desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 3 septembrie 2018

2-3 septembrie

Deși nu am făcut nici cel mai mic rău o viață întreagă, dimpotrivă, am făcut mereu binele ( nu doar că am fost un om bun) ei continuă să mă scuipe și azi veninos:
”Ei cred că tu ai fost îndobitocită de tratamentul psihiatric” (! fără comentarii)
”Vor să o omoare pe Carmen (asistenta de la psihiatrie) și să pună crima în cîrca ta” (!)
”Va trebui să recunoaștem tot adevărul”
” Noi nu avem voie să recunoaștem adevărul, fiindcă ar fi o nenorocire ”
” Cristina, tu ești paralelă cu realitatea mereu” Nu am fost niciodată psihotică sau proastă sau lipsită de conștiință sau realism etc. Încă se poate dovedi acest lucru și faptul că am fost un om inteligent și oamenii inteligenți nu au cum să fie paraleli cu realitatea. Am fost perfecțiunea ca realism și normalitate toată viața, mereu.

de atîția ani, de foarte multe ori:
”nimic, toată viața nimic”
”Tu nu gîndești nimic”
”Tu ești nimicul absolut”
”Toate speranțele noastre au fost în zadar”
”Ei sperau ca tu să înnebunești” ??
”tu ești omul cel mai bun care a existat vreodată pe pămînt” ??
Adevărul cert e că am fost dintre cei mai buni. Asta se poate încă dovedi, deși ei spun că au șters toate dovezile și că toți cei care știau adevărul despre mine au fost omorîți. Dar nu cred că pot spune cel mai bun vreodată decît dacă sînt nemuritori.
!
Normal că nu gîndesc aberații ca ei și nu am avut delir niciodată. Nici dacă aș fi avut dreptul de a munci nu aș fi fost scroafă să lovesc într-un om nevinovat. Eu nu aveam cum să înnebunesc ca ei. Normal că sînt și am fost mereu în stare de dialog, de a scrie o scrisoare cu rost, de a presta o muncă ce necesită gîndire direcționată, de a rezolva o sarcină utilă. Normal că niciodată nu am gîndit în vorbe în mintea mea, fiind singură complet - ei nu vorbesc cu mine, doar mă scuipă cu aberații în mod agresiv și uneori a trebuit să le răspund cu adevărul bun și curat, fiindcă dacă nu le răspund în gînd mă năpădesc mai mulți și îmi fac rău. Numai dacă vorbesc cu voce tare mi se face mie rău și am evitat pe cît posibil. Unii poate credeau că sînt nebună fiindcă m-au văzut că rostesc cuvinte în singurătate, în apartamentul meu, dar eu am explicat cum a fost și cum m-au obligat, inclusiv prin izolare de atîția ani, să vorbesc singură uneori. Și mama mea, nu știu de ce, vorbește singură printre dinți, dar ea nu a comunicat propriu-zis cu mine în dialog rostit niciodată - nu mai explic acum cum a fost.
Normal că gîndesc, că doar nu sînt idioată, dar gîndirea se petrece profund, ca la orice om inteligent, care nu are nevoie să numere cu voce tare. Și mai ales gîndirea mea e legată de sarcină și de realitate, nu e delir agresiv ca gîndirea lor.
Iar au început ”Toată lumea rîde de noi”
”toate vîrfurile sînt retezate”, cel mai bun om e mereu distrus, toate geniile din țara asta etc. cum făceau și ai mei în 89 și înainte
”Lumea crede că ești neroadă, proastă etc.” ??
”Lumea te vrea proastă”
”În România există întotdeauna (subliniez, întotdeauna) un singur geniu care este maltratat întreaga viață. Ăștia seamănă cu cei care mă consideră Dumnezeu sau un fel de Dumnezeu. Oricum, nu știu ce înseamnă întotdeauna la ei. Cîte milenii de-acum înainte sau în urmă? Ce Românie acum 300 de ani de exemplu? Eu cred că, find evident că adevărul despre mine era bun și putea fi dovedit întreaga viață, eu am fost un caz individual și meritam dreptatea, adică dreptul de a trăi și munci ceva în sfîrșit, inclusiv de anul acesta încolo, cît voi putea. Bineînțeles că, nefiind nebună, nu am visat altceva sau aiureli niciodată și meritam acest drept și fericire. Orice muncă, oricît de umilă și cîteva legătuiri cu alții. Au existat idei despre amplasarea geografică a acestei țări 45 lat N, care ar influența fenomenele cosmice și celelalte lucruri, schimbările poltice fiind superficiale desigur pe lîngă dinamica ghețarilor de la Polul N etc.
”Tu ești obiectul disprețului întregii lumi” E imposibil, am fost perfectă cu adevărat și binele clar. De ce zic ei așa? Fiindcă așa zicea tata din 84? Deci ei întrețin ura ciudată a tatălui vitreg față de mine? Sau ideile mamei care spunea că tata își face prea multe păcate cu mine? Deoarece m-au izolat, nimeni nu are cum să creadă cu adevărat că eu sînt demnă de dispreț și pînă și proștii știu că toate imaginile publice (cum zic ei că apar eu în ochii lumii) absolut toate sînt false. E imposibil ca o imagine publică să fie aproape de realitate, cu atît mai mult cea a unui om inteligent. Deci ce vor de la mine? Oricum nu am avut nicio șansă de viață sau de muncă. Singura mea realizare personală, pentru binele meu propriu, e că am reușit să fug la Cluj în 1990 și să intru printre primii la facultate. Nu am avut niciodată tendințe hetero sau autolitice.
”Ajunge”
”Va trebui să îi distrugem pe toți” ??
Ăștia de azi sînt mai puțin agresivi ca ăia de ieri.
ieri mai spuneau, tot din nou:
”Tratamentul pe care l-au aplicat ție a fost cel mai groaznic care a fost vreodată aplicat unui om”
De ce mă scuipă cu aberații și minciună? Ce am greșit? Pur și simplu doar citeam Neamul șoimăreștilor, ceea ce e perfect normal, dată fiind situația mea. Ce văd ei rău în asta? Tot timpul a fost la fel, din 1984. Poate o voi termina în noaptea asta și apoi mă voi apuca de ”Frumoșii nebuni...” sau de altceva. De fapt mă voi culca, să mă pot trezi mîine să merg la analize. Noapte bună.

Azi au început să mă împroaște și să îmi facă rău de dimineață.
”Va trebui să o distrugem total”, așa cum au spus de sute de ori de-a lungul anilor.
Sînt nebuni, nu știu dacă înțelegeți. Am întrebat ce vor să distrugă ei din mine. Mi-au răspuns: gîndirea mea.
Gîndirea mea a fost perfectă mereu și mă puteau accepta în societate. Explicațiile lor sînt puerile și nu au legătură cu realitatea deloc. Nu au logică și coerență. Nu au niciun motiv să îmi facă răul. Nu pot găsi ei niciun exemplu că gîndirea mea a fost anormală și nici că le-a făcut rău. Și nici că am fost PREA inteligentă, cum spun ei mereu și deci aș fi dăunat altora prin inteligență. E clar că răul e creat de cei care lovesc ce e bun și intelectul și sufletul frumos. Ei nu pot dovedi că distrugînd un om foarte bun și inteligent au cîștigat ceva sau le-a fost mai bine. Eu am fost la fel mereu, ei mereu au lovit.
”Vor să te distrugă că ești mai inteligentă decît ei și ei nu suportă asta” Au fost și din ăștia uneori. Ei sînt creaturi slinoase, fără respect față de Dumnezeu, chiar dacă nu eu sînt Dumnezeu.

”Familia ta e o familie de porci și îi doare undeva de ceilalți, ei vor să te distrugă pe tine”
Am întrebat de ce. Au spus (aiurea) că fiindcă eu am spus tot adevărul despre ei.
”Vecinii tăi sînt porci și nu vor să te accepte”
”Da de ce, Doamne, au făcut așa ceva?”
Cum adică de ce, întreb eu. Nu ai decît să mă întrebi clar, chiar și în gînd, și îți voi răspunde clar, am probabil toate răspunsurile, fiindcă nu sînt proastă. La cine te referi și la ce lucru?
”Îi deranjează simplul fapt că tu exiști”
??

Iar mi s-a umflat bontul rău (ceea ce totuși mi s-a întîmplat rar în ultimii ani), dar am reușit să ajung la analize, șchiopătînd și plătind cursa de taxi dus-întors :( Am băut deja 4 litri de apă. Am adormit după-masa și mama m-a sculat iar din somn fiindcă ea e singura care vorbește cu mine de mulți ani și eu uitasem să închid telefonul. Am încercat de foarte multe ori să vorbesc cu alții pe facebook sau pe internet sau la telefon, dar toți (cei cîțiva de fapt) m-au respins, după ce inițial vorbeau frumos și nu mai am pe cine suna niciodată de mult. Am implorat, am fost respinsă de peste tot, în ciuda faptului că nu am greșit nimic sau că unii îmi promiteau să vorbească cu mine măcar o dată pe lună... hai, măcar la 2 luni. Numai Lavana Kray, autoare de haiku și fotograf, e singura care m-a acceptat, dar numai pe messenger. Deși aparent toți mă tratează drept proastă și copil, datorită suferinței fizice și ipocriziei legate de boala mea psihiatrică, boală inexistentă real, eu mereu am fost un om matur și serios. Pînă și ce am scris în aceste rînduri de om singur și sărac poate părea infantil, dar nu mai explic adevărul.

”Singurul lucru care te susține e propriul tău spirit” Asta e adevărat, nu mai explic.
Altfel, am fost dragostea curată, caldă și adevărată (fără dedublare sau ipocrizie sau orice alt defect, mereu constantă) față de oameni în general și față familie și de fiecare om, fără să fiu vreodată proastă sau nebună. Încă pot dovedi totul și explica clar, deși oamenii mint despre mine, inclusiv legat de acest aspect.
E adevărat că am fost foarte inteligentă ca femeie, dar am avut și sufletul perfect și e păcat de Dumnezeu, cum se zicea la țară, că îmi vor moartea și că m-au distrus toată viața.

Piciorul meu s-a umflat mai mult și e cald, roșu și indurat. Sensibilitate încă prezentă, dar redusă. Aș îndrăzni să spun tromboză venoasă profundă. Sînt singură, dar încă pot merge la toaletă. Am avut, cum am mai povestit cu ani în urmă, de multe ori această problemă. Am spus mereu și asta medicului de familie. Nu mi-a dat niciun fel de medicament inițial (deși aveam și probleme cardiace) și nici îndrumare spre alt medic și niic vreun diagnostic. Unoeri se umflau foarte rău ambele picioare. Doar o dată, un medic de salvare a catadicsit să zică ”tromboză venoasă profundă”, dar nu mi-a dat niciun medicament sau sfat. Medicul de familie mi-a spus doar să nu mănînc sărat, ceea ce am făcut o vreme și tot a reapărut. Am ajuns o dată la urgență și au negat problema mea și m-au trimis acasă pe un singur picior, abia am urcat treptele cu cîrje. Spuneau în mod absurd că amputația mea a fost făcută tot la ei, dar cu mulți ani în urmă, deci nu se poate face nimic. Nu înțeleg ce legătură avea asta cu tratamentul problemei mele acute. Azi am hotărît să iau eu trombostop de la farmacie. Urmez schema de tratament de pe internet. Mi-e încă foarte, foarte sete. Am băut apă toată ziua. Au intrat iar porci peste mine cu idei grotești că eu, fiind un om bun, nu pot înțelege răutatea oamenilor. Sau că întotdeauna învinge răul la sfîrșit. Sau că oamenii buni sînt mereu omorîți de cei răi. :( Apoi au început că ”tu ești considerată schizofrenă” de parcă asta ar avea vreo legătură cu boala mea. Nu știu cine mă consideră schizofrenă și ce înseamnă asta pentru ei - că oricum medicii psihiatrii care au notat aberații despre mine absolut cert nu îmi făceau așa zisă anamneză. Ei spuneau că datorită spuselor familiei mele etc. Toți știu că eu nu am greșit nimic, mi se spune, dar nebunii sînt oameni nedoriți de societate, atîta tot. Etc.
”tu ești energia vieții, dar oamenii nu au cum să înțeleagă”
Normal că nu au cum să înțeleagă ”așa ceva”. Dar ce are acest om cu mine? Toți mă scuipă că oamenii mă urăsc etc. Totuși adevărul despre mine a fost așa clar mereu. Și da, am fost viață, nu moarte, se poate dovedi clar și din faptele povestite de mine și din dovezi concrete, la fel cum am fost binele mereu, chiar dacă am fost săracă și fără drepturi.
Bună seara, cu drag, din paradisul unui om despre care ei zic că a fost prea bun.
Afară sclipește o stea, greieri nu se mai aud - zilele trecute mai erau, acum poate au plecat temporar sau chiar vor mai fi. Deocamdată huliganii de afară stau foarte liniștiți. Îmi amintesc faptele bune pe care le-am făcut de-a lungul vieții și cum am vorbit mereu cu drag cu oamenii și i-am ascultat, chiar dacă ei m-au lăsat singură și săracă și bolnavă, deși încă mai puteam munci de-a lungul anilor. Niciodată nu am făcut niciun rău, țin minte totul. Nu e nimic, repet, dacă un om e nedreptățit sau chinuit mulți ani, nu aveți dreptul să îi vreți moartea și să îl loviți cu pretextul că a suferit prea mult. Ce importanță are că un om a suferit? Absolut niciuna, contează ce este ca persoană și se poate dovedi că așa am fost mereu, numai binele și ce e luminos și frumos.

”Toți s-au îmbogățit pentru că au mințit despre tine Cristina.” ???
ce dracu, iertați expresia, că eu rar am pomenit de dracu oricît m-au chinuit, ce dracu poate să fie în capul lui ăsta? Cum să te îmbogățești din minciună?

au reapărut greierii

americanii o să distrugă tot (au mai zis asta)
Poporul tău a făcut cea mai monstruoasă crimă cu puitință (în engleză) ei zic mereu asta și în engleză și în română alții ziceau că ei s-au îmbogățit fiindcă au omorît oamenii buni, bătrînii, orfanii, săracii etc. Nu am dovezi să cred asta. alții că sînt un popor de asasini și hoți și au bani de la cei care îi tocmesc - nici asta nu cred, fiindcă nu am dovezi etc.
O lume întrreagă le-a dat bani ca să te omoare, fato - așa ceva e complet absurd, influența mea, cîtă a fost și dacă a fost în restul lumii sau conexiunile mele cu lumea culturii în general au fost doar binele (din tot ce am citit sau înțeles) și evident eram o femeie de tip intelectual sobră și cu gîndul în pace și lumină, capabilă numai de bine și adevăr înțelept - acesta e adevărul, chiar dacă vi se pare orgoliu, am spus fiindcă veni așa vorba lor rea.
Ca orice om inteligent nu am avut nimic josnic sau orgoliu, și nici nu am făcut pe proasta niciodată.
tot felul de fleacuri...

Altul - iar politica lor de 2 bani:
toate popoarele lumii, adică prostimea, au fost guvernate de ai lor, ca și România, prin minciuni despre tine - întreaga lume, adică proștii, te urăște
Deci ăsta vrea să spună că sînt ”Dumnezeu”, fiindcă sînt în viață, inteligentă, singură și săracă și otrăvită fără vină și fiindcă am făcut și spus și gîndit binele fără păcat o viață.. Și spiritul meu e tot bun și rațional.... desigur am iubit oamenii și am avut nevoie de ei - nu e vina mea deloc că m-au respins complet - am sperat și făcut tot posibilul din 84 să am și eu un pic de viață - adică dreptul de a munci și îl cer din nou și acum
Politica e un fleac pe lîngă celelalte lucruri imens de frumoase și adevărate.
Știu că dvs., cei de pe facebook, nu mă placeți, dar eu am ținut mult la dvs. - mii și mii de likeuri și uneori comentarii, și numai cîteva primite, (vizibil și în statisticile facebook) Eu sînt tînără pe lîngă nemuritori, dar am fost un om curat mereu. Mie personal nu îmi place facebookul, dar am acordat aprecieri sincere mereu, nu am jucat teatru niciodată, chiar dacă am fost izolată. Ei spun că pentru fiecare lucru al vieții mele din închisoarea mea din 84 (cum zicea familia mea) ei au inventat multe minciuni pentru proști. Eu nu am de unde să știu asta, nu am cum crede. Ei repetă că oamenii din viața mea au fost doar asasini plătiți de diverși porci proști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...