desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 19 septembrie 2018

18-19 septembrie

Toată lumea strigă ”moarte!” și ea este de fapt binele.
trebuie susținută cu toate forțele, cu orice sacrificiu, împotriva urii lumii întregi
poporul nu e rău, e un popor bun, dar porcii ăia îl tot aruncă asupra ei
”Nemții sînt obsedați de ideea să te termine”.
”Ea nu înțelege ce a devenit” (din ăștia sînt de mulți ani, ei greșesc total și de aceea lovesc, în realitate ei doar scuipă vorbe și cu mine nu a vorbit nimeni normal)
Lumea se dărîmă și ei îi pasă de viața ei personală. (ăștia nu au dreptate nici ei, eu chiar trebuie să scriu doar acea notă despre mine, apoi voi ieși de pe internet și nu voi mai scrie nimic, încercînd să rezist loviturilor, așa cum trebuie de fapt să fac) Acum tocmai ți-ai mîncat ultima masă. (la bucătărie, e adevărat că ei m-au otrăvit de multe ori și m-au lovit monstruos și în acest fel de acum de multe ori, dar nu trebuiau de fapt să facă nici asta. Ei zic că acum nu voi mai rezista, fiindcă absolut tot mapamondul a ieșit împotriva mea. Au mai zis și asta. Acestea toate au fost numai din cauza a ce am de scris în notă. Faptul că au făcut răul mereu, deși perfect normală fiind eu și nevinovată și fără greșeală toată viața, nu înseamnă că trebuie să facă la fel în continuare. Ce dacă un om e f_t sau altceva, nu trebuie omorît, vă implor să țineți minte măcar asta, dar mă tem că nu puteți) Ei vor să o instaureze pe mama ta și ea e nebună.
sau vor să vă omoare pe amîndouă - (scorpia și gheonoaia din tinerețe fără bătrînețe și viață fără de moarte)
Etc.
Am început să scriu nota, o voi termina cu orice preț cît mai repede și apoi Dumnezeu cu mila, voi încerca să fac tot ce pot să mă apăr de fiare.
A ieșit pe stradă și bărbatul acela cu care am ”avut” sex oral (adică nimic) - cred că el era, și de fapt nici măcar nu a fost o greșeală de tinerețe. Mi se spune că e un porc scîrbos etc. Tot un om nebun și doar om ca toți ceilalți. Iar eu tot om, doar că nu sînt nebună, ăsta e adevărul, dar nu fac caz de asta, sper să înțelegeți.
Dar cum să îi facem să înțeleagă, cînd toți sînt idioți/îndobitociți ? Uf...
”Au încercat să distrugă un geniu cu ajutorul unei idioate” (dar de ce să distrugă asta vă întreb eu)
fiindcă lumea nu te vrea - lumea nici nu mă cunoaște și e absurd să nu vrei un om, cu atît mai mult dacă e geniu sau înțelept, e ca și cum nu vrei ploaia, soarele, cutremurele, pădurile, animalele etc. Există porunca să nu omori oameni. Omul nu poate trăi în afara naturii.

”o s-o am pe conștiință toată viața” ăștia au fost mereu. Acum am înțeles și asta - eu credeam că ei aveau oarecare conștientizare a realității, cînd colo ei aruncau răul asupra mea, cu ideea ca oamenii să creadă că eu aveam lucruri rele pe conștiință
De multe ori ei intrau cu ideea că trebuie să mă distrugă, că altfel rămîne țara fără stăpîni. Acum ei zic că de fapt stăpînii lor sînt căcat și că trebuie să se subordoneze mie pînă nu e prea tîrziu
alți nebuni în engleză loveau mereu cu ideea că eu sînt un porc care e însetat de putere și glorie (!) și de aia ei mă lovesc pe mine Nu pot să îi șteargă memoria/trebuie să îi șteargă memoria (e o idee delirantă, nu aveau de ce, dimpotrivă, ar fi trebuit să mă protejeze, încercați să gîndiți puțin logic, în afara delirului politic despre ruși sau altceva - pnld, am fost un om inteligent și pur și chiar și acum sînt un om normal și mai pot memora- ia gîndiți puțin logic! nu mai explic, vă rog să înțelegeți cei care puteți.
De la început trebuiau să mă lase în pace, dar nici acum nu e PREA tîrziu, din fericire. Corupția și faptul că ei mint că sînt nebună sînt fleacuri.
Erau alții care credeau că eu sînt un fel de grădină japoneză al cărei nisip e mereu raclat (memoria ) și că așa trebuie și că trebuie să pună alte baze mereu. Și ăștia sînt nebuni, din fericire sîntem în România, unde cutremurele sînt rare, nu ca acolo. Așa era scris odinioară în cărți, acum nu mai știu.
urlă acum copiii afară din nou :(
mama ei e nebună, dar dacă o omoară pe maică-sa o vor omorî și pe ea, proștii cred/credeau în maică-sa
Omorul e ceva rău, spun eu unor oameni care nu înțeleg asta.
toată țara te urăște Cristina, copiii așa sînt educați de mici etc.
Este un adevăr în asta, m-au respins de peste tot, numai datorită delirului lor, inclusiv la biserică. Nu povestesc totul acum. Ei cred de pildă că sînt nebună și nu știu cum și că trebuie să scape de mine și asta duce la o ură reală, în acțiune și gesturi și vorbe și respingerea chiar, izolarea e tot ură activă. Ați văzut de multe ori cum mi-au respins ajutorul medical de urgență, cum m-au otrăvit și cum m-au tratat în cele mai mici detalii în spital de exemplu pe 11 august, mințind. Atunci a fost și mișcare politică la televizor. La fel sînt copiii - modul dement în care se uită la mine, modul în care se împing uităndu-se în rahatul lor de mobil ca într-o oglindă, niște puști și puștoaice care nu înțeleg nimic! Ei, plini de bani și telefoane mobile și haine, mă înjură tare pe stradă sau în parc, se uită ca și cum ar privi prin mine și aceeași chestie, aceeași ură de nebuni o au și oamenii adulți aparent pașnici pe străzi mulți și cu multe mașini și tot confortul prin care pot lovi. Mi se spune că poporul a greșit și nu vrea să recunoască. Și ce dacă? De ce trebuie să crească numai pui de draci? Și asta de 34 de ani... ei zic din nou că tineretul e prost, alții că ei nu sînt de vină că părinții lor m-au f_t etc. Eu săracă și șchioapă dar un om inteligent și bun, singură de o viață, cu drag încă de ce e frumos și poftă de viață.
Asta e, trebuie să recunoaștem adevărul, am pierdut pariul cu democrația, nu ne putem conduce singuri (ăștia mai demult) Unii proști mă loveau cu ideea că le e frică să nu devină din nou chestia aia de pe vremea lui Ceaușescu datorită mie ! Nu mai explic, fiindcă e monstruos. Ei mă văd ”despot luminat” etc. M-au scuipat cu toate aberațiile mereu. Pe ei numai asta îi doare, deși nici măcar nu știu ce e aia. Ei spun că nu se poate face nimic, că e o țară de nebuni. Au fost îndobitociți, iar alții mă otrăvesc cu alte griji și interese meschine etc. Am avut un dialog scurt cu un prieten de pe fb din altă țară care și el a luat-o apoi razna cu ideea că el știe de numele lui Ceaușescu. Legat de ăștia, alții spun că așa îl storc ei pe Dumnezeu, lumea toată, și îl mănîncă bob cu bob în România, inclusiv cu politica, cum am mai explicat.

Nu putem sacrifica un întreg popor fiindcă dvs sînteți nevinovată. Ăștia lovesc mereu de mult timp. Sînt nebuni, ca și ceilalți. Nimeni nu îi sacrifică, ei oricum sînt nebuni, dar nu din cauza mea. Ei chiar fac răul, obiectiv, real, nu e ceva din fantezia mea și e din cauza fanteziei și răutății lor.
România trebuie să se închine pînă la ultimul om.
Tu ești singura care nu se poate închina.
Toți trăiesc pe spinarea ta, Cristina.
”Comportament normal”. Din ăștia sînt mulți și mi se spune că psihologii sînt cei mai răi dintre toți. Vă dați seama oare, cei care oricum ziceți că știți că sînt om normal și că ei mint. Un om normal nu trebuie scuipat cu ideea ”comportament normal”. E aberant, nu mai explic, și ei creează multe alte rele și deliruri prin asta.
Ații strigă mereu în mintea mea : Ajutoor! Știu totul! Și din ăștia sînt destui.
Adineaori m-au lovit cu vreo 4 idei deodată, nu le pot scrie oricum. M-a durut coloana vertebrală rău, dar mă voi întoarce la nota mea de scris, în noaptea asta trebuie să o termin. Ideile lor nu le voi mai nota după ce voi scrie esențialul ce contează.

Spuneam ieri că corupția și minciuna lor că am fost nebună sînt fleacuri la care se poate renunța, deși ei zic că nimeni nu mai crede că sînt nebună
Din cînd în cînd se trezește cîte unul, chiar dacă totul e mai bine fizic și intelectual pentru mine, cu ideea că eu am fost băgată la balamuc. Îl f_te grija că eu am fost băgată la balamuc, deși evident nu e nimic rău grav real, nici în lume deocamdată. Sînt alți idioți care inventează psihologizări de rahat, ca și cum eu aș avea probleme să le zicem afective sau de relaționare din cauză că m-au băgat la balamuc, deși în mod evident eram izolată cu forța ! deci nu aveau dovezi de vreo problemă a mea. Și binele afectiv și celelalte despre viața mea puteau fi ușor dovedite și lăsate în pace. În felul ăsta, ăia pe care îi f_te chipurile grija că eu am fost băgată la balamuc aduc tot restul delirului asupra mea, inclusiv aberațiile lor politice. Și eu mai sînt și otrăvită între timp, ceea ce putea fi dovedit de asemenea.
Azi noapte nu am reușit să scriu acea notă cu adevărul esențial și bun. Voi renunța deocamdată, dar ar trebui să o scriu, fiindcă, deși am fost un om perfect altruist, am totuși o viață a mea personală, altfel aș fi înnebunit și nu ar fi fost bine pentru nimeni. Azi m-am trezit rău încă de dimineață, nu mai explic. Nu voi mai nota nici ideile lor, probabil mă vor lovi în continuare, asta e. În realitate, ei mi-au făcut și vrut numai răul REAL ( nu doar otrava), dar sînt nebuni și cred o mulțime de orori, inclusiv că se poate o lume fără Dumnezeu sau că trebuie să mă omoare FIINDCĂ lumea depinde de procesele fiziologice din creierul sau trupul meu. Nu există niciun motiv, încă din 84, să mi se facă răul, niciun fel de rău, și nu e prea tîrziu niciodată. Ei cred în fapt că viața lor e foarte importantă și a mea deloc (!), inventînd că eu chipurile am fost orgolioasă sau m-am crezut ceva etc. De atîția ani, deși evident nu eram așa. Au înnebunit, atît pot spune. Alții că de fapt eu eram singurul lucru pe care trebuiau să îl prețuiască mai mult și să îl respecte și ei m-au distrus. Da, încă sînt binele desăvîrșit, dar ei mint sau consideră că find eu una singură ei trebuie să mă omoare. E fundamental greșit, dar poate nu înțelegeți. Ce dacă am fost perfecțiunea și ei aruncă DOAR MINCIUNĂ (cum ați văzut, în cele mai mici detalii), în primul rînd sînt un om.
Acum cei care spun că familia mea vrea să mă omoare.
Că dacă intri în horă trebuie să joci.
Etc.
Vă las cu bine și voi reveni cu acea notă dacă voi putea, sau deloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...