desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 14 septembrie 2018

10-14 septembrie

”Trebuie să o distrugem de tot”
”Trebuie să o distrugem înainte să...”
”Oamenii fac mereu aceeași greșeală” Asta e ideea din filmul ”Procesul maimuțelor” dacă mai țineți minte.
Cei care sînt obsedați de ideea de a mă controla greșesc la fel. Mi se spune că ei doreau să mă controleze, sperînd ca astfel să controleze lumea. E o aberație. Gîndiți-vă logic. Absolut cert am fost mereu ca acum, un om normal și inteligent, cu mari resurse de muncă și fizică și intelectuală și o inteligență superioară pe care ei o neagă total din cîte mi se spune. Evident fără păcate 47 de ani și numai binele, inclusiv pentru viața mea personală. Poate nu credeți, dar e adevărul. Nu mai detailez. Să vrei să controlezi un om cu autocontrol bun și cu bucuria muzicii, lecturii, iubirii de ceilalți autentice e o aberație. Înseamnă că de fapt vrei să dăunezi echilibrului firesc și vrei să distrugi și să omori omul respectiv. În plus, ei chiar nu au cap și absolut cert sînt mult de tot sub nivelul meu intelectual, eu fiind și un om lucid mereu, iar ei în afara realității, cum ați văzut.

”Uniunea Europeană nu are nicio vină” Au trîntit aberația asta de multe ori de-a lungul anilor, ca și cum îi interesează cum depinde farfuria mea de supă de Uniunea Europeană.

”Ei toți sînt nebuni și nu sînt părticele din tine, ci din delirul unui porc despre tine, Cristina. ”
”ei nu vor înțelege niciodată ”
”Dl Poenaru e un idiot ca oricare altul și, în loc să te sprijine, te-a distrus” Adevărul e că eu nu am avut niciodată șansa să muncesc, deci să trăiesc, dar am fost și sînt capabilă și mereu deschisă cu gînd bun, nu cred ce spun ei despre dl Poenaru fiindcă eu mereu am fost un om normal. Nuiciodată nu am răspîndit idei delirante și am fost mereu cu capul pe umeri și gîndul curat.

”Să nu te duci la recuperare pentru coloana vertebrală, toți te urăsc. ” Nimeni nu are de ce să mă urască, mereu am fost la fel, nu am fost niciodată proastă și rea.

”Stimată doamnă...” unii trîntesc mereu ideea asta adică stimată doamnă, așa cum îmi spunea dl Gîrbea cînd corespondam legat de poezii. Ulterior dumnealui nu a mai vrut să îmi răspundă, deși nu am greșit nimic. Totodată ei nu continuă niciodată propoziția. La editura domnului Poenaru am văzut de cîteva ori cărți ale dlui Gîrbea. Ambii domni nu au ce să aibă cu mine, la fle cum eu nu am nimic cu ei.

Copii de afară continuă să rîdă și să chiuie, eu am început din nou să transpir mai mult.

Iar mă atacă:
”Absolut toți sînt nebuni, Cristina și copii răi totodată.”
”Dl P. și dl. G. sînt doar niște oameni mai proști care au ajuns în poziții sociale superioare” (asta e ceva nou, restul frazelor lor sînt repetate de mulți ani)
Eu nu am avut niciun delir sau răutate sau greșeală despre domnii de mai sus și despre absolut nimic altceva întreaga viață. Deși am fost izolată cu forța și maltratată monstruos sau otrăvită și cel mult tratată la pertu în mod agresiv de către străini care credeau că sînt altceva decît sînt fiindcă erau mințiți, ca și cum eram idioată, întotdeauna am privit lumea cu ochi buni și proaspeți și oamenii cu multă iubire și gînd curat și vă sfătuiesc și pe dvs. să primiți în sulfetul dvs. normalitatea și să priviți lumea lucid, cu dragoste, fără delirul care întunecă mintea celor cu minte slabă. Se poate dovedi încă faptul că mereu am fost așa și că nu am înnebunit niciodată, fiind un om inteligent. Dacă nu înțelegeți ceva, vă conjur să respectați legea morală și cele 10 porunci și ce e bun.
”Ne-a murdărit pe toți” (ăștia sînt de mulți ani, dar nu au dreptate)
”Nici povestea cu negroteiul ăla nu e adevărată”(și din ăștia au mai fost)
”Ei vor pierde totul” (în engleză acum, de multe ori aceeași propoziție în română sau engleză în ultimii ani, ca și cum se referă la nebuni politici care aveau ceva cu mine fără niciun motiv)
”Adică vrei să spui că toată lumea delirează despre femeia asta?”
”Va trebui să distrugem tot ce am făcut. E total nebună”
”Nu pot să o închidă (sau nu putem să o închidem) fiindcă ea e mult mai deșteaptă”
”Tu ești un adevăr prea dureros Cristina ” (Nu e adevărat, întotdeauna am fost un adevăr foarte frumos, despre un copil fără părinți, sărac, chiniut fără vină, dar cu aptitudini de muncă fizică și intelectuală, suflet foarte bun și frumos și rațiune perfectă, nimic altceva, nimic dureros)
De sute de ori au intrat unii care se plîngeau, cum făcea psihiatra mea, că eu sînt prea inteligentă, alții că nu pot să mă controleze, deși efectiv am fost un om capabil de muncă și nu am lovit pe nimeni absolut niciodată, dimpotrivă, deși lumea nu m-a acceptat încă. Alții au inventat anul ăsta că totul a plecat de la un prost care voia să dovedească că e mai deștept ca mine - cred că vă dați seama cît sînt de proști ăștia. Pe alții îi doar mereu că eu sînt de 1000 de ori mai deșteaptă decît aialaltă, fiindcă au creat de mul timp un delir legat de o altă femeie.
Alt nebun zice că fosta mea colegă de bancă a fost cooptată de forțele întunericului să mă lovească anul ăsta. Nebunul ăsta pleacă de la faptul că eu m-am întîlnit cu ea anul acesta.
Nu are nicio importanță faptul că am fost un om inteligent, cum am explicat de mii de ori, important e faptul că am fost un om perfect bun și normal cu respect pentru viață și oameni și capabilă de muncă, fără nicio iluzie sau greșeală toată viața, inclusiv cu respect față de ierarhia socială toată viața, un om cu totul în banca lui. Unii tot repetă că eu nu am visat nimic în afară de a munci o viață întreagă și da, asta e adevărat, pur și simplu fiindcă am fost mereu un om inteligent și normal și nu mi-a fugit mintea aiurea. O singură dată am fost îndrăgostită de un om rău, care m-a sedus la 17 ani, dar nici atunci nu am luat-o razna.

Iar au intrat ăia care și în trecut, mai rar, au intrat cu iluzia controlului asupra mea, că adică trebuie să îmi închidă delirul altora asupra mea. E doar o altă nebunie a lor.
Alții ”Ea nu are aprecieri sau comentarii pe facebook și tot scrie adevărul” ”Gîndește-te logic: de 34 de ani...”
”Nimeni nu te-a acceptat să muncești, fiindcă oamenii cred toate prostiile despre tine” Totuși, în cazul meu nu e vorba de un moft. Nu doar că munca a însemnat pentru mine imensă fericire, și e un lucru sănătos, dar în plus aveam nevoie de ceva bani ( nu mulți) pentru prezent și pentru viitor. Și de cîteva relații cu alții, chiar distante, fiind un om normal și complet singur. Eu am trăit la limita sărăciei mulți ani și doar uneori am avut bani de hrană în mod normal și de haine doar un an din viață. Altceva nimic, și nu am avut aproape deloc dreptul și banii să plec puțin din București. Fiind singură și săracă, nu am fost acceptată, dar am fost mereu inteligentă și bună, perfect normală și responsabilă, nu cum zic alții.
Mulți intră cu ideea ”Iartă-mă Cristina, dar trebuia să te lovesc, să îți fac asta, să te f.. etc. fiindcă altfel înnebuneam sau fiindcă altfel nu știu ce îmi făceau mie alții” - eu nu înțeleg cum pot fi așa proști și ce înțeleg ei prin iertare.
”Tu ai fost (mereu) cea mai inteligentă femeie”
”Femeile inteligente nu sînt niciodată acceptate” Bine, dar acum sînt la menopauză ! care e problema că sînt femeie? mereu au zis asta - că lumea are ceva cu mine fiindcă sînt femeie, că dacă aș fi fost bărbat m-ar fi acceptat. Mama muncit pînă la 70 de ani etc. Și nu am fost nebună niciodată.
Încă din copilărie familia spunea că lumea mă va persecuta și mă va lovi din cauza faptului că sînt deșteaptă. Eu nu am crezut și acum de asemenea nu cred că asta e cauza, deși mulți continuă să spună asta.
”Tu ai pierdut deja ”cursa” pentru un loc de muncă” De vreo 2 ani au pretextul vîrstei mele, deși nici acum nu au dreptate, mai ales anul ăsta. De 34 de ani mă resping mereu și mereu cu pretexte diverse. Niciodată ei nu au avut dreptate, și e vorba de crimă, nu de respingere doar.

Doamne, ce dulce este, ce binecuvîntare. În sfîrșit, brusc, m-au lăsat în pace. Știu că mîine e luni, dar simt bucuria toamnei. Lină pace și fericirea liniștii.

Vă implor în genunchi, dacă puteți să mă ajutați legat de următoarea carte.
Unii au intrat de multe ori cu delirul lor legat de mine, inclusiv anul acesta, voi continua să explic puțin mai tărziu o parte, ca și în postările anterioare.
Și acum, și în trecut, ei spun că uneori ei se leagă de cîte o carte citită de mine și apoi toți lovesc fără niciun motiv în memoria și creierul meu legat de acea carte, pentru ca ei să să mă f_tă și să se ridice deasupra mea sau să aibă nu știu ce libertate față de mine - deci să creeze și să dărîme structurile lor de putere și ierarhiile lor în societate. Indiferent de orice, ei m-au lovit, chiar dacă eu am fost perfectă în raport cu delirul lor, voi mai explcia puțin azi.
Este logic că ei fac răul lovind și în cărțile citite de mine. Ei spun că ei chiar omoară oameni lovind în memoria mea, inclusiv memoria mea legată de cărțile citite. Acum intră ca nuca în perete unii cu ideea lor obsedantă ”Pe tine te-au distrus total”, deși ei spun de atîția ani asta și totuși lovesc mereu. Mă tem că în plus mi-au luat cu adevărat și cartea din casă, fiindcă dacă o vedeam mi-aduceam aminte. Am căutat în bibliotecă degeaba. Eu au luat cu adevărat lucruri din casa mea de multe ori și acest fapt e monstruos și dureros, în timp ce voi toți mă tratați drept nebună. Acum mi-e foarte rău fizic încercînd să îmi amintesc ce carte era, cum mi s-a mai întămplat și în trecut. Vă rog pe dvs., dacă știți, să îmi alinați durerea amintindu-mi ce carte era. Probabil că alaltăieri din cauza asta mi-au amintit de vorbele mamei care spunea că eu sînt așa proastă, încît vecinii îmi vor fura și cărțile din casă. De asemenea. în afară de acel lucru, vecinii au făcut iar simulacru de otrăvire sau otravă reală noaptea trecută, ambele lucruri fiind rele și chiar zilele astea, ca să se lege ei de restul delirului în mod logic. Normal că asta am înțeles de foarte mult timp, că nu am fost niciodată idioată sau nebună, la fel cum am înțeles de mult tot delirul lor, fiind un om detașat întrutotul în sens normal și pozitiv de foarte multă vreme.
Era o povestire în care un întreg oraș era nebun. Și nu ploua. Un străin ajunge în oraș și se cazează la unicul/cel mai bun hotel și imediat astupă cu bandă adezivă (cum am făcut și eu parțial din cauza vecinilor mei) gurile de aserisire ale chiuvetei. El rămîne în hotel. I se oferă ulterior o prostituată. Primarul face tot ce poate să calmeze orașul. Chiar ține un discurs public fără rost. Cere cetățenilor asă ude cu ibricul, în locul gemnasticii de dimineață, cîte un copac din oraș. Dar orașul o ia razna și mai mult și în final îl omoară pe străinul din hotel, cu care nu aveau nimic inițial. Atunci vine ploaia. Niște tineri mai proști nici măcar nu mai cred ceea ce s-a întîmplat în mod real.
Am speranța că mă puteți ajuta, fiindcă încă țin minte mult din povestire. Mulțumesc.

Din nou, scrierile mele în eter, deși sînt singură și evident respinsă de toți.
Luni am avut două scrisori de scris pe facebook, dar nu am mai reușit, fiindu-mi rău, acum voi încerca să le scriu, sau măcar una dintre cele două.
Iar au intrat ăia cu ideea că nu se poate face nimic. Din ăștia au fost mulți și de fapt ei vor să îmi facă răul, fiind ei totodată nebuni cu delir preconceput, deși evident eu sînt izolată și fără dreptul de a munci, fiind încă relativ tînără și evident perfect normală toată viața. Ei dau impresia că cred că eu aș fi nebună și în mod aberant sînt deranjați de expunerea mea asupra delirului celorlalți, ca și cum ei cred că este ceva în neregulă cu mine, deși se poate dovedi încă faptul că eu mereu am fost la fel și că nu am avut nicio tulburare psihică și în niciun caz delir ca ei. De asemenea ei sînt poate deranjați că eu scriu adevărul clar obiectiv, dovedibil, despre fapte concrete clare, iar cei proști poate cred că nici acelea nu sînt reale sau le interpretează delirant, lovind tot în mine, un om fundamental pozitiv și luminos. Mereu constructivă, fără atașment depresiv față de trecut, ei sînt cei care consideră de pildă că eu aș fi nebună fiindcă am fost maltratată în trecut atîția ani și mă resping pe acei temei fals.
Dar delirul acesta la lor e agresiv și periculos. Unul spunea, nu de mult, ”Nu ți se pare ciudat că întreaga lume are un asemenea delir agresiv față de un om nevinovat și bun?”
Azi, din nou: ”Noi nu avem nicio vină.Noi am crezut că tu ești nebună” Din ăștia au fost mulți, lovind chipurile cu ideile lor, ca să distrugă tot ce mai era încă bun în viața mea, cu pretextul că credeau (!) că era ceva rău sau anormal în mintea mea (!) deci ceva absurd îi motiva, deși nu mă cunoșteau și nici ei, nici alții nu vorbeau cu mine. Deși puteam dovedi toate lucrurile concrete de tortură și rău și abuzuri din viața mea, încă din 1984. Ei recunosc că de vină e doar vecinul de sus, care m-a otrăvit (eventual) sau a creat teroare de otrăvire, printre multe altele. Oricum era dovedibil că am fost otrăvită cel puțin prin alte surse, nu le mai enumăr. Atunci au zis, ca interpretare, că ”Tu ai fost condamnată la moarte” deci au creat delirul că am fost condamnată și că lumea crede că eu am greșit ceva, deși nu am greșit nimic. Pe de altă parte, vecinii știau că nu sînt nebună și erau totuși legați de maltratarea mea cu zgomote infernale din curtea blocului sau din bloc, lucruri care au început imediat după ce m-am mutat aici în 2006, dar fuseseră la fel în celelalte blocuri în care am stat. Anul trecut și anul ăsta a fost monstruos, deci lucrurile continuă fără întrerupere zi de zi.
Ei spun că vecinii mei joacă același teatru ca familia mea că eu aș fi nebună și că realitatea nu există, pentru ca alții să mă lovească mereu cu alte deliruri ale lor. Totodată continuă să îmi fure lucruri din casă sau să îmi aducă murdărie și eu desigur puteam dovedi clar că am fost mereu perfecțiunea și tot ce mi-au furat clar. Și vecinul de sus continuă simulacrul de otrăvire. În același timp ei spuneau, și pare adevărat, că ei au legat delirul unora legat de fiecare obiect din locuința mea sau interpretarea rea și delirantă și agresivă a fiecărui gest normal și necesar al meu în casă sau a puținului pe care l-au lăsat în casă în viața mea izolată și fără dreptul de amunci, o viață absolut normală în cele mai mici detalii. Au obiceiul să intre peste mintea mea cu idei aberante legate de ceea ce privesc eu pe fereastră sau în casă sau de ceea ce fac, sau chiar de lucruri care se întîmplă în jurul meu, ca și cum ei ar avea camere de luat vederi sau m-ar urmări cumva pe fereastră. Vă reamintesc că odată au proiectat o imagine holografică afară, în timp ce făceau bășcălie de mine, răste și zgomote. Unii zic că ăia sînt cu adevărat psihotici, că văd prin ochii mei și nu numai și că ei din cauza asta vor mereu să mă bage la balamuc, ca să iasă din corpul meu. Tot ei recunosc că m-au băgat aproape de fiecare dată la balamuc cu otravă (ultima oară am fost în stare semicomatoasă) în timp ce proștii credeau că eu aș avea vreun defect cognitiv sau afectiv. Adevărul curat e că am fost mereu perfecțiunea, inclusiv în relație cu delirul lor, pe care l-am înțeles și față de care am fost numai binele și rațiunea și detașare superioară, însă cu mare capacitate de iubire, echilibru și fericire reale. Niciodată nu am greșit și nu am fost altfel decît acum. Datorită izolării prelungite de atîția ani am vorbit singură la pereți în mod curat numai binele și ei astfel m-au lovit mai tare și poate au inventat delirul că sînt nebună datorită acestui unic simptom, deși era clar că dacă aș avea dreptul la muncă nu aș mai spune nicun cuvînt. Ei au insistat demult la 18 ani (un profesor universitar) că ei mă urmăresc cu microfoane, pentru a mă păcăli să vorbesc cu voce tare, cum au zis ulterior că se procedează cu oamenii condamnați la moarte prin psihiatrie.

Luni, după ce m-am trezit la 12, timp de 2 ore am spus din nou tot adevărul esențial despre mine în raport cu locul de muncă pe care îl cer din 84 direct sau indirect și tot adevărul deci bun și frumos despre mine. Niciodată, ca și acum, nu a fost altceva sau alt adevăr despre mine. L-am spus de multe ori, dar ei au continuat cu delirul lor, cum v-am explicat și anul acesta. Voi circumscrie din nou realitatea pe care am expus-o verbal luni, în a doua postare care va urma. Nu a existat nimic altceva și am avut mereu dreptate, chiar dacă ei lovesc agresiv. În postarea următoare, prima, voi scrie din nou o parte din delirul și agresivitatea lor care continuă de atîția ani. În același timp medicii m-au abuzat și anul ăsta sau s-au purtat foarte ciudat - am scris numai o parte și ei neagă de atîția ani simptome grave, nu le mai menționez din nou - cum au fost și supurațiile verzi repetate sau lipsa urinii în vezică - a reieșit la ecografie, sau umflarea picioarelor gravă, cu ideea că trebuie să merg la psihiatrie pentru orice simptom fizic rău sau foarte rău în corp. Și nu doar că am fost normală psihic dar am fost și binele curat și încă tînără și capabilă intelectual. Ei zic mereu ”Pe tine te-au aruncat la gunoi”, ca și cum și asta e un pretext să lovească în continuare alții. Chiar și cînd am căzut în ultimele 2 dăți pe stradă fiindcă mi s-a rupt proteza de gambă oamenii pe stradă s-au purtat ciudat, și vorbeau direct cu mine cași cum aș fi fost nebună și mă acuzau de lucruri absurde, evitînd să mă ajute. A fost unul care spunea că el e nu știu din ce oraș din țară și mă ajută spre deosebire de alții, fiindcă el știe ce înseamnă respectul, deci un lucru ciudat, ca și cum țara sau oamenii delirau legat de mine și eu aș fi fost nebună sau ceva rău față de care ei să aibă idei ciudate. Alții spuneau alte prostii, nu le mai enumăr. Acestea toate au început din 84.
Acum mi-e cam rău, nu am urinat decît o dată azi și voi încerca să scriu cele 2 postări mîine. Evident, lucrurile mele personale în izolare și închisoare aproape mereu din 84 în același loc, pentru care mereu am fost recunoscătoare lui Dumnezeu erau curățenia, ordinea, spălatul (dacă aveam bani de detergent), igiena personală, lectura, muzica, plimbările și contemplarea naturii sau cîte un spectacol de balet dacă aveam bani și haine, vreo poezie scrisă dacă mă lăsau și ei au lovit direct în aceste lucruri frumoase, de fericire și le-au interpretat greșit deși eram perfecțiunea, legîndu-le de delirul lor. Dacă îmi reveneam puțin din otrăvuri reale și tortură și boli netratate în mod abuziv, mă loveau din nou mai tare. Deci următoarele 2 postări mai lungi vor fi așa cum am spus.

Postare scurtă
În momentul acesta iar mă dor rinichii și nu am format din nou urină toată ziua și mă simt cam rău. Am întrebat endocrinologul și diabetologul ce fac dacă nu urinez din nou și m-au lăsat în ceață, fără nicio îndrumare. Știu că există și nefrologie, dar nu mi-au dat nicio trimitere și toate simptomele mele le-au tratat oarecum agresiv și prin negare de-a lungul a atîția ani. Mai demult intrau unii cu ideea că ”Nu putem să o lăsăm cu un singur rinichi” iar vara asta din nou cu ideea că am cancer sau ”vă știți cu cancer” în mintea mea de parcă rîdeau puțin de mine, nu mai explic. Și porcul ăla care spunea ”O să am grijă să nu respire nimic”, cum au spus ei de multe ori, de mai multe ori. Poate totuși va fi bine.

Postare despre ideile lor - voi scrie mîine din nou dacă pot singurul adevăr întreg și bun despre mine și locul meu de muncă pe care l-au refuzat din 84 de fapt
Azi, numai o parte din ideile lor despre Dumnezeu, o parte strîns legată de părți din realitate.
”O ură dementă față de un om bun și nevinovat”
”Tu ești Dumnezeu și ei cred că tu ești Cristos.”
”Dacă tu ești Dumnezeu atunci cine e Cristos?”
”Lumea toată trăiește în confuzie legat de tine, Cristina”
”Adică vrei să spui că singurul Dumnezeu adevărat e Dumnezeul evreilor?”
Pot spune că cele trei religii abrahamice au același Dumnezeu în mod teoretic, abstract, și că ei nu pot schimba asta și că toate ideile teoretice sau științifice au corespondent în realitate, chiar dacă proștii cred că toate sînt doar minciuni. Ei nu pot schimba lumea decît superficial. Celelalte religii, în esență, sînt de fapt același lucru.
”Tu ești Dumnezeu Cristina, un Dumnezeu hulit și ponegrit o viață întreagă”
”Tu ai fost cel mai bun dintre cîți au existat și ei te-au făcut albie de porci”
”Tu ai fost cea mai chinuită dintre toți cei care au existat înaintea ta”
”Cînd totul e bine, mereu se găsește căte un idiot nemulțumit care să strice totul”
E adevărat, cum am explicat și dovedit în zadar de mii de ori, că ei toți m-au masacrat zilnic, din 84, fără nicun motiv, din senin. Cînd eram în .liceu, nașul meu spunea, cînd mă plîngeam de abuzurile și cruzimea tatălui meu, că eu am o putere mult mai mare, de ce nu o folosesc?
Tot el. ”cînd o să ajungi acolo sus Cristina, să te gîndești și la țara asta”
”Totul a plecat de la ideea unui porc care a vrut să dovedească că lumea poate exista fără Dumnezeu”
”Tu ești singura conștiință și rațiune a unei omeniri debusolate”
”Ești singurul om luminat și bun într-o lume de un întuneric abisal”
”Oamenii, spre deosebire de tine, se nasc nebuni. Întreaga omenire e o lume de nebuni”
”Ai fost un om drept într-o lume strîmbă”
”Ceea ce ți se face ție, Cristina, e singurul lucru crud și abject cu adevărat din lume. Pentru ei se poate totul, pentru tine nimic.”
”Doamne ajută” (cînd sînt lovită sau îmi e rău)
”Au crezut că dacă distrug binele scapă de rău”
”Dacă lumea ar înțelege că tu ești Dumnezeu, ar fi o mare nenorocire”
”Tu le-ai dat totul Cristina, înțelegi, uită-te în jurul tău, și ei toți te omoară, înțelegi tu cît e de monstruos?”
”Noi am crezut că tăiem răul de la rădăcină”
”L-au dat pe Dumnezeu pe mîna porcilor”
”L-au așezat pe Dumnezeu între draci”
”Porcii ăia de vecini ai tăi au răsculat o lume întreagă împotriva ta”
”Pentru pu.. unui porc moare unul dintre cei mai buni și luminați oameni”
(De fapt adevărul e că m-au otrăvit și am dovedit de sute de ori de exemplu cum mi-au pus mizerie în casă și slin sau cum mi-au pus praf, ceea ce tot toxic este, chiar dacă praful nu e otrăvit. Nu știu sigur dacă vecinul de sus m-a otrăvit, cum se pare, oricum noapte de noapte el fîsîia și încă fîîsîie urît la baie și, spre deosebire de alți vecini, m-au obligat să am guri de aserisire inutile, pe care ei le deschideau în lipsa mea în debara etc.)
”Ei sînt asasini plătiți”
”Cu Dumnezeu înainte” (asta direct, rostit de un militar în rezervă, vecin care și-a bătut joc de mine mai mult timp, în mai multe feluri)
”Războiul omenirii cu Dumnezeu”
”Toți vor să fie draci” (legat de violența tinerilor în fața blocului)
”Păcat, țara era doldora de de toate și ei o omoară”
”Au distrus cel mai bun om”
Țara ta e o țară de draci”
”România nu se va închina niciodată”
”Numai evreii au ceva cu tine că le-ai făcut rău, dar a fost de fapt un fleac” (de fapt nu le-am făcut nimic.)
”Totul a fost creat prin tine și de tine și pentru tine și ei te distrug”
”Au închinat întreaga țară unei scroafe/nebune/idioate”
”I-au dat puterea unei nebune” (de sute de ori în ultimii 13 ani și celelalte idei sînt de asemenea repetate)
”Cu toții am înțeles crudul adevăr”
Adevărul nu e niciodată crud, adevărul e mereu binele și ce e frumos, minciuna e crimă și păcat, de exemplu cum m-au lovit ei o viață întreagă. Omenirea va delira mereu despre Dumnezeu, dar eu am fost dincolo de aceste lucruri prin bine și drag de omaeni, viață și muncă deși ei mă lovesc mereu din 84. Am tot întrebat ce adevăr crud și ei abia au catadicsit să spună că adevărul e că toți depindem de tine. Dar ce dacă spun eu? Totuși meritam viața și dreptul la muncă și să nu mă tortureze rău și să nu mă otrăvească, fiind și un om inteligent în ciuda delirului lor și urii de moarte declarată de multe ori. E simplu: fie că eram, fie că nu eram Dumnezeu, nu aveau de ce să lovească prin tot ce au făcut și am povestit deja, din principiu nu aveau de ce și mai am de spus, dacă mă vor lăsa.Cu absolută certitudine am fost un om perfect, pot încă dovedi și nu am avut niciun orgoliu, ei sînt monstruoși.
”Să îl distrugi pe Dumnezeu așa monstruos e o crimă groaznică”
”Ție ți-au făcut tot răul cu putință”
”Pe tine te-au otrăvit prea tare, că altfel te vindecai singură”
”Tu ești viața și ei cred că tu ești moartea”
”Tu ești singurul om bun care a mai rămas, lumea e total îndobitocită, va fi cutremur”
”Nimeni nu (mai) crede în tine” Ce să creadă, am spus eu? Ce naiba vrei să creadă? ”Ei cred că tu minți” etc. Dar ce să creadă? evident am fost un om normal și inteligent și binele desăvîrșit, deși ei lovesc monstruos de 34 de ani.
”Tu ai fost tot ce e bun și ei cred că tot ce e rău e din cauza ta”
”Ei au o ură atavică față de tine”
”Tu ești natural inteligentă și deasupra lor și ei nu suportă asta, nu suportă să fie sub tine, încearcă să înțelegi. Și de aia te f__t mereu.Poporul tău e nebun și restul popoarelor sînt idioate. Acum gîndește-te ce cred celelalte popoare, mai ales că tu ești din România. ”
”Nu numai că tu ești inteligentă și ei nebuni, dar tu în plus ești adevărul mereu și ei minciuna și de aia toți de f_t și te lovesc”
”Cea mai inteligentă și bună femeie obligată să cerșească”
Și în engleză au fost destui cu idei similare. De exemplu recent ”You are the brightest star” În română ”O să se nască altă stea” (asta de mult, deci că îmi voiau moartea că chipurile nu eram stea bună, deic mă aruncau la gunoi și nu greșisem nimic și eram binele absolut de o viață, voi mai scrie puțin mîine să vedeți adevărul)
Sau ”Her rage is immense” ca și cum voiau să îi facă pe idioți să creadă că eram fiară nebună ”
”Tu ești o forță brută, un animal” Au zis asta de multe ori. E invers, eu am fost rațiunea și delicatețe și inteligență curată și complexă, frumusețe elaborată a gîndirii și sufletului, mai mult decît m-au lăsat să pun în poezii. Mereu binele. Mereu la fel. În engleză. ”Îți amintești cînd se plăngea pe facebook că nu are ce mînca? Îți amintești ce spuneau atunci? Da. Că ea trebuie să sufere fiindcă...” Nu am înțeles ce. Prediabetul meu sau diabet nedeclarat e nu doar fiindcă mă otrăveau, ci și fiindcă nu am avut ce mînca mai mulți ani, deși am fost mereu un om perfect și fără pată. Bineînețeles că nu trebuia să sufăr, am fost chiar tînără încă și nu greșisem nimic o viață întreagă și puteam încă munci.
”Noi le-am arătat de nenumărate ori adevărul de-a lungul vieții tale și ei au înțeles totul pe dos și te-au distrus”
Adevărul a fost mereu e adevărat în cărți și cîntece și muzică și dovezi concrete din realitate - absolut totul, dar într-adevăr m-au lovit monstruos, inclusiv cu religia și politica, care e limbajul proștilor după cum se spune, fiind eu un om singur și sărac. Ei sînt într-adevăr nebuni și repetă mereu răul și ideile lor asupra mea de mulți ani, dar, dacă m-ar fi acceptat puțin în societate, tot ar fi fost cele patru anotimpuri, deși porcii ies la lumină primăvara și lovesc mult mai oribil primăvara și vara.
Oare înțelegeți acum că ăia care fac răul monstruos chiar sînt porci, adică ticăloși? Pentru numele lui Dumnezeu, tot ce am spus și mai am de spus e adevărul.
Eu cu adevărat am fost perfecțiunea și am dăruit mereu iubire caldă și senină, armonie și puritate, voi explica mai clar mîine, mereu am fost așa, fără niciun fel de delir, dar și un om inteligent, chiar dacă ei rîd că am fost săracă, nimic altceva. Am fost mereu cu capul pe umeri, ei toți mint cu nerușinare, cum au recunoscut toți de atîția ani.
Azi și ieri m-am bucurat ascultînd scîrțîitul ușor al mesei mele din bucătărie, findcă puține bucurii mi-au fost lăsate. Nu mai explic acest lucru luminos emoțional legat de sunetele lemnului în gospodăria țărănească. În afară de aceasta am fost perfecțiunea și rațional, legat de bucurii artistice și filozofice. O imensă iubire de oameni și gîndire numai de bine mereu, fără niciun fel de psihoză, încă se poate dovedi că psihiatrii sau psihologii mint pe toate planurile și inventează alte minciuni mereu, la fel cum ați recunoscut clar că totul din partea lor era minciună, dar, pe rînd, ați trecut în alte deliruri despre mine, maltratîndu-mi corpul și creierul, nu psihicul, încontinuu.
”Distrugînd-o pe ea ați distrus tot ce e bun”
”Noi nu aveam cum să știm care dintre toate ești tu”
”Tu ai fost mereu cea mai bună”
”Ți-au mîncat sexul și acum vor să îți mănînce restul creierului”
”Tot ce gîndiți voi (bun sau rațional, aș adăuga eu) a fost gîndit de ea mai îniante” Aceasta e cel puțin parțial adevărat, nu mă refer doar la legătura mea cu delirul sau treburile politice ale celor de pe facebook, care nu vorbesc cu mine dar repetă, poate intenționat, lucruri din viața mea, ci și la alte lucruri. Chiar dacă le repetă intenționat, tot e ceva ce ei nu pot ști. Nu explic aici totul.
Etc.

Tu ai fost un om de o bunătate desăvîrșită pe care ei au interpretat-o drept altceva”
Este adevărat, așa am fost cu adevărat, fără ipocrizie sau dedublare de personalitate, dar am fost și un om inteligent totodată, fără niciun defect sau tulburare psihică. Este regretabil că un om de așa bunătate este respins total de 34 de ani, cînd puteam să am familie și loc de muncă și atunci nu ar fi fost nicio problemă și ar fi înțeles și lumea foarte ușor totul. Știu că nu mă credeți, dar așa am fost absolut mereu, în cele mai mici detalii. Mi se spune că oamenii au ceva cu mine numai daotrită minciunilor despre mine. Cînd am fost profesoară 2 ani elevii recunoșteau că sînt un om foarte bun, dar poate că nu înțeleseseră că eram și un om inteligent totodată, cu deplină stabilitate psihică și viață realistă și frumoasă.
”Nemții încă nu au înțeles adevărul, fiindcă dacă ar fi înțeles, te-ar fi lăsat în pace”.
”Poporul nu poate fi controlat, ăsta e adevărul crud.”
”Ei nu au înțeles încă faptul că, distrugîndu-te pe tine, distrug totul”

”tu ești tot ce poate fi mai bun și ai fost tratată toată viața drept tot ce poate fi mai rău”
”Iarăși și iarăși ”Oamenii nu te vor” Nu știu dacă înțelegeți aberația acestor vorbe, am fost cu adevărat mereu la fel, perfecțiunea, am explicat și dovedit totul din 84. Voi mai scrie mîine poate cîteva lucruri esențiale din nou și poate veți înțelege, mai ales adevărul esențial, totul adică, ce am spus în acele 2 ore luni.
Nu au ce să nu vrea, am fost mereu un om perfect normal.
”Tu ești cel mai chinuit geniu din lume/istorie etc.”
”Ei nu suportă să depindă de tine”
Mi-au mai spus că ei înțeleg asta dar ar accepta numai dacă ar fi vorba de alta, nu de mine. (!) Și nici măcar nu mă cunosc. Nu am avut nicio greșeală toată viața, chiar dacă am fost monstruos chinuită zi de zi din 84. Mai mult chiar decît am povestit. Am fost și desăvărșirea pe toate planurile și înțelepciunea matură, inclusiv în relațiile cu alții, deși ei nu mă respectă și mă tratează drept nebună și copil, numai fiindcă nu m-au lăsat să muncesc
Ei mai spun, tot delirant, ca să justifice abuzurille, tortura și otrava din ultimii 13 ani că eu am fost chipurile condamnată la MOARTE din cauza poveștii cu radio Europa - pseudomasturbare o singură dată în viață, cînd oricine ar fi crezut la fel, după 21 de ani de tortură și închisoare pînă atunci cînd de fapt toată viața, ca orice om normal, am cerut doar dreptul la muncă.
Unii spun că porcii ăia de la radio Europa nu au vrut și nu au intenționat să îmi facă rău atunci, ci erau doar niște nebuni ca și ceilalți, prinși în delirul lumii întregi față de mine. Că adică ei nu știau ce fac și de ce fac sau de ce voiau să îmi promită libertatea și dreptul de a munci ca om liber.
Am fost torturată încontinuu din 84, dar nu am greșit nimic în 47 de ani de viață normală. De la povestea cu radio Europa evident nimic - dar ei otrăvesc! - și de fapt și înainte a fost la fel - nicio greșeală din partea mea și ei loveau, dar eu nu le percepeam gîndurile. Ei zic că au mai fost doar 2 greșeli - de fapt minore - că am încercat să mor în 1998 (dar psihiatrii și psihologii mint oribil, cum v-am dovedit) dar și atunci de fapt nu a fost greșeala mea și durerea de cap era monstruoasă. Ar mai fi un singur lucru zic ei - povestea din nordul țării - cînd am avut o tentativă de relație sexuală. Oricum nu au fost bărbați în viața mea deloc. Nicio greșeală, nu mai explic tot. A fost ceva foarte grețos de aparent ”sex” oral și încă și acum ei mă scuipă cu ideea că ”S-a f_t în gură”. Eu nu știu cum dracu puteam să mă f_t eu în gură. Am fost doar ca un fel de mulgător electric, în niciun caz nu simțeam nimic și nu știu deloc cum ar putea un om să simtă ceva sexual. Dar ei într-adevăr mă f_teau monstruos în gură și în toate felurile, fără nicio greșeală din partea mea și au spus că din cauza asta m-au închis la psihiatrie anterior poveștii aparent sexuale, unde de asemenea m-au chinuit groaznic. Dar mai ales mi-au luat dreptul la muncă și studii și eu, fiind un om perfect nevinovat și inteligent am încercat acea relație tactilă, ginecologică, nu sexuală cu acel bărbat, fiindcă voiam să înțeleg de ce m-au închis fără vină. Căutam o soluție. Pînă la acea poveste cu sexul oral și cu un țigan - alt detaliu de cîteva minute - ei m-au masacrat încontinuu 8-9 ani și de atunci încă aproape 30, dar am fost un om desăvîrșit. Acea poveste a fost înscenată, nu mai explic și au fost 10-15 motive importante pentru povestea aceea cu sexul oral pe care o invocă ei.
La un moment dat inventaseră că eram curvă, dar nici cînd au înțeles că nu eram nu m-au lăsat în pace, cum au făcut cu toate celelalte minciuni pe care apoi pe negau, dar treceau în alt delir ulterior.
În realitate în 34 dre ani de tortură inumană continuă, eu nu am avut nici măcar acele 3 greșeli, ei au fost de milioane de ori mai atroce decît credeți și eu am fost și binele desăvîrșit și normalitatea o viață întreagă, și fapte bune și echilibru și iubire și intelect bun, ar dura 10 ani să povestesc tot binele ce am fost pe scurt.

”Tu ai reprezentat apogeul civilizației”
”Tu ești femeie și de aceea ești tratată drept obiect”

Am înțeles greu că ei aruncă adesea idei greșite și rele ca să creadă proștii că eu emit acele idei, multe, de pildă:
”eu nu mai pot” fiindcă se leagă de delirul proștilor legat de mine, nu mai explic și cu multe latele e la fel, deși am fost mereu om normal și perfecțiunea chiar
”Niște incapabili” ei aruncă ideea că ăia însărcinați să mă distrugă nu erau capabili ! Vă dați seama cît sînt ei de proști și răi? ”În loc s-o aranjeze, au deranjat-o” Porcii aveau ideea că eu sînt nebună de aranjat, dșei se poate dovedi ușor cum sînt și am fost mereu. ”Aranjat” însemană omorît pentru cine nu știe.
”Au lovit în singurul om în care nu trebuiau să lovească”
Normal că nu trebuiau să lovească, am fost perfecțiunea și merit și am meritat mereu dreptul la muncă și chiar la studii. Mereu am fost la fel, se poate încă dovedi.

Azi voi scrie din nou o părticică despre ideile lor asupra mea și după aceea adevărul esențial despre mine din nou, deși dvs. și altora li se pare normal ca eu să fiu respinsă numai din motivul că ei au delir asupra mea, fără să considerați faptul că am fost mereu și încă sînt un om normal și inteligent și am fost cu foarte mult asupra delirului lor agresiv. Am înțeles totul de mult și am rămas la fel, un om capabil de iubire și muncă și bine pentru ceilalți. Aș vrea să înțelegeți - delirul lor nu m-a handicapat, nu mi-a amputat capacitatea de muncă, inclusiv intelectuală, și capacitatea de a avea relații bune cu alții, dar totuși sînt respinsă în mod obiectiv, real, dincolo de ideile lor greșite și de faptul că îi f_te grija să mă lovească din senin, fără niciun motiv. Era de ajuns să mi se fi dea dreptul la muncă, oricît de puțin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...