desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 24 martie 2020

24.03.2020 - 2 aprilie 2020

24.03.2020
Azi e frig și umezeală și vânt puternic. Amețeală și durere de cap aproape continuă și astăzi. Mai înainte am scris o postare și, exact când publicam, a intervenit o pană de curent in Voluntari, unde ma aflu.

Acum scriu pe tableta mea, fara diacritice. Unii poate se gandeau la conexiune dintre mine si fortele naturii, cu care orice om traieste in echilibru. Ar fi trei variante - fie ca eram geniu, fie dumnezeu, fie fiindca am fost f_ta de toti, de aceea, NUMAI DACA eram torturata oribil, se facea vreme urata.
pot spune cu certitudine ca nu e fiindca am fost f_ta, aceeasi legatura era si cand eram copil mic. ei au recunosccut peste mintea mea ca oamenii au mintit ca eu sunt nebuna sau dezechilibrata si ca sunt un om cu psihic foarte puternic si echilibrat, si stabil. Au zis ca raul apare, in lume sau natura, numai prin torturarea sau otravirea mea. Au zis ca evident i-au pacalit pe prosti ca raul e fiindca eu eram nebuna si eu eram de fapt masacrata.

nu ma consider dumnezeu sau geniu, dar stiu cert ca aceste consecinte nefaste nu se produc fiindca am fost eu f_ta de toti in trecut, ci datorita unor probleme actuale. Cei care vorbesc peste mintea mea au spus uneori ca ei nu inteleg calmul meu - care de fapt provenea din inteligenta si intelegere superioara, reala.
In momentul acesta m-au lasat in pace brusc, a aparut soarele brusc si mi-a trecut durerea de cap brusc. Oricum vremea foarte rea aparea cand eram chinuita mai mult prin otrava si durere de cap - dar ei ii minteau pe oameni ca eu eram instabila - si era invers. Si ei, desi vedeau asta, erau incapatanati si ma chinuiau in continuare.

Eu am cerut de mult timp in genunchi sa nu mai fiu otravita si am explicat clar ca e ceva rau si inutil. In plus chiar nu am gresit nimic toata viata si am fost un om perfect.
Am citit mai multe romane sau povestiri in care se arata clar, prin exemple, conexiunea dintre om si '' stihiile'' naturii. Orice om intleigent intelege ca aceasta conexiune e naturala, normala si reala, cu atat mai mult in cazul oamenilor inteligenti. Mai trebuie sa luam in considerare si locul omului in ecosistem si legatura sa aparte cu toate celelalte fiinte vii.

ei spun ca omorarea mea e cea mai josnica si monstruoasa crima din istorie (?!) si ca toti oamenii vor acest lucru, si ca eu as fi cel maI bun si inteligent om, ceea ce eu nu cred, dar stiu cu certitudine ca am fost si sunt una dintre cele inteligente, cu sufletul curat, bun si frumos.

Bună seara. Acum e mai rău deocamdată fiind pană de curent de la ora 1 jumătate, deci nu am apă curentă, căldură, calculator la priză. E frig și afară, e noapte deja, acum e ora 7.30 pm. Gânduri bune din partea mea.

Tare frig, curentul nu a venit de la ora 1 și jumătate, acum este ora 9 și jumătate

bună seara, azi am observat că am erupție mult mai roșie ca de obicei pe obraji, cu fierbințeală - tuse seacă, durere ușoară în gât, senzație rea la plămâni, dureri și fasciculații musculare - dar cel mai urât semn e erupția - aș vrea să îmi spuneți, dacă știți, dacă e faimosul virus COVID19 care lovește acum lumea

În plus mai am de spus că am răbdat și de frig, fiind infectată, fiindcă au dat drumul la căldură numai la 10 seara

nu m-a lăsat aparatul foto să fac poze să arăt roșeața, poate m-ar fi ajutat cineva, eu de exemplu am întrebat pe facebook numai ce era absolut necesar, omenește normal, dar nu am primit niciun răspuns în general

Îmi pare rău dacă nu ați înțeles - nu e vina mea și nici a dvs. dacă nu ați înțeles și vreți să mor.

Ei spun că întreaga lume a înnebunit, că eu sunt cel mai bun om cu putință și ei cred că sunt gunoi, fiindcă am suferit aproape 36 de ani de închisoare și tortură, fiind total nevinovată și normală psihic, absolut sigur fără nicio legătură niciodată cu politica.

e posibil, mă gândesc eu, ca otrava pe are mi-au dat-o acum câteva zile, destul de puternică, să fi fost pentru ca virusul să mă atace mai ușor, să mă doboare

26 martie 2020
Iar povestea veche - mi-a fost foarte rău și am avut migrene groaznice multe zile la rând, azi e mai bine. Ei zic că m-au f_t încontinuu la cap, dar eu zic că poate era și ceva infecțios, fiindcă erupția era prea extinsă și puternică, cu zone inflamate pe obraji, roșie. Căldură locală, poate e virusul Zoster pe care poate l-am luat de la mama, sau e altceva, nu știu ce, că am mai pățit în multe ierni la fel.

Ideile lor nu mă mai deranjează și sunt din nou rare. Oricum, chiar când erau, eu eram intelectual deasupra lor. De pildă ideea veche de teroare că toți cei care știau adevărul despre mine au fost omorâți și ideea că ei nu au cum să îi convingă pe oameni să mă accepte, fiindcă, în totalitate, ideile lor despre mine sunt greșite.

Ei spun că, deși sunt un individ singur, ei vor să mă omoare fiindcă periclitez întreaga ordine social-politică.
???!!
Nu e adevărat, în mod sigur. Nu am periclitat și nu periclitez nimic.
Sau să eu sunt un om extrem de inteligent, de departe cea mai inteligentă femeie (?!) și totdată un om extrem de bun și de aceea toți se luptă din 84 să mă ”doboare”, ca și acum cu virusul acesta, și nu înțeleg ei de ce rezist eu așa mult.

da, am fost un om inteligent și bun, dar nu văd legătura cu doborârea

ei zic că oamenii toți sunt pur și simplu proști și îmi vor moartea în loc să mă protejeze sau să mă ajute, să mă accepte
ei zic că e invers decât cred oamenii, că omorârea și distrugerea mea ar distruge, nu acceptarea mea
sau că proștii cred că uciderea mea ar distruge ce e rău, dar nu au motive reale să creadă asta - unii zic că ar distruge și binele și răul, uitând de faptul că distrugerea e ceva rău oricum

Pentru mine continuă durerea de cap și amețeala zi de zi. Plus durere de ochi. Ei spun că e doar fiindcă sunt f_tă, nu e altceva. Dar mult de tot, ore lungi zilnic.
Vor din nou să îmi creeze delir legat de ”nemți”, dar bineînțeles că nu cred. Aberațiile lor de genul ”fertich ..Nein” și Ja sau Zuruch și apoi ei spun că ”nemții de data asta nu au înțeles că nu e vorba de o chestiune de onoare și că e altceva”
Nu cred o iotă, ca întotdeauna, dar durerea continuă.
ei spun că ”nemții” nu au înțeles că eu sunt legată numai de lucruri normale și bune.

Au intrat unii în engleză că ei au înțeles totul, dar nu pot să dezamăgească popoarele lor, care cred numai minciuni și așteaptă altceva decât adevărul.

”tu ești o doamnă pe care ei nu vor să o accepte ca atare, datorită modului în care te-au crescut.” ?? dar nimeni nu știe aproape nimic despre mine
”Ei cred că tu ești o netoată și tu ești cea mai deșteaptă.”

Azi, 27 martie 2020
Ieri mi-a venit din nou ciclul. Azi noapte a fost tare rău, mă durea capul și, în plus, aveam dureri puternice, vreo 3-4 ore, subcostal stânga, poate colonul, nu știu, am mai avut de multe ori, dar investigația CT a ieșit bine.

Azi iar - ”nu o pot controla, va fi ninsoare în luna mai” - ca și cum vor să mor atunci
”pe ei nu îi deranjează că nu te pot controla, ci faptul că ești în posesia adevărului” ?? Ce adevăr, că sunt multe? ”ei, când vin peste tine, la început sunt îndobitociți și cred lucruri rele despre tine sau că ești nebună și, în momentul în care înțeleg că ești un om extrem de bun și normal și nevinovat, încep să mintă cu nerușinare”

Azi nu pot continua povestirea mai departe cu subcapitolul medical. Încerc să mă odihnesc, să citesc, să ascult muzică clasică. Adaug câteva idei neplăcute, deja scrise sau evidente - ei spun din nou că m-au măcelărit 36 de ani și acum mă omoară. Că oamenii nici acum nu au înțeles ce sunt eu. Că cei care au înțeles ce nu sunt nu au nicio idee ce sunt. Că nici acum nu au înțeles că sunt și am fost mereu un om complet singur și sărac. Că au fost mințiți că e război atât de mult, încăt au început să creadă că așa e. Că, prin urmare, oricine mă poate omorî și nimănui nu îi pasă și nimeni nu îl poate pedepsi, ba, mai mult, îl încurajează să mă omoare, fiindcă proștii mă urăsc, fără motiv. Știu că nimeni nu e interesat să trăiesc, e cât se poate de clar, m-au izolat forțat și au refuzat orice activitate a mea și drepturile la muncă și la studii. Mă îndoiesc că credeați că sunt nebună și de aceea îmi imaginez că îi pasă cuiva de mine, când e clar că numai mamei îi poate păsa, dar e îndoielnic că îi pasă. Dacă da, atunci înseamnă că ea joacă teatru că mă urăște și mă lovește real, ca să îi păcălească pe cei răi. Dar nu pot ști sigur care e adevărul.

Azi e ceva mai bine, deocamdată durerea de cap nu mai este.

28 martie 2020
ideea din nou că nu le-a venit să creadă că un om fără nicio pată e omorât așa în secolul 21

Azi e soare frumos afară și mult mai bine pentru mine. Mănânc puțin și nu mai fumez deloc de mai multe zile.

Probabil că și pentru dvs e mai bine puțin.
Poate că și virusul acela nu mai are multă putere

Ei spuneau adesea că oamenii mă torturează și vor să mor și lovesc încontinuu în mine din 1984, fiindcă mă percep într-o poziție supraordonată lor și vor să mă dea jos. Mi s-a mai spus că ei au avut fantasme, adică idei greșite că cineva m-a pus deasupra proștilor pentru a le face rău, ceea ce nu e adevărat, în mod sigur. În același timp, fiind eu singură și complet săracă și maltratată din copilărie continuu, ei vorbesc despre mine ca despre un obiect - că adică m-au ”ținut izolată și fără bani de pâine”, fiindcă ei mă percep drept obiect controlat și pus de alții deasupra lor, ceea ce e fals în mod evident. Dacă aveam măcar dreptul la muncă, într-adevăr binemeritat, atunci nebunii nu ajungeau la aceste idei și ar fi înțeles că eram eu însămi, nu o păpușă. Ei au spus că în această poziție supraordonată nu pot ajunge decât oamenii foarte inteligenți. Vă spun cu certitudine că toți oamenii inteligenți, așa cum am fost și eu, sunt oameni buni și normali, e imposibil să fie altfel. Eu pot încă dovedi cum am fost și cum am gândit întreaga viață și cum mai sunt și acum. Eu nu sunt într-o poziție supraordonată decât prin inteligență și maturitate sau înțelepciune, ceea ce e natural în timp și fusese lăsat de Dumnezeu din naștere, ca un lucru bun. Dar am fost mereu un om foarte bun și se poate dovedi și asta și faptul că nu am fost ipocrită niciodată.

Mama iar vorbește ore în șir la telefon - nu s-a liniștit de atâtea zile - și îmi face rău fizic - îmi presează creierul când vorbește așa cu alții, ore în șir zilnic și apoi nimic timp de săptămâni

Ascultam din nou sonata pentru pian numărul unu de Beethoven și mă gândeam la scenele de gen din pictură în general, dar de fapt la mai mult, la bucuria și filozofia, sensul mai larg intelectiv-emoțional al gesturilor casnice, cotidiene. A te așeza pe un scaun, a te spăla pe obraji, a deschide o carte, a umple un pahar etc. Cât de frumoasă e viața!

”tu nu ai avut nici cea mai mică greșeală, Cristina, asta e nenorocirea.”
??!!
ei iar spun că nimeni nu crede adevărul și toată lumea crede aberațiile unui nebun, deși eu am scris numai adevărul

Nici azi nu pot continua povestirea mai departe

29 martie 2020
așadar aceeași poveste -
ei ziceau că eu nu am cum să muncesc, fiindcă sunt f-tă încontinuu, fiindcă am fost băgată la balamuc
Că aceia care au fost băgați la balamuc de obicei au greșit ceva sau așa se crede, dar eu nu am greșit nimic, despre mine doar s-a mințit.
Că oamenii nu cred nici măcar adevărul că mama a fost un monstru cel puțin față de mine și nici faptul că otrava era ceva real, cu simptome de otrăvire, nu era f-tere.

Mâine voi reuși în sfârșit, sper, să continui povestirea.
Nici azi nu am avut durere de cap.

Iar au intrat cei cu ”votez pentru, nu o să mai poată să o acopere”
de mai mulți ani, ei intră cu ideea că votează pentru a mă omorî pe mine. Jur că e greșit.
Cât despre acoperire, ei au ideea că eu sunt sub acoperire astfel încât oamenii să nu perceapă gândurile mele, deși eu nu vorbesc în gând fiindcă nu am cu cine și ei cred că eu trebuie să fiu acoperită pentru ca oamenii să nu înțeleagă că sunt un om normal și nevinovat.

30 martie 2020
am cumpărat 2 măști albe cu elastic, reutilizabile - mă gândeam să le fierb seara, dar mama zice că nu e o idee bună, că se strică elasticul
am văzut măști cu steluțe și măști colorate pe stradă, deci accesorii cochete fără intenție uneori

1 aprilie 2020
ei - care de fapt sunt rar peste mintea mea și nu era un motiv ca dvs să mă respingeți - au spus din nou azi că oamenii pur și simplu nu pot vedea adevărul despre mine, anume că am fost mereu binele și implicit un om foarte bun, și că oamenii sunt mințiți de niște oameni răi, deși eu nu înțeleg cum, fiind inuman de singură din 1984.

Cu ce v-a ajutat până acum epidemia? Să fiți maI lucizi?mai buni?mai miloși? Mai recunoscători?
Pentru mine a fost abandonarea fumatului, e mai bine desigur.

2 aprilie 2020
Ceva mai greu de înțeles, deși probabil că nu există conexiune directă între aceste fapte: cei care stăteau peste creierul meu și mă împroșcau cu vorbe de moarte și ură au dispărut complet deocamdată - în schimb a început pandemia cu coronavirus. Dar, dacă nu am scris deja, vă informez că ei, cei răi care lovesc cu migrene și vorbe afurisite apăreau brusc și în forță peste creierul meu și apoi loveau încontinuu și monstruos. Înainte de epidemie într-adevăr m-au masacrat mai rău ca de obicei poate, fiindcă au lovit foarte puternic cerebral mai multe zile la rând și de vreo 2 ori am fost otrăvită puternic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...