desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 7 octombrie 2019

7 octombrie 2019

Deoarce unii oameni sunt răuvoitori și înțeleg totul greșit din ceea ce am scris eu (ceea ce e adevărat), adaug aici încă câteva rânduri despre un lucru legat de cele scrise de mine zilele trecute, care era subînțeles.

Am explicat de multe ori că nu am avut niciodată delir sau interpretare greșită a realității, deși am fost o persoană singură toată viața și evident torturată psihiatric, ceea ce nu ar fi contat, dar mai ales otrăvită. Unii erau obsedați de ideea că trebuie să îmi creeze un delir sau să înnebunesc cu adevărat.

Pe tot blogul meu nu veți găsi niciun fel de interpretare greșită și, în mod evident, niciun delir.
Sunt conștientă de faptul că oamenii singuri, mai ales dacă percep gândurile rele și chiar monstruoase ale altora, pot să creadă lucruri care nu există în realitate. Unii spun că asta s-a întâmplat cu ceilalți, și de aceea toți mă omoară, fiindcă au laut-o razna și cred despre mine lucruri care nu au existat niciodată.

Dar eu nu aveam decât foarte puține indicii sau informații reale din realitate pe care să mă bazez, deci nu aveam cum să delirez sau să trag concluzii greșite, fiind totodată un om inteligent.
Absolut sigur lucrurile legate de perceperea gândurilor altora de către mine s-au petrecut exact așa cum am scris eu în postările mele anterioare. Unii spun mereu că din cauza asta eu nu am greșit nimic toată viața față de nimeni.

Este adevărat că am avut tendința să cred că că îngânarea sunetelor din mediu poate să protejeze creierul, mai ales dacă omul respectiv, adică eu, este f_t sau lovit cerebral în timp ce unii huligani din fața blocului țipă lucruri urâte. Dar nu se știe cine îmi lovea creierul în acele momente, fiind și facilitată această acțiune prin otravă. Poate că nu acele persoane din fața blocului. Eu nu am gândit greșit niic mai demult și nici ieri sau acum, eram doar obosită. Nu am tras concluzia, fiind singură, că pot să îmi apăr creierul prin îngânarea vocilor celorlalți, era doar o presupunere. Unele persoane mi-au spus că acele persoane, ca și mama, primeau ordine să mă f_tă, să mă otrăvească etc. sau să oprească acele vorbe rostite foarte tare și să mă lase în pace, ca și cum existența mea fusese militarizată de oameni proști.

Voi continua mai pe seară. Pisica mea face pipi foarte puțin sau cu mult sânge și medicul veterinar spune că are cistită, așa cu spunea și în primăvară când s-a întâmplat prima oară. Am făcut atunci degeaba ecografie și am plătit și alte servicii, inclusiv la un medic în oraș, care mi-a dat antibiotice injectabil. Eu cred că biata pisică a fost otrăvită în oraș, unde apartamentul meu era extrem de otrăvit și nu am avut ce face, am luat-o cu mine de vreo trei ori. Înainte urina normal și nu cu sânge. Azi am telefonat dn nou la medicul de aici din Voluntari și a spus că e cistită și să merg cu ea la cabinet să îi facă o injecție.. Oricum, chiar dacă era otravă din cauza nebunilor din oraș, medicii oricum mă puteau trata, atât pe mine cât și pe pisicuță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...