desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

marți, 16 iunie 2020

16 - 17 iunie 2020

Azi, 16 iunie 2020
Nimic nou. Aceleași idei vechi, repetate de sute de ori, și azi. Probabil că proștii cred din cauza asta că eu sunt bolnavă psihic.
Din nou ideea lor că trebuie să mă acopere ca să nu înțeleagă lumea adevărul, sau că ar fi fost un scandal prea mare sau că eu mor fiindcă ei nu vor să recunoască adevărul. Am întrebat cine. Au spus că toți cei care mi-au făcut rău. Sau, propoziția lor favorită că ”îți dai seama în ce căcat am fi noi dacă...”

Mă voi apuca neapărat de continuat cu capitolul despre internet. Azi sau mâine, sper.

Ei spun că singurul vinovat în cazul meu e profesorul LZ, care m-a tratat chipurile ca și cum eram om liber și nu a înțeles că eu eram un om închis.
Bine, zic eu, dar de ce eram eu un om închis? Și de ce cred ei că oamenii închiși sunt protejați și nu pot fi abuzați de anumiți profesori?
Din cauza minciunilor anterioare ale tatălui tău, spun ei.
Alții spun că singurii vinovați sunt psihologii.
Alții în engleză spun că e imposibil să îmi rupă rezistențele. E o aberație totală - rezistențele la care se referă ei sunt adevărul curat și interpretarea corectă a realității.
Alții că numai familiile Popa și Șerban sunt vinovate (familii înrudite cu mine) și că rușinea e de partea lor și eu voi fi omorâtă din cauza lor.

Eu repet ce am spus de multe ori - nu are importanță cine e vinovat în cazul vieții mele, ei nu trebuie să îmi vrea moartea, cum spun ei mereu, ce importanță are cine e vinovat în cazul unui om bun și nevinovat? Acel om nu are rost să moară fiindcă alții au greșit ceva și nu vor să recunoască, cum spun ei.

17 iunie 2020
am contactat serviciul Orange să cer accesul la canalele de televiziune oricum înscrise în abonament - am încercat de 5 ori până acum - și ei nu au vrut /putut să îmi rezolve soilicitarea încă

Acesta e un fapt. Acum vă dau exemplu de delir al lor - dat fiind faptul că eu nu am acces la canale de tv din abonamentul plătit de mine, ei au inventat ULTERIOR că e din cauză că mi se interzice accestul ca să fiu pedepsită sau tyorturată și mai mult prin izolare, fiind și complet singură.

La fel au făcut mereu. Eu nu am fost pedepsită, fiindcă nu am greșit nimic. Și nu am fost nebună defel niciodată. Tot așa poate părea că nu po avea canale tv fiindcă oricum nu am bani de televizor și loc unde să îl țin în cameră, tot fiindcă nu am bani. Tot așa, ulterior, ei au inventat că nu am bani deloc fiindcă am fost pedepsită, ceea ce e fals, eu nu am avut bani din naștere.

La fel cu orice necaz din viața mea - au privit totul drept pedeapsă și ceva necesar și normal și, fiindcă nu greșisem nimic, au mințit mii de lucruri, din câte mi se spune.
Încă mai sper că îmi vor acorda ”dreptul” la televiziunea oricum plătită de mine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...