desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 7 martie 2020

7 martie 2020

”tu nu ești un accident genetic, ești un om normal, dar ei nici asta nu au înțeles.”

”tu ai fost pusă într-o situație umilitoare și jenantă și ai fost abuzată violent, de aceea oamenii cred că ești nebună”

Mi-a fost rău zilele trecute, după ziua mea de naștere și am avut picioarele umflate mai mult de o săptămână, a trebuit să iau furosemid și m-am dezumflat.

Apoi mi-a fost din nou rău și ei au zis că iar am fost otrăvită. Într-adevăr am observat mai apoi, după ce ei au spus așa, că burta este extrem de umflată. Nu am ieșit la toaletă de 3-4 zile, deși am luat zilnic, cum fac mereu, câte un laxativ seara. Mie nu mi se pare normal atâtea laxative zilnic și rezultatele la CT - absdomen și pelvis au ieșit foarte bune, fără modificări patologice, dar eu iau de mulți ani zilnic și Emanera pentru stomac, iar dacă nu le iau mă ustură stomacul înfiorător. Și zilele trecute din nou sete înfiorătoare tot timpul. Prolapsul rectal, foarte accentuat când merg la toaletă, de asemenea cred că nu e normal.

Unii au intrat din nou peste mine cu ideea că sunt condamnată la moarte, deși nu am greșit absolut nimic toată viața de poporul român, nu de alții, fiindcă poporul a făcut în trecut o greșeală și moartea mea îi va ajuta, așa cred ei. Unii zic că medicii au acceptat condamnarea mea la moarte și nu vor să mă ajute.

Alții spun mereu că e vorba de un cancer pe care medicii au refuzat să îl trateze și că toți mint, cum au făcut mereu. De ieri am avut adenopatie - inghinal stânga dureroasă - de fapt nu știu sigur dacă e vorba de ganglioni, dar am pipăit ceva ca o căcărează sub piele.

”toată lumea crede lucruri monstruoase despre tine și cei care știu că acele lucruri nu sunt adevărate, te omoară”

”trebuie să te omorâm că altfel râde toată lumea de noi”
”trebuie să te omorâm, că altfel nu ne mai respectă nimeni”

”partea cea mai tristă a poveștii tale este faptul că nu ai greșit absolut nimic.” ??! ”adevărul e brutal de simplu: un om foarte bun, omorât de oameni foarte răi.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...