desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 22 septembrie 2018

21 septembrie

Iată încă cîteva lucruri adevărate, legat de faptul că nu am avut cum să am copil.
Cînd eram profesoară la liceul IL Caragiale aveam un coleg cre mi-a spus 2 lucruri interesante:
1. Că eu nu înțeleg filozofia idealistă, ceea ce, atunci, era adevărat.
2. Că eu trebuie să nu fumez, fiindcă nu voi putea să aduc pe lume un copil sănătos.
E adevărat, fumam și îmi doream mult copil, chiar dacă nu aveam bărbat, încă speram. Cînd m-am lăsat de fumat, m-au masacrat etc.

În tinerețe, bărbatul de care m-am îndrăgostit frumos și fără păcat, numai fiindcă el a vrut asta și a făcut astfel, fiindcă NATURA cerea, spunea că ”singurul lucru în fața căruia mă închin este femeia cu pîntecele plin”. Acest lucru se leagă de cele 2 de mai sus. De-a lungul istoriei, e scris că femei gravide au fost spintecate, violate, omorîte etc. și acest lucru e privit (încă) drept monstruos printre celelalte rele. Fecioara Maria a trebuit să fugă și s-a chinuit să îl nască pe Isus. Eu a trebuit să îl rog (ca urmare a ceea ce a făcut mult timp și a spus, chiar în acea zi) pe bărbatul care mă sedusese să facă dragoste cu mine. El nu a venit la întîlnire la ceasul analog de la piața Rosetti. I-am dat ulterior telefon și a spus că el fusese, dar eu nu. Eu, cu tot amarul pe mine, am întîrziat 5 minute împrejur. Am stat vreo 2-3 ore la ceas și lumea rea se perinda în jurul meu, holbîndu-se urît la mine. Acum aveți ceasuri digitale și atomice (!)
Ulterior, am spus că el era dator să îmi dăruiască un copil, chiar dacă nu m-ar fi luat de nevastă. El a mers împotriva naturii. În plus aș fi fost o mamă bună ca educator și iubire adevărată și aici vin cei cu aberația că eram sau sînt nebună și nu trebuia să am nici dreptul de a avea copil, adică țidulă de la medic.
Foarte mulți au intrat peste mine cu delirul complex că el a avut de ales între 2 femei și a ales-o pe cealaltă și că pe mine trebuiau să mă omoare sau să mă facă nebună ca să poată ea străluci. Alții spun că poporul a ales-o pe cealaltă, fiindcă ea ar fi făcut băiat și eu fată. Alți idioți spuneau nu de mult că băiatul lui e un idiot și că nu o să înțeleagă niciodată. Ăștia care cred asta sau că asta e important sînt cei mai idioți.
Etc.
Eu am fost crescută între vechituri din alte motive și proștii au furat lucruri de-ale mele și au ajuns la ideea că erau comori și să își crească copiii la fel, ca să împartă puterea etc.

Poate că spun lucruri prea simple, dar mă tem că nu înțelegeți bazele. Am explicat de mult că oamenii nu trebuie să se lupte cu NATURA, chiar dacă ei par că asta au făcut de milenii.
Ceasul meu vechi este din secolul 17-18 conform a ceea ce scriu ei pe internet, și este oprit la ora 1 și niște minute, mai puțin de 20. În 2016, la muzeul ceasurilor din Ploiești, ceasul solar din curte arăta acea oră.
Repet, ei au avut delir și teroare asupra mea că nu am copil sau cum să îmi facă un copil, eu nu am luat-o razna niciodată și ei m-au scuipat mereu.

Toate aceste lucruri sînt particule din realitatea voastră și a mea și trebuie interpretate ca atare, nu sînt vrăjitorii sau altceva rău. (!)
Pe mine de exemplu nu aveau de ce să mă ”distrugă”, fiind evident un om bun și inteligent. Nu trebuiau decît să mă accepte în minimul necesar de viață normală și atunci, natural, aș fi avut poate și copil, după legea probabilităților. Nu trebuiau decît să mă accepte și să mă lase în pace, inclusiv pe plan intelectual, de ce să distrugi ceva normal? Ei știu că e minciună ce spun unii despre mine și totuși lovesc mereu. În ce privește înțelegerea mea asupra lucrurilor, ea oricum ar fi venit cu vîrsta, pe la 35 de ani, cum era scris odinioară în psihologie. Nimeni nu mi-a spus nimic.

Am fost un om perfect inteligentă și perfect normală și ei nu vor să mă accepte deloc de 34 de ani, deși am fost mereu la fel. Cum voi scrie în nota următoare. Delirul despre viața mea sexuală aparține celorlalți, nu mie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...