desenele mele cu mouse-ul - o parte din mine, le postez aici fiind complet izolată de peste 38 de ani, probabil le voi șterge

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

Adaosuri

În zilele care urmează voi termina povestirea începută. Cum am spus va fi tot adevărul esenţial despre viaţa mea. Oricum toţi îmi vor moartea şi puteţi vedea acest lucru şi din faptul că nimeni nu îmi mai citeşte blogul, deşi ultimele postări din seria "Infernul sunt ceilalţi" sunt perfecte în ce priveşte adevărul despre viaţa mea şi înţelegerea lui. Unii vor minţi poate că se poartă ca şi cum nu exist adică mă ignoră fiindcă eu delirez sau mint şi chipurile dacă mă ignoră îmi voi reveni sau îmi vor prelungi viaţa. Oricum nu e viaţă şi până şi un copil poate înţelege că toţi se poartă aşa fiindcă vor să mă omor şi ei să ascundă tot adevărul şi să nu fie dreptate în cazul meu, cum mi-au spus de atâtea ori. Am fost mereu un om foarte bun şi normal şi am vrut mereu să trăiesc, nu înţeleg ce au cu mine ceilalţi. Dar voi termina de scris totul şi voi adăuga aici unele povestiri despre viaţa mea care există şi pe blogul meu de poezii.

Mulţumesc pentru lectură. :(

4 comentarii:

  1. Eu va citesc blogul, sa stiti. Sunteti o persoana atasanta si va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mulţumesc. Un om nu ste un adevăr statistic, nimeni nu este. Până şi cei naivi consideră că nu există boli, ci bolnavi. Nu este nimic dăunător în ceea ce am scris despre mine, doar că nu place. Nu este literatură, e un documentar fără stil. Prezint faptele, în general nu trag concluzii. Lecturarea adevărului nu cred că dăunează, dimpotrivă. Eu cred că adevărul în sine nu poate duce la fapte imorale sau la accentuarea răului din partea celor care au puterea să facă rău.

      Ștergere
    2. În plus tot ceea ce am povestit eu este în realitate ceva simplu şi nu e nimic nou sub soare, a mai fost scris de mulţi alţii în literatură sau filozofie sau alte ştiinţe.

      Ștergere
    3. Şi, pentru cititori, vreau să specific că nu am omis nimic în esenţă, nici despre modul în care am gândit sau modul în care am reacţionat emoţional de-a lungul anilor. Nu aveam cum să gândesc altceva decât ce era logic.

      Ștergere

Cu sinceritate cred că...

Postare prezentată

Ultima parte – CONCLUZII - enumerare

Concluzii, partea 1 Azi, 12.12.2020, încep să scriu ultima parte a acestui blog despre viața mea. Iar au intrat în mintea mea cineva în li...