceea, spun ei.

ieri, 11 octombrie 2019
Mama mi-a adus sacul protector pentru picior de la farmacia Catena. A făcut un drum lung la Catena de lângă Metro Voluntari, nu la farmacia de la Gheață. A fost vina persoanei de contact de la firma online unde am comandat produsul dar și vina mamei. Persoana mi-a trimis sacul departe, mințind că farmacia Catena de la blocul meu din Moșilor nu era în baza lor de date pe internet și nu exista. Deși acea farmacie era și acolo și în alte părți pe internet. Mama mă bâzâia la cap ca întotdeauna când vorbesc cu cineva la telefon, argumentând că nu există șoseaua Afumați, deși pe internet era încă și acea denumire, pe lângă bulevardul Voluntari. Astfel, nu am putut specifica clar, din cauza mamei care mă contrazicea. Nu mai explic în detaliu, dar păcăleala era destinată mie. Eu nu am putut merge din cauza rănii de la picior.
Unii poate nu știu, dar eu mereu am fost lovită, din 84, zi de zi, inclusiv cu astfel de lucruri. De foarte multe ori. Destul de neplăcut, dar nu am devenit defel un om rău sau acru sau ursuz.
Am fost la Bucur Obor și, cu chiu cu vai, am găsit și am cumpărat, cu 300 de lei amândouă, o fustă și o pereche de pantaloni produse în România. Eu nu am avut haine de îmbrăcat practic toată viața decât câteva și de 12 ani nu am avut nicio haină de iarnă și doar o pereche de pantaloni zdrențuiți și acum mari și subțiați, plus încă una urâți de tot de vreun an. Nici fuste. Ei intrau cu ideea că proștii văd că eu nu am haine de mult și gândesc că eu sunt ceva rău sau că ”au ținut-o fără mălai, fără haine, fără mâncare” ca și cum eram vită în grajd. Nimeni nu se gîndește că omul trebuie să aibă drepturi în societate și doar atât, toți mă văd ca pe un obiect și valoarea intelectuală a femeii nu există pentru ei niciodată, așa spun ei. Ceea ce contează e doar modul în care e ținută de alții, dar în viața mea nu exista nimeni în afară de mama. Ideea era că erau idioți legați de politică, iar eu eram un om singur, fără vreo susținere, fără legătură cu politica, neținută de nimeni și era mereu la fel ca acum, oameni răi care erau păcăliți de propria lor prostie, și apoi înțelegeau și mințeau tot mai rău, cu ideea că trebuie să mă omoare, ca să ascundă ei adevărul. Nimeni nu a vorbit aproape deloc cu mine din 84.

Magazinul Obor s-a fărâmițat în foarte multe magazine mici ca niște bazaruri, unde nu găsești marfă utilă aproape defel. Fuste de exemplu nu erau aproape deloc în tot magazinul, nici măsuri mici. Mult timp au fost fuste lungi, bune pentru ascuns proteza mea, dar nu am avut bani, acum nu se mai prea fac se pare. E dezastru, în timp scurt. Ei spun că idioții m-au torturat cerebral puternic pentru a face rahatul acesta la Bucur Obor, așa cum au făcut încontinuu, inclusiv la Revoluție. Era singurul magazin bun și util cu lucruri pentru cei cu bani mai puțini. Ei spun că oamenii mă percep pe mine ca pe o piedică în calea dezvoltării lor, când în realitate eu le-am facilitat dezvoltarea lor ca orice spirit bun, prin forța intelectului de legare a lucrurilor și prin limbaj, cum am explicat. Unii spun că eu am fost cauza tuturor lucrurilor bune, inclusiv a tot ce s-a construit sau creat la periferia sistemului meu psihic, dar proștii văd doar faptul că eu sunt lovită de tot ce este și toți ce sunt în apropierea mea (de exemplu Oborul și alte rahaturi) încontinuu de 35 de ani și nimeni nu mă respectă și sunt evident omorâtă. Ei spun că și lucrurile bune intelectual din lume se datorează mie. Proștii prin dezvoltare înțeleg haos. Ei mai spun că oamenii au înțeles doar că lovindu-mă pe mine prin f_t ”reușesc” ei în viață - adică ies ei în față. ”Prin f_terea ta ei doar distrug lucrurile, fac doar răul și au impresia că sunt liberi și apoi tu le creezi și le unești din nou șamd. Ei au pus otravă peste tot în alimente și alte lucruri și tu ești otrăvită de mult, cu principiul ”cine nu e cu noi să moară”, ca și cum tu ești dușmanul lor.”

De data asta am avut noroc să găsesc taxi la Obor, cu șoferul țigan, ca să se lege de nunta de țigani de azi, cu corturile lor pe stradă după cum zice vecinul, ca în tabloul de deasupra patului meu. Am venit pe șoseaua Andronache, unde iar a fost barieră cum am pățit foarte des și de data asta am stat foarte mult pe loc. Se poate ca ei să fi pus bariera uneori dinadins ca să aibă pretext pentru coada lungă de mașini care m-a întâmpinat. În general ei ieșeau cu mașini bară lângă bară în calea mea oricunde mergeam, indiferent de zi sau oră, inclusiv pe Andronache, chiar și fără barieră, și unii spuneau că ei ies mereu așa ca să mă vâneze sau să mă hăituiască.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...