desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 19 ianuarie 2020

19 ianuarie 2020

va trebui să continuu povestirea și să o termin neapărat, ca să pot continua cu scrierea unor mici eseuri sau altceva după ce voi transmite ceea ce scriu oriunde voi putea

azi, 18 ianuarie 2020
”ura oamenilor față de tine a crescut (?) fiindcă tu ai fost complet izolată și ei nu au cum să știe nimic despre tine” Mama ta e un monstru și tu ai fost un om excepțional. Ea te urăște foarte tare de când te-ai născut. Vrea să te omoare exact cum a spus demult. Ești otrăvită încontinuu. Tu nu ai lovit-o niciodată și ea te-a lovit mereu, dar oamenii nu pot crede adevărul. Lumea întreagă nu poate vedea adevărul și crede invers. Proștii cred că tu ești omorâtă fiindcă ai spus adevărul despre oamenii răi din viața ta, dar totul era la fel de rău și înainte să spui tu adevărul și ar fi continuat la fel.
Medicii toți s-au unit să te omoare, ei cred că tu ești ceva rău și nu pot vedea adevărul. ???

”tu (adică eu) ești o femeie complet singură și foarte săracă, cu o mamă nebună”
”Tu ești un om asasinat de familie, dar proștii cred altceva.”
”Nimic din viața ta nu a fost niciodată aranjat, dar proștii cred că lucrurile din viața ta sunt aranjate de o autoritate superioară.”

Azi noapte (dinspre 18 spre 19 ianuarie 2020) am fost chinuită sexual de două ori și într-una din dăți am reușit să mă trezesc să mă împotrivesc.
Mi s-au prescris picături de ochi Ocuhyl și ochii mă dureau tot mai rău. Am întrerupt administrarea lor și acum mă simt mai bine.
Nimeni nu mi-a spus și nu m-a întrebat nimic, dar mereu spuneau că i-au înșelat pe oamenii proști că eu aș fi vinovată și am tot întrebat ce vină mi se aduce și nimeni nu îmi spune. Ei spun că nimeni nu m-a judecat, iar alții spun că oamenii m-au judecat numai după trecutul meu, despre care ei nu știu nimic. Poate și de aceea am început să scriu povestea vieții mele, din care mai am pe scurt ultima parte.

"toți sunt nebuni, asta e nenorocirea, și, fiind nebuni, îi doare-n cur”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...