desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 28 septembrie 2019

28 septembrie 2019

Mai am doar puțin de scris despre Paul și Francesca, verii mei de al dolilea din București și apoi subcapitolul despre familie va fi gata.

”îți dai seama ce scârbă mi-e mie”
Ei mereu intră peste mine cu ideea că le e scârbă, dar, dacă veți citi tot ce am scris, veți vedea poate, în sfârșit, lumina și frumusețea reale ale vieții și ale oamenilor. Alții spuncă ei sunt grețoși și scârboși și foarte murdari, dar au scârbă de mine.

”tu ai fost considerată sclavă Cristina. Propriu-zis nu ai fost considerată sclavă, așa te-ai născut.”
Azi au inventat o altă idee, care nu a mai fost până acum, anume că eu am slăbit mult după moartea tatei și de aceea ei au considerat că e ceva rău și trebuie să mă otrăvească.
”ea întotdeauna surprinde prin inedit, dar, fiindcă tot ce a povestit e adevărul, nu se poate face nimic.”
”unchiu era bun, bun ca un copil și l-au transformat într-o...”

”poporul tău nu a înțeles nimic. Niște oameni extrem de răi te țin în gheare și de aceea suferă și alții.”

Noaptea de 22 spre 23 septembrie

Au zis din nou ieri că mi-au pus otravă din nou - nu știu dar abia mai mișc degetele foarte foarte greu, cum am mai pățit odată. Unii insinuează că mama i-a păcălit pe toți și acum mă omoară. Usturimi extreme toată ziua ale feței, amorțeală mare, dureri continue ale regiunii lombo-sacrate aproape toată ziua, ca și cum se învârtea ceva înăuntru în măduvă, sete groaznică, toate simptomele apărute brusc. Începusem să mă simt mai bine acum câteva zile și începusem să reușesc să tac în singurătate și ei au zis că mi-au dat otravă din nou ca să mor și lumea să nu înțeleagă nici măcar că nu am fost deloc nebună sau că pot tăcea.
Tu ești un om torturat monstruos cu otravă și unii proști încă mai cred că tu ești nebună sau rea sau proastă.
Posibil dar cei mai mulți carevin peste mine cred că ei trebuie să mă omoare fiindcă altfel e rușine sau fiindcă eu sunt dumnezeu și mereu ei au procedat așa.
Gust înfiorător din stomac din când în când, metalic, sau sulfuros sau nu știu ce ,durere de stomac, nu știu dacă e cancer, unii zic că da și e vechi și că am cancer incipient hepatic.
Oricum am fost și absolut sigur otrăvită de mai multe ori și de mama, sau aici la Voluntari, dar nu știu sigur dacă ieri, cum au zis ei peste mintea mea - poate că totuși cancerul nu ar fi dat asemenea simptome în mod brusc.

Eu cred că și dvs., dacă ați fi înțeles cum am fost eu mereu față de oameni ca gândire și sentimente, probabil nu m-ați fi respins și aș fi trăit fericită și v-ar fi fost un pic milă dacă eram otrăvită fără vină așa monstruos, doar singură și săracă.
Ei spun tot timpul că eu aș fi fost geniu și că mă omoară fiindcă e o rușine ce mi-au făcut oamenii. De fapt nu trebuiau să mă omoare. Vă trimit un gând cald și frumos de dragoste și fericire, cu drag. Dacă îmi revin, voi reveni la calculator să scriu restul - un pic despre familie ce mai era de spus și apoi restul tot.

Azi, 28 septembrie 2019
Bună seara. Azi este 28 septembrie și mâine mama pleacă la mare cu vecinii Maricica și Marinică pentru o zi. Voi rămîne singură pentru o zi în casa din Voluntari, strada Aurel Vlaicu numărul 7 și cu vecini lipsă. Știți că nu am avut absolut pe nimeni toată viața și nu am cui să dau telefon măcar pentru două trei vorbe de o viață. Mâine voi reveni pe facebook dacă voi putea, ca să scriu povestirea mai departe. Când voi termina dacă mi se va permite, că de fapt puteam termina din martie-aprilie anul acesta ușor, dacă nu mă otrăveau așa monstruos, atunci poate dvs., adică unii dintre dvs. mă veți accepta în sfârșit dau veți înțelege că am avut mereu dreptate și că nu trebuiau să mă omoare. Săptămâna trecută m-au otrăvit monstruos că altfel scriam mai mult și terminam în câteva zile.
Dacă doriți să stați de vorbă cu mine sau să îmi spuneți seara bună vîă dau din nou telefonul meu 0747228311 sau mailul meu Crismonimold1971@gmail.com

Printre alte metode de otrăvire, adesea au otrăvit apa când făceam baie sau șamponul și balsamul, astfel încât uneori aveam căderi masive de păr. Am făcut baie acum 2 zile și încă și acum mă ustură pielea capului. Am cumpărat șampon și balsam Revalid de la farmacia Catena de aici din Voluntari și erau din nou otrăvite. Aveau mirosul acela specific de mort pe care l-am mai avut la șampoane. Ei au intrat peste mintea mea cu ideea că nu le vine să creadă că mi-au pus așa ceva. Da, din nou, nu știu ce substanță este. Acum părul mi-este extrem de lipicios și se rupe mult dacă bag degetul sau peria.Acum îmi dau seama de ceva ce nu înțelesesem mai demult și anume că e posbil ca unii morți să miroasă așa fiindcă sunt otrăviți cu o anumită substanță, nu morți.

Acum ei zic din nou că vor să mor și să transfere toată sarcina asupra alteia, mai rea și egoistă. Ei spun că oamenii nu sunt răi și că toți vor să mor numai fiindcă au fost încontinuu mințiți. Ei mai spun că la fel cu otrava din șampon, oamenii mi-au făcut încontinuu rău din 84, și au făcut tot răul cu putință asupra mea la adăpostul minciunilor pe care le-au scornit tot timpul despre mine. Sau că dvs. și restul lumii credeți că eu am ascuns ceva și că numai o parte din ceea ce am scris e adevărat, deși eu am scris aproape tot adevărul și nimic nu e minciună sau delir din ceea ce am scris, lucru pe care oamenii inteligenți îl pot ușor observa.

Am omis să spun că două zile m-a usturat fața foarte tare și abia acum pielea capului. De asemenea azi am avut dureri de ochi toată ziua. Nu știu dacă toate din cauza otrăvii. Am început să citesc cu dificultate cu mai mulți ani în urmă, dar nu am avut bani nici să îmi fac cei mai ieftini ochelari. Anul trecut am avut, cu reducere pentru pensionari, de la magazinul de sub blocul meu, cei mai ieftini ochelari, dar cu ramă slabă, care acum e ruptă și oricum era strâmbă și neigienică de la început. Tata nu avea nici el ochelari buni, el cumpăra de la tarabe din piață, fără prescripție. De când îi port, prezbitismul meu a progresat mult. Nu știu de ce, oculista mi-a găsit astigmatism la ochiul drept, ceea ce alții nu au găsit niciodată și mi-a făcut lentile cilindrice la ochiul drept. Poate avea dreptate. Dar ochiul drept doare mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...