desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 25 august 2018

Ieri, 24 august

Creaturi veninoase:
”Cînd se întîmplă o mare nedreptate nimeni nu vrea să fie adevărul, de aceea ți se spune că tu trebuie să înduri să fii omorîtă fără să spui adevărul despre asta”
Sînteți de acord? Eu spun adevărul, nu am greșit nimic nici în sensul acesta.
Dvs credeți că în lume este dreptate și adevăr numai dacă nedreptatea e mică?

alți porci:
”din cauza frigidității tale NOI nu putem repune țara pe picioare”
Tot felul de nebuni, dar mă tem că unii chiar cred aberații din acestea sau îi fac pe proști să creadă. Din ăștia au fost mulți. Eu cred că, în acest moment istoric, România e pe picioare, nu trebuie repusă - probabil ăștia sînt alarmiști politici.
De ce cred ei că frigiditatea unei femei, care nici nu a avut niciodată sau nu are ocazia să aibă relație sexuală cu un bărbat, deci nu e frigiditate, e o problemă pentru alții?
În altă oridine de idei să vrei să fii tratat pentru impotență sau frigiditate mi se pare un lux al celor bogați, inutil și vicios ca orice lux. Nu are rost să explic de ce. Exact asta e - un moft - și nu trebuie încălcată porunca lui Dumnezeu pentru un fleac.

acum ei spun din nou -
vor să te omoare fiindcă te-au f-t și nu mai au viață sexuală normală din cauza asta
Mi-au spus și anii trecuți, printre alte orori, la fel.

m-am gîndit că poate am o tumoră pe căile urogenitale și de aceea am avut ciclu de cîțiva ani prin clitoris probabil - nu știu dacă e adevărat, dar încă cred că, dacă medicii mă pot ajuta, o vor face - m-a speriat puțin manevra dureroasă a ginecologului, care spunea că nu poate să îmi analizeze colul uterin fiindcă nu pot sta relaxată (nici nu mi-a spus cum și ce trebuie să aștept sau să fac) dar eu nu cred că ei vor să mușamalizeze totul și să mă omoare, așa cum îmi tot spuneau unii nebuni în gîndul meu încă din 2006 cînd m-am mutat în acest bloc de locuințe

mulți spuneau că eu nu pot înțelege, fiind total nevinovată, și că poporul m-a condamnat la moarte.
Au scornit deci această aberație periculoasă. Nu există așa un lucru - e imposibil ca un popor să ”condamne” pe cineva, cu atît mai mult un nevinovat.
Popoarele se răscoală împotriva omului inteligent și bun din alte cauze, de la sine. Eu nu am avut, cum am spus, nici măcar o șansă.

sînt de acord cu cei care au capul pe umeri și spun, fiind mai lucizi:
”Au ținut-o fără niciun ban și au otrăvit-o, atîta tot”
Dar au fost multe alte abuzuri și eu nu am fost un obiect de ținut sau băgat etc., ci am fost un om normal. Ei cred probabil ceva de asemenea politic și absurd.

este totodată adevărat că binele nu e niciodată inferior răului - unii îmi spun, de mulți ani, că dacă ar fi fost adevărul despre mine (adică dreptul de a munci, că nu am cerut mai mult și nici nu aș fi cerut și eram în stare), vezi Doamne, oamenii ar fi crezut că nu există Dumnezeu, sau că răul e superior binelui
și eu nici măcar nu aveam încă această tumoră sau ce e
sînt creaturi ticăloase și slabe de înger
întotdeauna binele e superior răului și desigur oamenii nu trebuie să fie răi

din nou din delirul lor peste mintea mea, azi din nou:
”au îndobitocit o lume întreagă despre tine Cristina ”
”proștii cred că tu ai trăit singură și săracă fiindcă ai fost pedepsită”
”Tu ai fost un om foarte bun care a fost tratat o viață întreagă drept rău”
”Poporul a fost manipulat să te lovească”
”Mie îmi vine să plîng” (vipera asta mă scoate din sărite uneori, că tot timpul îi ”vine” să plîngă de mai mulți ani, ca și cum vrea să arunce răul asupra mea ca să creadă proștii că îmi vine să plîng fiindcă am greșit sau că sînt proastă etc.)
Etc.
Cînd m-am mutat în acest bloc erau unii care spuneau că trebuie să mă izoleze ca să mă omoare și să mușamalizeze totul, mereu veneau unii obsedați de aceeași idee. Într-adevăr pînă azi toți m-au izolat, evident în scopuri criminale, nu mai explic. De asemenea spuneau că lumea TREBUIE să creadă că eu sînt rea și proastă și nebună chiar !

de sute de ori de-a lungul anilor:
”România e singura țară care nu s-a închinat, restul sînt la fel cu tine, Cristina ”
”Așa trebuiau să îi facă, altfel ar fi fost un scandal prea mare - fiindcă e total nevinovată”
”Nu au ce să îi facă”
”pe tine nu te crede nimeni, Cristina ”
”Trebuiau să o f-tă”
”Evreii sînt singurii pe care i-ai nedreptățit”
”Dumnezeu nu moare, Dumnezeu dăruiește totul toată viața și rămîne singur, sărac și gol”
Am fost desigur săracă toată viața și privesc cu recunoștință pentru Dumnezeu cele 2 pături ale mele vechi de peste 30 de ani și toată ”agoniseala” mea umilă - e adevărat că am fost perfecțiunea, dar nu au dreptate că trebuiau să mă izoleze ca să mă omoare și să ascundă adevărul.

iar au intrat nebunii și cei răi:
”oamenii nu te-au acceptat etc. fiindcă tu ”pozezi” în victimă” Evident nu am fost genul de om care să ”pozeze” în victimă. Dar acel gen nu există, nici oamenii isterici nu pozează în nimic în realitate, ci doar aparent. Nu există oameni care să pozeze în victime, dacă nu știați - există doar oameni buni și răi, săraci și bogați etc. Nimeni nu a stat de vorbă cu mine.
”Ei te lovesc fiindcă văd un om a cărui viață se reduce la fumat și mîncat” De fiecare dată cînd m-am lăsat de fumat și am ținut regim, ca și ultima oară, ei au lovit monstruos - și recunosc că cea mai oribilă crimă a lor nu e f-tul, ci otrava. Apoi, am cerut dreptul de munci din 84 și am dovedit clar de atunci valoarea mea ca om, chiar în fața martiriului enorm, am fost perfecțiunea și ei m-au izolat cu forța.

”E o țară de sperjuri Cristina, toți au depus mărturie falsă împotriva ta” ?
”Tu ai fost un om foarte rațional și ei cred invers” ?
Nu vi se pare că se bat cap în cap aceste 2 afirmații ale lor?
V-am explicat, ei au mii de deliruri diferite pe care le aruncă asupra mea.

Din nou cei care spun: ”nu o să ne mai respecte nimeni, e total nevinovată” Din ăștia au fost mulți de-a lungul anilor - ei vor să spună că respectabilitatea lor depinde de minciuna aruncată asupra mea, o femeie săracă și singură.

”Ginecologul s-a purtat urît cu tine fiindcă tu ești un om foarte pur, dar ”ei” cred altceva.” Da, s-a purtat destul de ciudat, nici măcar nu am povestit totul.

Nu știu ce sînt scurgerile acelea verzi-galbene-albastre în zona ganglionilor inghinali. Din ce cauză or fi? Am avut și dureri în profunzime, au fost și pe dreapta și pe stînga - m-am gîndit că e limfadenopatie - fie otravă, fie cancer. Poate e altceva totuși. Medicul ginecolog, acum 2 zile, mi-a cam retezat-o cînd am încercat să îi spun clar. Medicul de familie am explicat ce a făcut, în mod absurd. Și ginecologul de acum 2 zile m-a trimis în mod absurd la dermatolog. Chiloții pe care i-am purtat sînt încă mărturie în coșul de rufe. Acum scurgerile s-au oprit fără niciun tratament, la fel ca în 2013. Am mai avut și înainte de 2013, dar mai puțin. Am fost un om perfect întotdeauna, dar oamenii care intră peste mintea mea sînt extrem de haini și proști (toți), și toți spun că îmi vor moartea (direct sau indirect), deci nu ar fi de mirare să fi fost otravă și acum.

Dacă aș fi fost Dumnezeu aș fi distrus toți otrăvitorii, în afară de comercianții de alcool și tutun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...