desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 20 ianuarie 2020

20 ian.2020

Erau unii care spuneau că vor ca eu să mor fiindcă nu suportă să iasă la lumină faptul că ei au fost păcăliți despre mine de către o femeie proastă și incultă precum mama mea.

Voi continua în sfîrșit povestirea aceea de azi și va fi mult mai bine când voi termina. Pentru azi, doar divagații mai vechi, pe care trebuie să le termin de copiat din caietul meu, după care nu vor mai fi decât subcapitolele de fapte. Bineînțeles că și azi au spus că trebuie să mă omoare și că toți vor să mă omoare fiindcă vor să ascundă adevărul despre mine.

Cei care vorbeau diverse aberații peste mintea mea și mai ales lucruri rele și atacuri verbale au dispărut total de mai multe luni de zile. Rar apare câte unul și în general spun lucruri adevărate și unele lucruri de moarte. Mă bucur că au dispărut.

Azi iar au intrat cei cu ideea ”să fim rezonabili”. Ei spun mereu că eu nu pot fi acceptată în mod categoric, fiindcă oamenii mi-au făcut prea mult rău. Și că toți au mințit. Tot niște asasini murdari sunt și aceștia.

Acum, astă seară, am început să recitesc în oridne toate postările mele din anul 2019 cu atenție, pentru a nu repeta ceea ce deja am scris ca ”divagație”, pentru că e mai bine ca dvs. să citiți mai întâi acele ultime retușuri, înainte de povestirea propriuzisă a ultimelor subcapitole de fapte clar agresive asupra mea și încă câteva lucruri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...