desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 5 decembrie 2018

1-4 decembrie

Mi s-a spus adesea că ei inventează minciuni în timp ce eu dorm, deci acum mă întorc la ceea ce am povestit ieri, pentru a explica din nou, deși e fără rost probabil. După aceea voi mai scrie una sau două postări, după care intenționez să mă opresc orice vor mai scorni ei, poate, chiar dacă mă vor otrăvi clar, nu vă voi mai da raportul. Oricum noaptea trecută unul a intrat iar cu ideea că ”mîine ai să dormi somnul de veci”, ceva urît de tot, cum au zis ei de multe ori.
Ei, tot în mod abominabil, vor să dea impresia că mă otrăvesc fiindcă sînt un om lucid, în timp ce ei mereu neagă adevărul, oricine poate să vadă asta. Cînd am fost la urgență nu de mult șoferul de pe ambulanță spunea că eu stau în blocul în care a stat Anda Călugăreanu, după ce eu aflasem abia anul ăsta că ea locuise în apropiere, într-un bloc mai vechi. Tata spunea că o cunoscuse, la biserica armenească erau date din istorie legate de nașterea și viața mea etc. Dar eu am găsit fragmente din viața mea cam peste tot, nu doar acolo.
În timp ce psihiatrii, zic ei, sînt toți complet nebuni (oare?) și cred și ei toate prostiile fiindcă așa li se spune, unii mi-au găsit nod în papură legat de sistemele informaționale la care eu m-am referit doar vag cînd am scris despre biblioteci și legătura cu viața mea a cărților. Spuneam deci că orice carte se leagă de celelalte, ceea ce ei consideră poate exagerat sau delir poate, deși e logic că lumea Spiirtului sau Logosul sînt lumi obiective, nu doar legate de materie, chiar și prin intelectul omenesc. Eu doar am dezvăluit o chestiune de bun simț despre osatura sau constituția, evident logică și reală a lumii noastre, evident simplă și înțeleasă de mulți intelectuali înaintea mea, nu doar de fiozofi.Toate lucrurile spuse de mine erau evident clare și dovedibile, dar unii au inventat mereu că am delir și îmi atribuiți idei sau intenții pe care niciun om logic nu le poate avea, adică de fapt îmi atribuiți nu doar ignoranța, ci și prostia voastră, cu un fel de ură în acțiune, dacă nu sentiment. Adică respingere. Posibil că ați avut impresia că eu leg ideile din cărți de realitatea din jur în mod patologic, doar fiindcă așa vi s-a spus sau fiindcă nu credeți ceva simplu și clar. Am avut mii de exemple, dar nu are rost să vi le dau, erau lucruri mai clare decît credeți și pot explica simplu apariția lor. Iată două exemple - era ziua mea de naștere și deschid la întîmplare o carte și se deschide la ziua de naștere a lui Lucian Blaga (poate de aia proștii cred că eu sînt el) sau văd seara un taxi, care apare mai rar, de la compania Bălcescu și a doua zi găsesc absolut întîmplător, pe un raft unde nu umblam, o carte despre care uitasem, de la editura dispărută parcă, Bălcescu. Deschid la întîmplare o carte de Iris Murdoch, necitită, ascunsă undeva bine și găsesc o aluzie filozofică despre ceva ce tocmai citisem. Uneori sînt lucruri despre ce urmează să fie. Așa a fost mereu, v-am dat aceste două exemple dar sînt altele mai recente și încă și mai clare. Zi de zi. Totul e o imensă sferă sau roată. Nu numai cărțile sînt astfel de vehicule. Oamenii sînt și ei sfere cerebrale/intelectuale pe două picioare.
Ei se leagă mereu de viața mea în sistemul material și ideal, numai cu rău și minciună, de exemplu au inventat ideea de bîrlog al fiarei, cînd evident nu eu eram fiara, ci aceia care mă maltratau, era evident. Este vorba de o cruzime foarte mare. Vă dau alte două exemple: pe stradă apare un bărbat necunoscut, asemănător cu Jean Paul Belmondo și mă interpelează cu „grăsime afumată” datorită obezității datorate torturii și otrăvii și faptului că fumam. Abia după aceea acel bărbat a apărut ca vecin în blocul meu și a intrat în holul blocului cu un bebeluș băiat în brațe, pe care îl ținea ostentativ în fața mea, probabil cu aceeași idee cu aceia care ieșeau acum cîțiva ani adesea în calea mea cu cărucioare cu copii și unii spuneau că era cruciada copiilor, alții poate credeau că voiau să transmit copiilor din spiritul meu, că vor să crească alt geniu (!) alții că ei creșteau următoarea generație de porci, dar în ansamblu, ei mă răneau că nu aveam copil și eram izolată de tînără și mi-era greu să văd copii, plîngeam pe dinăuntru și că, orice spirit voiau ei să transmit, totuși mă obligau la otravă și mă respingeau deși eram om încă normal, cu multe torturi și lipsuri și minciuni sordide, deși eram un om perfect cu adevărat.
La fel, nu de mult a apărut alt vecin cu doi copii mici, care iese mereu în fața mea ca și cum nu mă cunoaște, dar cel puțin mă salută și în plus seamănă foarte bine cu un bărbat (sau e chiar acela) care a intrat anul trecut la mine în apartament deoarece am dăruit colecția mea Atlas - gratuit cui dorea. A stat în holul mic de la intrare și a vorbit cu mine. Astfel de lucruri se petrec mereu, probabil că oamenii au diverse deliruri legate de mine, de exemplu că eu nu am fost destul de bună sau nu am fost perfectă și vor crește altul/alta. Și la biserici mi-au făcut scene cu cristelnițe, nu mai explic. Și eu eram în viață și tot om bun, dar ei nu mă recunosc niciodată ca om i vor să mor deși nu am greșit nimic, așa spun și cei care intră peste mintea mea, că oamenii nu mă pot ”recunoaște” deloc, că toți mă reneagă etc.
Totuși am avut mereu și disponibiliate pentru studiu și muncă și drag de viață și oameni, cum am avut și eu mereu, dar voi considerați că asta e un fleac sau nu e autentic și sincer sau normal. Oamenii inteligenți sînt mereu buni, curați, cei proști, dacă sînt torturați mai mult timp, devin depresivi sau mizantropi și răi chiar, asta e de mult scris în cărțile bune și frumoase, dar voi negați mereu.
Sigur există ideea că omul care dăruiește mărgăritare porcilor e omorît. De aceea, ideea e că oamenii deștepți mă disprețuiesc că am spus adevăruri teoretice și filozofice de exemplu, ca și cum eu eram proastă să cred că nebunii pot înțelege acele lucruri simple pentru intelectuali, în timp ce ei de fapt mă aruncaseră și mă țineau în ghearele proștilor și au inventat că eu am delir și că am fost prea prea deșteaptă. Deci neacceptată pentru ce eram și în mod grețos judecată de oameni meschini, care chiar credeau că eu sînt proastă să vreau să dovedesc ceva, sau să scriu ceva inteligent, de parcă de aceea mă loveau idioții. Nu ăsta a fost motivul, nu ma avut nicio problemă de adaptare sau de orgoliu sau de lipsă de adecvare, ei toți mint, eu nu am avut nicio șansă și ei pur și simplu mint. Nu mai explic, fiindcă și dvs mințiți doar despre ceea ce unii numesc ”muritoare de foame”, orfană din naștere, săracă, izolată, bună, cuminte etc...
Cît despre concepția mea despre lume și viață, ea a fost mereu perfectă și frumoasă, dar ei inventează că am delir sau că mi-a spus cineva ceva (cei proști), iar alții pur și simplu, fiind doar mediocri, nu chiar proști, înțeleg abia după ce eu explic clar sau gîndesc anumite adevăruri și pe mine mă reneagă, iar cei cu adevărat inteligenți, care eu încă cred că există, pur și simplu nu au putut să mă ajute, nu cred că doreau să mor sau să fiu torturată real.
În același timp, otrava era reală, de multe ori concret dovedibilă, dar ei o numesc tot delir. Tot așa ei vor să dea impresia că eu am exagerat legat de vecini, cînd de fapt m-au forțat să spun adevărul prin chinuri oribile, cînd evident mi-au refuzat ajutorul medical cu diverse minciuni, eventual ei spun că povestea meadespre acea vizitatoare era halucinație, dar oricum a fost un lucru singular. A fost clară și holograma, imagine luminoasă în fața ferestrei, între trei blocuri, sau priecția spotului de lumină pe zidul din față, cu umbră care se mișcă etc. Porcii spuneau că ei vor neapărat să îmi creeze delir real, dau să înnebunesc.Putea fi oricînd dovedit, cum a fost și părul ras și negru pe pervaz, că îmi mînjeau des lucrurile și e logic că nu aveamcum să delirez așa ceva, se putea mereu arăta cum mi-au furat lucruri diverse, chiar dacă ei au uitat eventual. Nu știu de ce își băteau joc că eram nebună, cînd adevărul era evident. Era clar că m-au obligat să îmi fac guri de aerisire și că intrau ei și mi le deschideau în absența mea, vă dați seama că nu am fost somnambulă și nu aș fi făcut asta. Îmi fîsîiau noapte de noapte, așa cum unii nebuni din spital zic că sînt otrăviți de vecini. Au existat sigur otrăvuri alimentare, nu mai povestesc. Între timp încontinuu spuneau că îmi vor moartea sau că am fost condamnată la moarte, nevinovată fiind. Mi-au găurit pantalonii de pijama și de casă, cînd am bani așa puțini. Mi-au luat absolut sigur poze, unele le țin minte, nu le-aș fi aruncat și altele erau chiar scanate (parcă)sau oricum erau inventariate și mi-au luat și alte fleacuri, ca să mă rănească. Sînt extrem de idioți și răi. După ce m-au torturat cu zgomote, au amplificat zgomotele, de fapt urlete, cei din curtea blocului. Nu aveam ce să fac, am vorbit cu vecinii și cu hahalerele, în zadar de mai multe ori.

”trebuiau să o accepte, dacă o acceptau, totul ar fi fost frumos, am înțeles totul” (în engleză)
”noi toți vom dormi somnul de veci, tu vei rămîne (?!). Tu și cu el, trebuie să recunosc că vă potriviți”
”Toți au mințit din varii motive”
”la început ei nu știau și mințeau, apoi nu mai putea da ”înapoi”
”Uniunea Europeană ar trebui să recunoască adevărul”
Ei nu au înțeles încă faptul că tu ești sursa puterii lor.” Nu pot infirma și nici confirma această idee, mi-au mai spus asta de mai multe ori, dar știu clar și aș putea explica în sute de pagini ce înseamnă conștiința și evoluția personalității și gîndirii unui om inteligent în timp, în particular a mea, vîrstele și consumarea nebuloaselor din minte sau limpezirea prin înțelegere a lucrurilor, relația mea cu lumea și cu oamenii. Autocontrolul și autocunoașterea sau concluziile epistemologice și chiar gnoseologice reale, cu conținut bun, nu e vorba de beție de cuvinte, cum cred oamenii evident răi, care evident și direct mă tratau drept proastă, și credeau elucubrații psihologice, deși aveam clar logică bună și gîndire autonomă. Absolut sigur nu am avut nicio șansă niciodată, și tot așa sigur nu am avut orgoliu și niciun alt defect, cum mi-au spus porcii de multe ori.
”tu te plîngeai mereu de lucruri concrete și ei mereu inventau altceva, că ești nebună sau altceva” Da. În plus, tot ce am spus abstract sau teoretic era clar și argumentat sau putea fi clar dovedit, nu am luat-o razna niciodată sau aproape niciodată, deși am fost otrăvită. E adevărat, de exemplu am povestit ce am pățit cu locurile de veci, legat de ideea lor că nu am nici cine să mă îngroape. încă o am pe mama, dar de mulți ani m-au stresat cu ceea ce ei numeau ”injustiție socială”, probabil în contrast cu injustiția divină. eu cred că injustiție divină nu există, și e simplu - nedreptatea și răul se explică prin existența diavolului, adică injustiția socială.
”ei credeau că tu ai sărăcit sau au mințit că așa a fost, cînd tu de fapt ai fost săracă de la început” da, lipită pămîntului aproape Acum pe facebook o prietenă scrie că România trebuie să repare ce a stricat, respectiv să se îmbogățească. Cum adică a stricat? vrea să spună că era o țară mai bogată? Cînd? Alții zic că tot poporul minte. Nu știu la ce se referă, ce am văzut în jurul meu și în restul Bucureștiului și chiar prin țară puțin a fost abundență de marfă și produse culturale chiar și oameni cu mulți bani, care nu au vrut să îmi dea nici un leu cînd am cerut, în afară de unii mai buni, pe care cei răi, majoritari, îi consideră ”pămpălăi”, în timp ce ei și-au pierdut sufletul, asta au stricat, pe vremuri mai aveau, cu adevărat, chiar dacă și atunci ei erau ceva mai bogați cel puțin.
”ești unul dintre cele mai bune spirite, aruncată la gunoi”
Tîmpiți diverși din nou, noaptea:
”tu nu ești ca ceilalți oameni, noi nu putem să îți comandăm sau să te controlăm ca pe ceilalți”
Probabil s-au legat de ceeea ce am povestit despre legătura dintre conștiința mea și cărțile din casă și din lume, sau despre legătura mea cu obiectele, cu tot ce înseamnă semnificație, dar și acțiune sau devenire. Nu am scris totul în întregime, ar fi fost prea mult și ar fi înțeles și mai puțin, dat fiind că expresiile livrești sînt considerate beție de cuvinte și înfierate drept nebunie la oamenii nedoriți și lăudate la cei bogați și cu medalii și titluri și drepturi sau privilegii ,ca să folosesc un cuvînt al lor. Eu mereu am fost la fel, cred că se vede. Uneori, cînd am scris lucruri pe care proștii nu le pot înțelege, cei răi au inventat că aș fi nebună, cînd am avut de fapt o gîndire perfect normală și inteligentă chiar, și puteam dovedi. Lucrurile acestea au mai fost scrise. În ultimele decenii au fost scrise cărți destule, inlcusiv în literatura sudamericană la modă, și create filme artistice cu astfel de conținut. Adică cu legătura dintre așa- ziși nebuni și fenomene paranormale, inclusiv de asocieri dintre obiectele pesonale și viața individuală (cuvînt și organism) și lumea din exterior, divinație etc. Îmi amintesc de o carte scrisă de Isabel Allende, ”Despre dragoste și umbră”, care de fapt, firesc, nu îmi prea place, dar nu o resping total, fiindcă orice carte e o carte. De asemenea, acum vreun an sau doi, unii, în germană m-au atins cu cuvîntul lor Doppelganger, ceea ce îmi amintește de toate minciunile cu care m-au lovit, inutil, de-a lungul vieții, inclusiv ideea de poltergeist și de toată prostia lumii aparent legată de mine, cînd adevărul bun era mereu clar. Am destulă logică și destule cunoștințe bazale de psihologie, medicină și din alte domenii pentru a explica clar că am fost mereu om normal și cu creierul normal, chiar dacă există acele fenomene în jurul meu, nu e ceea ce cred idioții. Înțelegerea lucrurilor e de fapt sintetică, nu necesită informații de precizie în memorie, care sînt de fapt superficiale. Unii chiar asta ziceau: ”creierul tău este absolut normal, nu așa cum cred proștii” probabil legat de ce am scris pe facebook mai înainte. A fost mereu la fel, și înainte și după tratament psihiatric.
Alți idioți inventau că proștii cred că eu nu pot fi un om normal în relații cu alții și mă resping chipurile fiindcă am suferit prea mult și nu vor să îmi acorde credit fiindcă au iluzia că eu nu pot îndura suferința psihică și cred că trebuie să uit, sau că prin medicamente pot suporta mai ușor ”psihic” și, în aceeași ordine de idei, ei cred că eu aș fi amnezică, fiindcă li s-a spus o minciună desrpe mine, nu adevărul curat spus de mine.

Eu am fost mereu și foarte calmă, dar și caldă în dragostea mea de oameni și lume, perfect deschisă și ei au spus că evident sînt un om bun și că trebuie ca oamenii să creadă răul despre mine, Dumnezeu șite de ce, dar nu aveau dreptate. Erau porci, mi se psune că sînt chiar monștri.
”Noi la început nu știam de ce tu ești independentă ca gîndire/autonomă față de ceilați oameni și amvrut să te studiem să înțelegem.” ??!!
Ești un om puțin mai inteligent decît ceilalți
Ei sînt foarte proști, și nu suportă să li se pară că totul e controlat sau că ei sînt marionete etc. ??!! Oare ei nici atîta nu știu? mă întreb eu, după tot ce s-a scris timp de milenii? Cum adică se simt controlați? Păi, cînd ei iau avionul sau trenul oare cunosc ei și înțeleg cu adevărat principiile fizice și funcțiile motorului? oare știu tot ce știe pilotul sau inginerul sau sînt duși de nas? ce naiba?peste tot, din leagăn în coșciug, nu sînt mereu alții deasupra sau mama natură? Sau Dumnezeu, pnld? Chiar nu au logică? Nici dacă ei fac avioanele să zboare cu gîndul lor, tot nu au dreptate.
”Și ce o să se întîmple cînd o să aibă metastaze?”
”ne-am jucat cu focul” Altfel de vipere..
”Tu ești de 1000 de ori mai inteligentă ca ailaltă”
”Întotdeauna ai fost tu, dar ei au inventat că o vor pe alta, ca să aibă pretext să te lovească”
”Noi nu am vrut să ne închinăm și vom fi cu toții distruși”
”Și cînd o să se întoarcă roata...”
”Roata nu o să se MAI întoarcă niciodată”, Așa am înțeles și eu, roata eram eu, pe mine m-au chinuit mereu și au creat ideea cu roata legat de ceea ce îmi făceau
”ție ți-au făcut prea mult rău” Iar...
„taică-tu te-a chinuit din 84 ca să îți distrugă voința, să te putem controla ca pe ceilalți oameni normali, dar tu ai fost încăpățînată”

O să sărăcim cu toții”
”România o să sărăcească”
De mult au legat ideile lor despre bunăstare sau sărăcie de viața mea absolut normală.
”Guvernul actual a fost cel mai bun, au înțeles totul despre tine”
”toate speranțele noastre au fost în zadar”
Mi s-a spus că ei sperau ca eu să mor sau să înnebunesc...
”oamenii, în general, nu sînt controlați, ei au obsesia să îi controleze pe cei închiși la psihiatrie.”
Despre nebunii politici nu are rost să detailez. Ei au diverse obsesii legate de viața mea prăpădită și unora li se dă iluzia controlului asupra realității în general. Unii cred că eu eram Hiroshima, sau se leagă de familia care m-a crescut ca și cum totul era aranjat de ruși sau sisteme de informații străine etc., fără să înțeleagă nici măcar ce sînt informația sau spiritul și materia, intră la idei cînd văd pozele mele (unele sustrase poate chiar ca să creeze idei paranoice sau să ascundă adevărul, în mod greșit, sau să dețină ei nu știu ce secrete și să facă răul de fapt) sau ce povestesc despre faptul că nu eram copilul tatei și el nu semăna cu fratele lui și posibil surorile cosmopolite ale bunicii nu erau rude de sînge între ele - călătoriseră doi, cei care au murit ultimii, în lumea largă și cea care plecase în SUA a murit bătrînă cînd eu am sărit pe fereastră, (la fel cu vecinul meu din blocul unu, avocat) și erau unguri, puteau fi o forță de susținere a păcii după al doilea război spuneam eu, cum părea uneori, sau doar foști colaboratori naziști, fratele tatei era blond în copilărie chipurile și apoi cu părul negru clar nu părea el și erau și alte poze cu el chipurile cu care el nu semăna, erau mulți copii, ei cred că e vorba de secrete de familie care nici măcar nu era familia mea, fie că avea fie că nu avea legătură cu fostul SS, unii chiar în engleză ziceau mereu altceva, inclusiv că erau nici mai mult nici mai puțin decît britanici (după mulți ani), sau alții complică ițele la fel, ca și cum eu eram un sacrificu politic, cu multiple idei și secretomanie care prinde la proști, foarte mulți mă văd un fel de păcălici cum era jocul acela în copilărie cu o carte de joc care nu se potrivea perechilor din pachet cu diverse costume populare ale diverselor popoare, deci eu eram de fapt Dumnezeu și diversele țări se învîrteau în jurul meu cu spionii lor idioți și ”forțele” lor politice despre care ei credeau că există prin consumarea sau chinuirea creierului meu, ca și cum aș fi fost un măr, sau prin păcălirea altora legat de mine că aș fi fost una sau alta, pentru că ei credeau că pot să guverneze, să aibă putere peste alții, prin credințele greșite legate de mine, prin energie ruptă din trupul meu, dar obligîndu-mă de fapt clar la moarte, fiind de fapt clar crimă. Eu am înțeles toate nebuniile lor politice și modul în care le-au legat, nu doar prin mass-media, de organismul meu. E adevărat că încontinuu mass-media, de exemplu pe internet ziarele și siteurile programelor tv de știri, este sau a fost nu de mult legată de viața mea, se poate dovedi clar, cum am povestit aici nu de mult despre cărți și conținutul lor care se leagă clar de fapte reale din viața mea. Știu că idioții nu pot înțelege ceea ce e un mecanism neurofiziologic normal. Pentru unii nebuni doar rahatul politic misterios din viața mea contează, sau alte lucruri pe care nu le mai enumăr, fiindcă ei sînt atrași de povești întunecate, de otrăviri întunecate (eu chiar am fost otrăvită și ei negau realitatea evidentă) și intrigi chipurile pentru putere politică, și nu mă recunosc ca om inteligent și nu vor să am drepturi fiindcă sînt șocați de povești chipurile întunecate despre familia mea care nici nu era familia mea, dar care mă crescuse foarte frumos în sărăcie, deși se poate dovedi și acum că m-au educat foarte bine și că am fost iubită și respectată pînă în 84, și îi doare în fund de fenomenologia spiritului sau de botanică și zoologie, care de fapt înseamnă mai mult.
UIte, de exemplu, vecinul mamei din Voluntari, om cu bani care lucrase la o bancă, care a făcut tot ASEul ca și ruda bogată a mamei, care mi-a distrus și pustiit recent grădina din spate și grădina de flori (încă mai poze) fiindcă a băgat orătăniile lui la mine, el a clădit casă peste fundația casei unde copilărisem și a dărîmat și cercetat acareturile din curtea veche, găsind diverse obiecte, inclusiv cîteva tablouri sau poze pe care le le-a agățat la el în curte. Cădița veche în care făcea baie tata chipurile în poză cînd era foarte mic a folosit-o pentru rațe, îngropată în pămînt, și bobocii s-au înecat. Ultima oară cînd am fost la Voluntari nu mai locuia nimeni în ditamai casa construită acolo. Au ținut acolo doar cîini, care se sălbăticeau și urlau ca nebunii încontinuu, ca să creadă toți că sînt posedați sau că locul e bîntuit, eventual legat de minciuni legate de viața mea. Grădina a fost lăsată în paragină și folosită de tineri din localitate mult timp pentru distracții rele și de toți pentru gunoaie, cum făceau de fapt din copilăria mea. Și, în timp ce eu sînt chinuită, respinsă și otrăvită real, de mulți ani unii spun că ei pentru asta se luptă, ca să mă facă să uit adevărul despre și pozele ciudate cu familia mea, ca să dețină numai ei secretul. De aceea, ca în diverse filme despre mafie sau politică, unii cred că eu de aia am fost închisă la balamuc și respinsă în izolare, ca să îmi șteargă memoria și să dețină unii secrete și astfel putere asupra proștilor. Da, ”vulpile în vie” (Lion Feuchtwanger, care a scris și înțelepciunea nebunului) , chiar și cățeaua grasă și roșcată de pe acea stradă e numită vulpița pentru asemănarea cu o vulpe și botul ascuțit și seamănă chiar și cu soția grasă a vecinului destul de mult, ca privire și atitudine placidă, flegmatică. Făzănița albă a vecinului (el crește păsări exotice) a fost furată după ce eu am văzut la ea și la o porumbiță, cu care nu știu ce s-a întîmplat, o aură albă, nu știu ce era, dar a ieșit în poză și nu era lentila murdară, exista real în jurul corpului păsării. Rudele din Anglia ale acelui vecin cu rude la Focșani (acum sînt 2 mașini de Vrancea în curtea blocului, au mai venit de Vrancea aici anul ăsta) au cumpărat în satul bunicilor mei o casă veche pe care nu o locuiesc, unde locuia o femeie care asculta muzica americană asemenea celei pe care o avea tata. Iar fratele mamei, cum spuneam, agăța obiecte de-ale bunicii din Voluntari în grădina din satul de dincolo de munți. Îmi cer iertare pentru incoerența sintactică cu care am scris aceste ultime fraze, pur și simplu mi-a fost lene, nu am înnebunit și totul e adevărul. ”toți știu că au greșit, dar nu te vor fiindcă sînt extrem de mîndri”??!
”Lovindu-te pe tine s-au distrus pe ei, îți dai seama ce proști au fost?” ” o lume întreagă crede altceva” ce?
Nu înțeleg. Evident am fost perfecțiunea și ca bine afectiv, sufletesc.
”adevărul era clar de la început, că era crescută în sărăcie și vechituri și ei au inventat milioane de minicuni” Da, și părinții mei erau săraci și bunicii ceilalți.
”ei cred că e o minciună că tu erai mereu cea mai bună”
Era o conexiune în viața mea și pe memoria mea pe care nu o realizasem pîn azi. Probabil că ați înțeles că oamenii inteligenți, în mod logic, susțin lumea și sînt legați de univers prin memorie și conexiuni cerebrale, printre altele. Oamenii inteligenți, cum am fsot și eu, nu pot fi neciodată nebuni și nu trebuie vînați, cum au zis ei că unii cred că ies pe străzi, cu automobile sau pejos, cu ideea că ies ca să mă vîneze pe mine. Cunoașteți povestea cu sfinții și Hristos, cu aurele sfinților martiri etc. lucruri care există și în alte religii de fapt. Apoi am avut o colegă Aura care s-a sinucis, au inventat o poveste pe care nu o cunosc cu aurolacul nu știu care și au insinuat că eu aș avea aură puternică și de aceea mă vînează proștii, ca într-un film american.
Am relatat mai sus că am văzut păsări albe cu aură sau strălucire, ca în tablourile creștine cu Bunăvestirea. Apoi alții sau vecinii înșiși le-au făcut dispărute. Unii cred, delirant de fapt, că trebuie să mă omoare din această cauză, ceea ce pentru ei înseamnă radioactivitate și că de aia au omorît păsările cu aură ale vecinului și că trebuie să scape de mine ca și cum aș fi deșeu radioactiv sau mutant genetic periculos. Nici această teorie nu poate fi corectă, nu se explică de ce ei au creat atîta ură și minciună asupra mea și tortură și otravă mulți ani sau de ce nu m-au acceptat nici măcar intelectual, fiind evident un om inteligent, bun și pur. Un om totuși capabil. Eu cred că și moralitatea are importanță și binele reprezentat de sufletul și intelectul unui om, chiar dacă femeie. De ce se temeau și se tem ei de adevăr și de a se conecta, printr-o activitate oarecarte, la intelectul meu, de ce nu mi-au dat drepturile și nu mă recunosc, dar mă lovesc pe străzi și în bloc, izolată fiind. E o conexiune ca oricare alta din viața mea. Unii spuneau că posibil au inventat că sînt mutant genetic, sau că datorită radioactivității mele, ei, inclusiv vecinii, nu îmbătrînesc, nu mor sau învie și că asta e rău și de aia vor să mor eu.
”Tu ești soarele” spuneau ei de multe ori.
”Tu le-ai dat și căldură și lumină și ei te omoară”
”Dacă soarele moare, trebuie inventat un alt soare.” Eminescu spunea, în Luceafărul, la fel:

Tu vrei un om să te socoţi/ Cu ei să te asameni?/ Dar piară oamenii cu toţi,/ S-ar naşte iarăşi oameni./
...
Din sânul vecinicului ieri/ Trăieşte azi ce moare,/ Un soare de s-ar stinge-n cer/ S-aprinde iarăşi soare;/
Părând pe veci a răsări,/ Din urmă moartea-l paşte,/ Căci toţi se nasc spre a muri/ Şi mor spre a se naşte./
În ce privește radioactivitatea, ei nici măcar nu înțeleg că lucrurile bune nu pică din cer și nu apar din nimic. Li s-au dat radiouri sau televizoare pe care le folosesc cu drag și le admiră, dar nici nu știu ei ce sînt. Deci le trebuie radioactivitate și creiere de oameni inteligenți, și genii inventive, nu ca mine. Ei se bucură nepăsători și de telefoane mobile și electricitate, dar, dacă spun că și femeile inteligente au rostul lor, nu doar geniile acelea, ei mă scuipă. Rostul celor ca mine e înțelegerea lumii și binele și adevărul, lucruri pe care ei le scuipă ca fiind boală psihică. Nu am greșit niciodată și asta contează, nu e un fleac. Am fost în mod sigur un fel de stîlp la lumii cum zic unii, fiindcă am fost un om inteligent, lucid și am înțeles existența lumii, atît cît puteam, singură. Nu știu sigur dacă geniile omenirii au neapărată nevoie și de oameni împovărați ca mine, nu știu sigur dacă sînt materie primă prin folosirea creierului meu, nu știu dacă sînt sursa stabilității lor, ca ei să nu devină nebuni, rupți de materie și realitate. Dar știu că e păcat și că nu trebuiau și nu trebuie să mă omoare nimeni, e greșit. Am fost mereu ceva frumos. Poate din cauza ideilor legate de radioactivitate, legate deci de viața mea, tata mă tot înțepa în liceu că femei inteligente nu există și că el cunoaște una singură în istoria omenirii: Marie Curie.
Reamintesc sonetul 100 din Canționerul lui Petrarca, unde e puțin mai greu de înțeles jocul ideatic despre soare. Nu găsesc citat să postez aici, dar puteți căuta și veți înțelege poate. Acum au fost 100 de ani de la Unire. Probabil că ați înțeles de mult, cei inteligenți, importanța numerelor însele în ontologie, în fundamentarea lumii. Este scris că Petrarca, care o vedea și pe Laura drept soare, a fost un păcătos ca oricare altul. Nu știu. Este scris că Laura a murit în aceeași zi calendaristică în care el a întîlnit-o prima oară. Astfel de lucruri se întîmplă mereu. Eu am multe exemple din viața mea și a unor rude.

Azi am descoperit, cu tristețe, că Petrarca a suferit 21 de ani în chinul Amorului, pînă la moartea preaiubitei sale Madone. Întreaga lume a fost după chipul și asemănarea mea și eu după ea, de exemplu numărul 21 (procentul de oxigen din aer) a fost fatidic vieții mele de prea multe ori și proștii nu au cum să înțeleagă că așa e mereu și așa e normal și logic, oricîte exemple le-aș da. este așa fiindcă omuil are o minte logică, nu e animal și nici măcar nu e ființă digitală, ci analogică, cu sentimente luminoase și pure, nu animalice. Asta am fost mereu, un om absolut normal și inteligent, cum spunea și un agent imobiliar desrpe mine pe stradă, dar am auzit și eu, de parcă lumea credea de demult că aș fi nebună și de aceea mă loveau. Totuși nici acum, după 34 de ani și jumătate, nu vor să fie dreptatea și libertatea cît de puțin și să am dreptul la muncă și studiu, nu era prea tîrziu. Am fost ceva într-adevăr frumos, dar și un om sobru mereu și meritam viața.
”tu nu ești radioactivă, Cristina, ceea ce ai spus despre menținerea vieții și sănătății altora e funcția oricărui geniu”
”Ei toți te resping din cauza minciunilor despre tine și a mîndriei lor”
”simplul fapt că tu nu ești nebună îi scoate din sărite”
”oamenii de rînd cred că tu ești exact invers decît ești” Asta mereu spun ei la fel.
În engleză. Do you remember those pigs who used to say kill her? yes, I do. They all did harm to you and they are respected people” Și ce dacă? Totuși am fost un om perfect și ei obiectiv mă omoară, extrem de crud, plus otrava, nu înțeleg, cum să omori un om pentru minciună? Voi mai scrie puțin despre adevărul despre respingere, nu am avut nicio greșeală și ei toți m-au respins și izolat real, nu am pierdut nicio șansă, nu am avut nicio ocazie, poate ei mint despre asta, eram aptă de muncă și numai fericire și bine pentru alții, pnld e adevărul.
vecinii de sus iar scîrțîie urît
Era mai demult un idiot care spunea, aberant:
”dacă știam ce o să devină copilul ăsta, o omoram de mică” De fapt am devenit ceva foarte bun. De foarte mult timp. Uciderea pruncilor, ca în religie de fapt, e o prostie inutilă.

Tu ești ultimul om bun, ceillați toți s-au predat celor răi cînd au înțeles că ești femeie” ”Ei au îndrăznit să facă tot răul cu putință asupra ta și tu nu aveai cum să îi calci în picioare” E adevărat, nu aveam cum fugi sau cum evita nimic, de vorbă și gînd bun ei nu ascultau, adevărul era evident și ei creau minciună deși eram perfectă ( nu e vanitate, e adevărat) și deci nobil și pur era să îi lovesc, dar nu aveam cum și chiar ei au rîs că nu pot să îi controlez sau să îi distrug, ca și cum erau șoareci pe masa pisicii, deși eram evident un om bun și inteligent, cu dragoste adevărată de oameni și de tot ce e bun, oare înțelegeți?
Erau niște femei care au plecat de lîngă mine de pe bancă cu vorba ”păianjenul”, poate credeau că sînt eu păianjen, avînd în vedere diverse lucruri.
Într-o noapte, mai apoi, am visat un păianjen mare, mort. Unii au zis că s-au îngrozit cînd l-au văzut mort, fiindcă era cel mai bun dintre ei. Apoi mi-am visat creierul pe dinăuntru și am văzut deodată toată viața mea, tot ce era extrem de bun și frumos din naștere și copilărie etc. atît din punct de vedere afectiv, cît și intelectual. A fost adevărul, nu am vină că voi credeți altceva. Ei spun că deasupra mea s-au urcat toți cei josnici și mici sufletește și mental.
Alte meschinării aberante: ei spun că chipurile spiritele superioare mi-au explicat lumea și adevărul prin faptul că mi-au ”deschis cărțile” cum povesteam. Nu, ei, cei cu adevărat inteligenți, nu spun absolut nimic niciodată. Nimic. Probabil că v-au luat dracii din nou încît inventați un lucru ridicol de-a dreptul, ca și cum eu nu aveam gîndire personală și inteligență, deci îmi negați esența și insinuați că aș fi nebună, numai fiindcă niște porci de psihologi și psihiatri au scris aberații criminale despre mine. Sînt porci, adică ticăloși, am așteptat mult pînă să spun asta, deși e inutil și nu place ca mărturisire fiindcă nu e distracție sau act artistic, nu am aruncat vorbe grele degeaba și nu am pus preț excesiv pe viața mea, m-am gîndit mereu la ceilalți, dar eu nu sînt crezută fiindcă ei sînt considerați zei, dar eu știu că nu au dreptate și că nu era necesar răul clar făcut, plus tot ce mai aș fi avut de scris despre viața mea din 2002 încoace, completînd blogul meu cu cîteva lucruri cronologic. Percepția mea că unii sînt ticăloși nu are nicio importanță, ceea ce îi deranjează se pare că sînt faptele obiective, măsurabile și clare pe care le pot încă descrie și dovedi. Am fost un simplu om singur, dar nu e bine că m-au torturat și vor toți să mor, e fundamental greșit, jur. Nu vă puteți trezi. Se poate ușor dovedi că ei mint și că au mințit și că eu am fost așa cum sînt acum mereu. Se poate ușor dovedi că concepția mea despre lume, univers și viață e corectă și e simplu că am fost mereu un om inteligent prin muncă proprie, se poate ușor dovedi și trasa, prin memoria mea și dovezi concrete, drumul meu intelectual de-a lungul vieții și faptul că nu am deviat niciodată, că am fost logică și inteligentă, nu nebună, și că asta a fost împreună cu o imensă încîntare și frumusețe și fericire de a trăi, de a fi om, cu toate neajunsurile și necesitățile condiției umane. Bucuria sintezei și umanității reale e o fericire adevărată, nu e beție de cuvinte și i se dăruiește omului din naștere și se poate vedea clar că așa am fost, nu știu cum dracu nu vă e rușine puțin să inventați așa o elucubrație incredibilă despre mine. Încercați, dacă puteți, să ștergeți toată minciuna despre mine din mintea voastră și să priviți adevărul în față: cum naiba puteți să credeți despre un om ca mine că eram ghidată de spirite superioare sau că ei mi-au explicat sau arătat ceea ce evident puteam înțelege singură? Ei nu arată nimic, orice om nu crește ca intelect și înțelegere decît prin sine. Ei știu infinit mai multe lucruri decît mine. Nu îmi pot arăta sau spune decît ce eu știu deja, absolut clar. Și totodată credeți că hoții și sperjurii sau asasinii plătiți au propria lor gîndire și realizări intelectuale. De ce încercați să inventați așa ridicole și idioate supoziții nefondate, imperceptibile și clar ilogice despre un om bun, cu gingășie și lumină în gînd și suflet? ce dracu de viermi sînteți, după tot ce a fost peste 34 de ani? Bineînțeles, a fost binele pur, dar nu aveam cum să îmi fac singură un loc de muncă oarecare, ce folos că eram perfecțiunea? voi jucați mereu teatru cu ideea voastră aberantă că dacă eram așa bună și cuminte atunci aș fi reușit. Dar nu e așa. Au trecut în zadar atîția ani. Și atîta rău și otravă reale. E adevărat, am iubit oamenii enorm, dar m-au lovit încontinuu cei cărora nu le pasă decît de ei înșiși.

Ei spun că voi negați totul. E adevărat, mi-a plăcut să citesc și aveam nevoie, dar atunci mă torturau iar și pe stradă o femeie m-a oprit și a spus că toate bolile lor vin de la boschetarul acela care se preface că citește mereu. Ei într-adevăr au negat orice adevăr frumos din viața mea timp de atîtea decenii, dar eu nu mi-am făcut niciodată probleme psihice din fleacuri și nu am avut niciun defect psihic toată viața.

Voi nu trăiți în realitate. Mi se spune că e o foarte mare rușine ce mi-au făcut și de aia trebuie să mor. Ăștia sînt mereu. Eu în ruptul capului nu aș fi putut minți despre un om evident perfect cum am fost eu, cum să fi putut eu arunca răul și minciuna asupra victimei evident nevinovată și inteligentă, absolut sigur nu a fost nimic rușinos în viața mea, rușinoși sînt ei și tot ce mi-au făcut. Voi credeți că voi sînteți superiori și inteligenți și cei ca mine merită să fie înjosiți și sînt proști fiindcă niciodată nu ar fi făcut așa ceva și nu ar fi mințit. Eu știu că nu aveți dreptate și că oamenii buni și curați ca mine au intelectul perfect normal și chiar superior. Jur că eu nu aș fi făcut așa ceva, cum zic ăștia mereu de peste 12 ani că trebuie să mor și să mintă fiindcă e rușine prea mare să recunoască adevărul.
Mai scriu numai o postare, asta a fost în plus.

Au zis că m-au f_t toți de curînd și că acum m-au otrăvit. E adevărat, m-au otrăvit oribil, substanța băută are gust înfiorător și arde stomacul cu două pastile de emanera luate. Arde gîtul și e tare rău. Și ieri și nu e numai greața și stomacul. A intrat otrava în sînge. Cutia e încă pe masă, nu știam că e așa oribil, ei mă otrăvesc de mulți ani, dar s-ar fi putut opri. Otrava e reală și eu sînt singură ca întotdeauna. Săracă și chinuită, am dăruit numai binele o viață întreagă. Ei mereu au spus că poporul e îndobitocit și că nu se poate trezi, fiind mințit despre mine timp de decenii. Repet, nu am avut nicio greșeală și nici vreun defect. Știu, nu vă pasă. unii dintre dvs poate gîndiți, cum au spus și alții, că eu sînt un fel de Socrate, condamnată fiind la moarte deși nevinovată, după cum spun toți. Și poate că mă condamnați, cum au fost unii, că m-am plîns de tortura reală și inumană chiar de atîția ani. Mă condamnați că nu am ”acceptat ” să mor ca toți condamnații nevinovați. Dacă așa gîndiți, nu ați înțeles nimic. Nu am greșit nimic, absolut nimic. Efectiv v-au îndobitocit, nu e vorba numai de faptul că am avut mereu dreptate sau de instinctul de supraviețuire. Ei zic că lumea toată crede răul și atunci va fi cutremur, deci probabil moartea mea. Poate nu, poate voi trece și de otrava asta. Nu trebuiau să mă omoare, e total idiot. Ei zic că nu am cancer, că am rezistat la toate otrăvurile, dar că dacă voi avea cancer vor suferi toți foarte mult. Sînt proști, niciodată nu m-a interesat suferința sau pedepsirea proștilor, dimpotrivă, m-am găndit numai la binele lor. V-am spus de ani de zile, nu trebuiau să mă otrăvească. Ați înnebunit cu toții. Ați fi putut să mă ajutați, să mă acceptați măcar ca om cît de cît, cu orice vorbe, bune sau rele, sau să comunicați un pic cu mine, fiind evident un om normal eu, chiar dacă nu puteați convinge asasinii, care, mai nou, se cred călăi. Eu nu am stricat relația mea cu nimeni, pur și simplu nu am fost acceptată și adesea, chiar pe internet, unele doamne și domni chiar se purtau urît cu mine, ca și cum credeau ceva a priori despre mine, fără niciun motiv, nu a fost din cauză că am scris adevărul despre cum sînt torturată fără vină. Și nici din cauză că păream nebună sau că am spus că fusesem închisă la psihiatrie. Dacă ați vedea evoluția mea pe facebook de exemplu dar și în rest, evoluția reală, nu ce credeți greșit, din 2010 pînă acum (am chiar șters primul meu cont, unde era poate mai clar), ați vedea clar că m-ați lovit sau respins din alte motive, nu fiindcă am relatat adevărul despre mine sau că m-am plîns. Asta e, știu, nu am plăcut nimănui, la fel ca orice om sărac material. Mereu m-am referit la lucruri clare, concrete, fiindcă nu aveam nici ce mînca, dar eram în stare de construcții teoretice și înțelegere bună. Nu, voi în schimb ați lovit uneori, dar, credeți-mă, vă iert cu adevărat, ca întotdeauna.

”Tu ți-ai făcut țara de rîs” Asta e culmea. Probabil o justificare neghioabă a lor.
”au aruncat mereu săracii asupra ta”
În supermarket: Tu trebuie să mori fiindcă ei toți au mințit despre tine, trebuie să înțelegi asta. Așa ziceau și în engleză. Nu îți dai seama că nu se poate nimic pentru tine? Tu ai fost numai binele și frumosul și omenirea toată crede că tu ești ceva rău și foarte proastă. Tu ai fost sursa binelui și ei cred invers. Pe tine te-au tratat monstruos o viață întreagă.
”ea trebuie neapărat acceptată, România face o foarte mare greșeală”
”Ea trebuie distrusă”
”Am crezut că e un joc intelectual și îmi pare rău acum de ce am făcut, abia acum am înțeles că e adevărul” ??!!
”tu ești o batoză împuțită”
”Oamenii au ales răul”
”toți au votat să mori”
”o creatură extrem de meschină vrea să mori”

Iar ”e cea mai mare rușine prin care a trecut poporul român”
”Au adus din nou tot poporul asupra ta - să te calce” e adevărat, azi au fost din nou la ”intersecția” mea mașini multe, aglomerație, mașini din diverse ”județe”, stegulețe tricolore
Unii cred că puterile străine aruncă poporul asupra mea, alții cred că poporul meu a îndobitocit restul lumii legat de mine, încît și restul oamenilor de pe pămînt mă resping și cred minciuni despre mine.
”Toți vor să mori”
„proștii cred că trebuie să mori sau nu te vor fiindcă cred că ești nebună și tu n-ai fost nebună niciodată”
memoria ta a fost decimată în ultimii ani și idioții care îți pot citi creierul nu găsesc corespondent în tine la TOT ce ai scris despre viața ta și cred că tu fabulezi sau minți, cînd tu de fapt ai spus numai adevărul
”deputații pur și simplu nu au cap, prin definție”
”proștii cred că tu ești sursa ideilor delirante ale altora. ” E adevărat, nu am avut niciun fel de delir, puteți căuta cu lupa că nu veți găsi, decît foarte mici erori de gîndire uneori, datorate torturii sau otrăvii
”ei mereu spun jos cu ea și ea de fapt nu a avut nici ce mînca toată viața și a fost mereu jos
în engleză: tu ai dus cea mai modestă viață cu putință și ei toți cred etc.
idioții nu știu nici măcar că otrava e ceva real - poate că e singurul lucru aparent delirant, dar, concret, puteam dovedi adesea aceasta
”Ea e doar un om perfect bun și nevinovat și au izolat-o ca să o omoare”
”vor să o omoare și pe maică-sa”
”Nu a avut nicio legătură cu sataniștii ”(! doamne)
”Nu cunoștea nicio taină și ei tot au vrut să o omoare ”(sînt unii oameni care cred, în mod total absurd, că oamenii inteligenți sînt omorîți fiindcă cunosc nu știu ce secrete!! Gîndiți-vă puțin logic ce înseamnă aberația asta!)
”Răspunsul la toate întrebările lor este binele și ei tot răul cred mereu.” Da așa au făcut mereu cu viața mea, e foarte clar.
în supermarket m-au înțepat în inimă și au zis Zusammen și apoi Nein, ei intră uneori cu cîteva cuvinte în germană peste mine (că nu știu mai multe), exact atunci cînd sînt lovită în inimă sau ochi etc. Alții spun că nemții sînt cei mai proști.
”te-au hărțuit mereu deși niciodată nu ai greșit nimic, așa a fost din 84, așa e și acum.” Da, e foarte clar, nu am greșit nimic și nu am fost nebună și ei merg înainte în rău.
”Ei cred că e pur și simplu ridicol să fie subordonați ție. Tu ești mai inteligentă și atunci ei vor mereu să te f_tă și să te omoare” Vă spun sigur că am fost perfecțiunea, deși nu credeți.
”psihiatrii consideră că ești un caz fără speranță și tu ai fost mereu normală”
”vor să îți distrugă sprijinul” ”ei nici măcar nu știu ce înseamnă un intelectual și cred că tu ai sprijin din afară”
acum iar am băut repede 2 litri de apă și setea mea crește cu fiecare strop și buzele și limba sînt foarte uscate, ieri precis a fost o otravă rea, azi abia m-am sculat
”tu ești întreaga țesătură a lumii, dar țesătura e foarte strînsă acum”
traversam strada cu două monede de 50 de bani în buzunar și una mi-a scăpat fără intenție printre degete pe asfalt. M-am oprit cîțiva pași mai încolo și am văzut că nu mai era în buzunar și, fiindcă voiam să îmi iau o țigară cu un leu, am privit asfaltul în spate, fiindcă era logic că îmi căzuse, sau cel mult o uitasem în geantă, acasă, dar era mai puțin sigur, fiindcă văzusem sigur sigur două, dar, în loc să văd moneda căzută, am zărit, înfundat în asfalt, un dop auriu sau așa ceva, cam de dimensiuna monedei de 50 de bani, care și ea e aurie. Veți spune că e doar o coincidență fantastică. Nu e așa. Astfel de lucruri mi s-au întîmplat de multe ori. Nimic nu e întîmplător, totul e logic necesar. Așa mi s-a întîmplat cu multe cărți și cuvinte și lucruri felurite. Este absolut clar că Dumnezeu sau Spiritul vede totul, și numără sau văd și frunzele din pomi (am avut dovezi, cînd, exact după ce am scris o poezi despre unanumit de torticolis al unie frunze uscate într-un fir de paing, poate a doua zi m-am așezat pe o bancă undeva la întîmplare, și chiar deasupra mea era o astfel de frunză, totul se explică logic prin Spirit și Materie), chiar dacă Spiritul e de fapt inteligență superioară, sau logica intelectualilor. Poate că acel dop a fost filmat, veți spune. Posibil, tot inteligență se numește. Lucrurile se văd unele printr-altele, nu mai explic, e absolut clar și adevărat. Camerele de filmat sînt conectate la realitate și la ochii mei. Și creierul meu cu toți cei care au citit Mizerabilii de exemplu și milioane de alte lucruri. Astfel, lucrurile din jurul meu se leagă de mișcările și voința și gîndul meu, e logic. În momentul în care eu mă apropiam de dopul din asfalt, cineva a vrut să pierd exact moneda de 50 de bani și apoi s-o caut pe jos, fiind acel cineva intrinsec gîndirii mele, printr-o relație informațională și poate și una organică. Am înțeles totul de mult timp. Nu aveți de ce să distrugeți oamenii inteligenți, toți au legătură cu Spiritul sau logica universală. Și femeile au. Nu aveați niciun motiv să îmi faceți răul cu idei gen filmul Procesul maimuțelor, nu aveți nici o scuză niciodată să omorîți un om bun cu ideea că vreți să îi cunoașteți modul de a gîndi etc. Asta e culmea. Dar unii spun așa: ”ei cred că gîndirea ta e, care e întrutotul a ta, e a altcuiva și ei cred că resping sau omoară pe acel altcineva, nu pe tine” ”Nu ai văzut că se uită la tine ca și cum nu ai exista și că nu te aud cînd vorbești tare cu ei? ”
E total ilogic, nu mai explic, se poate dovedi și acum adevărul frumos și bun. E grotesc, cum dracu vreți să omorîți un om evident inteligent cu astfel de idee?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...