desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 21 decembrie 2018

21 decembrie 2

Subliniez: Nu are nicio importanță dacă eu sînt sau nu Dumnezeu sau geniu, dacă dvs. credeți sau nu că eu sînt Dumnezeu, dacă Dumnezeu există sau nu și ce cred eu că e, dacă eu cred că sînt geniu sau Dumnezeu etc. Vă dați seama oare că lucrurile astea nu contează? Vă dați seama că nu aveți de ce să mă respingeți FIINDCĂ unii cred că eu sînt Dumnezeu?Adevărul obiectiv era și e evident de crimă, otravă și izolare inumane, chiar și persecuție, pot dovedi încă, și problemele așa zis psihologice nu au nicio importanță. (ultima oară cu suc otrăvit am avut dureri groaznice de stomac cum am mai pățit, era clar otravă, dar ei m-au otrăvit mult, unii spun că toți medicii știu asta) Și evident am fost și sînt un om normal și pur și totodată un om inteligent și foarte bun, cu iubire adevărată de lume și viață. Nici nu mai sînt multe gîndurile altora asupra mea sau ale celor răi și evident și dvs. și lumea m-ar fi putut oricînd accepta pentru ceea ce sînt (nu pentru ce am fost acum un an etc., ca om și ca intelectual) și adevărul putea și poate fi acceptat în întregime, este numai ceea ce e bun sau frumos. Chiar foarte frumos și cum se cade, mereu a fost așa. Puteam fi oricînd și un om extrem de fericit din condiții obiective, nu doar sufletește, v-am acordat toate șansele. Numai prima poruncă conține declarația lui Dumnezeu că e Dumnezeu, dar și interdicția ca omul să aibă alți Dumnezei și e puțin ambiguu, fiindcă de fapt omul nu poate avea alți dumnezei, aceia erau viței de aur și alți idoli, și era rău ca omul să se închine banului sau altor năpeste, dar dacă eu de exemplu sînt Dumnezeu, răul clar asupra mea nu provine din faptul că nu credeți ce sînt EU sau că eu sînt acel lucru, ci din nerespectarea moralității din cele 10 porunci, inclusiv din prima.

Dacă de exemplu eram Einstein, atunci în niciun caz nu ați fi aruncat vorbele pe care le-ați aruncat asupra mea și ați fi rîs de ideea că eu sînt distrusă pentru orgoliul național sau iluzii politice, căci toți intelectualii știu ce e politica în realitate. Bun, nu am fost ein stein, dar totuși putea fi ușor adevărul că am fost un om perfect și inteligent, deci binele curat, poate un fel de Einstein, nu doar ipotetic, ci și ca ființă, am existat ca o conștiință rațională și a binelui adevărat și asta contează, oare înțelegeți?

Mama ta e singurul tău sprijin și singurul om din viața ta. Ea e Politica. Ea știe ce ești cu adevărat și încă te mai poate susține(?), cu greu, fiindcă încă există unii proști care cred aberații politice. Ea e singura ta voce. Deși e evident că ea era/este răul, că te-a chinuit (oribil!), că tu ești și ai fost binele, deși e evident că amîndouă sînteți doar două femei singure și sărace de o viață, proștii încă mai cred că între tine și ea era un fel de competiție sau război. Ei cred că voi două sînteți țicnite. (În ultimele luni mama nu prea mai are bani deloc, din octombrie cel puțin, și unii au inventat că nu i se mai dă pensie ca să mă omoare - nu știu dacă e adevărat - că ea nu are cum să se plîngă, că strînge bani ca să mă îngroape, etc. În engleză iar au intrat ca acum 10 ani cu întrebarea dacă mă vor incinera). Eu, personal, nu știu sigur dacă mama nu a înnebunit cu adevărat de 35 de ani. Cu tristețe am notat de mult timp că numai cu mama am avut de schimbat vorbe la telefon. Acum cîteva zile m-a sunat, lucru rar, fosta vecină căreia îi împrumutasem bani.

Orice Dumnezeu sau geniu îi susține pe ceilalți și reprezintă Puterea și Viața. E un fapt biologic și nu are legătură cu mîndrii sau orgolii josnice. Tu ai fost singurul Dumnezeu distrus de lumea de jos. Intelectualii te-au sacrificat dintr-un motiv idiot. În antichitate idioții îți făceau trepanații, în Evul Mediu... (?? nu neapărat, zic eu) Cristos, cînd se naște, e și Dumnezeu în același timp. Cele 10 porunci, toate, se referă la păcatele omenirii asupra lui Dumnezeu, adică ce ți-au făcut ție toată viața.

Cînd merg la bucătărie, vecinii mă chinuiesc aproape mereu cu zgomote intermitente la bucătărie la chiuvetă sau pe podea. Astfel, mă torturau cînd mîncam dar și aduceau mirosuri rele, posibil otravă. Ca niște animale, oamenii m-au chinuit cu zgomote 30 de ani, cu ideea că mă lovesc pe mine cu scopul să mă distrugă sistematic, cînd eram doar binele și în realitate ei prin zgomote luau un fel de putere din mine, se conectau la creierul meu, putere pe care o foloseau tot ca să mă lovească, în mod paradoxal.
”Oamenii trebuiau să te accepte”
”Dumnezeu nu e niciodată acceptat” etc.
”Maică-ta a devenit copilul tău, uită-te cum te imită, și ce sînt cuvintele ei, ea nu mai știe nimic. În momentul în care părinții în general devin copiii tăi, sfîrșitul tău se apropie(?):”

Acum au intrat unii în engleză cu ideea că ei își amintesc cum mi-au tot repetat în copilărie povestea cu ciobanul și lupul și că ei așa planificau să mă distrugă încă din copilărie, cu negarea adevărului. Fleacuri, au fost mii de povești, nu doar aia.

Spuneau că medicul meu de familie a înțeles că eram otrăvită poate, fiindcă eu aveam la mai puțin de 40 de ani simptome de cancer terminal în mod brusc. Totuși, putea să mă ajute legat de simptom cel puțin, de multe ori. Mai spuneau mai demult că ea a greșit că nu a raportat cazul.

În plus au inventat, cum am mai explicat, că am fost judecată și condamnată la moarte, ca să justifice tratamentul inuman asupra mea. Dar aceste justificări au apărut post factum. Unii sugerau că toată epopeea lumii e făcută în jurul meu ca Dumnezeu și că oamenii doar cred că lucrurile au altă cauză, sau că erau ca atare și că puteau să mă accepte dar sînt proști, de pildă acum unii spuneau că eu nu știu, dar în țara asta toți oamenii sînt judecați de poporul acesta nebun și idiot, și numai cei acceptați de popor nu sînt otrăviți sau au drepturi fundamentale. Se pare că această belea e una creată ad hoc pentru a fi eu distrusă sau omorîtă și că așa vor crea alte idei și orori pentru următorul Dumnezeu. Că asupra mea au aruncat tot răul cu putință omenește din cărți și altele, foarte multe lucruri diferite, pe rînd. Așa a fost în mod obiectiv. Ideea lor e că mereu e un joc între Dumnezeu și diavol și că oamenii cred numai în creatura cornută. Ei spun că eu am reușit totul și că oamenii nu au înțeles și că speră ca următoarea să reușească mai mult, dar e imposibil. Ideea de judecare kafkaescă și toate celelalte vor dispărea și vor reapărea pe rînd, odată cu alte belele inventate post factum sau expres pentru distrugerea ei, în viața următorului martir. Că am dovedit totul cu claritate și am fost numai binele o viață și ei tot mă omoară și nu mă vor.

De-a lungul vieții au fost mulți care mereu intrau cu ideea că „ pierdem totul”, ca și cum etc. Că să îi iert, dar ei erau cîinii ”ei” etc.
Alții spuneau că ei au fost foarte dezamăgiți, fiindcă credeau complicații politice, psihice sau despre iad, cînd de fapt era doar o cloacă de otrăvitori infecți.
Cît despre ideea de judecare, tata arunca asupra mea încă dinainte de călăul acela profesor-medic în viața mea, ideea de ”artista popoului” și foarte multe altele ce urmau să se întîmple.

Bineînțeles că nu m-a judecat nimeni, că nu aveau cum! Numai oamenii inteligenți îi judecă pe ceilalți și rezultă produse de digestie intelectuală frumoase și veridice și bune, ca în desenul animat cu profesorul Baltazar.

Totuși ei au spus nu de mult, din nou, că ”E inadmisibil ca un om să fie condamnat la moarte pentru că și-a făcut o singură dată laba.”
Este ideea lor că m-au maltratat enorm după moartea tatei, zi de zi, FIINDCĂ mă condamnaseră pentru incidentul acela nefast cu radio Europa din viața mea, în 2005, una dintre cele 2-3 greșeli aparente din aproape 50 de ani de viață a mea, de fapt fără vină.

Eo idee falsă, nu a fost nicio condamnare și nicio greșeală. Faptul că se numea radio Europa a fost o întîmplare, putea fi oricare dintre infectele posturi fm care au apărut ca ciupercile după ploaie. Prezentatorii de la toate seamănă oarecum la tonul vocii cu cei care prezentau aberații la radio Europa liberă încă din copilăria mea, din anii 70. Nașii mei ascultau și le spuneau șopîrlița. Părinții mei ascultau rar, au ascultat de pildă la revoluția din 89. Oricum, poate observați că toate posturile fm au cam același ton de voce, uniform și monocord, de parcă ar fi o ciumă, vorba lui Camus. Am povestit cum au ecranat posturile naționale în viața mea, în blocul meu după 89 și cum au lăsat doar rahaturile fm. Cum oamenii au fost hăituiți de radio obligatoriu, și eu printre ei, în mijloace de transport în comun și locuri publice, cu vocile ălora care scuipau idei despre moldoveni și cățele Molda, cu cîntecul ”cine-o dezlegat cațaua”, ridicarea cozii cățelei ( unii vorbeau despre sex în mod vulgar, alții credeau că poporul se ridica datorită mie și că erau ”coada”, alții ziceau că eu de fapt ridicam ”capul”, adică viața intelectualilor, dar idioții nu înțelegeau) și multe altele și cum ei mă înhățau imediat ce ieșeam în oraș sau dacă făceam greșeala să deschid radioul puțin, legîndu-se de lucruri din viața mea sau legate de mine.
Anul trecut, la spitalul Sf.Ioan, cînd m-au persecutat și tratat bizar cînd nu mai urinam aproape deloc, erau posturi de radio Europa fm cu program obligatoriu în salon. Muzica lor veche era, ca și transmisiile locale în supermarketuri, din ceea ce ascultasem eu în tinerețe, demult. Vecinul mamei, taximetriștii pe drum în mașini tot Europa fm etc.
Au intrat unii în gîndul meu, după ce am venit în blocul trei cu ideea ”De ce ți-ai făcut laba Cristina?” ca și cum acesta era pretextul zilei pentru ”condamnarea” mea.
Eu nici nu știam ce înseamnă în argou laba, deși tata spusese și de asta de mult, fiindcă repeta ideea ”e o labă chioară”. Sau în Zdreanță, de care îmi amintea o femeie rea în troleibuz foarte demult, ”pune laba, ia cu botul și-nghite oul cu totul”, iar mama îmi spune și acum mereu, cînd beau apă direct din sticlă, ”Ți-ai băgat botul în ea”, de parcă sînt nu știu ce animal din pădure.
1. Eu nu știam că masturbarea feminină, despre care nici acum nu știu nimic, este o crimă oribilă și rușinoasă prin care eu aș fi omorît oameni sau vreun om sau aș fi făcut mult rău obiectiv altora. Totuși, era evident și atunci cînd s-a întîmplat că nu făcusem niciodată așa ceva, deci nu aveam cum să fac în viitor, deci era un fel de ”pedeapsă” sau ”răzbunare” inutilă. Uciderea unui om este una dintre interdicțiile din cele 10 porunci și ei totuși voiau să mor, asta spuneau și asta făceau, pînă în ziua de azi. Ei le-au încălcat pe toate, iar eu nimic.
2. Era evident că nu aveam și nu avusesem nicio plăcere sexuală toată viața și nici bărbat. Și nici cînd s-a întîmplat acel lucru nu am avut vreo plăcere, unii ziceau că eu nu știam cum se face. Porcii cu idei de moarte și ură și curvă și vulgaritate au intrat peste mintea mea numai după acel incident și a fost șocant.
3. Lucrul acela s-a întîmplat datorită sugestiilor dj-ilor și numai după 24 de ore de gimnastică, după moartea tatei, cînd toți mă hărțuiau, inclusiv vănzătorii din magazine pe Iancu de Hunedoara, unde era și un magazin turcesc, ca să creeze legătură cu istoria luptei împotriva turcilor sun acel erou, fiindcă într-o capitală toate străzile și ideile sînt legate în acest mod, Paris, Londra, București, orice. Dar idioții vor mereu o libertate inexistentă și imposibilă, fiindcă fără ordine și deci rațiune și spirit nu există nimic bun. Tot felul de anarhiști idioți. Umblau și mașini Europa fm atunci în 2005, acolo unde stăteam, la Perla (din cauză că bunica îmi vorbea de Pescuitorii de perle adesea), cu difuzoare și transmisia lupta pentru independență a reginei Maria și apoi, treptat m-au făcut să cred că îmi vor da libertatea, deci dreptul la muncă și viață și a avea copil și familie, după 21 de ani de tortură și închisoare dovedibilă, reală. Pînă atunci tot răul fusese, încontinuu. La început am crezut că trebuia să fac gimnastică, cît mai mult.
4. Ei spun că acei porci de la radio nu au fost vinovați, findcă nu au făcut intenționat răul asupra mea și nu au vrut să mă păcălească intenționat, deoarece erau și ei simple rotițe ale sistemului centrat de mine și de lipsa drepturilor în viața mea din 84, deci ei spun că lucrul s-a întîmplat de la sine și eu m-am prins în propria plasă. Bine, dar tot răul ulterior, fără rost? Sau totul înainte de 2005? Zi de zi...există rău și bine, nihilismul e o prostie, vă rog să țineți minte. Nu sînt toți nevinovați fiindcă există un Dumnezeu sau un diavol! Dar ei dădeau vina numai pe mine și legile sau binele există chipurile numai pentru ei. 5. Era evident ce fel de om fusesem toată viața, mereu era evident. Dar dacă aș fi avut bărbat, ceea ce e un lucru normal, ceea ce mi s-a interzis? Oare nu s-ar fi frecat pielea acolo? Oare ar fi murit cineva?
Ulterior au inventat că oamenii cred că eu sînt omorîtă sau că răul se întîmplă din cauza acelui lucru. Pînă în 2005 fuseseră 21 de ani de tortură și închisoare tot fără nicio vină. Fără nicio masturbare, în ciuda torturii oribile sexuale asupra mea.
Unii spun că oamenii cred că sînt nebună din cauza medicației psihiatrice și că proștii nu înțeleg că e o simplă dependență, prin timp, și că sînt medicamente ca toate celelalte.
”Centrul nu are cum să se prindă, Cristina, centrul doar moare”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...