desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 6 septembrie 2018

5-6 septembrie

Am început să citesc Inima întunericului și mă gîndeam cum o țară își trimite avanposturi josnice, gunoaie diverse, care să ”civilizeze” , adică să ocupe alt popor cu pretextul comerțului, chiar al comerțului aberant/lipsit de valoare utilă reală cu fildeș. Au fost mulți cei cu delir politic, lovindu-mă cu ideea că pe oameni îi deranjează că România e sub ocupație și că de fapt de aceea mă loveau ei pe mine. Că erau îndobitociți de forța de ocupație etc.
Alții spun că eu am fost singurul cap al României și de aceea nici românii, nici ocupatorii nu mă pot omorî, fiindcă cei din urmă de exemplu nu pot fără mine, iar ceilalți etc.
Sînt nebuni. Abuzurile, otrava și torturile de o viață pot fi dovedite și rămîne lipsa dreptului de a munci și în prezent, deci vă dați seama durerea de 34 de ani, mai ales că nu am greșit nimic. Și nu am avut niciun drept niciodată. Ei repetă căm poporul e prost, că poporul nu va înțelege niciodată, că îi deranjează că eu ridic capul ( ca să fie în acord cu ideile de mai sus), că poporul meu e de porci, că vinovații sînt în altă țară, că guvernanții/ocupanții i-au îndobitocit pe toți etc. Mulți vin cu idei de ocupați și mulți cu idei de ocupatori.
Indiferent ce ar spune ei, eu am avut doar bani de hrană și chiar nici de nevoi vitale mai mulți ani și ei latră de atâția ani, de parcă chiar au bolunzit să creadă că eu sînt nebună.
Chiar dacă eu eram capul României cum spun ei, nu aveam ce face, find complet în lanțuri și tortură și otravă - ați văzut și în luna august și am fost oricum un om inteligent și perfect echilibrat și normal, nu aveau de ce să îmi vrea distrugerea. Puteam munci multe lucruri și nu am avut nicio tulburare psihică, așa cum insinuează porcii de psihologi (v-am arătat un exemplu), sau cum mint psihiatrii. Viața mea sufletească și intelectuală au fost ceva foarte frumos, dar sînt izolată cu forța și nimeni nu mă acceptă obiectiv, nu în visele sau iluziile mele cum insinuează familia mea, care nici nu au existat.
Încă mai pot munci ceva și astfel aș fi mai sănătoasă și aș avea o pensie în viitor. Și fericirea, viața trăită cu adevărat. Ori poate acum m-a ajuns boala fizică, pe care de fapt nu au tratat-o, deși eram tînără și capabilă de viață bună. Vara trecută și vara asta a fost foarte greu fizic - prinderea brațelor în contractură dureroasă, urinat extrem de puțin vreo 10 zile etc. În plus, pentru a păcăli lumea, tinerii din jur urlau înfiorător seara și noaptea.
Bineînțeles că nu am crezut niciodată delirul lor și nici nu am fost sursa vreunei idei delirante, se poate dovedi că am fost mereu la fel cum sînt acum.
Totuși ei iar zic că eu am început să mă cred regină etc. Mi-e scîrbă, vorba lor, fiindcă sînt deja 34 de ani și mi-au mîncat nu doar tinerețea, ci și parte bună din anii maturității. Eu nu am vină că psihologii și alți porci mint. Chiar așa sînt ei - porci, adică ticăloși - minciunile lor sînt criminale, ați văzut ce scriu și gîndesc ei despre mine. :( Eu nu aș fi făcut așa ceva nici să mor. De multe ori, cu mulți ani în urmă, intrau unii cu ideea că ar fi trebuit ca unii să mintă cel puțin că m-am îndreptat sau că mi-a venit mintea la cap. Nici această minciună pentru liniștit nebunii care mă tot loveau și mă împroșcau cu idei aberante sau pentru a îmi oferi un loc oarecare în lume, nu s-a întîmplat. Decît eventual pe termen scurt, fiindcă minciuna, chiar bine intenționată, nu poate fi bază pentru ce e bun. Astfel probabil, unii credeau că eu am episoade psihotice din cînd în cînd, deși eram constantă.

Talmeș-balmeș de idei divergente:
România nu e sub ocupație
Toți oamenii buni au fost distruși și au rămas niște scîrbe care joacă cum le cîntă puterile străine
România e sub ocupație, dar ocupatorii nu au nimic cu tine, țara nu te vrea
Nivelul tău intelectual e foarte înalt, nu de muncă umilă, dar nu te-au acceptat psihologii
Poporul preferă să te omoare decît să recunoască că a greșit
Aplauze Cristina (ăștia intră mereu, ca și următoarele idei concise)
Mie îmi vine să urlu -
O să distrugă absolut totul -
Mie îmi vine să plîng -
Bine, dar e monstruos -
Asta nu e democrație, e dictatură populară (nici ideea asta nu are legătură cu viața mea)
Toată lumea a înțeles adevărul Cristina (ce porc infect!, îi place să scuipe ca și cum eu sînt scroafă că insist pe adevăr clar sau chipurile vreau să dovedesc și nu e prima oară cînd ei spun această propoziție, ca și cum vrea să facă lumea să creadă că eu sînt demnă de dispreț sau nu am demnitate și rezistență plus că mă vede tare idioată etc. Nu am vină că ei sînt proști.)
etc
Într-adevăr am fost la nivel intelectual superior, dar am avut și sufletul perfect bun, frumos și normal în așa măsură, încît și mie îmi pare rău că m-au masacrat așa monstruos. Psihologii nu aveau de ce să nu mă accepte, am fost un om matur și foarte serios întotdeauna, în ciuda sublimului sufletesc și intelectual. Niciodată nu m-am dat în lături de la munca de jos, dar nu mi-au lăsat nici o muncă rutinieră oarecare, de care aveam nevoie, oricît de geniu aș fi fost. Nu știu de ce m-au respins, fiindcă într-adevăr am fost un om perfect, chiar dacă am fost supusă la torturi inumane 34 de ani. Am dovedit totul foarte clar din 84. Nu am avut niciun fel de defect de personalitate, în afara sărăciei și faptului de a fi copil din flori, nedorită de mama și mai ales de restul societății. Dacă într-adevăr am fost o valoare de suflet și intelect, atunci ar însemna că ei au pierdut ceva bun și frumos și nu are logică - oricum am oferit ceva bun cu adevărat, dar ei m-au respins nu știu de ce. Cred că nu e fiindcă nu am fost destul, ci findcă am fost săracă și singură. Dar aș fi putut să fiu măcar corector sau traducător-corector sau bibliotecară etc. Am implorat chiar orice activitate fără bani și m-au respins. Ați văzut că e minciună tot ce scriu ei, și tot minciună e orice altă idee despre mine a lor, cred că vă puteți trezi la realitate.
Oricum, deși am fost tratată atîția ani încontinuu cu ideile grețoase și stupide ale unor porci, asta nu contează, dar din păcate am fost chinuită material, fizic, torturată atîția ani fără greșeală, otrăvită, jefuită de unele obiecte etc. Într-adevăr nivelul meu real intelectual a fost la mii de ani lumină față de idioțeniile inventate de porcii care au venit peste mintea mea și tot la mii de ani lumină față de teoriile mincinoase inventate de psihologi și psihiatri, despre care un om lucid măcar își dă seama că sînt minciuni. Totuși am fost obligată să scriu adevărul dovedit mai demult. Oricum ar fi continuat cu abuzurile. Ce folos?

Uneori propoziția următoare, ca și azi:
”Nu trebuiau să o bage la balamuc, dacă nu o băgau la balamuc se putea, așa nu se mai poate nimic”
Voi explica și acest rahat și după aceea nu voi mai scrie, orice vor zice ei:
1. E un rahat inferior, o idee de om prost, acum sînt eu puțin iritată că o repetă, dar exact asta este
2. Acest om mă consideră proastă și/sau nedemnă de respect și mă scuipă cu acest lucru azi, la ora 17:45, miercuri, 5 septembrie 2018 3. Implică un lucru rău : că oamenii băgați la balamuc, indiferent de lumina sufletului sau gîndirii lor, indiferent de aptitudini sau calități, e normal să fie persecutați și tratați drept neoameni și eliminați din societate complet, chiar dacă și psihiatrii pot greși - deci absolut orice lucru bun ce sînt acești pacienți trebuie respins și aruncat la gunoi cu pretextul internării la balamuc
4. E o idee tîmpită, fiindcă implică clar un lucru ilogic, despre care el/ea nu știe nimic: că eu aș fi avut chipurile o forță în spatele meu, un fel de înger păzitor, care chipurile ar fi dorit binele meu sau ar fi fost de acord să am și eu un drept de muncă în viață deși am fost ”băgată” la balamuc. e adevărat, am fost femeie, dar un om, deci nu un balot de băgat în remorca subsistemului psihiatric. Mai citiți o dată afirmația individului - zice că nu TREBUIAU să , deci înseamnă că trebuiau invers atunci spre binele meu sau și al altora în viitor, adică azi - realitatea e opusul a ce spune el, fiindcă nimeni nu mi-a vrut binele aparent și nici real niciodată din 84, nimeni nu a fost de ”partea” mea, nicio forță politică și nicio forță socială. Și clar nimeni nu este. Aproape nimeni nu a vorbit cu mine o viață întreagă. M-au respins și organizațiile nonguvernamentale, bisericile (mînăstiri) etc, deși am avut mereu dreptate, fiind complet singură și săracă. Singura persoană din lume care vorbește cu mine - mama - a fost și singura care m-a ajutat cu adevărat, o dată în viață, cînd am plecat la Cluj să dau examen la facultate și mi-a dat toate economiile ei - puține de altfel. Au mai fost cîteva persoane caritabile în ultimii 12 ani. Mama uneori spunea, și poate chiar credea, că oamenii mă vor accepta pentru calitățile mele, care au fost mereu reale. Altfel totul nu a fost decît haită de lupi hărțuind și mîncînd un om singur și fără apărare, lucru pe care ei îl negau dar l-au recunoscut ulterior, și spuneau cu neîncredere că pe dracu sau fugi de-aici, deși eu rezistam doar prin forța binelui interior și propriului intelect. Gîndiți-vă logic, dacă ar fi fost cineva de partea mea (ceea ce sună stupid fiindcă nu eram politician sau în luptă cu cineva), atunci în 34 de ani aș fi avut și eu parte de puțină viață și un statut oarecare. Dar mama a fost și ea îndobitocită și a fost mama unui copil ilegitim, eu, nedorită de ea și de familie de fapt. Eu doar am fost lovită din 84 aproape încontinuu.

Acum vor veni poate din nou ăia care spun că oamenii singuri și săraci sînt întotdeauna omorîți - și mie îmi pare rău oarecum că nici măcar poeziile mele, chiar dacă slabe și scrise în condiții grele, nu au putut alina sau oferi ceva frumos cuiva, încît să fiu dorită. Știu că nu sînt prea bune, și știu că nici nu am avut înclinații poetice, dar numai asta mi-au lăsat să fac, cu chiu cu vai. Am mai trimis ce aveam mai bun și anul ăsta la vreo 3 reviste, dar nici măcar nu mi-au trimis răspuns de rejecție, cum ar fi fost mai normal. Știu că și revistele sînt editate mai mult după preferințe interpersonale, pentru cei care au relații cu alții, am avut dovezi. Dar poeziile mele nici nu au fost bune încît să fie primite oricum. Am trimis mereu cînd am putut, fiind singură și aproape mereu m-au respins, chiar dacă nu am scris că nu am pe nimeni și nici bani și că am fost închisă cum zic ei la balamuc. Ar fi frumos în România să fie regula să se dea răspuns concis negativ pe mail sau în cutia poștală în caz de respingere.

Au apărut iar ăia cu ideea că ”toată lumea vrea să mori”

M-am trezit pe la 12 la prînz și am spus din nou adevărul clar despre mine. Din cauza izolării și torturii (pe care ei o neagă) de atîția ani.
Apoi am fost împroșcată din nou cu ideile lor aberante, destul de multe, desigur repetate de mulți ani. Nu le mai repet, de fapt le-am și uitat deocamdată, fiindcă eram cam adormită. Absolut cert nu eu am fost sursa creării acestor idei, nu am avut niciodată iluzii, fiind un om inteligent și oricum nu sînt decît niște idei rele care înglobează, după cum pot înțelege și cei mai proști, viața și conștiința oamenilor care mă lovesc încontinuu, de 34 de ani. Una dintre ele de exemplu e că ”trebuie să dăm țara pe mîna unei nebune?” Bineînțeles că nimeni nu poate da țara pe mîna mea sau a altcuiva și nici nu am fost niciodată nebună.
Alții spun mai curat și corect un adevăr dintre cele puține clare: Tu ai fost un om fără niciun pic de noroc” - adică, spun eu, fără bani și fără familie. Acum iar au intrat ăia cu cuvinte în germană, de exemplu ”Nein”. Mereu nein sau fertich sau Augen. În sfîrșit, fleacuri. Sau ăia că nu am fost niciodată agitată etc. Unii probabil sînt foarte proști și chiar cred că eu am fost nebună vreodată.

Acum spun eu adevărul din nou. Ei chiar sînt nebuni și chiar scelerați, deși nu credeți, și ideile lor sînt monstruoase (vă avertizez), dar faptele lor monstruoase contează mai mult și tot ce am spus eu a fost adevărul curat și ce e drept, deși ei mereu intră cu ideea ”Nu-i adevărat” sau ”N-are dreptate”, chiar dacă nu spun absolut nimic. Tot idee negativă și nimic altceva e și ideea lor că trebuie să mă omoare, fiindcă nu pot recunoaște ei adevărul.

Indiferent de orice, totul a fost mereu, din 84, ca acum. Eu am fost un om perfect și binele desăvîrșit și ei m-au lovit. Eu nici măcar nu am crezut niciodată vreuna dintre ideile lor aberante, am fost mereu o persoană rațională, cu gîndul bun și cu picioarele pe pămînt. Ei iar zic că atunci cînd un om e judecat greșit nu se mai poate face nimic. Nu înțeleg, dar precis nu au dreptate. Diagnosticul care apare clar asupra realității este că de atîta amar de ani ei inventează răul despre mine și aruncă poate zeci de mii de minciuni și idei negative, cu care eu nu am nicio legătură, doar pentru a justifica faptul că ei mă f_t, uneori goraznic. Acest lucru apare clar, eu mereu am gîndit corect și normal, inclusiv acest lucru și degeaba am stat dreaptă și limpede în tăcere și pacea luminii, la fel ca acum, cu drag de oameni și dreptate. Nu am uitat nimic din trecut, e adevărul că mereu am fost așa și ei mereu au lovit. (Unii spun mereu că ei mă consideră iresponsabilă, deși am fost singurul om normal). Degeaba am privit mereu viața cu ochi proaspeți și curați, cu încredere și cu aptitudinea de a ierta și a o lua mereu de la capăt, fără resentimente - ei mereu continuau să inventeze minciuni și să lovească, fără să îmi dea dreptul de a munci ceva între oameni, deși nu am fost niciodată altfel și doar ei delirează și eu nu am greșit nimic. De fapt, repet, am fost perfecțiunea ca și acum în permanență și chiar am fost tînără și mai puternică intelectual.

Deci ei spun numai minciună și delirează. Numai lucruri inferioare intelectual. Aparent pentru a mă f_te. De fapt ei nu spun aceste orori și aberații CA SĂ mă f_tă decît unii dintre ei, în timp ce cei mai mulți chiar sînt proști și nebuni sau scelerați, fac acest lucru inconștient și ei chiar cred acele aberații, după cum am putut constata. Oare e vital și necesar pentru oameni să mă f_tă și să îmi chinuiască trupul? Unii spun că da, alții spun că nu. Alții spun și azi că ”Inițial nu era nevoie să te f_tă, dar acum da”. Eu aș crede, dar nu sînt sigură, că toți aceștia nu au dreptate. Poate că nu era necesar pentru ei, dar uneori așa s-a întîmplat, nu se putea altfel. Totuși cred că de cele mai multe ori se putea să nu fiu f_tă, dar mulți m-au chinuit datorită psihozei sau prostiei sau răutății lor reale. Am fost totuși un om de valoare ca femeie inteligentă și foarte bună, dar ei ”m-au aruncat la gunoi” cum mi se spune, de mică, fiindcă nu aveam bani și eram ”rodul unui păcat”. Prin f_t eu înțeleg torturile de la distanță asupra trupului, inclusiv sexual, fiindcă mi s-a părut că și ei tot asta înțeleg. Spun din nou, fiindcă am fost puțin confuză: cred că omul evident bun și nevinovat și înțelept (și eu eram clar așa mereu) nu trebuie f_t monstruos, și nici omorît cu pretextul că a fost f_t. Cît despre necesitatea oamenilor de a f_te și omorî oameni inteligenți și capabili în general, asta nu pot argumenta precis, dar cred că, din păcate, așa se întîmplă, fiindcă oamenii au nevoie și de hrană trupească, nu doar spirituală. E foarte clar, dar, cum am mai spus, mi-ar fi trebuit 1000 de ani să spun totul clar, inlcusiv tot ce e bun sau frumos sau inteligent în mod discursiv, adică desfășurat, explicat. Anul trecut și anul acesta au apărut și în preajma locuinței mele de vînzare mere cu gustul asemănător, dar nu identic, cu merele din copilăria mea, care nu se găseau mai demult pe piață, deși erau multe mere diferite la țăranii din piața Obor. Repet cu tristețe - chiar dacă ei nu puteau înțelege că sînt un om inteligent, deci un om bun și nevinovat ca orice om inteligent, totuși evident meritam viața, eram doar iubire curată față de toți și aveam mereu dreptate. Clar ei inventau minciuni și chiar recunoșteau asta, dar găseau pretexte că asta trebuie să facă. Ei au încălcat clar reguli și legi evidente, fără niciun motiv. Clar sînt nebuni în toate ideile lor agresive clar - unii spun că ideile acelea false și rele evident înseamnă de fapt f_tul.

Să vă explic totuși mai clar lucrul de mai sus. Unii vor spune imediat că povestea cu merele a fost înscenată în viața mea FIINDCĂ cei răi vor să creeze delir în mintea mea sau a altora legat de consumarea creierului/spiritului meu pentru nevoile lor trupești, culturale etc. Și că s-au grăbit într-o nevoie accelerată și nebunească de ”progres”. Sînt de acord că pare că vor să creeze ei delir despre așa ceva - și la fel a fost cu multe alte lucruri ce puteau fi dovedite clar, ca și acesta, care evident nu e invenție a mea sau iluzie. Totuși vă rog să gîndiți clar dacă puteți: aceste fapte sînt lucruri REALE și se întîmplă mereu, chiar dacă unele se datorează agresivității reale a unor oameni răi asupra mea și prostiei lor infinite și ideilor lor fără rost, cînd în țară era doldora de mărfuri și de de toate de fapt. Și se datorează de fapt nevoii lor absurde de hipercontrol sau putere în lume. Lăcomiei lor. Dar, repet, aceste fapte se petrec REAL, chiar dacă par a se petrece intenționat, din cauza relei lor voințe a unora asupra mea. Au de fapt semnificație reală de consumare a mea, deși poate ei voiau doar să mintă și să creeze delir. În acest caz se petrece o suprapunere de semnificație sau argument, adică unii cred că văd adevărul și cred în adevăr, dar întemeiat fals. Dacă își dau seama că era dorit și intenționat temeiul acela, adică să fie aduse merele sau altceva ca ei să delireze acel lucru, atunci nu mai cred în ceea ce de fapt era și este adevărat. Aceste lucruri se petrec dincolo de voința lor individuală, dincolo de legile cauzale - dincolo de toată țesătura lumii, din care ei evident m-au exclus total. Citiți încă o dată acest pragraf și cugetați corect, dacă nu ați înțeles deja ce vreau să spun. Dacă înțelegeți, nu veți avea delir deloc. Să vă dau un exemplu mai simplu, nu chiar aceeași situație logică, ci puțin simplificată, dar asemănător: crezi că un om e bun fiindcă e prost. E un adevăr întemeiat fals despre omul respectiv. Apoi înțelegi că unii au vrut să dea impresia că acel om e prost tocmai fiindcă voiau ca alții să creadă că el e bun. Atunci abandonezi adevărul și realitatea și crezi că omul e rău. În plus, temeiul era greșit, fiindcă omul nu e bun DIN CAUZĂ că e prost. În exemplul meu de mai sus merele și alte multe lucruri la fel arată exact adevărul că sînt consumată spiritual și trupește la fel ca alți oameni inteligenți și perfect buni, fiindcă orice lucru real din lumea asta are întemeiere simultan spirituală și materială. Unii spun că acesta e singurul lucru crud și nedrept din lume. Acum puneți-vă în locul meu puțin: deși inteligentă în mod abstract și cu capacitate logică de înțelegere și fără delir toată viața, am fost totodată mereu realistă și conștientă și de ”ura” copiilor care mă înjură direct cu voce tare, și mereu conștientă de zgomotul perpetuu ca tortură asupra mea, deși eram muzică, grație și blîndețe reale etc. Adică nu am fost niciodată nebună, cum cred unii idioți, DATORITĂ FAPTULUI CĂ eram un om inteligent din punct de vedere abstract. Este exclus ca un om inteligent sau geniu chiar să fie nebun sau nebună, țineți minte asta. Și sufletul perfect normal, nu doar frumos. Și în plus m-am și exprimat și am comunicat perfect, deși ei mint despre asta.

Oricum, pentru diverși indivizi, eu am fost doar un om f_t fără nicio vină, și numai din cauza aceasta, fiind abuzată, din cauza f_tului lor adică, nu mi s-a dat și nu mi se dă dreptul de a munci și am fost obligată să rabd de foame și alte nevoi, și să mă îmbolnăvesc ca oamenii foarte săraci (pînă și asta ei neagă, deși banii nu mi-ar fi ajuns chiar dacă nu fumam și ei m-au chinuit monstruos cînd nu fumam). Eu spun invers, cum am spus de mulți ani: dacă mi s-ar fi dat dreptul de a munci, o muncă oricît de umilă (drept negat clar din 84, deși eram perfectă, fără tulburări psihice), atunci nu aș fi avut nicio problemă, aș fi avut un statut real în societate și totul ar fi fost bine, fiindcă aș fi fost respectată și m-ar fi acceptat pentru ceea ce eram. Și nici nu m-aș fi îmbolnăvit. Totuși, în ciuda faptului că numai asta pare singurul adevăr cert, ei mi-au făcut mult mai mult rău clar, și nici măcar nu m-au lăsat să scriu totul clar despre ultimii 16 ani, restul e scris tot pe blogul meu. Nu e nicio lege a junglei naturală asupra omului singur și sărac (prin f_t), ci e abuz și crimă prin fărădelege omenească voită, încălcarea legilor morale, lipsa drepturilor fundamentale, otravă etc., lucruri care puteau fi cert dovedite. Nu a fost niciun fel de ”luptă” pentru supraviețuire sau adaptare, ci cruzime și nedreptate dintru început. Așa fiind lucrurile, poate că, chiar dacă eram geniu, nu aș fi avut vreo șansă. Dar și oamenii doar inteligenți dar săraci, chiar dacă nu sînt genii, și femeile, ar trebui să aibă șanse și să fie respectați, ceea ce au făcut ei a fost chiar rău fără motiv, susțin eu, nu mai explic. Poate știți că unii cred că eu eram ”semizeu”, deci cam așa ceva, nu geniu, adică cea mai grea condiție pentru un om. Și izolată complet cu forța, deși om fericit în esență și foarte bun.

Azi e afară o mașină de Dîmbovița, mai înainte era Prahova, mai înainte altele. De mulți ani sînt foarte multe mașini în București, cu care m-au chinuit mult, prin zgomot de ars benzina uneori ore în șir în fața blocului staționînd și defilare a lor monstruoasă cînd îi apucă pe strada mea și prin comportamentul abject al taximetriștilor etc. De obicei au fost, în mod straniu, numai mașini de București, de un timp, mai ales anul ăsta, au început să vină mașini din alte județe la blocul meu.

S-au dezlănțuit iar cei din curtea blocului, acum s-au liniștit din nou, ca de obicei fără nicio legătură cu viața mea.
Din ideile lor, cîteva doar, de obicei toate repetate:
”Cînd o să se stingă steaua aia, tu ai să mori” (evident de ce spun ei asta, nu mai explic)
”Ea controlează singură totul și voi o loviți. Înțelegeți ce faceți?” ( evident ce)
”nu trebuiau să îi dea sau să îi lase calculatorul” Aceștia sînt din categoria celor care interpretează false consecințe, legîndu-le de viața mea, de pildă faptul că scriu adevărul pe facebook și lor li se pare că din cauza asta suferă ei sau se întîmplă ceva. După cum recunosc și alții, dacă nu ar fi fost calculatorul, atunci ar fi zis de televizor (pe care nu îl am) și dacă nu ar fi fost televizorul atunci ar fi continuat cu toate celelalte deliruri și minciuni. Treziți-vă la realitate: sînt nebuni care nu au de ce să lovească într-un om evident bun și normal. După toate că mi-au luat toate drepturile. Nici acum nu vedeți realitatea? Normal că sînt conștientă că sînt singură pe facebook și în restul vieții ( nu am fost niciodată proastă). V-am dovedit că ieșind de pe internet și pentru mai mult timp, ei tot așa continuă și au aceeași ură și minciuni și lovituri inumane.
” idioții vor fi toți distruși și ea va rămîne singură”
În multe fapte pe care nu le enumăr și în ideile lor aberante ei doar repetă, gravitează în jurul vieții mele încontinuu. În același timp nu mi-au lăsat dreptul la muncă, să fi avut o viață a mea cît de cît în fir drept, nu doar repetițiile lor, din care am notat numai o parte. De exemplu, numai mama vorbește cu mine. Azi, fiindcă întreținerea nu poate fi plătită, ea m-a sunat să îmi spună să merg să plătesc. Etc. Nu mai explic totul, am restanță și trebuie să plătesc 3 luni - ea mi-a promis că îmi va da bani pe 2 luni luna trecută și nu mi-a dat, cum s-a mai întîmplat,. Eu am așteptat, ea timp de o lună nu a putut să îmi dea, cum promisese la început. Lucrul s-a repetat de mai multe ori, de vreo 3 ori chiar m-am dus din greșeală la administrație, păcălită fiind de teatrul ei. Ea mereu sună cînd nu se poate. De cîteva ori nu am rezistat presiunii și m-am dus ca proasta acolo. E un teatru complex, repet, nu explic totul, acest lucru e controlat de unii răi, cu diverse minciuni și răutate legată de acest lucru. În același timp sînt presată prin f_t legat exact de această rutină din viața mea. Așa e toată viața mea, dar eu nu am fost nebună niciodată, pur și simplu m-au lovit încontinuu.
”o să rădă toate curcile de noi”
Altfel sînt multe alte scene pe care ei le repetă ( e adevărul) sau ies anumiți oameni repetat în calea mea, de peste 13 ani deja. ”toată lumea s-a răsculat împotriva lui Dumnezeu”
Cei care au imitat conștient lucruri din viața mea sau au furat sau împărțit altora lucruri din viața mea în mod intenționat, aveau fie delirul de a mă omorî (gen Miorița), fie delirul de a împărți puterea, și nu e vorba de politică, ci ȘI de altă nebunie a lor despre mine sau despre geniul meu. Oricum multă răutate, în timp ce eu evident eram singură și un om cuminte.
Au fost mulți cei care mereu spuneau, cu ani în urmă că:
”Nu e adevărată nici povestea cu prințesa”
”Nu e adevărată nici povestea cu chinezul”
”Nu e adevărată nici povestea cu copilul străzii”
și tot așa vreo cîțiva ani buni... deci deliruri pe care eu nici măcar nu le puteam bănui că erau legate de viața mea, findcă eu nu am avut nicio legătură sau nebunie legată de obiectele pe care le menționează ei în aceste deliruri. Apoi tot nu s-au liniștit, după cum vedeți deși au descoperit că erau minciuni toate acele lucruri și altele gen curvă sau nebună (acestea i-au obsedat vreo cîțiva ani). Adevărul a fost extrem de evident mereu.
Unii care spun adevărul clar, am recunoscut și eu:
”tu ai fost supusă unui tratament de ură și violență”
este adevărat, din 1984 ura și violența erau extreme. Se poate încă povesti clar și dovedi chiar. Unom perfect normal, și absolut cert nu am provocat ura nebunilor. Dar eu am rămas totuși la fel, numai ce e bun și curat și am fost de la început un om serios și iubire adevărată față de lume și oameni.
Iar ”lumea întreagă te urăște” etc.
Acum probabil voi ieși din nou de pe internet pentru mai mult timp și din nou nu voi mai fuma și voi ține regim - dar ați văzut cum m-a lovit fie cancerul, fie otrava, și aveam simptome grave și nu urinam mă presau să merg la psihiatru. Ei vor continua să lovească monstruos și să repete toată paranoia lor în gîndul meu. Vor continua să zică că vor să mor și că trebiue să mor în tăcere, ca să scape ei de rușine. Vor continua să recunoască unii că am fost otrăvită. Eu voi continua să nu am bani nici de hrană și să fiu singură, încercînd în zadar pretutindeni să fiu acceptată să muncesc ceva sau să schimb 2-3 vorbe cu cineva. Voi continua să merg la medic cu bună credință. Sistemul medical va continua să mă abuzeze sau să mă trateze oribil, cum am povestit despre ginecoloagă și alții în august etc. Mama va continua să o imite pe altă femeie, o rudă prin alianță, și să mă lovească cum poate ea. Vecinii vor continua să urle și să facă zgomot încontinuu. Eu voi continua să ascult muzică clasică, eventual să brodez, să citesc alte cărți și să fac curățenie și baie cum pot. Voi continua să merg în parcuri și să mă plimb uneori pentru sănătate. Ei vor continua să mă lovească pe străzi, în mod direct, nu în gînd. Voi continua să privesc cerul, ei vor continua să rîdă etc.
Încă unul care spune adevărul: ”Psihiatria a fost doar unul dintre necazurile care au căzut asupra ta”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...