desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 27 iunie 2020

27 iunie 2020 - 29 iunie 2020

27 iunie 2020

Din nou aceeași poveste - ei spun că trebuie să scape de mine, adică să mă omoare, fiindcă nu sunt nebună și se tem ca nu cumva să înțeleagă alții că am dreptate 100%. ???

Alții spun că eu am fost un om excepțional de bun și inteligent, dar de o puritate extremă, fapt pentru care nimeni nu m-a vrut, inventând totodată că eu eram vulgară, rea, josnică, proastă, opusul a ceea ce eram etc.

De fapt nernorocul a fost că m-am născut într-o familie extrem de săracă. Când eram copil și nu aveam bani de buzunar ca restul colegilor, credeam că mama mă consideră în mod greșit prea bleagă sau domoală și incapabilă și de aceea nu îmi dădea bani - abia după mulți ani am înțeles că era așa din cauză că nu aveau bani, dar încercau mereu să mintă, să mențină aparențele.

Voi continua povestirea despre internet azi sau mâine, eram la studiile de estetică ale lui Lucian Blaga din Trilogia valorilor.

28 iunie 2020
iarăși aceeași idee - toți, împreună cu mama ta, au mințit despre tine și de aceea tu mori

DA, trebuie să termin blogul de scris și apoi să trimit în multe locuri, nu mai am mult de scris, dar acum e tare cald.
am trimis la organizații legate de OMS sau sănătate mintală, sau legat de psihiatrie, Crucea Roșie, foști colegi și profesori de psihologie din Cluj sau București și la Hope - centru de psihoterapie care spune că face terapie și cu trimitere de la medicul de familie, nu doar pe bani, dar nimeni nu a răspuns până acum. Voi trimite în multe alte locuri din țară sau străinătate, dar e posibil ca numai proștii din diverse organizații să citească și ei nu pot înțelege. Unii spun că, fiind eu om total normal, nu am nevoie de terapie - da, dar e vorba de moarte - otrava a fost reală atâția ani și erau anii cei mai buni pentru studii și creație intelectuală și aveam nevoie de drepturi la muncă și la studii și e izolare de om normal și bun din 1984, normal că nu mai pot îndura. Mai e posibil și ca blogul meu să apară pe ecranul lor trunchiat sau modificat - oricum toți știu că omul poate fi cunoscut sau înțeles numai din dialog, nju din monolog scris. Dar trebuie să termin blogul poate cineva va înțelege că am dreptate 100% și mă vor accepta cât de puțin, pentru ceea ce sunt și mai pot fi, nu pentru faptul că am fost monstruos martirizată. Voi termina nu peste multe zile, e datoria mea - oricum, din nefericire, mi-au lăsat doar propria viață să am grijă de ea.

În definitiv ei recunosc că oamenii vor să mor, deși nu știu absolut nimic despre mine.

Recunosc ei și că e un caz foarte simplu și clasic -
”Niște porci au mințit despre această femeie și au izolat-o de acum 36 de ani. Între timp totul a degenerat și au început să o tortureze și să o otrăvească.” Simplu, nu?

Mai e de adăugat că tot în mod clasic, și pot dovedi, am fost mereu, din copilărie, un om foarte sărac, persecutat sau lovit de cei cu avere - că invers nu prea se întâmplă și nici nu ajung la balamuc fetele bogate - puteți cerceta - aceasta e din cauza statutului social, nu fiindcă ele sunt normale și cele sărace nu. În plus, tot în mod clasic, am fost persecutată și torturată de la 13 ani de tatăl vitreg și de mama extrem de rea, neștiind din ce uniune ilegitimă am provenit.

29 iunie 2020
Acum e aproape ora 18, voi continua să scriu povestirea despre internet de unde rămăsesem, e obligatoriu să termin în câteva zile și să trimit în foarte multe locuri, - citiți totul în detaliu pe întreg blogul și veți vedea că e totul adevărat și absolut sigur am avut dreptate mereu și nu trebuie să fiu omorâtă.

Azi mama mi-a făcut iar o scenă în care îmi reproșează că am avut diagnostic psihiatric deși ea a dorit acest lucru, fiind foarte clar că ea mințea cu tata chiar și la internarea psihiatrică la profesorul Ionescu, dumnezeu să îl ierte. Ea spune din nou că ea a avut dreptul să muncească chiar și ca pensionară fiindcă nu a avut boală psihică, în timp ce eu nu am dreptul să muncesc - decretează ea - din cauza bolii psihice, că aveam dacă erau doar boli fizice sau bătrânețe - deci diverse aspecte șubrede - ea zice că fiind boală psihică nu am voie nici freelancer, deși asta ar fi însemnat evaluarea a ceea ce puteam face real, nu ceea ce a decretat un medic care nici nu mă cunoaște și nici nu era psihiatru de fapt. Mama zice că eu, fiind bolnavă psihic, nu am dreptul nici să obțin venituri din poezie dacă poezia mea ar fi fost bună, sau alte texte cu drepturi de autor, dacă ar fi fost bune, căci numai cei care au alte boli și neajunsuri au dreptul - deci ea zice că nu există prin lege dreptul și nici nu mai contează faptul secundar că poeziile sau creațiile celor închiși la balamuc sunt oricum respinse ca fiind produsele unor nebuni, oricât de bune sau detașate de orice delir sunt ele în mod real.

La fel și cu veniturile ei obținute din meditații - la engleză, deși ea pare să nu știe deloc în raport cu mine - aceste venituri sunt identice ca statut cu altele din categoria freelancer, dar ea zice că nu, fiindcă de fapt insinuează că eu nu am dreptul să fac meditații - adică nu sunt dorită - fiindcă am avut diagnostic psihiatric.

ideea tuturor e că omul bolnav psihic e condamnat, dar eu absolut sigur nu am greșit nimic nici anterior de internarea psihiatrică și chiar am fost perfecțiunea,din cauza aceasta am scris totul despre viața mea în detaliu și mai am câteva lucruri

ei spun că toți cei care au înțeles că nu sunt nebună au hotărât să mă omoare și să mușmalizeze totul

iarăși ei spun că poporul mă ”urăște” foarte mult din cauză că au fost ”îndobitociți” prin minciuni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...