desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 14 septembrie 2019

14 septembrie 2019

Mult mai demult spuneau că i-au păcălit pe proști că eu dansasem goală și acesta era motivul condamnării mele la moarte și tortură monstruoasă atâția ani. Au zis că au făcut din țânțar armăsar. În realitate, eu nu am fost nebună și nu aș fi dansat goală în fața nimănui. Nu e vorba de exhibiționismul meu, ci de voyeurismul altora, presupunând că mă vedeau. Eu de unde să fi știut că mă urmărește cineva? Deci nu am făcut nimic scandalos sau în afara bunului simț și ar fi însemnat să fiu nebună sau proastă dacă credeam că mă urmărea cineva. Nu aveam nicio dovadă să cred că mă vede cineva. Nu aveam cum să dansez goală, fiindcă știu exact cum eram ca personalitate, citiți blogul meu - nu mai țin minte decât că m-am privit goală în oglindă deoarece părinții chiar mă îngrășaseră cu forța, și atunci am reușit, prin voință, să slăbesc. De dansat nu puteam dansa goală, decât cel mult să mă fi fâțâit câteva minute maximum. Scandalos și condamnabil e voyeurismul lor.

Ea trebuie să înțeleagă că acesta e rostul ei - că s-a născut ca să fie martirizată fără greșeală și trebuie să accepte să fie otrăvită și omorâtă.
Cum adică să accept?
Adică să nu te mai plângi de nimic, să nu ceri ajutorul medicilor dacă ești otrăvită și te doare inima sau altceva. Trebuie să nu mai vrei să trăiești, să accepți să mori și să nu mai scrii pe facebook sau pe blogul tău adevărul.

”Georgiana este cea mai mare scroafă cu putință.” De mai mult ori spuneau aceste vorbe. Posibil ca ei să se refere sau să joace teatru că se referă la fiica lui Leon Zăgrean, for meditatorul meu care m-a hărțuit sexual și nu numai. Eu habar nu aveam până acum câțiva ani cum o cheamă pe fiica lui,am aflat întâmplător pe facebook. Nu m-am gândit niciodată la el sau la familia lui, chiar dacă el mi-a făcut răul, dar e posibil ca porcii ăștia să arunce vorbe rele asupra mea despre Georgiana sau alții, ca să îi păcălească pe oameni că eu sunt proastă și rea și mă gândesc la acei oameni.

”familia lui Zăgrean e o familie de asasini ca și familia ta.”
”eu nu accept să fiu comparat cu porcul ăla.”

Fiecare lucru din viața ta e ceva rușinos fiindcă tu ai fost masacrată pentru ideile lor politice și alte aberații, sau pentru poftele lor sexuale. De exemplu, ei spuneau că de aceea m-a f_t Zăgrean, acel profesor, în 1988, ca să se facă Revoluția în 89, și tot din același motiv, apărea Leon Zăgrean pe străzile din apropierea locuinței mele pe Moșilor, deși el spusese că locuia atunci în „Militari”. Aceste apariții de asemenea erau legate de minciunile psihiatrice, fiindcă era odinioară și poate și acum expusă ideea iluzia sosiilor ca simptom psihiatric, adică oamenii nedoriți erau urmăriți pe străzi cum făcea și el cu mine și apoi erau forțați să spună adevărul, și erau considerați nebuni fiindcă spuneau că au văzut pe X, Y, Z pe stradă.

”ei credeau că tu reprezinți fostul regim politic.”
”Întotdeauna vina se dă asupra lui Dumnezeu, indiferent de orice.”
”Și totul din cauza încăpățânării unor porci față de un om blând și bun.”
”Dumnezeu nu va fi privit niciodată drept om.”
”tu ai fost tratată drept nebună, sclavă, obiect de distrus, pradă de război etc. dar niciodată drept om.”
Vă reamintesc înțelesul verbului a omeni, de la țară, privind comportamentul ospitalier al gazdei față de musafiri.

Să zicem prin absurd sau nu că eu chiar eram dumnezeu - oricum nu puteam fi decât binele, exact cum am fost mereu. În sensul acela explicat de mine mai demult, poate chiar eram un fel de dumnezeu. Cei care mi-au făcut răul nu au scuze și nici pretextul de a continua să mă otrăvească și să mă omoare, fiindcă eu eram dumnezeu. Totuși am fost un om perfect ca om, ca persoană și ei nu aveau scuze să mă respingă și să mă omoare și puteam fi acceptată pentru ceea ce eram și nu s-ar fi întâmplat nimic. Eu nu am dăunat și nu am făcut răul nimănui și pot încă dovedi că oamenii răi au mințit criminal despre mine, că totul a fost exact invers decât spun ei.

Absolut nimeni nu e interesat de tine ca om, ca persoană, și cu toții te omoară de dragul unor porci. Cei care citesc blogul tău sunt interesați de cele citite, fiindcă ei cred că acele cuvinte nu sunt ale tale, că ți se dictează, că nu sunt adevărul etc. Ei cred că altcineva le transmite mesaje prin scrisul tău și caută pe blogul tău să găsească ce vrea să spună acel altcineva, nu tu. Nu îi interesează faptul că tu ești monstruos torturată și omorâtă și nici măcar nu au înțeles că tot ce ai scris tu e adevărul.

”Bine, dar e monstruos.” (din ăștia sunt mereu cu ideea asta) ”Nu a greșit absolut nimic. ” ”da, absolut nimic, ce ți se pare așa monstruos?” E adevărat, nu doar că nu am greșit în vorbă și faptă cum se spune, dar nici în gândire nu am avut decât câteva mici deraieri, datorită otrăvii sau unor torturi groaznice, cum voi povesti și în cele ce urmează și deja am scris. Nu am făcut nici cel mai mic rău și nu am mințit niciodată.

”deci vrei să spui că au preferat să omoare un om perfect bun și inteligent de dragul unor porci?”
”Nu se poate face nimic. Absolut toți mint.”
”Absolut toți neagă adevărul despre tine în totalitate, Cristina. Trebuie ca toți să recunoască absolut tot adevărul.”
”tu nu ai avut nici cea mai mică credință greșită, nici că ești regină sau prințesă, nici altceva, dar oamenii te omoară de dragul unor idioate.”
”tu ești om 100 la sută și idioții te consideră un fel de robot.”
”femeile proaste sunt întotdeauna dorite și acceptate, femeile inteligente - niciodată.”

Diverși porci, atât în engleză cât și în română, inventează încontinuu minciuni despre tine și proștii îi cred.

Oamenii sunt copii tăi, nu ai mamei tale, și nu au înțeles nici măcar acest lucru.
Încă de când tu te-ai născut mama ta concepuse un plan monstruos.

Ei întotdeauna fac exact la fel.
I-au păcălit și îndobitocit pe toți. Au creat o monstruoasă psihoză colectivă.
Deși tu ai fost tot binele cu putință, oamenii te-au judecat greșit.

Bine, dar eram singură aproape total din 84 și nimeni nu m-a întrebat nimic niciodată, cum adică m-au judecat greșit?
Din simple impresii. ???
În postarea următoare continuu, de data asta sigur, despre familia mea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...