desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 28 septembrie 2018

28 septembrie 2018

Acum ei spun că întreaga lume mă va omorî, fiindcă nimeni nu vrea să trăiesc, fiindcă am fost f_tă de toți. E adevărat, am suferit 34 de ani, dar nu conta. Știu că și dvs. cei de pe facebook m-ați respins atîta timp, dar țin să vă mulțumesc pentru tot ce ați reușit să faceți bun în lume, cu toate culorile naturii și cu toți oamenii care v-au stat aproape. Bucuria sufletească pe care am simțit-o de-a lungul vieții a fost și datorită faptelor frumoase și bune ale dvs. și celorlalți români cu drag de țară, cum am fost și eu și datorită lumii întregi de asemenea. Poate nu pteți înțelege, fiind lucruri puțin abstracte, fiindcă sufletul nu poate fi pus decît în muzică.
Începusem să fac curățenie în casă și ei iar mi-au adus murdării și au pus - e adevărat și asta - hîrtii scrise de mine mai demult cînd eram oripilant de monstruos torturată de ei (prin multe lucruri) printre lucrurile mele ca să facă să pară că eu am fost nebună. Nu e important ce veți crede și poate că nu aveți păcatul curiozității, dar e un lucru rău să bagi murdărie în apartamentul cuiva sau să furi lucruri, chiar și fleacuri, de la un om sărac și singur. Eu nu am pretenția cvă pot distruge răul din partea unora.

Nu am fost, dar ei spun că îmi vor lovi creierul ori să mor, ori să să fiu nebună, fiindcă eu chipurile nu pot străluci că m-au ”terminat” sau că m-au lovit mult prea rău, deși anul ăsta și în trecut spuneau că strălucesc prea tare. Aberații de ale lor. Nu știu dacă mîine voi mai reuși să fac curățenie, ceea ce e singura mea bucurie rămasă, lăsat uneori de ei.
Alteori mă otrăveau prea tare. Azi și ieri am avut continuu amar în gură, m-am umflat, sete mare și amar și cînd beau apă. Nu șitu dacă mă vor omorî cum zic ei, Bucureștiul e împînzit de mașini din alte județe. Mai e și febra sărbătoririi Unirii anul acesta, dar pe mine m-au lovit aproape continuu din 84 cu ideea că sînt nebună sau că reprezint forțe politice sau că sînt prea deșteaptă, sau că trebuie să mă omoare pentru rușinea cuiva ( a poporului față de nu știu cine, așa spuneau ei) etc. etc.
Ei spun că nimeni nu poate înțelege sinceritatea și binele absolut din partea mea, fie ei cred că sînt proastă, fie o nebună manipulată de altcineva, fie nebună fiindcă sînt om bun, fie li s-au spus nu știu ce minciuni despre mine, nu șitu de ce. De fapt au fos tfoarte puțini oameni în viața mea de-a lungul vieții, dar încă aș fi fost capabilă de fericire și cîteva relații fericit ecu alții. Nu a fost să fie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...