desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 7 septembrie 2018

7 septembrie 2018

Am fost din nou la clinica Regina Maria la diabetologie la control, cu rezultatul pentru hemoglobină glicozilată. Valorile normale erau pînă la 6 și eu am avut 6.4. De data aceasta medicul nu s-a mai purtat frumos și politicos cu mine ca rîndul trecut. Unii mi-au spus în gînd că au îndobitocit-o și pe ea. Eu nu cred așa ceva. Ea mi-a zis că numai la valori de 6.5 -7 (deci cu 0.1 mai mult decît a scris pe analiza mea) se poate vorbi de diabet, dar că este prediabet. Atunci i-am spus din nou că beau foarte multă apă și mi-e groaznic de sete de mulți ani - i-am aspus și rîndul trecut că am băut constant, foarte multe zile peste 7 litri pe zi. I-am spus medicului de familie de multe ori fără niciun rezultat. I-am spus din nou că am parestezii la picior și mîini și m-a întrebat dacă vreau eu să merg la neurolog, în loc să mă trimită clar dacă era nevoie. S-a purtat ciudat. M-a tratat ca pe un copil, după ce rîndul trecut s-a purtat politicos. Am mai avut și alte simptome de mulți ani. I-am spus că uneori transpir enorm. Dacă aș fi avut diabet ar fi fost bine, fiindcă aș fi avut grad de handicap mare și ajutor financiar mare, care m-ar fi ajutat să țin regim. Milgamma pentru parestezii e de asemenea foarte scumpă, eu iau de mai mulți ani. Dna doctor mi-a dat o foaie să țin regim, dar eu am bani puțini. Mi-a spus să merg acolo peste 3 luni, să repet analiza sangvină atunci. Așa scrie pe hîrtie - 3 luni - dar ea a zis apoi 4. Mă voi duce la trei luni, dacă voi putea. I-am spus și despre supurațiile mele ciudate inghinal de culoare verde și uneori albastră, mi-a spus că nu sînt de la diabet numai cînd am insistat eu cu întrebarea.
Au intrat iar unii peste mintea mea, cu ideile lor vechi:
CUM EXPLICĂM CĂ un om așa de bun a fost chinuit o viață întreagă?
CUM EXPLICĂM CĂ un om nevinovat a fost tratat așa o viață întreagă?
Îmi pare rău de ea, dar, avînd în vedere faptul că e total nevinovată, trebuie să o omorîm.
E psihopată. (Nu am fost psihopată niciodată și tot ce am visat și dorit toată viața, tot ce am cerut vreodată a fost dreptul de munci, pe care ar fi fost normal să îl am, fiind mereu la fel, un om perfect normal și inteligent, fără niciun element de psihoză, cum spun și ei mereu)
ADICĂ VREI SĂ SPUI CĂ au băgat-o la balamuc fără nicio vină?
ADICĂ VREI SĂ SPUI CĂ a făcut pușcărie fără nicio greșeală?
Îi distrugem pe toți.
Au crescut un tineret monstruos.
E diabet clar, proasto.
Ea e tot ce e bun, proasto.
She's a wreck. (Un tîmpit în engleză pentru care oamenii normali din țara asta sînt corăbii sau epave etc.)
Din partea mea poate să se ducă dracu totul.
Toți s-au spălat pe mîini mereu.
(De ce s-au spălat toți pe mîini mereu?)
Ce dacă ea e omul cel mai bun, trebuia să înțeleagă că trebuie să moară pentru noi.
Încă o înfrîngere, Cristina.
N-o să ne mai respecte nimeni.
Ăia care au fost declarați psihotici sînt toți omorîți.
S-au răzbunat pe omul cel mai bun și nevinovat. (nimeni nu avea cum să se răzbune pe mine, din 3 motive: am dus o viață chinuită și săracă în mod evident și am fost torturată 34 de ani, nu am greșit absolut nimic toată viața în mod evident și evident nimeni nu m-a iubit și nu avea nevoie de mine, deci nimeni nu avea de suferit dacă eu muream)
E o țară de porci, Cristina.
Poporul nu TREBUIE să înțeleagă niciodată.
Eu nu pot să o iert.
Deci nu pot să o aranjeze. (Pentru cine nu știe, aranjat sau terminat înseamnă omorît)
BINE, DAR DE CE au făcut așa ceva?
Poporul tău/dvs e pur și simplu nebun.
Eu cînd am înțeles mi s-a făcut scîrbă.
E total nevinovată.
Toți cred în maică-sa și maică-sa e nebună/monstru.
Etc. Toate aceste lucruri sînt repetate de ei de mulți ani, dar eu nu am avut nicio greșeală sau tulburare delirantă etc., cum zic ei.

Mi s-a spus, cum ziceam, că am niveluri nu mari, ci foarte mari de prolactină, dar că S-AR PUTEA SĂ fie din cauza tratamentului psihiatric, deci nu se poate face nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...