desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

miercuri, 5 decembrie 2018

5 decembrie

Azi mi-a spus mama că avocatul ei își bagă mașina la noi în garaj. (!!) Nici nu mi s-a cerut acordul, ca întotdeauna, probabil ca să îi păcălească pe proști legat de viața mea. Deci el are cel puțin 2 mașini și nu știu de ce dracu vrea s-o țină în garajul meu. Poate vor să creadă idioții că eu am avut mașină, cînd eu nu am avut nicun drept sau bani toată viața. După ce vecinul de lîngă mama a făcut ce-a făcut cu găinile și rațele lui la mine acasă și tot el își băgase cărțile vechi în casa mea, în hol. Eu nici nu meritam așa ceva, fiind un om normal și lucid legat de moștenire, dar niciodată avară, niicodată rea și vicleană sau proastă etc. Nu mai explic totul.
Acest avocat m-a tratat urît în trecut, (ei zic că așa sînt tratați nebunii și săracii)
În 2016, cu puțin înainte să mă închidă la psihiatrie, el m-a dus în Pipera, singură, în timp ce mama a fost acolo tot singură (!), să semnez la notar niște hîrtii aberante sau inutile, a fost un circ și un teatru grețos mulți ani, cum a fost mereu legat de moștenirea după tata, care de fapt a fost o moștenire clară și normală, fără litigii. Numai eu și mama eram moștenitoare, dar a intrat mult timp o altă rudă, adică fratele soției fratelui tatei, fiindcă, ziceau ei, tata nu făcuse actele la notar și cadastrul cît timp era încă în viață și îl moștenise pe fratele lui.
Au creat impresia grețoasă că eu sînt lacomă sau nebună și că mă cert cu mama mea, au făcut scandaluri grețoase între mine și mama (mama era cea care lovea, deși eu nu spuneam nimic și nu greșisem nimic) ,sau scandaluri între mama și ruda aceea prin alianță, care s-au soldat la un moment dat cu bătăi și chemarea Poliției. O dată rudele acelea prin alianță m-au dus și la judecătorie la Buftea ca să semnez niște acte, fiindcă ziceau că acolo e mai ieftin, amintindu-mi că în copilărie mama nu m-a lăsat să merg cu copiii din școala mea la Buftea, pentru a juca pe scenă piesa te teatru pentru copii Procesul apei. V-am explicat că toate cele din viața mea sînt din copilărie pe ”scenă”, și că voi toți nu vreți să faceți un pas mai departe din 84, deși era posibil acest lucru dacă aș fi fost acceptată, măcar să muncesc puțin. Inclusiv otrava este pusă în scenă din 84-85, prin ideile mamei mele de exemplu și ura ciudată a părinților mei față de mine.

Avocatul se purta lejer și dădea mîna, acolo în Pipera, unde avusesem și locurile de veci și unde stă ruda bogată a mamei, dădea mîna cu bodyguarzi de acolo. Nici acum, după 13 ani și jumătate actele legate de moștenire nu sînt gata, ca să aibă motiv să mă hărțuiască mereu, fără niciun motiv real de fapt.
Acest avocat mi-a șterpelit ilegal locurile mele de veci din Pipera. De asemenea tot el mi-a mîncat banii din pădurea de la Buzău moștenită legal de fapt, pe care nu o puteam refuza, în timp ce nu am avut ani de zile nici bani de hrană, încălțăminte, haine. El e un individ cu buze groase, probabil fiindcă e vorba de moștenirea de la Buzău după nașa, care, în timp ce trăia, a spus că vrea să aducă pădurea ei la București ca să mă poată ajuta să am casa mea. În fine, nu contează asta, a fost încă un lucru urît, dar contează faptul că el m-a îndatorat cu vreo 5000 de euro printr-un act absurd pe care a trebuit să îl semnez (nu aveam cum să mă împotrivesc și lui și mamei, care insista să semnez la un notar cu chinezi din Voluntari.) Apoi mama a zis că de fapt actul e rău și a creat impresia că nu știe de ce a semnat. În prezent îmi spune că avocatul a promis de vreun an că va anula actul, dar încă nu m-au chemat să semnez pentru anulare. În schimb își bagă mașina la mine în mod ciudat și mama spune că în schimbul acestui serviciu el va repara poarta mare de la intrare, care oricum nu îmi trebuia decît dacă aveam bani să am mașină și șofer ocazional, cum avea bani de așa ceva o vecină medic. Dar, dacă aș fi avut bani de mașină, aș fi reparat eu poarta.

Și mama fost dusă cu mașina poliției la Tîrgu Jiu acum cîțiva ani, într-un proces absolut aberant, legat de un caz de crimă cu care ea nu avea nicio legătură, nici nu fusese martoră absolut sigur și la un moment dat i s-a tăiat pensia în mod absolut clar abuziv (ea a crezut ceea ce i s-a spus, și anume că poate alege între pensia de urmaș și cea personală și ea o alesese pe cea de urmaș, fără să știe de o lege absurdă statuează că dacă omul muncește nu poate avea pensia de urmaș, dar pe cealaltă o poate păstra) și ea spune că avocatul acesta a ajutat-o contra cost să recapete pensia.

E un caz individual de crimă și abuz pe care ei l-au interpretat drept rușine națională”
Am impresia că iar m-au otrăvit rău fiindcă fiecare strop de apă mă ustură pe gît și simt astringență și mucoasele și buzele sînt tare uscate, oricît beau. Ei zic că toate cazurile de ciroză sînt cazuri de otrăvire.
Zilele trecute ei IAR au zis că era curara, poate fiindcă simțeam ca în trecut un gen aparte de amorțeli în menbre. Apoi au zis că e stricnină cu altele laolaltă.
Ei zic că nu se poate nimic pentru mine, fiindcă DE DATA ASTA au greșit toți. Că în țara asta oamenii buni sînt considerați căcat etc. Că toți vor să mor etc.
Unul în engleză zice că sînt proastă și că ei toți mă lovesc fiindcă eu spun adevărul și ei mint etc. Chiar dacă tac și nu mă plîng, ei tot nu mă lasă în pace, de atîția ani.
”au otrăvit totul și poporul nu are cum să creadă în ea”
”toți sînt marionetele unui porc care te urăște” Nu, nu cred asta, nu e ilogic totuși, adevărul e ce am spus eu. Ei sînt obsedați de ideea ”cine controlează totul” etc. Eu am fost un om normal și inteligent, dar ei neagă realitatea, care e legată firesc de creierul meu. Nu am și nu am avut tulburări psihice și nu există motive să mă omoare, nimeni.

toți au depus mărturie falsă” ??
Tu chiar nu înțelegi? Porcii la putere au făcut propagandă mincinoasă despre tine și de aia...
Noi nu putem să recunoaștem adevărul despre tine, fiindcă tu ai fost un om extrem de bun și nu ai greșit nimic și oamenii au fost mințiți mult timp despre tine și ție ți-au făcut extrem de mult rău etc. Ca să te accepte cineva ar fi trebuit să fie adevărul și ei nu vor să recunoască și nu se poate fiindcă ai suferit prea mult și ai avut mereu dreptate
Acești oameni scîrboși consideră deci că ar fi rău ca eu să mai trăiesc, findcă e mai important ca oamenii să creadă că ei nu greșesc, de parcă nu ar fi oameni și ei, sau că e mai important ca oamenii să creadă răul despre mine, de parcă asta ar fi util cu adevărat
vor să spună că mă otrăvesc și vor să mor și prin izolare forțată findcă cei răi au mințit despre mine.
Îți dai seama ce ar însemna ca ei să înțeleagă că Dumnezeu e handicapat? !!!??
Te-au pus într-o cușcă, te-au ținut izolată și fără bani, te-au torturat și au mințit oamenii despre ce gîndești tu (!) sau despre ce faci și despre obiectele din cușca ta și despre ce ți-au făcut ceilalți.
Sub masca punerii tale la încercare, tu ai fost izolată și schingiuită toată viața și sub aceeași mască ei vor să fii otrăvită și să mori. Cam așa spuneau și unii în engleză.
Mai demult spuneau că am fost un om așa de bun, încît chiar și mama mea a crezut că eram rea și ipocrită. Spuneau asta mai demult probabil casă justifice comportamentul violent și ura mamei mele față de mine.
Am scris mai înainte despre necazuri pe care mi le-au făcut avocatul acela, unele rude și vecinii mamei. Toate acelea au fost adevărate și au fost și mai multe. Ei spun că oamenii au fost mințiți că tot ce fac porcii rău asupra mea ar fi fost ”încercări” ale bunătății și normalității mele. Ei spun că deși eu am fost meeu calmul, și binele absolut, ei au mistificat și au mințit complet despre mine. Ei zic că oamenii au devenit buni și că sînt la fel cu mine (?) dar ei cred că eu am fost rea și nebună fiindcă au fost mințiți, pentru a justifica necazurile reale din viața mea. E adevărat, m-au hărțuit și chinuit încontinuu, poate nu puteți vedea că am fost mereu un om echilibrat și bun, poate considerați că acele lucruri anormale, care au fost și mai multe de fapt, erau doar scene pe care le jucau ei ca să mă ”încerce”. Poate v-au mințit zeci de ani că eu nu am făcut față cu bine așa zis încercărilor din partea celorlalți. Nu mai puteți vedea adevărul și realitatea defel. Ei zic că cei răi au pus gheara pe tot. Încă se poate dovedi că am fost toată viața binele absolut și generozitatea perfectă, nu am avut probleme psihice și nici gînduri rele legat de comportamentul vecinilor sau de ce îmi distrugeau. Pe deasupra am fost și ceva foarte frumos, chiar sublim.Nici acum nu vedeți că e anormal și ceva RĂU, imoral, ca unii să depoziteze lucruri în casa și în curtea ta sau să îți distrugă florile și iarba din grădină etc. Plus o mulțime de lucruri absurde, reale și RELE din partea celor bogați și a celor răi asupra mea. Se întîmplau mereu, simultan, zi de zi. Nici acum nu ați înțeles că am oferit numai binele toată viața și chiar am făcut fapte bune și pur și simplu am fost fără pată și chiar perfecțiunea în bine. Ei spun că am fost un om calm, blînd și foarte bun, dar că proștii cred altceva. Ei au recunoscut că am fost mereu foarte generoasă, dar unii proști credeau că eu eram pusă la încercare prin abuzuri reale - poate de aia nu m-au lăsat nici să termin blogul meu. E un fel de psihoză a unora dintre ei. Mulți spuneau că am fost excesiv de bună, că eram mereu cea mai bună și de aceea nu mă voia nimeni. Ei nu au înțeles că acele lucruri reale erau abuzuri, că erau foarte multe deodată mulți ani, în timp ce tot restul vieții mele era la fel de bun și eram totodată un om treaz și normal. Mai demult mi-au spus că i-au păcălit pe idioți că eram în purgatoriu sau infern sau la închisoare, cînd de fapt nu doar că nu greșisem nimic, ci eram și binele și normalitatea desăvîrșită. Așa au trecut peste 34 de ani. Nici în cele mai mici detalii de gîndire sau sentiment nu a existat ceva rău în viața mea.
”îți amintești cum te-au torturat părinții zi de zi pînă cînd te-au făcut temporar să îi urăști? Oamenilor li s-a spus că doar ura ta a fost adevărată, că restul nu erau lucruri reale. Iar tu nu aveau ce să faci. Așa au făcut cu tot restul lucrurilor.” Da, e posibil am exemple că a fost așa, de fpat eu am fost doar iubirea,iar cînd la numai 17 ani am trecut și peste ura aceea infantilă în fața acelor nebuni oribili care erau părinții mei, atunci m-au trimis la meditații la acel profesor infam.
constatarea lor e că asta vor oamenii, răul și minciuna, și că ei (cine?) au înțeles totul datorită mie, dar vor totuși să mor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...