desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

duminică, 7 iunie 2020

7 iunie 2020

”Familia ta comite aceeași crimă monstruoasă de milenii, păcălind întreaga lume că tu trebuie să fii omorâtă.”

Nemții nu pot înțelege adevărul și te omoară.

Omenirea întreagă a înnebunit și te omoară, când în realitate trebuia să te salveze.

Părinții tăi te chinuiau așa monstruos, încât Arion (vecinul de deasupra în blocul 1, care m-a torturat ulterior, din 1989), a luat-o razna crezând aberații despre tine. ??

Azi, 7 iunie 2020, am fost din nou la Gheață la cumpărături - când m-am întors cineva pusese din nou în apa puilor de pisică cărbune negru - adică lemn ars, care astfel se topea și înnegrea apa, otrăvind puii. Eu abia am salvat bieții micuți, plătind 60 de lei pentru a vindeca viroza de care sufereau și aș fi încercat din nou, fiindcă acum erau sănătoși, să îi dau cuiva pe grjupurile de pe facebook. Când am intrat în casă, i-am spus mamei - mai mult întrebare - de ce a pus din nou cărbune să strice apa pisoilor în absența mea. Ea a țipat apoi la mine, cu ideea că eu sunt paranoică dacă cred că ea sau vecinul, (care are acces la noi în curte) sau altcineva a pus lemnul acela negru și ars în apa pisoilor. Ideea e că proștii poate cred că nu era cărbune și caca de pisioi,care făcuse în mod absurd caca de 3 ori exact în caserola cu apă, fără să o verse sau să o dărâme. Jur, e precis cărbune - nu am interes să mint. Și s-a mai întâmplat la fel înco o dată precis, nu mai țin minte dacă de 2 sau 3 ori în total. Nu sunt paranoică, lemnul acela nu putea zbura acolo, exact acolo, exact în lipsa mea și fără să verse apa și apoi să se repete acest lucru în altă zi.

Când i-am spus mamei de cărbune, cineva a intrat peste mintea mea cu ideea că eu mă cred buricul pământului, deși nu e adevărat și nu are legătură cu puii de pisică.
Acum vremea e noroasă.

Ei spun din nou că mama mea e răul și eu binele, dar ce folos, fiindcă întreaga lume crede invers.

Eu nu am de unde ești cine a pus cărbunii exact în apa bieților puișori de pisică - mama m-a batjocorit că trebuia să o chem să vadă și ea, nu să arunc cărbunii găsiți acolo și apa murdară și să prmenesc. Ea zice deci că eu inventez, dar lucrul acesta s-a întâmplat de 2 sau 3 ori. Unii spun că Marinică vecinul i-a pus, fiindcă chipurile el crede că eu sunt un om rău sub mască de om bun și nu vede adevărul, care e extrem de simplu și clar.

Iată recolta pe ziua de azi:
Au adus asupra ta oamenii cei mai răi și proști cu putință și, în felul acesta, nimeni nu poate crede adevărul și te omoară cu toții.

Alții spun din nou că e vorba de greșeala francezilor și ei sunt cei care mă omoară. Sau a nemților, sau a românilor sau a tuturor.

Alții că eu am ”făcut” 36 de ani de închisoare fără nicio greșeală - da, dar și după 84, adică după 13 ani, nu am greșit nimic.

Alții spun că oamenii sunt așa proști, încât nici acum nu au înțeles că eu am fost un om inteligent și fără nicio greșeală.
Am observat și eu bizareria asta - proștii toți sunt educați să creadă că oamenii buni - cum au spus adesea că am fost eu, numai că despre mine ei spun că am fost un om prea bun - toți cred că oamenii buni sunt proști, ceea ce este fals. E adevărat că am fost un om bun din copilărie, dar am devenit și mai bună pas cu pas, înțelegând lumea și oamenii.

Apoi din nou povestea cu ciobanul și lupul - în copilărie mamaia mi-a spus de mai multe ori, direct sau indirect, că eu voi fi ca ciobanul și lupul - adică mă voi plânge fără să fie nimic rău și apoi, când lupul va veni cu adevărat, nimeni nu va vrea să mă ajute, fiindcă nu mă vor crede. În realitate nu am mințit niciodată și nu am exagerat cu plângeri sau cereri, și lupul a venit cu adevărat de multe ori și oamenii mi-au refuzat ajutorul și s-au prefăcut că nu mă cred de fiecare dată.

Azi iar m-au admonestat ”cum poate un om care e binele în cele mai mici detalii să creadă că lumea îi vrea răul?” își bat joc monstruos, poate fiindcă s-a repetat necazul cu cărbunele în apa pisoilor mici. Deci chipurile dacă făceam poză mă credeau - eu v-am arătat toate dovezile cu putință și aveam și altele și tot nu v-a plăcut de mine. :( V-am arătat și prin poze ce îmi făceau vecinii, de exemplu cum puneau păr ras pe pervazul meu. Bineînțeles că nu am crezut niciodată că lumea îmi vrea răul, iar ei spun cam același lucru - că au mințit despre mine în cele mai mici detalii și că eu am fost un geniu (?) bun și fără greșeală pe care ei îl omoară de dragul unor porci etc. Am fost și mai sunt încă un om perfect. Ei au lovit încontinuu din 84 dar absolut sigur nu am înnebunit niciodată, puteam dovedi clar și asta pentru cei inteligenți. Fiind izolată, nu aveau dreptul să creadă că eu mint și, dacă ar fi vorbit cu mine din 84 până acum, ar fi înțeles că nu am greșit și nici fabulat vreodată.

Azi iar s-au luat de mine cu ideea că ei vor sau că trebuie să mă incinereze după ce mă omoară.

Povestea ta e prea monstruoasă pentru ca oamenii să creadă adevărul.

nenorocirea e că totul e adevărat în cele mai mici detalii ??
nenorocirea e că tu continui să te plângi ??

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...