desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

vineri, 7 decembrie 2018

7 decembrie, noaptea

Sînt și acum cei care credeau că eu nu le-am dat ”viață” lor, că ei, inclusiv cei doi actori menționați sau cei subînțeleși, nu mor niciodată, ci pur și simplu se prefac că mor și că despre mine au creat toți numai minciuni, folosindu-se unii de mine și chinuindu-mă pentru interesele lor meschine, nu pentru binele oamenilor. Ei cred că datorită mie s-a trezit acest „popor de monștri”, nu a prins viață nimeni, și speră ca, după moartea mea, poporul să nu mai fie trezit niciodată de nimeni și să fie totul bine și frumos. La fel, toți zic că psihologii au creat o psihoză colectivă despre mine și că ei sînt cei mai vinovați.
Alții zic că ei nu au înțeles că eu sînt Dumnezeu sau ce sînt eu de fapt și de aceea gîndesc ca aceia de mai sus.
Un lucru e cert, deși nu credeți - eu am fost binele mereu și niciun monstru nu s-a trezit datorită produselor gîndirii mele sau sufletului meu frumos. Am fost un om normal și binele mereu, chiar dacă nu știam, să zicem, că ei nu mor. Totuși am fost binele și nu am avut nicio pretenție sau lipsă de recunoștință sau nemulțumire sau lipsă de respect față de ceea ce e bun, în cele mai mici detalii, am fost încă din tinerețe înțelepciunea și pot încă povesti și dovedi, totul a fost așa, doar că atunci m-am îndrăgostit de un seducător fără scrupule, fără să înțeleg adevărul despre el și despre ceilalți.
”Noi am crezut că oamenii vor înțelege adevărul și te vor accepta.” (nu știu cine sînt ei)

”tu ai fost un om excesiv de bun” ei greșesc, am fost doar un om inteligent și ei interpretează mereu inteligența de tip comprehensiv, adică de înțelegere, drept bunătate exagerată, vă rog să meditați asupra acestui lucru, ăsta e adevărul
”nu trebuiau să o schimbe, era idioata perfectă” . Nu am fost idioată și nimeni nu m-a schimbat sau înlocuit cu altcineva ”Pe tine nu pot să te termine” !
ei nu pot înțelege și nu vor înțelege niciodată fiindcă mintea lor e setată la altă realitate. Întreaga omenire trăiește crezînd minciuni foarte multe despre tine. Locul tău în lume este locul celui mai nenorocit om.
tu ești omul cel mai bun și luminat dintre toți și ei vor să mori

Știu, științele lor toate, inclusiv psihologie, sînt minciuni frumoase și filozofii știu ce am spus eu acum, atît din punct de vedere epistemologic, cît și al teoriei cunoașterii în general. Teoriile psihologice sînt, cele mai multe, o simplă constatare a unui plan/manifestare a realității, ușor de înțeles, dar în acțiune (practică) ei lovesc în oamenii normali și sărmani, cum am fost eu. Dar totuși doar un caz individual și obiectiv real, poate nu toți săracii inteligenți sînt loviți de ei, asta ține mai mult de politică. Unii își băteau joc de mine că nu le-a plăcut cînd au înțeles că psihologia e de fapt teologie, considerînd că eu eram un fel de Dumnezeu probabil. Am făcut un curs de teoria cunoașterii la facultatea de filozofie cu profesorul Mircea Flonta, cînd eram în anul doi de facultate, înainte să mă închidă în spitalul de psihiatrie. Nu toți oameni știu că și istoria e doar o poveste, cu toate caracteristicile poveștilor și rolul lor complex în intelectul omenesc. Sînt unii care m-au lovit cu patimile lor istorice, nu doar politice, ca proștii. Aveau unii ideea fixă și lipsită de miez clar că ”istoria se scrie cu sînge” Cărțile românești au cam dispărut din librării, sau mai ales în zona mea din oraș. Vă reamintesc că așa ceva, printre altele, a fost și înainte de revoluție, pe lîngă Circul Foamei și altele, de care voi reaminti imediat, completînd o postare anterioară. După aceea nu voi mai scrie jurnal, dar ei vor continua să sape în jurul meu cu ideile lor abjecte și mai ales vor continua cu lovituri concrete și otravă probabil, lucruri care sînt antrenate de ideile mincinoase în care ei cred și de nemulțumire fără motiv real. Iar eu nu mai pot suporta izolarea, fiind om normal, sînt deja peste 34 de ani și nu am fost niciodată nebună și știți asta, e o cruzime imensă a dvs., a tuturor, cu pretextul că trebuie să mor ca să ascundeți adevărul sau să distrugeți răul real de care eu știu, care există în memoria mea, cum am explicat într-o postare anterioară și de fapt nu aveți cum să disrugeți răul prin chinuirea și uciderea mea și nu vreau să mă sinucid și ei toți și voi asta vreți. Normal că nu aș fi fumat deloc, dar răul mai mare e de la otrava reală, nu doar de la țigări. Au intrat iar în germana cu schlaffe, și Fertich, să mă culc, eu voi sta să completez acum postarea anterioară cu punctele doi și trei. Alții ”comuniștii sînt la fel de porci ca ceilalți.”
”Omenirea nu e încă pregătită să te accepte.” Dar cînd, peste 200 de ani? niciodată, Cristina. Normal că proștii nu - cum să fie ”pregătiți”, nu se poate, nici la propriu, nici la figurat.
”Le-a intrat în cap că vor pe oricine altcineva, dar nu pe tine”
Ei spuneau că vor să facă încă o revoluție, dar nu au cum, fiindcă creierul meu nu poate susține încă o revoluție. Alții ziceau altfel, că eu voi muri printr-o altă revoluție, ca aia dinaintea mea la ”revoluția” anterioară..Din nou veneau ăilalți care insistau că tot eu am fost, în mod evident, și ailaltă nu a murit atunci și că nu mai pot face prin creierul meu revoluție și apoi iar ăilalți care spuneau că adevărata revoluție nu s-a făcut încă și că trebuie să se facă prin moartea mea și că așa crede poporul, care e îndobitocit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...