desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

joi, 11 iunie 2020

11 iunie 2020

Despre veridicitate (lucruri de la sine înțelese)

Prin convenție, ceea ce povestesc nebunii este considerat fals – fabulație sau confabulație.

Deoarece plângerile nebunilor se aseamănă uneori sau parțial, aceste lucruri care li se întâmplă sunt considerate delir de către cei proști sau pedeapsă standardizată de către cei mai știutori sau inteligenți.

Fiindcă tu ai etalat tot adevărul despre tine pe internet, ceilalți s-au comportat ca și cum ai fi nebună și ai delira, cu ideea greșită că doar o parte din ceea ce ai scris e adevărat.

Ceea ce ți-au făcut ție e extrem de monstruos și inuman din 2 motive:
1. Sunt lucruri practic de oroare, atât individual, cât și prin acumulare, intensitate și sincronicitate, deci incredibile prin ceea ce sunt ele în mod real, mai ales pentru cei care erau îndoctrinați că tu minți
2. Tu ai fost între timp un om perfect bun, normal, inteligent, nevinovat etc. Deci pare monstruos ca oamenii să fi făcut așa ceva unui om ca tine. De aceea i-au mințit pe proști că ești aproape opusul a ceea ce ești

Au aplicat asupra ta orori cutremurătoare, incredibile, pe care un om prost nu le-ar fi suportat fără să înnebunească, cu speranța că tu vei înnebuni și ei își vor menține conștiința trează. În plus tu erai izolată complet. Faptul că adevărul despre tine e așa monstruos i-a făcut pe alții nebuni, nu pe tine.

Este adevărat că puteam dovedi tot ce am notat, se putea arăta clar că totul era în detaliu adevărat.

Ei au inventat aberații fantastice- cum ar fi că eu aș fi nebună fiindcă cred lucruri monstruoase și că tocmai de aceea – deși adevărul era clar - trebuie ei să mă lovească și să mă otrăvească etc. în continuare.

Unii cred că oamenii răi îi au la mână pe ceilalți în acest mod – prin orori incredibile asupra omului bun și nevinovat. Pe de altă parte, ei cred că oamenii sunt corupți treptat în acest mod, fiindcă li se pare total inacceptabil să recunoască, să mă accepte, să mă respecte ca om, să îmi dea liberatea, fiind perfect nevinovată și în plus masacrată și otrăvită în mod incredibil.

Ei spun că acesta e motivul pentru care am fost considerată caz politic, deși nu am fost – adică pentru că am fost masacrată prea monstruos și inuman și nedrept pentru ca oamenii care știu măcar o parte din adevăr să mai creadă că totul era adevărat și în plus am fost un om prea bun și normal, inteligent, complet singur, fără să reprezint altceva.
Pentru a fi batjocorită, deși aveam dreptate întrutotul, ei s-au folosit simultan – deși eu eram otrăvită și torturată monstruos - de o armată de hahalere – cei care își băteau joc de mine pe stradă sau lângă blocul meu, sau pe internet.
Dat fiind toate acestea, ai fost ținută izolată toată viața, ca să fii omorâtă fără ca proștii să înțeleagă adeăvrul. Nu știu, poate se vor răzgândi.

Au intrat unii care insinuează - eu nu știu dacă e adevărul - că ei au fost păcăliți că dacă mă decontaminează va fi mai bine, fiindcă eram nebună datorită faptului că spuneam în scris minciuni sau delir, deși complet și inuman izolată de mult timp.

Bineînțeles că eram datoare să spun adevărul și el e aproape spus pe blogul meu - mai am doar capitolul despre internet și de trimis apoi în continuare pretutindeni unde găsesc adrese de mail.
Nu știu ce le-a cășunat lor că trebuie să mă decontamineze și de ce credeau ei că e o problemă pentru ei sau pentru mine faptul că povesteam adevărul. Ei spun că nu voiau ca oamenii să înțeleagă adevărul eventual.

Ei mai spun că aparent acesta e motivul scrierii unor romane care cuprind multă și șocantă violență - cum ar fi romanul lui Houellebecq, care își înscenează propria moarte, ucis și tăiat de un măcelar.

Ei zic din nou că totul e adevărat, că e cea mai monstruoasă crimă din istorie, dar oamenii nu pot vedea adevărul și nici acum nu au înțeles, deși era simplu.

Unii au insinuat de mai multe ori că i-au făcut pe proști să creadă că aș fi paranoică și aș pretinde sau visa sau cere despăgubiri fiindcă m-au torturat nevinovată și normală fiind la psihiatrie, când de fapt eu am cerut mereu, dintru bun început, doar dreptul la viață - adică să nu fiu otrăvită - și 2-3 drepturi fundamentale ale omului, ceea ce m-ar fi transformat în om liber. Adică dreptul la muncă și la studii și de a avea familie - sau măcar munca și studii sau munca doar, ceea ce ar fi dus la afirmarea mea în lume drept exact ceea ce eram în câțiva ani, plus fericirea de a fi cu alții împreună.

Ei intrau periodic în mintea mea cu gândul că nu voi mai fi otrăvită și apoi o luau de la capăt - ideea fiind clar că unii erau idioți și nici măcar nu credeau adevărul

Zilele acestea au intrat ( mama zice că sigur nu era ea) în garajul unde stăteau puii de pisică și le-a pus cărbune care se topea în vasul cu apă și ei nu îl puteau băga chiar acolo de mai multe ori și făr să verse caserola. Bieții și dragii mei puiuți...

Stare de slăbiciune, amețeală și diaforeză (picuri grei de transpirație). Am fost la veterinar și la început cele trei persoane din încăpere nu aveau măști, le-au pus când am intrat eu.
Eu nu am reușit să o pun.

Înainte de a pleca acolo mi-au spus iar că asta e soarta tuturor geniilor feminine.
Sau că oamenii au fost păcăliți cu idei despre faza acută și faza cronică a așa zisei mele boli psihice. Ce, eu nu văd că nimeni nu a vrut niciodată să vorbească cu mine?

pe drum, au intrat cu ideea că ”toată lumea vrea să mușamalizeze totul, adică să te omoare, fiindcă, atât timp cât trăiești, există riscul să explodeze toată chestia - adică adevărul despre tine”

Vă implor în genunchi să înțelegeți. Nu e așa, nu ar exploda nimic. Eu mereu am fost un om liniștit și calm și adevărul nu a fost niciodată despre politică. Dacă ar fi adevărul, nu ar exploda nimic. Era doar ceva foarte frumos și bun, la nivel intelectual superior. V-au păcălit niște nebuni și ați ajuns să omorâți de dragul ideii de a proteja pe cei care mi-au făcut răul fără motiv în trecut... Dar aceia poate au greșit doar, poate nu au vrut să omoare așa monstruos și cu torturi de zeci de ani, poate veți înțelege și vă veți răzgândi...

Zilele acestea și azi m-au atacat sexual, cu atingeri ușoare și neplăcute, care încarcă creierul, pentru ca ulterior, eventual, să mă tortureze cerebral mai puternic. Ei spun că viața mea a fost a unui om extrem de curat și bun, dar proștii cred altceva și degeaba alte genii m-au ”recunoscut” a fi ceva bun.

și alții spun la fel - că nimic nu are cum să explodeze cât timp trăiesc
alții ca întotdeauna cu ideea că din păcate mama mea i-a păcălit pe toți

"tu vorbești normal și deschis cu ei și ei se fac că nu aud sau că aud altceva - de ce crezi tu că fac ei așa?”

cred că e posibil ca ei să fie manipulați că eu aș fi nebună și că eu sunt manipulată sau că reprezint forța politică a unui alt popor sau a românilor sau altceva și în realitate nu a fost niciodată așa: La fel și în scris, ceea ce am scris era foarte clar și ei se prefăceau că reprezintă altceva.

ei au spus mereu despre mama în termeni categorici că e o nebună (monstruoasă etc.) și acesta e motivul pentru care restul lumii mă omoară pe mine

ei o mai numesc pe mama brută onstruoasă/hidoasă/jegoasă etc. aici nu pot scrie monstruoasă după cuvântul brută cu litera m, fiindcă au introdus un virus în postarea mea pe facebook

eu nu cred că lumea mă omoară din cauza ei, ei spun că așa e, că toți oamenii sunt proști și cred exact pe dos, că eu aș fi bruta jegoasă, că nu am putut convinge tinerii și astfel mă omoară ceilalți etc.

mama are un obicei - vine la mine în cameră și își arată sânii goi - asta a făcut de zeci de ori, deși nu vine ca să se dezbrace de haine - ei spun că e un fel de a scoate ea limba la mine - azi am întrebat-o de ce face mereu așa și zicea că vrea să își așeze bluza ! Vă spun din nou adevărul - eu nu sunt vinovată că mama e nebună, dar tata mă acuza de acest lucru când eram mică.

ei spun că mama își dezgolește sânii din alt motiv - pentru a îmi aminti ceva neplăcut din trecut, un lucru în care alții au avut vină, nu ea

13 iunie 2020
Alții spun că oamenii (care? cei de pe facebook?) au înțeles că tot ce spun eu e adevărul și, pentru a nu trăi disconfort, nu mă consideră om - ci un animal sau câine. ??

Numai două zile am uitat să iau pastile de stomac, că azi m-a apucat o arsură groaznică la stomac. Eu i-am spus medicului gastroenterolog Horațiu Teodorescu că am scaunul foarte tare și mereu galben, anormal, dar el nu mi-a spus nimic, nici atunci când i-am spus că iau de mulți ani Emanera 40 mg pentru stomac și imediat ce nu iau e rău. Medicul mi-a dat să iau un ceai, ceea ce nu voi lua - pentru constipație, mi-a mai dat Debridat, ceea ce voi lua și am senzația că mă ajută și mi-a dat și Sacharomyces Cerevisiae pentru flora intestinală, ceea ce nu voi lua, fiindcă nu am încredere în medicament, dat fiind ce am citit despre el.

Ei spun că eu sunt încă și acum otrăvită.

Din când în când, vecinii de peste drum, care au clădit casă mare pe locul casei unde copilărisem, dau petreceri zgomotoase de ore în șir, cu muzică tare, muzică mai ciudată, pentru copii și tineri, iar ei nu sunt chiar tineri și vin aici cu multe mașini de București. Ciudat. Și azi, din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...