desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

luni, 15 iunie 2020

15 iunie 2020

azi, 15 iunie 2020
Despre ideile despre morți sau nemuritori.
Unii spuneau că oamenii credeau că eu știu ceva și eu nu știam nimic. Cum să crezi ceva despre ce gândește sau știe un om evident izolat ?(inclusiv despre morți)
Alții spun că niciodată oamenii nu au fost așa departe de adevăr.
Este vorba cu adevărat de tot felul de nebuni îndoctrinați și unii chiar agitați.
Aseară se pare că iar am înghițit ceva rău - varză cu carne gătită de mama - și azi de dimnineață mi-era încă rău și greață și amețeală - sau poate era din cauza altor otrăviri mai demult.
Ei au spus adesea că au îndobitocit întreaga omenire ca să mă omoare, inclusiv prin minciuni de-a lungul secolelor. Chipurile de aceea s-au purtat așa cu mine, inclusiv medicul de familie. În plus toți cred că trebuie sau e necesar ca ei să îi păcălească pe oameni că sunt nebună, pentru a mă omorî de fapt. Vă dați seama că, fiind singură din 84 nu am cum să merg la dentist și am nevoie - absolut cert m-ar otrăvi, fiindcă mereu ei gândesc cum să mă omoare. Nu am pe nimeni să îmi recomande vreun dentist...

Răul cerebral asupra mea a fost mai ales de acum 4-5 ani, altfel aș fi dovedit ușor ce eram ca valoare intelectuală sau de caracter și muncă în caz că mi-ar fi dat liberatea, dar ei nu vor asta din 84. Păcat, era vorba de lucruri bune. Cred că vă dați seama că nu am greșit nimic toată viața și că povestea despre abuzuri medicale asupra mea și modul în care mi-au refuzat ajutorul sau m-au tratat greșit medicii e întregime adevărul. Nu am avut niciodată orgoliu (nici față de morți, dacă ei ne văd) fiindcă eram un om inteligent și nevinovat. Întâmplător chiar am fost perfecțiunea.

Ei spun că poporul român este agresorul (și mincinoșii) și că se preface a fi victimă. ?? Că au îndobitocit întreaga omenire să mă omoare. Da, e greșit să mă omoare și ei asta fac.

Spuneam despre morți. Cineva m-a întrebat dacă am văzut vreodată morți mergând pe stradă. Nu, nu am văzut - decât o leproasă odată. Dintre cei despre care știam că muriseră, am văzut numai câțiva asemănători cu ei pe stradă - acum îi enumăr pe toți.

L-am văzut pe cel despre care ei spuneau că seamănă cu Jean Paul Belmondo, dar poate semăna doar puțin. L-am văzut pe unul ca Florian Pittiș, după ce a murit, poate fiindcă și tata spunea că îl cunoaște și Leon Zăgrean. L-am mai văzut pe unul care semăna cu Colea Răutu - fiindcă Răutu e un râu în Moldova și nașul meu îmi vorbea despre Colea Răutu în copilărie. Se pare că îl cunoștea, așa a zis. L-am mai văzut pe unul care semăna cu Mozart - repet, doar semăna, și care părea să asculte ceva cu un aparat în ureche și a lăsat niște chei pe un scaun lângă mine, ca să spună proștii că mi-au dat cheile muzicii, dar că de fapt le luasem singură. Sau că toate spiritele mari ale omenirii sunt cu mine.

Doar atât, pe nimeni altcineva. Ei zic că sunt cam mulți, cum explic eu așa asemănări? Nu știu, după cum vedeți, erau legați cumva de viața mea - Mozart fiindcă ascutam muzică, iar ceilalți doi prin familia mea. Nu sunt mulți, 3 persoane care semănau cu morți plus cel care semăna cu Eminescu fiindcă eu locuiam la intersecția Eminescu. Există 3 explicații posibile sau chiar patru, dar nu le mai enumăr. Nu exclud varianta că erau vechi spirite ale lumii.

Ei spun că întotdeauna oamenii au interpretat aceste semne greșit, drept ceva rău despre mine, când în realitate... etc.

Fiindcă scriam despre Florian Pittiș, voi menționa din nou acum adevărul despre cântece, în raport cu viața mea. Foarte multe cântece dinainte de nașterea mea sau de după nașterea mea se legau de evenimnente din viața mea, ulterioare - în diverse limbi, nu doar română și în aparență ale multor autori sau cântăreți.

Legat de viața mea menționez numai câteva ale lui Pittiș sau celor legați de el,dar sunt mult mai multe - Miruna ( o profesoară a mea) și cămașa de noapte dispărută - mie mi-a suflat vântul una mai demult, Popa Nan - atât numele Popa cât și periplul meu de la Foișor la policlinica Vitan pentru medicul psihiatru, Un om pe niște scări, Am pierdut un câine roșu - despre câinele negru - ”numai câinele cel negru” - care e acum aciuit lângă barul din apropiere, Pisica neagră - eu am pisică neagră în prezent, ”să cânte Johny Răducanu” etc. etc.

Nu mai explic aceste lucruri, dar probabil i-au făcut pe proști să creadă că trebuie să mă omoare, sau că reprezint o forță politică ridicată de alții etc., ceea ce e fals

a, uitasem să adaug cântecul despre cocoși - ”când cocoșii tăi vor cânta în zori” din cântecul ”Nu-i nimic, asta e” - în prezent vecinul Marinică are 2 cocoși care cântă foarte puternic de doi ani de când stau aici

Unii au teoria că eu am fost toată viața un obiect al puterii rușilor și de aceea m-au masacrat toți și în special spionii ruși, care vor să scape de mine fiindcă vor altă putere - adică un om care să nu fi fost f-t, adică agresat de ceilalți fără motiv. Chipurile toți m-au izolat fiindcă rușii au fost înfrânți în războiul rece și de aceea nu am avut nici cele mai elementare drepturi și am fost otrăvită și torturată 50 de ani aproape și de aceea absolut nimeni nu a vorbit cu mine, deși am fost om normal.


Un comentariu:

  1. azi, 25.11.23 - recitific: nu am văzut pe niciunul care să semene cu Mozart - eram otrăvită posibil atunci și am scris aiurea - restul semănau puțin cu cei menționați, dar nu cred și nu am crezut că erau chiar ei

    RăspundețiȘtergere

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...