desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 18 septembrie 2018

17-18 septembrie

Le-a intrat o prostie imensă în cap” Vă spun din nou adevărul: dacă mă distrug și mă omoară, ei nu scapă de boli sau de nebunie și de nimic rău și nu va fi mai bine, chiar dacă ei cred asta din 84.
”Tu ești și vîrful și baza piramidei și lumea trebuie să te sprijine, că altfel se întîmplă o nenorocire imensă”
”Ție ți-au făcut prea mult rău și de aceea nu putem să recunoaștem adevărul. Noi nu avem voie să greșim. ”(ăștia sînt porci corupți, tocmai că dacă e mult rău poate și trebuie să fie dreptate, nu cum gîndesc ei, ei cred că eu sînt copil fiindcă susțin puritatea și normalitatea)
”Un om perfect normal ținut într-o cușcă toată viața” (ăștia în engleză mai demult)
”Tu ai dus viața cea mai modestă și săracă cu putință și ei...”
Unii se chinuiau să mă pătrundă sexual de la distanță și alții se luptau să îi oprească, ca și cum sexul asupra mea le lua sau le dădea nu știu ce ”putere” sau alte interese în societate
Și aseară am fost atinsă sexual ușor
”Porcii care te-au distrus conduc lumea.”
”Spune-le că dacă o distrug/omoară se întîmplă ceva mai rău decît cutremurul”
”Au făcut cea mai monstruoasă crimă din istorie” Încă sînt în viață, pnld.!
”Tu ai fost geniu, dar te-au aruncat la gunoi/ nu te-au vrut”
”Ai fost crescută între nebuni și oameni săraci. Era singurul mod în care puteam ridica toată coșmelia.”
Existau în psihiatria clasică simptomele iluzia sosiilor și furtul ideilor. Am trecut prin amîndouă. Ca oricărui om inteligent, mi s-a întîmplat să regăsesc și idei de-ale mele la alții, dar nu am interpretat delirant niciodată. Ei neagă total valoarea mea de intelect, ca și cum nu aș fi om, sau aș fi nebună cu adevărat și se poate încă dovedi că ei mint și au mințit mereu. De asemenea, în jurul meu, pe stradă au ieșit de multe ori diverse personaje sau actori sau personalități, pentru a crea altfel de delir al proștilor sau pentru că ei chiar aveau idei aberante legate de mine. Mi s-a întămplat o dată în ultimii ani să mă întîlnesc și cu un bărbat care semăna leit cu un profesor de la o facultate din California, după ce ei mi-au dat o broșură în care apărea poza lui și a altora din rețeaua de profesori de acolo. Dar poate nu era el, ci unul care semăna leit cu el. Astfel de lucruri mi s-au întîmplat mereu. Tu ai rezistat prin tine însăți și proștii credeau că ești forță politică.
”Prin ea însăși pe dracu” (!!)
Ei ”mizau” pe faptul că lumea va înțelege, fiind ea săracă.
Ei credeau că sărăcia ei e de ”fațadă”. ( ! ! Tot nebuni politici )
”O scîrbă ca toate celelalte” (porci demenți care mă urăsc și cred aberații, deși am fost perfecțiunea chiar, ei mă văd la polul opus și lovesc mereu)
”Ai înțeles? Ai înțeles ce scîrbă mi-e?”ăștia sînt mereu cu aceleași vorbe, ei lovesc încontinuu și ei sînt totodată nebuni care cred aberații și mă văd pe mine la polul opus a ceea ce sînt, aducînd și ura lumii asupra mea, indiferent de ce fac eu Sau voia să îi facă pe oameni să creadă că mie îmi scîrbă, fiindcă tocmai scosesem capul pe geam.

Mama a fost invitată să plece la Focșani 4 zile. Eu nu am mai reușit să fac curat în casă și să mă spăl, bineînțeles că știu că asta e foarte important (voi poate nu înțelegeți de ce și cum) dar nu am mai putut, fiind și lovită mereu, ca de obicei, dar anul ăsta m-au lovit mai mult decît în trecut. Din ce în ce mai rău, an de an.
Mă rog lui Dumnezeu să nu i se întîmple nimic.
Eu voi rămîne complet singură. Și voi fi lovită probabil în continuare.
Iar sînt cei care spun că eu nu pot fi și vîrful și baza societății cum spuneau ceilalți, fiindcă nu se poate, și că ei cred că eu sînt baza, fiind și inteligentă, și că va fi cutremur dacă nu sînt lăsată în pace. Ei credeau că lovind în creierul meu diminuează forța intelectului meu și astfel diminuează forța cutremurului care va urma. Fiindcă, spun ei, eu susțin lumea prin creier, nu prin trup.Totuși ei se contrazic logic, nu mai explic, fiind puțin mai complicat și mai aproape de adevăr sînt cei care spuneau că eu sînt și bază și vîrf în același timp. Am avut o vecină care spunea (că așa credeau atunci), deși cu mine rar vorbea cineva, că se zice că e mai bine să fie mai multe cutremure mici decît unul mare, ca să se descarce forța seismică. Pe toți îi f_te grija, deși nu știu nimic. Dar de ce au lovit încontinuu și m-au și izolat total și m-au și otrăvit, oare înțelegeți că nu e bine? Mă tem că nu fiindcă veniți cu tot delirul preconceput din mintea voastră.
Oricum, iar au ieșit vecinii în calea mea. Și lume pe stradă dezordonată. Și un negru chiar. Și vecinul militar de sus. Etc. Vecini de sus iar scîrțîie etc.

”Spune-le că trebuie să facă ordine în țările lor, nu în România”
”Ei cred că tu ești deranjată la cap” (! deși am fost perfecțiunea, și chiar dacă nu am cui să mă plîng și nu mă plîng, ei tot lovesc. Întîmplător chiar am fost perfecțiunea, chiar dacă nu m-au lăsat să dovedesc, cum zicea tatăl meu vitreg, numit Toto.) Trebuie să scriu, deși e foarte greu și dureros, nota aceea, este adevărul curat și tot ce sînt și tot ce am de fapt.
”Omenirea se îndreaptă spre dezastru”
”Ei te compară cu tatăl tău”
”Rândul trecut (înainte să mă nasc eu) au promis că nu vor mai face așa ceva și tot asta au făcut” (și totuși sînt încă în viață și om capabil și normal și ei tot lovesc.)
”I-au mințit pe toți. Ei mint de îngheață apele”
”Ei nu te mai pot suporta” (deci ăștia cred că eram deasupra lor)
”Întreaga omenire e scîrbită”
”Precis nu a vrut niciodată faimă/glorie sau altceva? (Dezgustător, și după 34 de ani de tortură! Repet, am fost mereu perfecțiunea, cum credeați că un om inteligent vrea faimă sau glorie? Bineînțeles că nu am fost niciodată nebună, ei doar m-au izolat și au inventat delirurile lor, nimic altceva)

Adineaori stăteam la bucătărie și s-a ridicat unul care spunea un lucru important, adevărat și bun, dar nu am reușit să îl țin minte să îl scriu aici. :( Era un lucru inteligent. Ei se ridică sau pier în funcție de circumstanțe. Deja l-am uitat. Unii au dreptate întrutotul, dar degeaba, cum veți vedea în nota mea următoare (la Note pe facebook nu postare din aceasta) Eu încerc să îi susțin pe cei adevărați, dar nu pot mereu, îmi pare rău că acela s-a scufundat. Sînt și foarte lovită mereu și am mai îmbătrînit cerebral. Sic transit gloria mundi. Unii cred că ăia sînt morți și, vezi Doamne, de aia trebuiau ei să mă distrugă pe mine. Tot felul de proști și oameni răi. Ei nu văd esențialul. Iar eu plîng, ca orice om responsabil, dispariția unui lucru bun. Întotdeauna se întîmplă numai ceea ce e posibil, chiar dacă e dureros că piere ceva bun. Fără morți se duce totul dracu, (vorba lor de ”draci” mie nu îmi place, dar gîndiți-vă logic puțin, pînă și copiii învață la istorie sau studenții în diverse științe, însă totul are o limită și în funcție de memoria vie). Acestea nu sînt ideile lor, sînt lucruri pe care desigur le-am înțeles singură demult.

Nepăsarea nu e niciodată bună, și nici ”blazarea”, chiar dacă îmbătrîniți. Știu că lumea e rea și nebună, dar fericirea înseamnă să faci tot ce poți mai bun în viață - chiar și lucruri banale sau oricît de puțin vi se permite să faceți. Nu este nevoie ca oamenii să fie torturați ca să fie făcuți ”sfinți”. Nu este nevoie ca oamenii să fie Sisif etc. cum au făcut cu mine.
”trebuie să îți găsești un loc în societate” Din păcate totul se reduce la faptul că, din 84 de fapt, ei toți sînt animați de ideea că vor să mor și nimic altceva, deși ei vor spune multe alte bazaconii, de pildă că voiau să fiu nebună, nu moartă (!) Lucruri repetate de sute de ori:
”Nu au ce să îi facă”
”E o ordinară” (din ăștia intră mereu, din cînd în cînd, chiar dacă nu scriu adevărul, ca și cum li se pare că eu greșesc sau că adevărul trebuie mușamalizat și că eu i-am distrus)
”Niște morți proști și răi”
”Porci ați fost înainte să muriți, porci ați rămas și după aceea”
”Țara asta e o țară de futăcioși” (după ce m-au lovit sexual după ce ascultam muzica lui Veta Biriș, care, recunosc, îmi plăcuse în fragedă tinerețe, fiindcă așa m-au crescut)
”O femeie foarte, foarte inteligentă pe care nimeni nu o vrea”
(am fost binele desăvîrșit, nu doar intelectul logic și niciun pic de egoism toată viața, fiindcă oamenii inteligenți au numai virtuți și chiar sînt perfecți - nu am fost singura, încercați să credeți asta, chiar dacă nu înțelegeți. Viciile de caracter și gîndire aparțin celor mai săraci cu duhul și cu gîndirea, dar și pe ei i-am respectat în mod real, nu în vise, niciodată nu am trăit în fantezie)
”Tu ai reușit să disciplinezi raiul, dar nu și iadul”
”Tu te-ai regăsit pe tine însăți, dar ei te-au distrus.”
”Ei nu vor să depindă de tine”
”Au făcut cea mai mare porcărie din istorie”
”Cînd am înțeles că tu ești, m-am îngrozit”
”dacă lumea ar fi înțeles, tu te-ai fi ridicat tot mai mult și lumea s-ar fi luminat astfel”
”Din păcate totul e adevărat”
”Nu e adevărat” (ăștia mă scot din sărite uneori, am și eu limitele răbdării mele, chiar dacă v-ați dat seama poate că am avut multă răbdare mereu, fără a fi proastă)
Îi deranjează că tu te ridici mereu, fiind mai deșteaptă” (?! ce naiba îi deranjează?)
”Nu s-a crezut niciodată regină” (?!)
”Tu ți-ai făcut neamul de rîs” (asta e o minciună crasă, niciodată nu am făcut pe nimeni de rîs, și nici prin faptul că am fost obligată să spun o parte din adevărul despre mine - e o idee fixă a proștilor, de fapt e exact invers, cum spunea odată o colegă a mea despre mine și faptul că tata spunea că eu sînt căcat. De atunci acea colegă s-a schimbat parcă...)
”Lumea întreagă și-a bătut joc de tine, asta e problema” (!) Nu e vorba numai de batjocură, e vorba de abuzuri și tortură și otravă clare. Batjocura nici nu omoară, nici nu fură pîinea omului, nici nu distruge ce e bun intelectual sau fericirea.
Voi încerca să mă las totuși din nou de fumat, dar asta e un fleac pe lîngă ce fac ei..
De mullte ori au ieșit și călugărițe pe stradă sau călugăriță șoferiță ca în filmele cu Luis de Funes etc. Totul...

”Foarte bine i-au făcut” (! din ăștia sînt mereu)
Poveste de adormit copiii mari:
”Sînt Pittiș și îți ordon să nu mai fumezi” (puținul pe care îl pot face depinde de puținul care sînt eu personal dacă ei lovesc, deci nu de ordinele a 10.000 de Pittiș. F.Pittiș a fost un actor român care a murit nu mai știu când și eu eram în satul bunicilor. Mulți spun că eu am avut cea mai puternică voință cu putință.)
”Geniile muzicale și ceilalți (!) s-au adunat în jurul tău.” Geniu înseamnă universalitate, atît îmi permit a spune din ce știu. Tata spunea că el a distrus toate geniile din România și că mă va distruge și pe mine. (vorbe)
”El era singurul dintre noi care putea să îți facă un copil.”
”El a fost un porc.”
”Au întreținut cea mai groaznică ură care a existat vreodată.”
”Ei spun că trebuie să își găsească loc în societate fiindcă vor să o ia după moarte în hora lor.”
”Sînt curios cine a murit cînd s-a născut femeia asta”
Ei au mai spus următoarea poveste: Mama ta te chinuia fiindcă nu se trezise încă. În momentul când s-a trezit, s-a îngrozit. Mama ta și-a dat viața pentru tine și nu se va mai trezi niciodată. Tu ai să adormi și tu la un moment dat și când te vei trezi te vei îngrozi, fiindcă vei fi controlată de niște porci care te vor face să faci lucruri rele, cum ți-a făcut și maică-ta ție. Nici tu nu vei mai înțelege nimic. Mai rău e că, după ce mori, nimeni nu va crede în tine, fiindcă toți te știu de poamă rea. Vei fi și tu ca ceilalți, lovind în cea/cel care va urma și va fi viu după tine și care de fapt va întreține viața.
Tu ești singura care nu va lovi, fiindcă tu ești singura care moare. Tu nu ai avut nicio vină toată viața.
Nu mai notez toate amenințările și avertismentele lor. Mai era ceva și mai rău, dar am uitat, legat de cele de mai sus. Legat desigur tot de povestea cu ”Frumoasa din pădurea adormită”. Repet, toate poveștile au legătură cu realitatea. Dacă așa este, atunci la ce bun să îmi spună? Au zis că vor să îi trezească pe ceilalți.
Nu am cum spune cu precizie ce e mama mea.
”Mama ta e o idioată care crede aberații politice” Și ce dacă? Ce îl f_te grija?
”Și ce se va întîmpla cu noi?” ”Praf și pulbere”
”Stimată doamnă, vi se va lua calculatorul”
”Ne-au trebuit 30 de ani ca să înțelegem.”
”Noi la început nu am înțeles de ce am căzut în tine”
Vecinii mei sînt oameni simpli care locuiesc, ca nuca în perete, ca și mine, pe o stradă cu multe cazinouri, farmacii, bănci și localuri de pierzanie. Ei aparțin sau au legături cu diverse alte țări. Mai există și copaci. cei mai mulți tineri, câțiva bătrîni. Vă reamintesc copacul foarte bătrîn (stejarul lui Robin Hood parcă), susținut cu sprijine, atele, în Marea Britanie. Unii spuneau că odinioară eu am fost și jucată la ruletă de idioți. Zarurile și cărțile fac rău la creier, atît vă pot spune. Biserica m-a respins de multe ori, deși am fost puritatea. (am fost și sînt un om singur și sărac)
Iar ăia în engleză care susțin că eu am avut (!) cel mai bun etc. creier, dar, DACĂ lumea ar înțelege etc.(categoria Chateau d'If sau drobul de sare)
De 2 ani am început să visez în somn morții familiei mele. La un moment dat l-am visat și pe Lucian Blaga (poate nu era el) înconjurat de mai mulți bărbați, nu foarte mulți. Nu le-am distins chipurile sau în ce limbă vorbeau și am presupus poate incorect că era vorba de activitatea lui diplomatică. El a fost membru al Academiei în viață. Nu pot ști cine mi-a trimis visul.

Nici un om nu ar fi rezistat la așa ceva.”
”Poporul a luat o decizie greșită. Spune-le că trebuie să o accepte de data asta.”
”Poporul nu știe nimic”
”Țăranii nu au cum să înțeleagă așa ceva”
Tu ai îmblînzit natura dar nu și oamenii.
Poporul nu va înțelege niciodată
Poporul nu trebuie să înțeleagă.
”Se chinuie de 30 de ani să instaureze o proastă. Tu ai înțeles totul singură și ăleia i s-a dat totul mură în gură.Ailaltă e o femeie rea, orgolioasă și hapsînă.”
”trebuie să renunțăm la pretențiile noastre, ea e totul”
”De fapt nu a fost niciodată alta, ai fost tu mereu. Tu ești, nu trebuie să te instaureze, dar ei nu te acceptă.”
”În engleză adesea, chinuindu-mă: Iar porcul ăla din România? Regina neîncoronată a României. Omoar-o etc.” Nu am fost porc, am fost chiar binele cu adevărat.
Mi-a scîrbă fiindcă munca mea de o viață se duce dracu. (din ăștia sînt mulți, ei insinuează că eu sînt cea scîrbită etc.)
”Tu n-ai voie să...” ei de multe ori lasă puncte de suspensie, adică propoziția neterminată.
”Tu ești singura care trăiește în realitate, ei toți cred în lucruri care nu există.”
”Acum înțelegi cît de scîrbă îmi e?” (alt porc sau scroafă sau om rău și prost, ăștia tot repetă asta)
Într-un autobuz/troleibuz erau unele care se uitau la mine și spuneau, vorbind între ele, că ele nu sînt de partea uzurpatorilor etc. Erau unii care spuneau că eu am fost uzurpată, un alt delir odinioară al lor.
Acum mă voi apuca să scriu nota aceea, altfel nu am cum, dar adevărul bun și frumos, dar și foarte crud, adevărul despre viața mea și ceea ce contează de fapt este doar ce voi scrie în acea notă și așa a fost întotdeauna.
Am spus că mama vrea să plece 4 zile din București. Pe deasupra mai e și ziua ei, deci aparent nu vrea să petrecem ziua ei în familie, atît cît sîntem. E trist, eu am acceptat-o și iubit-o mereu. Nu iubesc răul, e vorba de bine, sper că veți pricepe ce spun. Nu are importanță că mi-a făcut rău în trecut. În fine, mă rog lui Dumnezeu să fie bine. Mi se spune din nou, legat de plecarea mamei: ”poporul nu te vrea” ! :(
”maică-sa o lovea mereu și ea tot timpul ierta, încearcă să înțelegi ce cred proștii”
Iar au intrat porcii ăia că ”o să fie război” Și ăstora li s-a urît cu binele.
Iarăși cei care spun ”trebuiau să o distrugă total”, o idee pe care ei o repetă mereu
”Lumea nu e pentru cei ca tine, e pentru cei duri” (în engleză0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...