desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 23 decembrie 2018

23 decembrie 2018

Nu e vorba de niciun fel de gînduri triste, cum spunea Mirela B azi. Azi m-am trezit cu greu cu sete oribilă, rău la inimă și cerebral. Unii spun că am fost din nou otrăvită zilele astea și că otrava e în aer. Alții poate credeți că e doar diabet. Alții, cei mai nebuni, cred că e din cauza bolii mele așa zis psihice.Oricum, zilele trecute, săptămînile trecute, la Voluntari la mama, nu am avut aceste simptome. Este posibil, cum spun și ei, ca otrava să fie în aer. Anii trecuți, pe lîngă otrăvuri alimentare clare, perfect dovedibile, (și voi spuneți că eu aveam gînduri rele!) a fost clar că aerul din apartamentul meu mirosea urît, nu era din cauza țigărilor și era evident că vecinii deschideau în absența mea ușițele de ventilație. Era evident că fîsîiau la baie noapte de noapte în moduri diferite și ziua uneori.
Azi, pe facebook, Violette din Australia notează că, anul ăsta, ea a avut probleme cu mama ei și că soțul ei a dezvoltat diabet și încpe să aibă demență, și vedeți că ea, la fel cu alții, leagă aceste afrimații de viața mea prin asemănare, cînd, în mod real, eu eram otrăvită. Și în blocul 2 din viața mea puteam dovedi otrava cu o bucățică de cîrpă de acolo, dar desigur pe nimeni nu interesează acest lucru, ba, mai mult, ei spun că sînt nebună și am gînduri greșite, cum spune Mirela de exemplu. La fel ați făcut și anul acesta și în toți anii cu simptomele mele fizice clare, de exemplu cu faptul clar că nu mai urinam în mod dovedibil, cu ideea că e din cauza bolii psihice. Și alții cu ideea că eu sînt condamnată sau că trebuie să mă omoare. Ceea ce e greșit.
Unii spuneau mai demult că, dacă omul se preface că e nebun, e lăsat în pace și că eu am greșit că nu m-am prefăcut că aș fi nebună. E o prostie, nu ar fi folosit la nimic. Mirela B nu înțeles nici măcar faptul că eu am fost mereu, inclusiv acum, binele desăvîrșit și în întregime capabilă de detașare față de lucrurile rele sau gîndurile rele ale altora, capabilă de muncă și studiu și relații cu alții, lucruri pe care voi le negați complet, în mod dovedibil.
În ceea ce am scris în postarea precendentă pe care Mirela o numește gînduri triste, ca să lase impresia că ea crede că eu sînt nebună, eu scrisesem de fapt lucruri foarte clare din punct de vedere intelectual, adevărate, care oricum sînt deja scrise în diferite cărți științifice sau literare, evident adevărul curat și bun. Încă nu ați înțeles că adevărul e mereu bun. Voi negați nu doar adevărul bun despre mine, ci și restul realității.
”Nu se poate face nimic.” ăștia vin mereu peste mine.
”Un accident vascular cerebral e cel mai bine” etc.
”lumea nu te recunoaște ca om, Cristina.” Asta e adevărat.
”Niște porci infecți vor să mori.”
”Eu, cînd am înțeles, mi s-a făcut rău.” ăștia vin mereu cu această idee.

Omenirea te-a respins total, Cristina. Tu ai fost numai binele și ei toți vor să mori, asta e tot.
Toți idioții cred că tu trebuie să fii otrăvită și să mori. De aceea te-au izolat din tinerețe, deși erai evident încă în stare de muncă și ți-au dat o ”pensie de moarte”. De aia te-au otrăvit în mod evident și de aia ei inventează că ești nebună, cînd tu evident nu ești etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...