desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 30 ianuarie 2020

30 ianuarie 2020

O femeie tânără m-a salutat pe stradă, tare ciudat mi s-a părut, precis nu mă cunoștea. Eram în ceasul asfințitului și erau nori de culoare roz-liliachiu, cu umbră de aur către apus. Crengile unui copac desfrunzit privit de soare erau aureolate cu nuanțe de asemenea roz-liliachii...

Azi iar m-au otrăvit și am să vă explic cum, poate vă va ajuta puțin, deși... dacă ei vor, tot omoară. Repet, mama mi-a spus despre otrava din primii ani cu ea după 84, dar eu n-am crezut atunci nimic și nu am crezut că îmi vor face și așa ceva. Ea spunea că o încântă foarte mult poveștile britanicilor cu femei închise, chinuite și singure ca nebune și poveștile familiei de Medici și cavalerești și Borgia cu otrăviri etc. Oricum mi-a spus clar de două ori că părinții, dacă vor, își omoară copiii și societatea e mereu de acord, ceea ce păreți a foi și dvs.

Povestesc acum ce s-a întâmplat azi:
ieri noapte mama s-a simțit rău la stomac și apoi rău general. Mi-a cerut o pastilă de durere de stomac. Ea a spus că ei nu i s-a întâmplat niciodată așa ceva. Ea a mâncat ieri altceva decât am mâncat eu și acumpărat pâinea ei obișnuită (feliată de Veștem) și iaurtul ei obisnuit Activia normal,lucruri din care și eu am consumat adesea.

Azi eu am cumpărat același iaurt și seara am luat un iaurt și o felie de pâine unsă cu 2 triunghiuri de brânză topită. Am înfulecat repede, din păcate, fiindcă oricum hrana nu era grozavă și fiindcă eu sunt cam prea amărâtă de toate cele și de soarta mea de parazit fără rost.
Otrăvurile se simt adesea numai prin papilele din cerul gurii, din spatele palatului, din zona de la radacina limbii si amigdaliană, deoarece conțin ingrediente mai speciale.
Înfulecând repede, omul nu simte gusturi speciale sau amare, sau combinații bizare ale gusturilor fundamentale. Așa am pățit și eu de mai multe ori, recunosc. Din silă și tristețe.
La ultima îmbucătură am simțit oroarea care era în pâine, indescriptibilă, prefer să nu spun ce și cum.

Ei spun că cei răi vor cu tot dinadinsul să fac cancer, dacă nu am deja.
Am luat un Motilium, un Fiobilin și un Triferment, căci nu are rost să încerc să vomit, e tare greu, eu rezist al senzații puternice de vomă și tot nu vomit, fiindcă așa mi-au făcut părinții în copilărie - mergeam cu mașina lor Dacia și refuzau să oprească dacă mi-era rău, până vomam în mașină, deși mă abținema tot mai mult și apoi mă luau la rost foarte urât!
Astfel, mi-au antrenat rezistența la vomă.
Și zilele trecute am avut greata puternică și amețeli, și dureri de cap presionale, probabil altă otrava sau tulburari ale bilei. Sau tulburari ale nervilor cranieni - nervul vag etc.
Concluzie - hraniti-va cu fructe dar nu orice fructe, ci fructe de incredere și cu unele legume - merele sunt mai sigure, bine curățate de coajă și salata verde nu e sigură defel, chiar dacă o spălați foarte bine, frunză cu frunză, cum fac eu.
Evitați creme, paste, iaurturi, semipreparate și în special prajituri cu crema sau ciocolata cu cremă, care adesea e dezlipită și lipicioasă, deși e rece afară și astfel desfăcută este și ciocolata after 8 sau cum se zice, cea în pliculete separate. Bananele la reducere au coaja despicată și mii de microbi etc.

În afară de aceste măsuri, trebuie să mestecați cu multă atenție și să opriți alimentarea dacă detectați cu precizie gustul rău al unui aliment. Evitați combinațiile gen ce am făcut eu azi și serviți masa cu produse unice, neamestecate cu altele. Brânza separat, pâinea separat, iaurtul gol. Păinea sa fie cat mai simplă și să mestecați cu multă atenție - odată eu era să înghit un cui. Salata gata preparată poate conține melcișori care transmit paraziți. Sucurile de roșii Santal pot avea praf negru, nu piper. Mâncați cât mai puțin, vă sculați mereu nesătui de la masă, mestecați incet și cu gândul bun și cu atenție mare și aveți în plus și avantajul unei digestii mai bune și a digestiei parțiale, inițiale, din cavitatea bucală. Când eram mică mi se spunea să beau lapte dacă mă otrăvesc. Nu faceți așa ceva dacă vă simțiți otrăviți - diverse simptome - fiindcă laptele , adeseori, fixează mai mult anumite otrăvuri în organism. Încă de când eram mică, nașul meu îmi povestea despre regele Mitridates, de la care vine și verbul a mitridatiza, anume a crea rezistență la otravă prin obișnuirea treptată cu otravă în doze mici. În general însă, organismul e doar molestat câte puțin, nu se întărește, slăbește în astfel de mitridatizări.
Multă sănătate vă doresc.

Ei spuneau că mie mi s-a făcut așa mult rău, încât nimeni nu mai crede adevărul. Dar, repet, nu doar otrava, ci totul putea fi dovedit. Și nu trebuie să mă omoare sau să mă otrăvească! Azi am ieșit la WC si am avut scaun extrem de dificil, deși iau în fiecare seară laxativ și motilium d edouă ori pe zi. Nu mai ieșisem de vreo 4 zile. Nu e normal cu atâta laxative și supozitoare. Am fost la CT abdominal și nu am nimic, sau nu vor ei să spună.Oricum, din nou protruzie rectală la defecație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...