desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 7 decembrie 2018

7 decembrie

”Nu se poate face nimic, absolut nimic.” Ăștia sînt foarte răi, aduc tot răul asupra mea.
”Întotdeauna se putea face totul, dar ei nu au vrut”
”Tu trebuie să mori fiindcă e cea mai mare rușine prin care a trecut poporul român.”
”oamenii nu te plac, nu te vor” Nu știu dacă înțelegeți cît de absurd e ceea ce spun ăștia, eu sînt evident izolată și nu am pe nimeni în afară de mama de mulți ani. E monstruos, e crimă evident, cum am mai explicat, nu am avut niciun defect, nici psihic și nicio greșeală și ei refuză adevărul evident, eu fiind încă în stare de muncă și studiu și viață bună între oameni. Niciodată nu am fost nebună, se poate dovedi. Ei au aruncat idei din acestea monstruoase și rele, dar și evident absurde, eu fiind singură și otrăvită (se putea și asta dovedi). Fiind un om lucid și inteligent, eu niciodată nu am crezut ideile lor fără sens - de exemplu nimeni nu are cum să nu mă placă, fiindcă nimeni nu e cu mine și nimeni nu poate ști cum sînt eu sau ce pot munci, sau modul în care aș vorbi cu ei și nu au nici cea mai mică idee despre intelectul meu sau normalitatea mea. La fel și celelalte idei negative din partea lor - normal că eu nu am crezut în ele și nu am delirat niciodată deloc. Nu mă știe nimeni, nu am legătură cu invențiile celor care mi-au aruncat diverse idei aberante și denigratoare.
Adevărul a fost mereu extrem de clar. Sper că puteți vedea că mereu a fost așa și mereu am avut dreptate. Nu e vorba de nicio rușine a nimănui, eu pur și simplu nu am avut nicio șansă. Proștii care mă lovesc pe mine - inclusiv pe stradă cu aglomerație etc. - sînt evident controlați și mințiți de intelectuali nebuni, care ei m-au respins, și care vor, cu o cruzime monstruoasă, să mor.

Evident proștii nu au ce și cum să mă accepte, evident am fost otrăvită, evident izolată inuman cu forța, deși puteam comunica normal și aveam nevoie de atîția ani, evident fiind un om inteligent și bun și fără păcat, evident săracă și batjocorită, evident fără dreptul de a munci și studia în mod abuziv luate, evident fiind încă în stare de anumite lucruri bune sau utile, evident respinsă de cei ca mine, poeți sau nu.

Tu ești tot ce mai bun și ei cred că ești tot ce e mai rău.
Ei te-au izolat datorită relației lor cu sexul tău, nu fiindcă ai fi nebună, și cred că, dacă te-ar fi acceptat, s-ar fi răspîndit ciuma aceasta sexuală, adică ce îți fac ei și li se pare spurcat, între alți oameni.

Tu pentru ei nu contezi deloc în calitatea de creier sau intelect, ceea ce e de fapt mai important, tu pentru ei contezi doar ca sex și de aia vor să mori, crezînd că sexul tău e ceva rău. Ei cred că ei învie din morți datorită sexului tău și vor să te distrugă să nu mai fie religie sau învieri etc. Deci vor să mori fiindcă refuză tot ce ești ca om și nevoile tale bazale.

Creierul tău e conectat la toată viața lor intelectuală (fiind eu om normal și inteligent, spun eu), tu le-ai dat viață și tot ce e mai bun material și cultural și ei vor mereu să mori, înțelegi ce monstruos este?
Mai știi cînd spuneau că e războiul omenirii împotriva lui Dumnezeu? Ei vor să îți grăbească sfîrșitul normal de atîta timp, cu ideea că ei vor să aibă tot ce le-ai dat, dar fără tine, să fie liberi adică. Ei asta cred.

Am ieșit pe stradă și am văzut o femeie care semăna, dar puțin, cu o vecină de la 8, moartă de cancer acum cîțiva ani, nu pot spune că era ea, doar că semăna puțin. Ea a scos limba la mine, cum fac unii pe stradă, deși nu am avut niciun orgoliu sau răutate niciodată. Am fost cu adevărat chinuită monstruos, dar am rămas la fel, numai blîndețe și bine. Ei spun că vecina aceea e considerată sfîntă și eu păcătoasă sau nebună. În realitate, nu știu de ce, vecina aceea m-a batjocorit, fie ea iertată, poate din cauza altora, eu am iertat-o de mult și nu am greșit nimic.

Ei mor ca proștii, mi se spune, fiindcă se ”luptă” împotriva ta chipurile, deși tu ești tot ce e bun și apoi învie din nou fiindcă tu ești om bun și încă viu și în putere, fiind inteligentă, și cu memorie și gîndire normale. Cînd învie, ei cred și li se spun toate minciunile posibile despre tine, fiindcă sînt toți nebuni. Cînd mor păcătoșii se zice ”să-i ierte Dumnezeu” fiindcă ei lovesc în Dumnezeu prin diverse păcate ale lor și se zice ”să-i odihneacă Dumnezeu” pentru cei fără păcate mari. Bine, dar e puțin ridicol și trist, în felul acesta învie numai cei răi sau păcătoși, dacă ar fi să ne luăm după vorbele astea. Cei buni adorm și cei răi sînt iertați chipurile.
Unii zic că e invers oarecum, că ei mor dar și învie fiindcă sînt împotriva mea și că, dacă m-ar fi acceptat, ar fi îmbătrînit și murit în mod normal.
Proștii vor să te înghită, atîta tot. Tu ai fost unul dintre oamenii cei mai inteligenți și de aceea ai fost deasupra lor și ei nu te vor. Toate geniile sînt distruse exact la fel. (??? omorîte vor să spună, ce distrugere?)
E un popor de idioți Cristina, ei cred într-un idiot. Nu știu în cine, nu mi s-a spus.
Tu ai muncit din greu toată viața și i-ai dus pe toți în spinare și ei credeau că tu ești condamnată sau băgată în programul de reeducare. E-adevărat, am muncit și fizic de mică și nu am fost defel răsfățată, nici material, nici altfel.
Pe tine te-au pus la munci degradante. ?? Munca înnobilează pe om, zic eu

Sînt și acum cei care credeau că eu nu le-am dat ”viață” lor, că ei, inclusiv cei doi actori menționați sau cei subînțeleși, nu mor niciodată, ci pur și simplu se prefac că mor și că despre mine au creat toți numai minciuni, folosindu-se unii de mine și chinuindu-mă pentru interesele lor meschine, nu pentru binele oamenilor. Ei cred că datorită mie s-a trezit acest „popor de monștri”, nu a prins viață nimeni, și speră ca, după moartea mea, poporul să nu mai fie trezit niciodată de nimeni și să fie totul bine și frumos. La fel, toți zic că psihologii au creat o psihoză colectivă despre mine și că ei sînt cei mai vinovați.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...