desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 12 februarie 2016

12 februarie 2016

Azi noapte m-au chinuit din nou prin viol de la distanță sau ”futut” cum se pare că zic ei, astfel încât iar a trebuit să iau 5 pastile. După aceea m-au și frecat în somn prin coșmaruri, fiindcă ei pot transmite coșmaruri, la fel cum transmit unele gânduri. Azi abia m-am ținut pe picioare azi. S-a băgat din nou un porc cu vorbele ”Quod erat demonstratum”, adică faptul a fost dovedit, deși nu e prima oară când ei îmi fac așa ceva, ci poate a suta oară, și totuși ei mereu spun quod erat demonstratum.

Eu am spus că pentru mine e monstruos să suport torturile lor sexuale, absolut niciodată nu am fost nebună să îmi placă sau să doresc așa ceva și am fost mereu un om absolut normal și de valoare și merit să am copil și putere și drepturi depline în societate, e normal că prefer să fiu chinuită de medicamente decât oribil folosită sexual ca o cârpă. Ei au intrat iar peste mintea mea și mi-au spus că degeaba pentru mine e preferabil așa, fiindcă pentru ei singura soluție este să mă fută, deci să violeze monstruos și să omoare un om fără nicio pată și fără nicio urmă de nebunie! Fie ei blestemați, iar s-a băgat unul cu ideea ”iartă-ne Cristina”. A intrat altul din nou cu ideea ”Nici povestea cu chinezul nu e adevărată”, aceasta mi-au mai spus de multe ori. Mi-au spus că poporul român a inventat sute de minciuni hidoase despre mine, nu doar că aș fi nebună, minciuni de care eu nu am habar, cum ar fi nu știu ce aberație cu un chinez.
Acum ascult imperialul pe CD playerul meu și sunt înfiorător de tristă că de 31 de ani și jumătate ei nu vor să fie adevărul, ci doar moartea mea ca martir.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...