desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 28 ianuarie 2020

28 ianuarie 2020

O idee a lor de demult - repetată azi în engleză - e că străinii vor să mor fiindcă porcii, adică familia mea și poporul român i-au ”înlănțuit” pe ei, prin trupul și creierul meu, adică memoria și gândirea mea și probabil și substratul neuronal.
Acum, după ce am notat deja totul despre paranoia lor politică, priviți afirmația de mai sus ca și cum nu ar exista politică deloc - fiindcă de fapt politica nu are substrat real - și ce rămâne? Soarta unui om singur și foarte sărac, pe care toți îl abuzează și îl vor mort, un om perfect normal, cu evoluție normală de-a lungul întregii vieți. Nu e altceva și niciodată nu a fost altceva. Ideea lor de demult că e obiceiul locului să sacrifice omul bun sau prea inteligent este în subsidiar, sau e un fel de adjuvant al acestor idei politice ale nebunilor.

ea nu are ce să dezmintă, fiindcă nu a spus decât adevărul”
”așa le-au omorât pe toate, cu minciuni (despre ele)”
Nimeni nu trebuie să mă omoare, dar ei așa cred. De o săptămână încoace sunt torturată goraznic sexual și cerbral, dar nu este din cauză că am reînceput să scriu ce mai aveam de scris.

Ieri am terminat și eu un roman de Murakami - Kafka pe malul mării. Fac parte dintre oamenii care recunosc rolul literaturii, dar preferă eseuri filozofice, pentru relaxare. Desigur, când eram tânără îmi plăcea și literatura.

Odată cu moartea mamei tale mori și tu, fiindcă mama ta e singurul tău sprijin și tu duci povara întregii lumi pe umeri. Noi nu putem comunica cu oamenii și nu putem să îi convingem să te accepte, tu nu ai reușit să îi convingi.

mama ta e o brută josnică și un monstru abject, dar nimeni nu a crezut povestea ta despre ea si toti mint despre tine si te omoara pe tine
???
da, recunosc, e un monstru, dar nu e vina mea si eu nu cunosc decat monstruozitatea ei fata de mine, fata de altii știu foarte putin
”ea mereu te-a dărâmat cu ajutorul supușilor ei ca să iți ia ea puterea și, după ce tu mori, ea se va baza pe verii tai șamd”
???
oricum, voi scrie încă puțin despre mama in rezumatul meu si apoi totul va fi clar
”mama ta e răul cu majusculă (și tu esti binele desavarsit)”
”noi am sperat că de data asta lumea va înțelege și tatăl tău și nașul tău au sperat la fel.”
???
”mama ta i-a păcălit absolut pe toți” Asta au spus mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...