desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 23 martie 2020

23.03.2020

Ei spun că toți cei care m-au ”cercetat” au mințit și că am fost măcelărită așa ca acum de sute de ori și de fiecare dată ei mințeau, cu scopul de a aduce răul din nou asupra mea.
Ieri 22 03 2020 am băut 2 litri și jumătate de apă - deși e cam mult și de mult nu am mai avut așa o sete, poate m-au otrăvit din nou. Azi văd că am oarecare probleme cu urinatul, nu am mai avut de mult, mă rog să îmi revin și mai ales să nu mai fiu otrăvită. Poate vă mai amintiți că în 2017 sau 2018, la început de august, am avut oligoanurie gravă peste 2 săptămâni din care 3 zile nu am urinat aproape deloc - doar 100 ml poate. Azi am înțepături în mușchi, peste tot, ca niște ace mici, nu am mai pățit așa niciodată. Sete continuă. Burta mi s-a umflat groaznic, abia respir, deși nu am mâncat nimic, în afară de 3-4 cubulețe de ciocolată. Încă de ieri am avut urina caldă.

Ei spun din nou că au aruncat asupra mea toate crimele mamei și ale altora despre care eu nu am habar. Dar ei toți mă loveau chiar pe mine.

De-a lungul vieții întregi și a acestor 36 de ani de tortură și închisoare am cules numai lumină și bucurie, pe marginea unui fluviu mirific al cunoașterii și înțelepciunii. Sună cam pompos, dar e adevărul. Întotdeauna adevărul e binele și frumosul, vă spun din nou, în caz că vreodată veți fi amăgiți de himere sau secrete. Ceilalți mint, eu am spus numai adevărul și mereu am trăit aceeași stare de grație. Ei spun că nu pot crede așa ceva, fiindcă povestea vieții mele e numai amărăciune și tragedie. Din păcate nu m-au lăsat să termin... probabil dvs. nu puteți vedea acest lucru imens de bine și frumusețe, deoarece ați fost mințiți de psihologi, care evident au mințit despre mine, cum am dovedit deja. Nu am niciun fel de delir de grandoare și e adevărul că orice om inteligent rămâne normal și trage concluzii frumoase despre lume și viață. Ei spun că, din păcate, ceilalți oameni au adunat numai răul, fiind induși în eroare de minciuni sau ură față de mine, în timp ce eu urcam pe scara luminii și binelui curat.

Tu, Cristina, ești o femeie excepțională pe cale de a muri ucisă de niște lepre.

Au dreptate - au încercat să mă omoare din pruncie.. Au dreptate și când afirmă că nu trebuia și nu trebuie să fiu omorâtă. Încă și acum, spun ei, proștii nu au înțeles că în spatele meu nu se află nimenea și că nu am avut niciun amestec în politică sau alte interese de grup. Ei spun mereu că poporul a fost mințit că eu sunt altceva decât sunt și nu pot vedea realitatea. Și că ei cred că prin omorârea mea vor scăpa de tiranie și teroare, care au fost doar asupra mea în mod continuu din 84 și nimeni nu va scăpa oricum de nimic dacă mă omoară. Ca și ieri, mă mușcă încontinuu de coapsă și gambă și de degetul arătător. foarte rar am avut burta așa mare ca azi. Am fumat ieri numai 2 țigări, azi 5, dar fără mâncare în ambele zile - de fapt ieri puțin și apoi m-am simțit tare rău. Azi din nou durere de cap și amețeală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...